-
Στοιχέια έχετε; Αν έχετε οκ άλλιως και δίκιο να έχετε μη λέτε τίποτα γιατί είναι λίγο άκυρο. Και εγώ πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο άλλα στοιχεία δεν έχω άρα δεν μιλάω.
-
Ανεφερε συγκεκριμενα πραγματα ο Ιασωνας και πολυ καλα εκανε. Δε βρισκω λογο στο να μη τα λεμε.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.
Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;
Γιατί εγώ τον ξέρω προσωπικά τον Fillipos Cars.
Αν έχεις υπόψη σου κάποια απατεωνιά, σε ακούω.Το κατεβασμα χιλιομετρων θεωρειται απατεωνια η ειναι κατι που πρεπει να γινεται απο τους μαντραδες οποτε ειναι και σωστο??
Και κατέβασμα χιλιομέτρων και μπερδεμένη ιδιοκτησία σε ένα ΙΧ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω στοιχεία κτλπ(δεν θέλω κιόλας)
Η γενικότερη εικόνα πάντως αυτή είναι για τον συγκεκριμένο. Και σε άλλο forum δεν τυχαίνει ιδιαίτερης εκτίμησης.Το κατέβασμα χιλιομέτρων φυσικά και είναι απατεωνιά (και νομίζω και ποινικό αδίκημα) , γιαυτό ρώτησα τί ακριβώς εννοεί με την 'Απαταεωνιά', απλά γίνεται από σχεδόν όλους τους μαντράδες και πλέον δεν μας κάνει εντύπωση.
Ο συγκεκριμένος - επειδή τον γνωρίζω από συνεργασία και σε αγορά και σε πώληση αυτοκινήτου- δουλέυει με την ποσότητα και με μικρό κέρδος στο κομμάτι με αποτέλεσμα να έχει πάντα φτηνό αμάξι που φεύγει γρήγορα. -
αρα ο συγκεκριμενος κατεβαζει χιλιομετρα, αλλα δε μας πειραζει εννοεις;
-
εμένα με πειράζει
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
γίνεται από σχεδόν όλους τους μαντράδες και πλέον δεν μας κάνει εντύπωση.
Ο συγκεκριμένος - επειδή τον γνωρίζω από συνεργασία και σε αγορά και σε πώληση αυτοκινήτου- δουλέυει με την ποσότητα και με μικρό κέρδος στο κομμάτι με αποτέλεσμα να έχει πάντα φτηνό αμάξι που φεύγει γρήγορα.Πάμε καλά .
Μας κλέβουν και λέμε ευχαριστώ αντί να τους στείλουμε πίσω από τα κάγκελα
Τι μεσαιωνικές παραδοχές και πεσιμισμός είναι αυτός .
Ουστ ΡΕ , ΟΥΥΥΣΤ
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Στοιχέια έχετε; Αν έχετε οκ άλλιως και δίκιο να έχετε μη λέτε τίποτα γιατί είναι λίγο άκυρο. Και εγώ πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο άλλα στοιχεία δεν έχω άρα δεν μιλάω.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1277058/
Το συγκεκριμενο βρισκοταν σε μαντρα αλλης πολης και το ειχα δει εγω ο ιδιος.Ειχα γραψει και εδω παλαιοτερα για τα τοτε χιλιομετρα του και για τα χιλιομετρα που αναγραφονται τωρα αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ για το ακριβες νουμερο, ηταν πολυ περισσοτερα απ οσο λεει τωρα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στοιχέια έχετε; Αν έχετε οκ άλλιως και δίκιο να έχετε μη λέτε τίποτα γιατί είναι λίγο άκυρο. Και εγώ πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο άλλα στοιχεία δεν έχω άρα δεν μιλάω.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1277058/
Το συγκεκριμενο βρισκοταν σε μαντρα αλλης πολης και το ειχα δει εγω ο ιδιος.Ειχα γραψει και εδω παλαιοτερα για τα τοτε χιλιομετρα του και για τα χιλιομετρα που αναγραφονται τωρα αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ για το ακριβες νουμερο, ηταν πολυ περισσοτερα απ οσο λεει τωρα.
Τότε οκ.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.
Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;
Γιατί εγώ τον ξέρω προσωπικά τον Fillipos Cars.
Αν έχεις υπόψη σου κάποια απατεωνιά, σε ακούω.Ο τύπος είναι κλόουν. Σε όποιο club και να μπεις, έχει παραδείγματα με κατεβασμένα χιλιόμετρα. Επίσης αρκετά από τα αμάξια του είναι χρέπια, γι' αυτό και οι χαμηλές τιμές τους, έχω πετύχει να μη βάζει πραγματικές τους φωτογραφίες. Βρίσκει ίδια αυτοκίνητα με αστεράτες φωτογραφίες και τις βάζει για δικές του. Τις οποίες φωτογραφίες ο κεφάλας τις βρίσκει στο ίδιο σάιτ, στο car.gr. Ούτε καν κάνει κόπο να ψάξει σε ξένο σάιτ για να μη φαίνεται η μαιμουνιά με την πρώτη ματιά...
edit: Επειδή είχα καιρό να τον τσεκάρω, βλέπω ότι τελικά άρχιζε να βάζει φωτογραφίες από mobile.de
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1545091/
Τι σου είναι τελικά η κληρονομιά??? Κρίμα γιατί είναι πραγματική ευκαιρία αλλά διαθέτω μόνο 49.999 ευρώ. Ατιμη κρίση!!!
Δεν είναι και συζητίσημη η τιμή δυστυχώς! -
Μου φαινεται πολυ περιεργο που ακομα δεν πουληθηκε, ειναι πολυ καιρο ανεβασμενη η αγγελια.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1545091/Τι σου είναι τελικά η κληρονομιά??? Κρίμα γιατί είναι πραγματική ευκαιρία αλλά διαθέτω μόνο 49.999 ευρώ. Ατιμη κρίση!!!
Δεν είναι και συζητίσημη η τιμή δυστυχώς!Εχει μηνες που επιμενει σε αυτην την τιμη!Δηλαδη η βλαβη ειναι μονιμη!
-
-
Αντε και εις κατωτερα... Λογικα σε λιγο θα το δουμε στα 350€ αν ακολουθει αριθμητικη προοδο ο τυπος
-
Δειτε και τα χλμ
-
Ελααααα τωρα μωρε το πηρε μια βολτα ο ανθρωπος καπου πηγε κι εκανε λιγα χλμ παραπανω σιγα τωρα
-
η ακριβή με τα λιγότερα χλμ είναι μεταγενέστερη...
-
Εδω μας κρυβει τους ιππους να μη μας κρυψει και κανα χρονακο?
-
Πάντως φαίνεται σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια της.
-
χμμ, θελω να μου σχολιασετε, τα αυτοκινητα που παιζουν τωρα, και εχουν πραγματικα τιμη ποδηλατου, δηλαδη αυτοκινητα με τιμη μεχρι 1500 ευρω! κατα ποσο αξιζει μια τετοια αγορα, η θα πρεπει με το που το αγορασεις να σκασεις αλλα τοσα για να το μαζεψεις και να γινει κομπλε!
Τιμες μεταχειρισμενων