-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πεστα στον οικομολογο απο πανω που επιμενει.. (black humor kikiza.. )πρέπει όμως να παραδεχτείς ότι μέσα στο πιο πίσω post του υπήρχαν πολυ ωραίες/καλές πληροφορίες.
(λίγος χαβαλές δεν παίζει να μην γίνει εδώ μέσα...προσωπικά το θεωρώ δεδομένο )
κατι αποφαγια απ το μεσημερι ειδα,μπακαλιαρο σκορδαλια..
δεν έρχομαι για παρέα...με χαλάει η σκορδαλιά
Γρηγόρη, προφανώς και η άποψή μου είναι ότι κάποιες φορές οι 'ιταλοί' μας τη βγαίνουν λες και έχουν πετύχει και τίποτα τρομερό (εξαίρεση TBI και Mito ) και ειδικά στον τομέα της εξέληξης των σασί και της μείωσης του βάρους...και μου τη δίνει κάποιες φορές μου εκμηδενίζονται τα πάντα από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε (άσχετα αν μέσα στον εκμηδενισμό υπάρχει και μία μικρή δόση σωστού ).
Και στην τελική, οι ιταλοί 2 αλουμινένια μπράτσα βάλανε στην ανάρτηση και το κάνανε θέμα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και στην τελική, οι ιταλοί 2 αλουμινένια μπράτσα βάλανε στην ανάρτηση και το κάνανε θέμα...
εχουμε κι εμεις τετοια ρε πριν απο αυτους , μην ψαρωνεις
οσο για το βαρος η νεα επισημη γραμμη των αλφιστι ειναι οτι η 159 δεν ειναι πιο βαρια απο τον ανταγωνισμο, ολα ειναι ψεματα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πεστα στον οικομολογο απο πανω που επιμενει.. (black humor kikiza.. )κατι αποφαγια απ το μεσημερι ειδα,μπακαλιαρο σκορδαλια..
Pasxo, επιμενεις, αλλα εδω δεν εχουμε χωροδικτυωματα οικοδομων, ή αλλων
μεγαλων στατικων κατασκευων.
Oυτε αυτα στα αυτοκινητα ειναι μονο σωληνωτα οπως βλεπουμε σε φωτο αγωνιστικων (tubular space frames).
Χωροδικτυωμα στην Αγγλικη ορολογια ειναι Space frame.
Η Αudi εχει δημιουργησει τετοια για την κατασκευη πλαισιων με εξ' ολοκληρου χρηση αλουμινιου στο Α2,Α8 και με προσμιξη αλουμινιου-χαλυβα στο νεο TT.
Απλα πραγματα λεμε. δεν ειναι rocket science... -
παντα ειχα την εντυπωση οτι χωροδικτυωμα ειναι μονο το σωληνωτο χωροδικτυωμα και ολα τα αλλα ηταν αυτοφερομενα
(μηχανολογος οπως εχετε καταλαβει δεν ειμαι σε καμια περιπτωση )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντα ειχα την εντυπωση οτι χωροδικτυωμα ειναι μονο το σωληνωτο χωροδικτυωμα και ολα τα αλλα ηταν αυτοφερομενα(μηχανολογος οπως εχετε καταλαβει δεν ειμαι σε καμια περιπτωση )
Ουτε εγω ειμαι, αλλα δεν μασαω απο 'Ιταλιανους εφφετζηδες' με αλουμινενια
πσσσαλιδια και turboβενζινες.
Αμα το εβγαζαν αυτοι (το αντιστοιχο ASF της Audi) θα ελεγαν οτι τα αυτοκινητα τους ειναι καλυτερα και απο διαστημοπλοια...P.S Παρολα αυτα αναγνωριζω το πολυ καλο (επιτελους) αποτελεσμα της 159 TBI, ως πακετου, αλλα ειπαμε, εχουν πολυ δρομο ακομα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αμα το εβγαζαν αυτοι (το αντιστοιχο ASF της Audi) θα ελεγαν οτι τα αυτοκινητα τους ειναι καλυτερα και απο διαστημοπλοια...
εεεεελα? μα γιατι το λες αυτο?
η δουλεια που εχει γινει στο ΤΤ ειναι αγνωστη στον πολυ κοσμο και γενικα πολλα πραγματα ειναι αγνωστα απο τα μηχανολογικα των γερμανων οπως τα αλουμινενια πσσσαλιδια
εχεις ακουσει ποτε για αλουμινενια ψαλιδια σε vag? ειχε ακουσει κανεις για ηλεκτρομπλοκε σε vag πριν τα dna..?
