-
Τώρα με έχασες εσύ...
Εγώ στο αποτέλεσμα αναφερόμουν όταν είπα αναμενόμενο, όχι στην κίνηση...
Εκεί πήγαιναν και αυτά που έγραψα παραπάνω... δεν είναι νιούμπιδες στον χώρο... μην τους υποτιμάς... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τώρα με έχασες εσύ...
Εγώ στο αποτέλεσμα αναφερόμουν όταν είπα αναμενόμενο, όχι στην κίνηση...
Εκεί πήγαιναν και αυτά που έγραψα παραπάνω... δεν είναι νιούμπιδες στον χώρο... μην τους υποτιμάς...Εγω σαφως και δεν τους υποτιμω...Καποιοι αλλοι, δεν πιστευουν στα ακρως κολακευτικα σχολια, που επιβεβαιωνονται στον δρομο, στην ομολογουμενως προκλητικη διαφημιση με την...βολτα στο Maranello, και στις ατυπες συγκρισεις περι ικανοτητων, αισθησης, πολυτελειας και φινιρισματος, σε ενα πακετο ολα αυτα μαζι τοσο καλα συνδεδεμενα, για πρωτη φορα εδω και πολλα χρονια στην κατηγορια.
Τωρα, το οτι πετυχαν στην πρωτη αμιγως δικη τους προσπαθεια στην εξωτικη κατηγορια, με τα σηματα της Audi, να υποσκελισουν την κραταια Porsche με τον μαγικο κωδικο 911, που εδω και δεκαετιες προσφερει ενα κορυφαιο προιον
οδηγικης ευχαριστησης, ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακο , και διολου αναμενομενο, τουλαχιστον κατα την δικη μου εκτιμηση. -
καλά... πατήστε και λίγο φρένο...
κι εγώ είμαι άκρως εντυπωσιασμένος με το R8 αλλά δεν έχει σβήσει ούτε και θα σβήσει από τον χάρτη κανένα άλλο υπεραυτοκίνητο... προσέθεσε όμως μια πολύ καλή πρόταση.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
καλά... πατήστε και λίγο φρένο...κι εγώ είμαι άκρως εντυπωσιασμένος με το R8 αλλά δεν έχει σβήσει ούτε και θα σβήσει από τον χάρτη κανένα άλλο υπεραυτοκίνητο... προσέθεσε όμως μια πολύ καλή πρόταση.
...κατα την εκτιμηση καποιων ξενων τυπου 'Petrolheads' περιοδικων, το στεμμα της 911, το εχει ηδη
κλεψει το R8, οι οποιες ενστασεις , αντιδρασεις, διαφωνιες, αφορουν πλεον το συναισθηματικο κομματι, της εμφανισης
, του ηχου της 911 κτλ, χαρακτηριστικα που διαδοθηκαν απο γενια σε γενια, δημιουργωντας μια cult εικονα για το συγκεκριμενο μοντελο.
Επι της ουσιας ομως, το R8 ειναι ικανοτερο, πιο ολοκληρωμενο, και εξισου, διασκεδαστικο, οδηγοκεντρικο αλλα και
ευχαριστο σε σχεση με την 911...Εχοντας μια μικρη εστω επαφη και με τα δυο (R8 vs 997S) , δεν μου κανει εντυπωση η σχετικη διαπιστωση. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
καλά... πατήστε και λίγο φρένο...
κι εγώ είμαι άκρως εντυπωσιασμένος με το R8 αλλά δεν έχει σβήσει ούτε και θα σβήσει από τον χάρτη κανένα άλλο υπεραυτοκίνητο... προσέθεσε όμως μια πολύ καλή πρόταση.
...κατα την εκτιμηση καποιων ξενων τυπου 'Petrolheads' περιοδικων, το στεμμα της 911, το εχει ηδη
κλεψει το R8, οι οποιες ενστασεις , αντιδρασεις, διαφωνιες, αφορουν πλεον το συναισθηματικο κομματι, της εμφανισης
, του ηχου της 911 κτλ, χαρακτηριστικα που διαδοθηκαν απο γενια σε γενια, δημιουργωντας μια cult εικονα για το συγκεκριμενο μοντελο.
