-
περαστικα, και απο δευτερα με περισσοτερο κεφι για κοπτοραπτικες
-
κακη βενζινη κακο τελος για την τουρμπινα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου μυριζει εγκεφαλος.Πας για αλλαγη. Πρεπει να εχεις καταστρεψει καταλυτες και να τα χει παιξει η τουρμπινα σου. Θα δεις οτι απ τις εκκινησεις που κανεις τελευταια στα φαναρια εχεις θεμα και με δισκους κλπ. Τωρα που θα βαλουν χερι και ανθρωποι του vag θα στα κανουν μπορντελο..
Η προταση για την αντιπροσωπεια ισχυει παντως.θα ναι εκει μεχρι τις 9 το βραδυ μου ειπε και σε περιμενει.. Μολις του ειπα οτι θες να ξεφορτωθεις το S3 δεν το πιστεψε αρχικα αλλα μετα μου ειπε οτι κλασσικα φαινοταν τον τελευταιο καιρο οτι την ψαχνεις με την αλφα.. Εχει μερικες ετοιμοπαραδοτες brera που σε περιμενουν ζεστες ζεστες. Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι εβαλες μυαλο και θες να ανεβες κατηγορια.Αν συνεχιζεις να θες πισω το s3 εισαι αξιος της μοιρας σου.Στη θεση σου θα τους το πηγαινα μαζι με ενα μπιτονι βενζινη (απ τη νοθευμενη) και θα τους εδινε κι ενα σπιρτο να το πυρπολησουν.Να μην πιανουν και χωρ τα παλιοσιδερα.φοβερός εμψυχωτής!
μ@λακίστηκαν στην αντιπροσωπεία σου. Ακου από Δευτέρα Τρίτη οι λαμάκες!
-
It's PAY time που λεν και στο χωριο μου...
-
ουστ ρε πασχο κατσικοποδαρε
θα παω να παρω ιταλικο και μαλιστα καινουριο μοτερ
θα μεινω πανω στο μηνα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
qsis , περαστικα φιλε , ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο
ευχαριστω varga και vellerefonti , τιποτα δε θα ναι...
το μόνο που σου θέλω είναι να τους πιέσεις να το κοιτάξουν συνολικά γιατί μπορεί να πήρε και κάτι άλλο μαζί με τον πρωτογενή λόγο βλάβης.... Μην διορθώσουν απλά τη βλάβη και παρατήσουν τα παρελκόμενα της βλάβης στο έλεος του θεού!
όσο για τους απανταχού ιταλόφιλους, λυπάμε που με την πρώτη ευκαιρία θυμούνται τα δικά τους μπορδελάμαξα και την πέφτουν στους ανταγωνιστικούς γκρουπάκηδες για να βγάλουν το άχτι τους...
λίγο σεβασμός στον ασθενή ρε παιδιά!
-
Ποιό μήνα φίλε μου. Στον 1ο φανάρι θα μείνεις
Πάσχο έλεος ρε συ. Που αν αρχίζουμε να εξιστορούμε τα κατορθώματα του τενεκέ σου θα θέλουμε 40 σέρβερ
-
@vellerefontis
ασε το πασχο να χαρει λιγο, εχει τραβηξει τοσα πολλα με το bravo που λογικο ειναι θαλει να παρει το αιμα του πισω..το θεμα ειναι να μαθουμε τελικα τι εχει γιατι τωρα το μονο που ξερω ειναι οτι τρεμει..
παντως στο συγκεκριμενο συνεργειο ειναι fast food και μαλιστα της κακιας ωρας..
εδω βαριοντουσαν να μου το βαλουν απλα στο διαγνωστικο, θα κανουν και ολοκληρες δουλειες νομιζεις (απο τις οποιες δε θα πληρωθουν απο μενα κιολας)
-
Τρέμει ;; Κακή βενζίνη μυρίζομαι...ίσως αισθητηρας λ ;
-
@vellerefontis
ασε το πασχο να χαρει λιγο, εχει τραβηξει τοσα πολλα με το bravo που λογικο ειναι θαλει να παρει το αιμα του πισω..το θεμα ειναι να μαθουμε τελικα τι εχει γιατι τωρα το μονο που ξερω ειναι οτι τρεμει..