υπηρχαν ομως
(εσυ εχεις ακουσει γιατι ψαχνεσαι , γενικα μιλαω..)οι ιταλοι βαζουν ενα σπορ πομολο στη πορτα και αμεσως γινεται μεγαλη ειδηση και αυτοματα θεωρειται σημαντικη καινοτομια στο χωρο της αυτοκινησης
-
Παρεμπιπτόντως, την μεικτή δομή υλικών στο πλαίσιο, εισάγει κάποιες δεκαετίες πριν το ΤΤ η AR στην Τ33 Stradale, με συνδυασμό αλουμινίου για το πλαίσιο και μαγνησίου για τα υποπλαίσια, δια χειρός Aeronautica Sicula.
-
η δουλεια που εχει γινει στο ΤΤ ειναι αγνωστη στον πολυ κοσμο και γενικα πολλα πραγματα ειναι αγνωστα απο τα μηχανολογικα των γερμανων οπως τα αλουμινενια πσσσαλιδια
εχεις ακουσει ποτε για αλουμινενια ψαλιδια σε vag? ειχε ακουσει κανεις για ηλεκτρομπλοκε σε vag πριν τα dna..?
υπηρχαν ομως
(εσυ εχεις ακουσει γιατι ψαχνεσαι , γενικα μιλαω..)οι ιταλοι βαζουν ενα σπορ πομολο στη πορτα και αμεσως γινεται μεγαλη ειδηση και αυτοματα θεωρειται σημαντικη καινοτομια στο χωρο της αυτοκινησης
ρε φίλε...ξέρεις τι σημαίνει αυτό όμως?
ότι οι ιταλοί έχουν καλό κέντρο τύπου και το δικό μας είναι για τον φουτσο, και ο εκπρόσωπος σιγανοπαπαδιά...
Απολύστε τον ρεεεε!!!!(και προσλάβετε άμεσα των ιταλών που ξέρει καλά τη δουλειά ) -
Oπως βλεπεις κιουση παντα θα ερχεται καποιος να σου καταρριπτει τον μυθο που εχεις πλασει για τα γερμανικα και που αναμασας κι εσυ οπως χιλιαδες αλλα fashion victims.. Τη μια μας λες για τουρμπο και οτι πρωτη η vw τα εβαλε και μπλα μπλα μπλα φρου φρου ,την αλλη θα μιλησεις για τεχνολογια σασι κλπ (που τα μαθατε αυτα ρε εκει,μαζι με τους ναζι; ) τελος παντων την ΦΛΑΠ σου θα την φας. ΑΣΕ μας που λεει κι ο ντιογκο στον γκαρσια καθε χρονο..
Φυσικα και δεν εισαι μηχανολογος,ειμαι ομως εγω.
Κικιζα
Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αλλο το μια κατασκευη να ειναι ΚΑΙ ΑΡΑ να θεωρειται ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ως δικτυωμα και αλλο να φερει σε καποια κομματια της την κατασκευαστικη μεθοδο αυτη.- Εnd of story,ευχομαι να το καταλαβες και τα υπολοιπα που θα πεις ΕΑΝ πεις εντασσονται στην κατηγορια των οικονομικων,τα οποια και δεν με αφορουν γιατι αφορουν μπουνταλαδες και μπανταβους.. (παλι black humor μην παρεξηγηθεις.. ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
υπηρχαν ομως
ρε φίλε...ξέρεις τι σημαίνει αυτό όμως?
ότι οι ιταλοί έχουν καλό κέντρο τύπου και το δικό μας είναι για τον φουτσο, και ο εκπρόσωπος σιγανοπαπαδιά...
Απολύστε τον ρεεεε!!!!(και προσλάβετε άμεσα των ιταλών που ξέρει καλά τη δουλειά )εμεις ειμαστε οι βασιλιαδες του μαρκετινγκ ξεχασες?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oπως βλεπεις κιουση παντα θα ερχεται καποιος να σου καταρριπτει τον μυθο που εχεις πλασει για τα γερμανικα και που αναμασας κι εσυ οπως χιλιαδες αλλα fashion victims.. Τη μια μας λες για τουρμπο και οτι πρωτη η vw τα εβαλε και μπλα μπλα μπλα φρου φρου ,την αλλη θα μιλησεις για τεχνολογια σασι κλπ (που τα μαθατε αυτα ρε εκει,μαζι με τους ναζι; ) τελος παντων την ΦΛΑΠ σου θα την φας. ΑΣΕ μας που λεει κι ο ντιογκο στον γκαρσια καθε χρονο..
