-
η αντιπροσωπεια πηρε το δικο μου huyndai accent 1.3 μοντελο 2001 με 330.000 χλμ 1500ευρω. νομιζω οτι η τιμη πωλησης ειναι πολυ καλη δεδομενου οτι και το αμαξι καινουργιο κοστισε τοτε 9500ευρω.
τωρα για αβενσις και φοκους που διαβαζω μου φαινονται τραγικα χαμηλες οι τιμες.
-
παραθεση για να συγκρινουμε το τοτε με το τωρα
το 2006 πουλησα τουοτα carina 1.6 xli sedan μοντελο 1992 με 270.000κμ για 3.750ε και εξοδα μεταβιβασης του αγοραστη
το αμαξι πουληθηκε μεσα σε λιγοτερο απο 5 εργασιμες μερες -
Περυσι το καλοκαιρι που αποφασισαμε να πουλησουμε το grand espace το βαλαμε στην χαμηλοτερη τιμη που ειχαν στο car 8.000 και υπηρξε αμεση ανταποκριση,ασχετα που εν τελει δεν το πουλησαμε τοτε αλλα φετος χανοντας 2 χιλιαρικα απο ενα αμαξι που με τα extra του ειχε κοστισει 42,500 αλλα πλεον ηταν μονο ζημια.
Επισης περυσι το καλοκαιρι ειχα δωσει το nivaki μου του 97 στις 2,000 ανταλλαγη σε ιδιοτη και πηρα το ignis με αλλα 2,300 και φετος ουτε 300 ευρω δεν θα το εδεινα.
Τελος το sedici που πηραμε ειναι του 08 με 55,000 και απο 8,700 κατεβασα την τιμη στα 8,000 αλλα του τα εδωσα μετρητα οποτε δεν ειχε κανενα προβλημα να μου κανει καλυτερη τιμη. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι να το δωσεις;και τι να το κανω να εχω δυο? με αυτο δεν μπορω να μεινω , ειναι 3θυρο και εχω οικογενεια δεν γινεται μπες βγες ριξε καθισμα. εκτος αυτου επειδη θελω αμαξι για τη φαμιλια θελω πετρελαιο μιας και θα κανει 17000-20000 χλμ το χρονο και το φοκους οσο ναναι καιει αρκετα. ειμαι σε διλημμα βεβαια να το κρατησω μπας και το δωσω ακριβοτερα ή τελικα θα μου μεινει και θα χασω και τα 1800€?
-
να το δωσεις εξω σε ιδιωτη εστω και αν σου παρει λιγο χρονο παραπανω....οχι και 1800€ για 9 χρονων focus 1600αρι κιολας!!!
μπορεις ανετα να κερδισεις και 1000€ απ την πωληση σε ιδιωτη απ το να το δωσεις κοψοχρονια σ αυτους....αμαρτια ειναι -
Ο χρήστης heras έγραψε:
να το δωσεις εξω σε ιδιωτη εστω και αν σου παρει λιγο χρονο παραπανω....οχι και 1800€ για 9 χρονων focus 1600αρι κιολας!!!
μπορεις ανετα να κερδισεις και 1000€ απ την πωληση σε ιδιωτη απ το να το δωσεις κοψοχρονια σ αυτους....αμαρτια ειναιλες ε? το θεμα ειναι προκυπτουν αλλα ζητηματα μετα. δηλαδη θα εχω στην κατοχη μου κ το φοκους(μεχρι να το πουλησω οπως λες) και το καινουριο που σημαινει οτι με τα τεκμηρια η εφορια θα με πηδηξει κανονικα.....
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
μπορεις ανετα να κερδισεις και 1000€ απ την πωληση σε ιδιωτη απ το να το δωσεις κοψοχρονια σ αυτους....αμαρτια ειναιΝαι ουρά κάνουν έξω να αγοράσουν. Εχετε καταλάβει τι έλλειψη ρευστού υπάρχει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπορεις ανετα να κερδισεις και 1000€ απ την πωληση σε ιδιωτη απ το να το δωσεις κοψοχρονια σ αυτους....αμαρτια ειναιΝαι ουρά κάνουν έξω να αγοράσουν. Εχετε καταλάβει τι έλλειψη ρευστού υπάρχει;
+1
μην κοιτατε ποσο θα επρεπε 'λογικα' να κοστιζει, οταν δεν υπαρχει σαλιο ενδιαφερομενου εκει εξω, οι τιμες θα ειναι αυτες και ακομη χειροτερες -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
+1
μην κοιτατε ποσο θα επρεπε 'λογικα' να κοστιζει, οταν δεν υπαρχει σαλιο ενδιαφερομενου εκει εξω, οι τιμες θα ειναι αυτες και ακομη χειροτερες+1 κ απο μενα..Κ αν υποθεσουμε οτι υπαρχει σαλιο ενδιαφερομενου,παντα θα υπαρχει κ καποιος πωλητης που θα εχει περισσοτερη αναγκη χρηματων εδω και τωρα και θα πουλαει το ιδιο αμαξι 1000 και 2000 ευρω λιγοτερα(στα μεγαλου κυβισμου η ψαλιδα ανοιγει ακομη περισσοτερο),οποτε παλι χαλαει η οποια ισορροπια της αγορας και των τιμων
-
οποτε λετε με 2000€ να το δωσω ??