παντως στο συγκεκριμενο συνεργειο ειναι fast food και μαλιστα της κακιας ωρας..
εδω βαριοντουσαν να μου το βαλουν απλα στο διαγνωστικο, θα κανουν και ολοκληρες δουλειες νομιζεις (απο τις οποιες δε θα πληρωθουν απο μενα κιολας)
φτιάξτο, πάρτο και πάμε κάπου της εμπιστοσύνης μου... απλά για ένα περαιτέρω check-up
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρέμει ;; Κακή βενζίνη μυρίζομαι...ίσως αισθητηρας λ ;πηγαινα με 100+ και ξαφνικα αρχισε να τρεμει εντονα
το κανω στην ακρη και στο ρελαντι ετρεμε ελαχιστα.
το πηγα σιγα σιγα στο συνεργειο με 30-40 χλμ και οχι πανω απο 2000 στροφες γιατι μολις τις πλησιαζα αρχιζε να τρεμει εντονα..
για πολλαπλασιαστες το κοβω, στο clio παλι μου ειχε τυχει το ιδιο και τελικα ηταν πολλαπλασιαστες
η βενζινη οσο βρωμικη κι αν ηταν ηταν 100αρα υποτιθεται ποσο βρωμικη να ειναι η 100αρα σε μια περιοχη που βαζει τοσος κοσμος 100αρα σε πολυ καλυτερα απο το δικο μου αυτοκινητο
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
φτιάξτο, πάρτο και πάμε κάπου της εμπιστοσύνης μου... απλά για ένα περαιτέρω check-up
σε ευχαριστω, μολις το παρω θα δουμε
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
όσο για τους απανταχού ιταλόφιλους, λυπάμε που με την πρώτη ευκαιρία θυμούνται τα δικά τους μπορδελάμαξα και την πέφτουν στους ανταγωνιστικούς γκρουπάκηδες για να βγάλουν το άχτι τους...λίγο σεβασμός στον ασθενή ρε παιδιά!
Ε οχι και ανταγωνιστικα τα vag με τα ιταλικα.. Σε τι; Στις πωλησεις; Μονο εκει.- Αισθηση,ωμη δυναμη κλπ που κοιτα ο ΟΔΗΓΟΣ και οχι ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ εχετε ακομα μισο αιωνα.End of topic.
Στα του κιουση τωρα τον σεβομαι βεβαιως στο βαθμο που με σεβεται κι αυτος και συνεχεια μου τη λεει για το δικο μου το οποιο εχει βγει κι απ την εγγυηση εδω και 9 χρονια.. Απλα οπως ειπα και πιο πανω, It's pay time nigga!!Κιουση,αν θες να σε βγαλω απ τον κοπο,μπορω να παω απ το συνεργειο να δω το αμαξι,να δω ποσα λιτρα βενζινη θελει για να μη μεινει ΤΙΠΟΤΑ και να στο πυρπολησω στο πιτς φυτιλι.. Δε θα καταλαβει τιποτα,θα εχει ηρεμο θανατο,οπως αρμοζει σε ενα S3 που θα αντικατασταθει απο Αlfa Romeo. Τα υπολοιπα S3 απλα τα αφηνουμε βασανιστικα να τελειωσουν μονα τους στο βυθο καποιας ξερας. Επιτελους βρηκες μισο γραμμαριο μυαλο και φευγεις απ αυτα που σου πασαρουν για δηθεν αξιοπιστα και τα χρυσοπληρωνεις για ενα ΔΗΘΕΝ. Επιτελους!