Φυσικα και δεν εισαι μηχανολογος,ειμαι ομως εγω.κομμενο και ραμμενο πατωμα ακουσα το busso να λεει, τωρα επειδη το ειχατε καποτε κανει κι εσεις μπορεις αφοβα να παραδεχτεις οτι ειναι γ@ματο
για τα τουρμπο δεν ειπα οτι τα εβαλε πρωτη η vw εχω πει συγκεκριμενο πραγμα και ξερεις οτι εχω δικιο , αποδειξη η 159 που αγορασατε και πιο πριν ως 2.2 ΔΕΝ θα αγοραζατε με σφαιρες
-
ΦΛΑΠ ρε,σσσσσσσ,μη σηκωνεις κεφαλι,ΦΛΑΠ σου λεω..
Λεγε ο,τι θες,μια ζωη απο κατω μας θα στε γι αυτους που ξερουν και δεν 'εμαθαν' διαβαζοντας περιοδικα.. Αντε να διαβασεις το ταδε αρθρο στο www.motorheadofgreccewhoownanS3.de('de' for 'italian copy paste'... ) -
κομμενο και ραμμενο πατωμα ακουσα το busso να λεει, τωρα επειδη το ειχατε καποτε κανει κι εσεις μπορεις αφοβα να παραδεχτεις οτι ειναι γ@ματο
τώρα είναι ξεπερασμένη τεχνολογία θα 'ξεπέσουμε' όπως και οι alfisti με τον ημιάκαμπτο πίσω.
βασιλιάδες του marketing οι γερμανοι από πότε?
ΥΓ:pasxo, δεν μου απάντησες...γνωρίζεστε με το Γιώργο (qsis) προσωπικά?Πολύ 'φιλικότητα' βλέπω. Να ανησυχώ?
-
Tι δε σου απαντησα ρε; Αφου στο εστειλα στο πμ..
Ναι τον ξερω και τον εχω βαλει επιτηδες να λεει μαλακιες για να αναψουν λιγο τα αιματα..
-
οχι τον πασχο δεν τον ξερω ακομα προσωπικα , θα τον παω ομως βολτα καμια μερα να δει τι παει να πει κανονικο αυτοκινητο
(αφου πρωτα επισκευαστω )απλα εχει καταλαβει οτι ειμαι ακομπλεξαριστος και γαμω τα ατομα για αυτο με πειραζει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι τον ξερω και τον εχω βαλει επιτηδες να λεει μαλακιες για να αναψουν λιγο τα αιματα..
Το flame baiting απαγορευεται
-
οχι τον πασχο δεν τον ξερω ακομα προσωπικα , θα τον παω ομως βολτα καμια μερα να δει τι παει να πει κανονικο αυτοκινητο
(αφου πρωτα επισκευαστω )απλα εχει καταλαβει οτι ειμαι **ακομπλεξαριστος **και γαμω τα ατομα για αυτο με πειραζει
μετριόφρονά μου εσύ...
Ε...ίσως τον δούμε κι αυτόν στον καφέ που λέγαμε για αργές Οκτώβρη
(ε...Πασχάλη? )ΥΓ:τώρα το έλαβα το πμ...δεν είχα λάβει τίποτα πριν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το flame baiting απαγορευεται
says who?
Ρε άστους να πλακωθούν να κάνουμε χάζι (χάθηκε ο 'όμικρον' και τώρα δεν έχουμε πώς θα περάσει η ώρα )
Θα κεράσω και ποπκορνάκι -
απλα εχει καταλαβει οτι ειμαι ακομπλεξαριστος και γαμω τα ατομα για αυτο με πειραζειΤην πρωτη παραγραφο την εσβησα ειναι σα να μην την ειδα..
Στο δευτερο γι αυτο σε παω..edit ποιο flame baiting ρε συ βασιλη να πουμε;που το ειδες; Αραξε και λιγο ,μη μας τη λες ετσι ωμα καθε λιγο και λιγακι..πλακα κανουμε με το παιδι.
-
ειμαστε φιλοι με τον πασχο, απλα το παιδι ειναι λιγο παραστρατημενο γιατι του εδιναν κουτοχορτο απο το μπιμπερο του και προσπαθω να τον φερω στον ισιο δρομο κανοντας τον να νομιζει οτι αυτος με φερνει στον ισιο δρομο
δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση σε αυτο το θρεντ
AUDI S3