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
οποτε λετε με 2000€ να το δωσω ??Γιατί δεν το βάζεις στο car.gr, autotriti και xe για κανά 3000 που είναι από τις πιο χαμηλές τιμές, και περίμενε 2-3 εβδομάδες να δείς τι θα ψαρέψεις....
-
Μωρε και 500€ παραπανω να πιασει κερδος ειναι...αλλιως χαριστε τα στους μαντραδες...και γω περιμενα 6 μηνες να το πουλησω αλλα τελικα οφεληθηκα +1500€ απ οτι αν το εδινα σε μαντρα. Δε με χαλασε καθολου παρα το γεγονος οτι το πρωτο τηλεφωνημα το δεχτηκα μετα απο κανα 2μηνο και τελικα το πουλησα στους 6
Αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη σε τετοιους καιρους που ειμαστε... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Μωρε και 500€ παραπανω να πιασει κερδος ειναι...αλλιως χαριστε τα στους μαντραδες...και γω περιμενα 6 μηνες να το πουλησω αλλα τελικα οφεληθηκα +1500€ απ οτι αν το εδινα σε μαντρα. Δε με χαλασε καθολου παρα το γεγονος οτι το πρωτο τηλεφωνημα το δεχτηκα μετα απο κανα 2μηνο και τελικα το πουλησα στους 6
Αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη σε τετοιους καιρους που ειμαστε...τι αμαξι πουλουσες αν επιτρεπεται ?
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
οποτε λετε με 2000€ να το δωσω ??εξαρταται με τι θελεις να το αλλαξεις....
μπορει εσυ σαν πωλητης να το δωσεις χαμηλα και να νοιωθεις καπως, αλλα αν παρεις κατι αλλο, καλυτερο πιο συγχρονο που σε καλυπτει πιο καλα, σε χαμηλη τιμη και συμπληρωνοντας λιγα λεφτα **κατα βαση δεν εισαι τοοοσο χαμενος **(φτηνα πουλας-φτηνα αγοραζεις)....αν πας πχ για καμμια Μ5 ευκολα θα στο παρουν για 5 χιλιαρικα....αλλα πας..?..δεν πας....(και καλα κανεις).
-
@ σκους τη λοτους την εδωκες..?
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
τι αμαξι πουλουσες αν επιτρεπεται ?mx5 mk2
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
οποτε λετε με 2000€ να το δωσω ??
Γιατί δεν το βάζεις στο car.gr, autotriti και xe για κανά 3000 που είναι από τις πιο χαμηλές τιμές, και περίμενε 2-3 εβδομάδες να δείς τι θα ψαρέψεις....
+1000
στανταρ θα φύγει -
To θέμα είναι πότε θα φύγει. Στις καλές εποχές μπορεί να κανες και κανά μήνα σε τιμή ανταγωνισμού τώρα σίγουρα παραπάνω. Βέβαια το θετικό είναι πως είναι 16αρι και με το downgrade που γίνεται μπορεί να φύγει κάπως πιο εύκολα.
-
με βαλατε σε σκεψεις οποτε λεω να κανω το εξης. το καινουριο που θα παρω θα ερθει σε κανενα διμηνο ,οποτε λεω στον πωλητη να μου αφαιρεσει απο το νεο τα 1800€ και να μου το αφησει μεχρι να παραλαβω το νεο να το κυκλοφορω απο και προς τη δουλεια μπας και το σπρωξω παραπανω και του δωσω και τη διαφορα μετα. αλλιως του το παραδιδω με την παραλαβη του καινουριου και ειμαστε οκ . λετε να το δεχτει ή θα φαω φολα?
-
αν δε δεχτει κακο του κεφαλιου του.
Θα πας σε αλλη αντιπροσωπία
Τιμες μεταχειρισμενων