-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιαπωνια και φθηνά ανταλλακτικά δεν παίζει.Γαλλικό-ιταλικό έχουν λογικαί τιμαί.
Eγώ στην θέση σου θα χτύπαγα ένα Saxo. Αξιόπιστο, οικονομικό και ακόμα κρατάει «η μπογιά του.»
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2103331/εχω μπανισει και εγω κατι τετοια! παιζουν και ακομα πιο οικονομικα καποια! εμμ, αυτο που λες για ιαπωνια και φθηνα ανταλλακτικα ειναι μια αντικειμενη αποψη, η μια προσωπικη πεποιθηση ?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν θες κέφι, πάρε αυτό. Τι κέφι θα κάνεις με Saxo 1.1 ή Megane πρώτης γενιάς;σου απανταω σοβαρα, αν και ισως να με δουλευεις, οχι ευχαριστω, δεν ρωταω πως να γινω καγκουρας με λιγα λεφτα! αμα θελησω να γινω καγκουρας θα το κανω σωστα! απο εκει και περα, νομιζω πως ειναι απαραδεκτο, να προτινετε τετοια αυτοκινητα=δημοσιος κινδυνος σε καποιον ανθρωπο!
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
Ιαπωνια και φθηνά ανταλλακτικά δεν παίζει.
Γαλλικό-ιταλικό έχουν λογικαί τιμαί.
Eγώ στην θέση σου θα χτύπαγα ένα Saxo. Αξιόπιστο, οικονομικό και ακόμα κρατάει «η μπογιά του.»
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2103331/εχω μπανισει και εγω κατι τετοια! παιζουν και ακομα πιο οικονομικα καποια! εμμ, αυτο που λες για ιαπωνια και φθηνα ανταλλακτικα ειναι μια αντικειμενη αποψη, η μια προσωπικη πεποιθηση ?
Aντικειμενικά πάντως τα Honda/Mitsu/Mazda φθηνά ανταλλακτικά ΔΕΝ έχουν. Για άλλα δε γνωρίζω, ας μας πει κάποιος που ξέρει.
Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζουν και οι ανάλογοι αντιπρόσωποι, αλλά τι να κάνουμε? Αυτούς έχουμε, αυτούς (δεν) εμπιστευόμαστε. -
Δε σε δουλεύω, τα πράγματα είναι απλά:
-Πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο δεν παίρνεις σε αυτά τα λεφτά, αν μιλάμε για drift. Αν μιλάμε για γραμμές και γκάζια, 13άρι Ραλάκι. Τα 1.1 Saxo είναι διασκεδαστικά μόνο για αυτόν που τα ξεφορτώνεται και τσεπώνει τα φραγκάκια σου.
-Αν το θεωρείς καγκούρικο, πρόβλημά σου. Μια χαρά πισωκίνητο είναι, με πάμφηνες και αποδοτικές λύσεις και βγάζει τρελά γούστα.
-Ένα κλουβάτο Starlet είναι επικίνδυνο, ενώ το 1.1 Saxo είναι ο ορισμός της ασφάλειας. Σαν το Volvo XC60 ας πούμε. Μάιστα...
-Το αν είναι απαράδεκτο να λέει κάποιος τη γνώμη του, το αφήνω ασχολίαστο γιατί μιλάει από μόνο του. -
ρε παιδιά ο άνθρωπος από ότι κατάλαβα θέλει αμάξι για καθημερινό με μικρό κόστος αγοράς και συντήρησης τι του προτείνετε ραλιά και πισοκήνιτα στάρλετ?!
-
Παιδιά μερικές ερωτήσεις: ένα XTRAIL 2000κ.ε. μοντέλο 2005 με 73000χλμ βενζινοκίνητο πλήρες εξοπλισμένο, ποιά είναι η ανώτερη τιμή που μπορεί να πουληθεί αυτή τη στιγμή κατά την άποψή σας; Επίσης η πιθανότητα εξαγωγής και πώλησης στο εξωτερικό συμφέρει; Γνωρίζει κανείς κάποιον αξιόπιστο μεσάζοντα στην περιοχή Θράκης-Θεσσαλονίκης;
-
10k ζητάνε, αλλά εγώ βρίσκω πιο ρεαλιστική τιμή κάπου στα 8-8,5.
