-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Oπως τα περιγραφεις, πιθανολογω για κακη βενζινη, η οποια στο 'περασμα' της
μαλλον εκανε σε καποια περιφεριακα ζημια...
Ευχομαι να λυθει γρηγορα και φυσικα χωρις να βαλεις καθολου το χερι στην τσεπη, αφου
υπαρχει και εγγυηση.
Οσο για το συνεργειο, για να κανεις την δουλεια σου, εκει πρεπει να εχεις σοβαρο, αμετακλητο υφος, επιμονη και πολλη υπομονη δυστυχως στις περισσοτερες περιπτωσεις...πώς μπορει να εκανε περιφερειακη ζημια?
το κακο ειναι οτι κανουμε εικασιες, ενω θα μπορουσαν σε 2 λεπτα να μου που ακριβως τι εχει
παντως βενζινη εχω να βαλω πανω απο 2 μερες και χθες/προχθες εκανα αρκετα χλμ χωρις κανενα προβλημα
και ειχα μπολικη ακομα για να πει καποιος οτι επεσα σε ρεζερβα και πηρα κανα σκουπιδιαλλες φορες παντως σε αλλα αυτοκινητα που ειχα κακη βενζινη συνηθως μου εμφανιζε τα παραξενα λιγο μετα αφου εφευγα απο βενζιναδικο και αυτα τα παραξενα δεν ηταν συνεχομενα και τοσο εντονα..
πιστευω οτι εχει γινει μηχανικη βλαβη -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Oπως τα περιγραφεις, πιθανολογω για κακη βενζινη, η οποια στο 'περασμα' της
μαλλον εκανε σε καποια περιφεριακα ζημια...
Ευχομαι να λυθει γρηγορα και φυσικα χωρις να βαλεις καθολου το χερι στην τσεπη, αφου
υπαρχει και εγγυηση.
Οσο για το συνεργειο, για να κανεις την δουλεια σου, εκει πρεπει να εχεις σοβαρο, αμετακλητο υφος, επιμονη και πολλη υπομονη δυστυχως στις περισσοτερες περιπτωσεις...πώς μπορει να εκανε περιφερειακη ζημια?
το κακο ειναι οτι κανουμε εικασιες, ενω θα μπορουσαν σε 2 λεπτα να μου που ακριβως τι εχει
Εμ δεν το πήρες σηκωτό το αμάξι να το πας επιτόπου αλλού...να τους βροντοφωνάξεις και ένα 'άμα με ξαναδείτε να κάτσω να με μ@μήσετε' και να μην μείνεις Σαββατοκυριακάτικα με ένα....Citroen (μπρρρρ).
-
ειχα φοβηθει ρε συ για να το μετακινησω κι αλλο.
ισως και αυτα τα λιγα χλμ δε θα πρεπε να τα χα κανει.
αν ημουν πιο μακρια θα φωναζα την ελπα να με σηκωσει οπωσδηποτεβασικα ειμαι βλακας γιατι θα επρεπε να φωναξω την ελπα να με παρει απο τη καρεντα
-
βασικα ειμαι βλακας γιατι θα επρεπε να φωναξω την ελπα να με παρει απο τη καρεντα
Nαι,και; Που βρισκεις το βλακωδες; Τον ιουλη ηρθε η οδικη μου και το πηρα απ τη σπικαρ μπροστα στα ματια τους ριχνοντας και μια ροχαλα διαμετρου 10cm εξω απ την πορτα τους.
-
οπως λεει και η φαρσα..
ερχομαι απο κει πουστη...
κατσε γιατι δε βρισκουν το ασφαλιστηριο της επεκτασης
-
Μόνο εγώ δηλαδή μετακίνησα την Alfa με μιζιές τη μία και μοναδική φορά που με άφησε από αισθητήρα στροφών (ζημιά 30€) με κίνδυνο να καταστρέψω τη μίζα και τον καταλύτη και ποιος ξέρει τι αλλο (ζημιά 500+€). Είμαι γενναίος τελικά!
Μαλάκας είμαι απλά γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της, δεν είχα λεφτά για ταξί και δεν μπαίνω σε ΜΜΜ
-
@qsis
Λαθος εκφραση...Περιφερειακα απο τον κυριως κινητηρα (μπλοκ, κυλινδροκεφαλη),
δηλαδη ισως ειναι πολλ/σιαστης οπως ειπωθηκε, φιλτρο βενζινης, ηλεκτρονικη...
Βεβαια το διαγνωστικο θα δειξει τι πραγματικα φταιει. -
οπως λεει και η φαρσα..ερχομαι απο κει πουστη...