-
Πωπω τραγική κατάσταση. Πάνε διακοπές έστω και τώρα
-
Περαστικα κι απο μενα, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο
-
αν είναι πολλαπλασιαστής να αλλάξεις και τους 4 γιατί αν σου άλλαξουν μόνο τον χαλασμένο θα ξαναπας.
Δεν ξέρω τι μοντέλο είσαι 2006 or early 2007 αλλα σε πολλαπλασιαστές αναγνωρίζεται η βλάβη σε κάποιες σειρές και δεν πληρώνεις -
pasxo μην πιανεσαι απο μια κακη στιγμη
δεν εχει τιποτα η αλφα να μου προσφερει και το ξερεις πολυ καλα..
κανενα αυτοκινητο της αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε τιποτα καλυτερο απο το δικο μου και δεν σκοπευω να πεσω κατηγορια..αλλωστε εγω το εχω πει 1000 φορες οτι στο vag ειναι καθικια , μη μου προτεινεις ομως ως λυση τους απατεωνες τους ιταλους που σου πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες σε υποτιθεμενη καλη τιμη..
**@ geoky **ευχαριστω σαν μυστηρια ασθενεια εχει καταντησει το πραγμα που περιμενω να βγουν οι εξετασεις
@cpp το αυτοκινητο φτιαχτηκε δεκεμβριο του 06 και το πηρα το 07
ο,τι κι αν εχει το αυτοκινητο ΔΕΝ προκειται να πληρωσω δεκαρα τσακιστη (εκτος αν ειναι δισκος ή τακακια)
εδωσα σχεδον 500 για εγγυσηση και θα πιασουν τοποακομα και βενζινη να ειναι αν τολμησουν να μου πουν τιποτα (γιατι σε φιλο μου στη seat ειχαν πει) θα τους παρει ο διαολος
ευχαριστω για τη συμβουλη με του πολλαπλασιαστες
και στο clio τους αλλαξαμε ολους , αλλα εκει τα δωσαμε απο τη τσεπη μας γιατι ειναι 4+ χρονων αυτοκινητο -
pasxo μην πιανεσαι απο μια κακη στιγμηΕνος κακου ΜΥΡΙΑ επονται... Δωστο σου λεω να ηρεμησεις και να δεις επιτελους τι μπορει να προσφερει ενα σωστο αυτοκινητο και οχι μια κονσερβα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
pasxo μην πιανεσαι απο μια κακη στιγμη
Ενος κακου ΜΥΡΙΑ επονται... Δωστο σου λεω να ηρεμησεις και να δεις επιτελους τι μπορει να προσφερει ενα σωστο αυτοκινητο και οχι μια κονσερβα.
ρε πασχο πού τα ειδες τα σωστα αυτοκινητα?
ειλικρινα πες μου??εχουν ενα πιο αμεσο τιμονι και χεστηκε η φοραδα σταλονε
το αυτοκινητο δεν πωλειται για την επομενη 7ετια γιατι τα μεταχειρισμενα πλεον δεν πιανουν τιποτα και αντιστοιχα λεφτα για αντιστοιχα γκαζια δε βρισκονται στο δρομο.
επισης ακομα και να επαιρνα κατι αλλο, αυτο δε θα ηταν κατι που ειναι πιο αργο απο το δικο μου,
καταλαβε τοκαι ολη η αλφα μαζι δε με φτανει
-
Oπως τα περιγραφεις, πιθανολογω για κακη βενζινη, η οποια στο 'περασμα' της
μαλλον εκανε σε καποια περιφεριακα ζημια...
Ευχομαι να λυθει γρηγορα και φυσικα χωρις να βαλεις καθολου το χερι στην τσεπη, αφου
υπαρχει και εγγυηση.
Οσο για το συνεργειο, για να κανεις την δουλεια σου, εκει πρεπει να εχεις σοβαρο, αμετακλητο υφος, επιμονη και πολλη υπομονη δυστυχως στις περισσοτερες περιπτωσεις...
AUDI S3