Επι της ουσιας ομως, το R8 ειναι ικανοτερο, πιο ολοκληρωμενο, και εξισου, διασκεδαστικο, οδηγοκεντρικο αλλα και
ευχαριστο σε σχεση με την 911...Εχοντας μια μικρη εστω επαφη και με τα δυο (R8 vs 997S) , δεν μου κανει εντυπωση η σχετικη διαπιστωση.βέβαια με το R8 δεν μπορείς να πας τα παιδιά στο σχολείο όπως λέει ο hammond
Η αλήθεια είναι πως προσωπικά αν διέθετα τόσα λεφτά για ένα τέτοιο αμάξι, δύσκολα μάλλον θα έπαιρνα R8.Πες με 'κομπλεξικό', αλλά στα 100.000+ € (οκ...προσθέστε αρκετά περισσότερα ) και σε τέτοια κατηγορία οχημάτων, θα ήθελα ένα αμάξι που έχει ΚΑΙ 'φήμη'.
Κατά τα άλλα, επειδή δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2 οχήματα, δεν μπορώ να πω ποιο είναι ταχύτερο στο δρόμο (που προσωπικά λίγο θα με ένοιαζε όποιο από τα 2 κι αν έπαιρνα... ΑΝ έπαιρνα). Σίγουρα όμως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου ξυπνάει πιο διασκεδαστικές διαθέσεις η όψη μιας 911.
-
εμενα απο την αλλη η 911 δε μου ξυπναει τιποτα, την εχω βαρεθει...
χθες ομως που ημουν διπλα σε ενα R8 στο δρομο, δε μπορουσα να παρω τα ματια μου απο πανω του
δε ξερω τι λενε μερικοι (αν ειναι ή οχι supercar), αλλα σιγουρα εχει την οψη supercar
ανετα αγοραζα ενα αν ειχα τα ευρα (αλλα V10, οχι V8 )
-
-
Καλησπέρα.
Μήπως ξέρει κάποιος τη διαφορά μεταξύ του s3 και s3 limitedXarhs
-
ελα μου ντε? νομιζω καμια , απλα στο ενα τεχνητα μειωσαν τη φορολογια (μειωνοντας την εργοστασιακη του αξια απο γερμανια ) ωστε να ερθει στη τιμη του 2007
-
Ο χρήστης harrysd έγραψε:
Καλησπέρα.
Μήπως ξέρει κάποιος τη διαφορά μεταξύ του s3 και s3 limitedXarhs
η εκδοση s3 limited ειναι αυτη με το βασικο εξοπλισμο ( που καθε αλλο παρα φτωχος ειναι ) οποτε ειναι σε χαμηλοτερη κλιμακα εργοστασιακης αξιας και υπαρχει η διαφορα αυτη με την αμεσως επομενη εκδοση.
δηλαδη αν στην βασικη εκδοση προσθεσεις οποιοδηποτε εξτρα επιπλεον η τιμη θα εκτοξευθει μερικα χιλιαδες ευρω πανω λογω επιπλεον φορου πολυτελειας.
τωρα βεβαια αναμενουμε να δουμε πως θα διαμορφωθουν οι τιμες στις διαφορες εκδοσεις με τις αλλαγες που ανακοινωθηκαν στον φορο πολυτελειας. -
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98208.asp ενδεικτικη τιμη s3 limited 37150 ευρω.
-
Ερώτηση:
σας τρίζουν τα τακάκια των φρένων όταν πάτε 'τσουλώντας' και ίιισα που πατάτε το φρένο?
Μετά την αλλαγή μου με τα φρένα του Cupra, μου συμβαίνει αραιά και που και ειδικά τώρα με το κρύο το 'αραιά και που' γίνεται 'συχνά'.Όχι ότι με ενοχλεί.Απλώς το έχω απορία γιατί με τα 'παλιά' φρένα, δεν είχα παρατηρήσει τίποτα αντίστοιχο...
ΥΓ:τα πίσω τακάκια συνεχίζουν να τον 'παίζουν'.
-
ναι το κανει που και που , μπορει να στο κανει μεχρι την αλλαγη.. απλα μαθε να ζεις με αυτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι το κανει που και που , μπορει να στο κανει μεχρι την αλλαγη.. απλα μαθε να ζεις με αυτομιλάς για τα εμπρός ή για τα πίσω τακάκια?