κατσε γιατι δε βρισκουν το ασφαλιστηριο της επεκτασης :twisted:
Πρόκειται για ένα ξεκάθαρα τυχαίο γεγονός!! Και αυτό είναι δέσμευση!! (με φωνή και στύλ Κώστα Σημίτη)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βασικα ειμαι βλακας γιατι θα επρεπε να φωναξω την ελπα να με παρει απο τη καρεντα
Nαι,και; Που βρισκεις το βλακωδες; Τον ιουλη ηρθε η οδικη μου και το πηρα απ τη σπικαρ μπροστα στα ματια τους ριχνοντας και μια ροχαλα διαμετρου 10cm εξω απ την πορτα τους.
κιούση κάντο! και φτύστους! ετσι για τους την μπούμε κανονικά! πάρε τώρα τηλέφωνο και κανονίζω εγώ το άλλο συνεργείο να σε περιμένει αν θες...
είμαι με το δικό μου σήμερα δουλειά, σε λίγο φεύγω οπότε αν θες συνεννοούμαστε! στείλε μου το mobile π.μ.
-
Ανήκουστα πράγματα...
Ρε πούλα το να βρείς την υγειά σου... και χτύπα μια μπρέρα, όπως τα λέει και ο Πάσχος, να δεις τι πάει να πει ωμή δύναμη...!
Σκέψου μόνο οτι αν την είχες, σήμερα δεν θα σε αντιμετώπιζαν με τέτοιο τρόπο στο συνεργείο... -
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..
χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ανήκουστα πράγματα...
Ρε πούλα το να βρείς την υγειά σου... και χτύπα μια μπρέρα, όπως τα λέει και ο Πάσχος, να δεις τι πάει να πει ωμή δύναμη...!
Σκέψου μόνο οτι αν την είχες, σήμερα δεν θα σε αντιμετώπιζαν με τέτοιο τρόπο στο συνεργείο...Δεν συνδυασα την μπρερα με ωμη δυναμη,οπως εντεχνως αφηνεις να εννοηθει.. ....αλλα γενικα την αλφα.Κυριως παλιοτερα βεβαιως αλλα ας μην ξεφευγουμε παλι,εχουμε αυτοκινητο να πουλησουμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
Θα βρεξει σημερα....καλυτερα να μην βγαλετε τις αλφα εξω
(Χιουμορ βασισμενο στις παλιες καλες στιγμες των ηλεκτρικων της Ιταλικης και οχι μονο βιομηχανιας )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
pashos έχω δυνατότητα ρυμούλκησης μέχρι και δυόμισι τόνους! εσύ με την Alfa ούτε γραμμάριο! Οπότε μάλλον εγώ θα σας κουβαλήσω και τους δύο αν χρειαστεί, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να μείνεις μέσα γιατί βρέχει έξω, μην μείνεις από ηλεκτρικά μες την μπόρα! Άσε που αν ξεκινήσω απότομα ρυμουλκόντας το δικό σου αλφα ρομέο μπορεί και να μείνει το καβούκι της στο τόπο! όπως και στα comics!
μη σαπίσει κιόλας στιγμιαία με την βροχή!
σας αγαπάμε ορέ αλφίστες!
-
Βολβοδια και βελερεφοντη
Πνευματωδες ομολογω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ δεν πάω πουθενά...μη με ανακατεύετε...μετά τη δουλειά πάω για ύπνους τρικούβερτους!!
Άλλωστε γι αυτό πληρώνετε τις ασφάλειες και τις ΕΛΠΑ!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άλλωστε γι αυτό πληρώνετε τις ασφάλειες και τις ΕΛΠΑ!!
Ετσι...αστους να πληρωνουν... Τωρα που το σκεφτομαι μλκια δεν ειναι να παμε και να τραβαμε αουδι με Αλφα; Σα να εισαι ντυμενος με κοστουμι versace και να βαστας σακουλα απο τελειωμενο σουβλατζιδικο στο χερι..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Θα βρεξει σημερα....καλυτερα να μην βγαλετε τις αλφα εξω(Χιουμορ βασισμενο στις παλιες καλες στιγμες των ηλεκτρικων της Ιταλικης και οχι μονο βιομηχανιας )
Ναι αλλά πλέον όχι μόνο τα έφτιαξαν... αλλά σου προσφέρουν και on-board jacuzzi για αποζημίωση...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..
χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
Θα βρεξει σημερα....καλυτερα να μην βγαλετε τις αλφα εξω
(Χιουμορ βασισμενο στις παλιες καλες στιγμες των ηλεκτρικων της Ιταλικης και οχι μονο βιομηχανιας )
Βρέχει εδώ και ώρα στη Μεταμόρφωση... και την έπλυνα χθες!!
-
Την έπλυνες ή την τέσταρες εν όψη χειμώνα...
AUDI S3