Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ ουτε εσυ εχεις αυτοκινητο ακομα? με το dsg τι εγινε?
εν αναμονή.28/9 (δηλαδή την άλλη Τρίτη) έχουμε ραντεβού για μετρήσεις μέσω vag com, αποστολή αυτών στο εργοστάσιο και απάντηση στις επόμενες 2-3 μέρες από τους τεχνικούς της Audi για το τι να κάνουμε.
Γενικά δηλαδή...έχουμε μέλλον.
Κατά τα άλλα, το αμάξι το έχω στα χέρια μου.Ο τύπος (προιστάμενος του service) μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιώ άφοβα το αμάξι, απλώς ότι θα πρέπει να deal with το 'κλώτσιμα' της εκκίνησης, που προσωπικά έζησα για 20.000km και έχω βρει τρόπο οδηγικά να το μετριάσω και να μη με ενοχλεί.
Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι με ένα απλό υpdate στον εγκέφαλο του DSG, τα πράγματα θα λυθούν. (βλέπε παρόμοια περίπτωση με Q5 Stronic ).
Πρόσφατα έκανα και κάτι ωραία ανοίγματα* με Golf IV 1.8T με 260 (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη) άλογα.Στα ~230km/h σα να τον έφτανα ρε...λες και τερμάτιζε η 5η ταχύτητα (χτύπαγε κόφτη) και τον έφτανα ραγδαία, ενώ και στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις δεν μπορώ να πω ότι μου έφευγε τρελά...οι διαφορές ήταν φαντάσου σα να αργούσα να πατήσω το γκάζι...πολύ μικρές.Τώρα ή το δικό μου αμάξι γέννησε άλογα ή το δικό του δεν παίζει να μου έριχνε 100 άλογα
Ευτυχώς εγώ (Πάσχο) δεν 'έμεινα' μετά, οπότε (ακόμα) δεν μπορείς να μην τη λες κι εμένα.
*εν κινήση γιατί ξεκίνησαν τα διαδοχικά ανοίγματα όταν του έκανα 'φώτα' (όχι επιθετικά...απλώς πήγαινα πιο γρήγορα και ήθελα να κρατήσω το ρυθμό μου) στα 120km/h ενώ αυτός πήγαινε με 100km/h και μάλλον τσίμπησε (από μόνος του ).
ελπιζω να μην αρχισω να σε αντιγραφω και στον αριθμο επισκεψεων στα συνεργεια
Εύχομαι να είναι πολλαπλασιαστής και τυχαίο γεγονός.