άμα μάθεις για διαδικασία εξαγωγής πες και εδώ, αλλά συνήθως αυτοί σε στέλνουν σε κάποιον που αγοράζει μετρητοίς απο εσένα σε τιμή χώμα(1-2κ κάτω απο όσο θα το έδινες εδώ ανάλογα και τη περίπτωση), και εξάγει μετά μόνος του. -
Ο χρήστης spiros_k έγραψε:
Παιδιά μερικές ερωτήσεις: ένα XTRAIL 2000κ.ε. μοντέλο 2005 με 73000χλμ βενζινοκίνητο πλήρες εξοπλισμένο, ποιά είναι η ανώτερη τιμή που μπορεί να πουληθεί αυτή τη στιγμή κατά την άποψή σας; Επίσης η πιθανότητα εξαγωγής και πώλησης στο εξωτερικό συμφέρει; Γνωρίζει κανείς κάποιον αξιόπιστο μεσάζοντα στην περιοχή Θράκης-Θεσσαλονίκης;Οτιδηποτε κοντα στα 6-7-8 χιλ. ευρω πιστευω ειναι οκ και για την αγορα και για εσενα...
Σκεψου μονο οτι καθε χρονο που καθεται το αυτοκινητο(εστω 0 χιλιομετρα/χρονο) θες καπου στα 2.000 ευρω παγια εξοδα..Εχοντας αυτο κατα νου,θα καταλαβεις οτι δεν ειναι και πολυ χαμηλες οι τιμες πωλησης που ανεφερα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
10k ζητάνε, αλλά εγώ βρίσκω πιο ρεαλιστική τιμή κάπου στα 8-8,5.
άμα μάθεις για διαδικασία εξαγωγής πες και εδώ, αλλά συνήθως αυτοί σε στέλνουν σε κάποιον που αγοράζει μετρητοίς απο εσένα σε τιμή χώμα(1-2κ κάτω απο όσο θα το έδινες εδώ ανάλογα και τη περίπτωση), και εξάγει μετά μόνος του.Αν είναι έτσι δεν συμφέρει...ρωτάω γιατί ακούω από διάφορους αλλά είδα και στην TV αναφορά σε πωλήσεις μεταχειρισμένων στο εξωτερικό μέσω μεσάζοντα σε υψηλότερες τιμές από ότι στην Ελλάδα με κέρδος για τον ιδιοκτήτη και απόρεσα...
-
Eos 2.0 FSI 04/2007 με 70Κ αναμένεται να πουληθεί αύριο μάλλον στα 14Κ.
-
Ούτε του παπά, που λέει κι η παροιμία!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ούτε του παπά, που λέει κι η παροιμία!+00
2.0 fsi?
Τα vw με αυτον τον κινητηρα λογικα εφαγαν τεραστια απαξιωση λογω tsi,αλλα τελικα για καθε προιον υπαρχει αγοραστης -
Ναι, η πλάκα είναι πώς ο πωλητής το σκέφτεται κιόλας...!
Λέει 'τα τέλη τα έχω πληρώσει, το 2012 μπορεί να τα μειώσουν, τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να αυξηθούν οι τιμές κλπ.' και έχω μείνει άναυδος. Όταν λέμε καμιά σχέση με την πραγματικότητα...
Και λόγω κατοικίας μακριά σχετικά από την πόλη, τη μετακίνηση την πληρώνει χρυσή.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ούτε του παπά, που λέει κι η παροιμία!
+00
2.0 fsi?
Τα vw με αυτον τον κινητηρα λογικα εφαγαν τεραστια απαξιωση λογω tsi,αλλα τελικα για καθε προιον υπαρχει αγοραστηςΗ άγνοια του αγοραστή είναι το κέρδος του πωλητή
-
κλασσικη περιπτωση που ο ενας δεν ξερει τι πουλαει και ο αλλος δεν ξερει τι αγοραζει
-
O αγοραστής δε θα ξέρει το car.gr
Peugeot 206 GTI 1.6 '04 100χιλ km 3200€ συζητήσιμα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2001151 -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, η πλάκα είναι πώς ο πωλητής το σκέφτεται κιόλας...!Λέει 'τα τέλη τα έχω πληρώσει,** το 2012 μπορεί να τα μειώσουν**, τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να αυξηθούν οι τιμές κλπ.' και έχω μείνει άναυδος. Όταν λέμε καμιά σχέση με την πραγματικότητα...
Τι έκανε λέει;
-
απορια .. πωλειτε απο γνωστο καταστημα μεταχειρησμενων αυτοκινητων , αυτοκινητο αξιας 5000 ευρω! (νορμαλ τιμη, παντου καπου τοσο κοστιζει, το ιδιο αμαξι, ιδιας χρονολογιας, με τα ιδια χιλιομετρα)
τι τιμη θεωρειτε πως μπορει καποιος να κερδισει δινοντας τα χρηματα μετρημα εντος 24ωρων ?? -
εξαρτάται από πόσο τα έχει ανάγκη ο έμπορος αλλά νομίζω οτι μπορεί να κερδίσεις κάνα 1000ρικό.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
εξαρτάται από πόσο τα έχει ανάγκη ο έμπορος αλλά νομίζω οτι μπορεί να κερδίσεις κάνα 1000ρικό.αυτο θα ηταν το ιδανικο για εμενα! καμια αλλη αποψη ?
Τιμες μεταχειρισμενων