Γιατί τα εμπρός, προσωπικά δε με νοιάζει...
-
για τα εμπρος τα πισω δε με απασχολησαν ποτε
-
παρόλο παρόλο που ακόμη δεν έχουμε φτάσει τις σελίδες του θέματος στον αριθμό της τελικής του ταχύτητας του λαμπερού αυτού αστεριού... του Εσ3, εγώ αποχαιρέτησα το θέμα προ καιρού και τώρα χαιρετώ για τελευταία φορά και το αυτοκίνητο μιας και εχθές βρήκε τον επόμενο οδηγό του.
ένα έχω να πω. Στα μέσα μου άφησε εποχή όπως και το πρώτο , μάλιστα θα έλεγα ότι άφησε πιο γερό στίγμα και θα το θυμάμαι ότι κι αν πάρω μελλοντικά... γιατί το μέλλον προδιαγράφεται πιο λαμπερό από ποτέ! κι άμεσα αλλά και σε δυο χρόνια από τώρα όπου και θα ικανοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου αυτοκίνητα-επιθυμία.
-
Κάνε ο,τι προλαβαίνει τώρα. Το 2012 θα καταστραφεί η γη.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
παρόλο παρόλο που ακόμη δεν έχουμε φτάσει τις σελίδες του θέματος στον αριθμό της τελικής του ταχύτητας του λαμπερού αυτού αστεριού... του Εσ3, εγώ αποχαιρέτησα το θέμα προ καιρού και τώρα χαιρετώ για τελευταία φορά και το αυτοκίνητο μιας και εχθές βρήκε τον επόμενο οδηγό του.ένα έχω να πω. Στα μέσα μου άφησε εποχή όπως και το πρώτο , μάλιστα θα έλεγα ότι άφησε πιο γερό στίγμα και θα το θυμάμαι ότι κι αν πάρω μελλοντικά... γιατί το μέλλον προδιαγράφεται πιο λαμπερό από ποτέ! κι άμεσα αλλά και σε δυο χρόνια από τώρα όπου και θα ικανοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου αυτοκίνητα-επιθυμία.
να ευχηθω και ποιο συντομα απο 2 χρονια να γινει η επιθυμια πραγματικοτητα , καλοταξιδο το ροκκο το R υποθετω με βαση και αυτο που οδηγουσες μεχρι χθες, πολλες γρηγορες βολτες σε αδειους δρομους να σου τυχουν...
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
παρόλο παρόλο που ακόμη δεν έχουμε φτάσει τις σελίδες του θέματος στον αριθμό της τελικής του ταχύτητας του λαμπερού αυτού αστεριού... του Εσ3, εγώ αποχαιρέτησα το θέμα προ καιρού και τώρα χαιρετώ για τελευταία φορά και το αυτοκίνητο μιας και εχθές βρήκε τον επόμενο οδηγό του.
ένα έχω να πω. Στα μέσα μου άφησε εποχή όπως και το πρώτο , μάλιστα θα έλεγα ότι άφησε πιο γερό στίγμα και θα το θυμάμαι ότι κι αν πάρω μελλοντικά... γιατί το μέλλον προδιαγράφεται πιο λαμπερό από ποτέ! κι άμεσα αλλά και σε δυο χρόνια από τώρα όπου και θα ικανοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου αυτοκίνητα-επιθυμία.
να ευχηθω και ποιο συντομα απο 2 χρονια να γινει η επιθυμια πραγματικοτητα , καλοταξιδο το ροκκο το R υποθετω με βαση και αυτο που οδηγουσες μεχρι χθες, πολλες γρηγορες βολτες σε αδειους δρομους να σου τυχουν...
ε οχι και ροκκο R
o vell ειναι 4κινητος
μακαρι να το τσιμπησεις Κωσταντινε
(και να πατας κυριως τις προπελες )αμα παντως νιωθεις νοσταλγια για το s μην ανησυχεις, εγω θα το κρατησω για παντα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα παντως νιωθεις νοσταλγια για το s μην ανησυχεις, εγω θα το κρατησω για πανταΤο δικο σου ειναι πολυ soft μπροστα στου Vell
AUDI S3