-
αλλαγη ηχου μπορει να κανει απλα και μονο ενα προγραμμα
ακομα και στο 200αρι μοτερ υπαρχει σημαντικη διαφορα ηχου με προγραμμα
αρα μπορει να βλεπεις ιδια εξατμιση , με αλλον ομως ηχο
με εξατμιση ο ηχος ανεβαινει σημαντικα.. αναλογα την εξατμιση βεβαια
τον πιο ωραιο ηχο με tfsi τον εχει το tts , εκει προσεξαν να εχει ωραιο αποτελεσμα -
του βελλερεφοντη πχ που εχει προγραμμα με μαμα εξατμιση ειναι σαφως πιο φασαριοζικο απο το δικο μου
-
Eσυ εκει ...ηρεμια και φλωρια...συμπεθεριο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φρενα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν εχει, ψαλιδια θα το κοιταξωτο cupra r παιζει να εχει τα ιδια πραγματα
γιώργη, έχεις άδικο.
S3-Cupra-R32-A3 3.2lt εμπρός φοράνε τα ίδια φρένα.Μικροδιαφορές υπάρχουν στην δαγκάνα (ανάμεσα στο S3 και στα άλλα μοντέλα που έχουν ακριβώς την ίδια απλώς σε άλλο χρώμα).Κατά τα άλλα μπροστά φοράνε 345χ30 με τακάκι ίδιο.Μπορώ να σου βρω και κωδικούς ανταλλακτικών (αυτή τη στιγμή ειλικρινά βαριέμαι να μπω στη διαδικασία, αλλά αν επιμείνεις, θα στους δώσω και με τεχνικές φωτογραφίες ).Πίσω έχετε διαφορές.Το S3 φοράει αεριζόμενους 310χ22mm ενώ τα άλλα (Cupra - R32 - A3 3.2lt) φοράνε 286χ12mm ΜΗ-αεριζόμενους και εννοείται ότι έχετε (τα S3) και άλλες δαγκάνες πίσω.
Στο 'Cupra R' και 'Golf R20' ίσως βάλουν τα δικά σας φρένα πίσω, αλλά αυτό είναι εικασία. (δεν έχει βγει ακόμα και update στο ΕΤΚΑ για τα συγκεκριμένα μοντέλα )
ΥΓ:εμένα και τα 2 S3 (και το δικό σου και του Vel) το ίδιο φασαριόζικα μου φαίνεται (σε σχέση με το -αθόρυβο - δικό μου).
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Βασικά Qsis το πρόβλημα μας είναι οτι ζούμε Ελλάδα και όχι πόσο ακριβά είναι τα Mitsu... αν ζούσαμε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού που το EvoX κοστιζει 25.000 ευρώ (το λέω και συγχύζομαι) δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...
Και θα οδηγουσαμε την εβουμπα σε τεραστιες ευθειες με οριο 80χιλιομετρα και θα ξενερωναμε τη ζωη μας και θα λεγαμε αν ειμασταν ευρωπη με τα στροφιλικα...ετσι πανε αυτα
σωστό κι αυτό... ρε φίλε, πόσο χάιρομαι όταν βλέπω το avatar σου... μή μου πείς ότι γνωρίζεις το τούρμπο αυτό κοριτσάκι και τα κάνει για πάρτυ σου?
-
όσο για την τιμή που συζητάμε εδώ και ημέρες τώρα, ένα έχω να πω, μάλλον δεν το αντιλήφθηκε κάποιος εδώ μέσα, εαν δεν ήταν καλό για τα χρήματά του, όπως πολλά άλλα προιόντα που παρότι έχουν τρελαμένο κοινό δεν πουλάνε, δεν θα πουλούσε τόσα κομμάτια και το βασικότερο,
ΝΑΙ η τιμή σε αυτές τις χαμηλές κατηγορίες (μην ξεχνάτε ότι μμικλαμε για ένα S hatchback και τίποτα παραπάνω, υπάρχουν άλλα 4 μοντέλα στην σειρά της Audi) είναι πλήρως αντιπροσωπευτική του τι παίρνεις και άρα είναι πολύ κοντά στο ότι πληρώνεις πάιρνεις... δεν είναι niche market που το χρεώνει ο καθείς ότι μπορεί γιατί ο ανταγωνισμός είναι ανελεητος! σε αυτές τις μικρές κατηγρίες φίλοι μου...
οπότε
ΕΠΙΜΕΝΩ
το S3 μια χαρά τιμή έχει σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό ο οποίος ουκ ολίγες φορές αναγκάζεται να επανεκτιμήσει την τημολογιακή πολιτική του... με αποτέλεσμα πολλούς ιδιοκήτες να νιώθουν μαλάκες(το λιγότερο κατεμέ) και δεύτερον και κυριότερον, τα λεφτά που έδωσαν να μην μπορούν να τα αποσβέσουν με χρήση και τέλος να πάρουν το σωστό μέρος πίσω, αυτό που τους αναλογεί από την αρχική τιμή δηλαδή αλλά παίρνουν το μεσαίο...
μπάγια! βαρέθηκα το θέμα της τιμής, είναι τιμή μου λοιπόν κάπου εδώ να κλείσουμε αυτό το μέρος της συζήτησης και να πούμε κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον...
-
Στο Σιροκκο R εχει αεριζομενα πισω ...αρα πλεον και το γκολφ Ρ θα εχει...
-
Ο Angel μαλλον πρεπει να μπει στο S3 του Vellerefonti, μια σχετικα 'δροσερη' μερα ( )
για να καταλαβει ακριβως περι τινος προκειται, και να μπορεσει να εκτιμησει
με μια πιο ολοκληρωμενη προσεγγιση το αν ειναι ακριβο για αυτο που ειναι-πρεσβευει
ή οχι... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο Angel μαλλον πρεπει να μπει στο S3 του Vellerefonti, μια σχετικα 'δροσερη' μερα ( )
με μια πιο ολοκληρωμενη προσεγγιση το αν ειναι ακριβο για αυτο που ειναι-πρεσβευει
ή οχι...Πειραγμένο είναι, δεν μετράει...
-
ή οχι...Δε νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Δε μου αρέσει καν αυτό που πρεσβεύει. -
τι πρεσβευει δηλαδη? ρε παιδια θα τρελαθουμε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι πρεσβευει δηλαδη? ρε παιδια θα τρελαθουμε?Δεν ξέρω πως το εννοεί ο Γρηγόρης αλλά εγώ το λέω από την άποψη πως τα σημεία που υπερέχει σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα αυτή τη στιγμή δε με ενδιαφέρουν.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
τι πρεσβευει δηλαδη? ρε παιδια θα τρελαθουμε?
Δεν ξέρω πως το εννοεί ο Γρηγόρης αλλά εγώ το λέω από την άποψη πως τα σημεία που υπερέχει σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα αυτή τη στιγμή δε με ενδιαφέρουν.
Λογικο,οπως εμενα πχ δεν θα με ενδιεφεραν τα σημεια που υπερεχει ενα εβο πχ...
-
ή οχι...Δε νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Δε μου αρέσει καν αυτό που πρεσβεύει.Στην θεωρια, τις περισσοτερες φορες καλως ή κακως οι τελικες εντυπωσεις-διαπιστωσεις
διαφοροποιουνται αρκετα. Πιο συγκεκριμενα, οταν δεις τα πραγματα 'απο μεσα' εχεις μια πληρεστερη και πιο ρεαλιστικη εικονα περι τινος προκειται, σε σχεση με το να βλεπεις και να διαβαζεις-ενημερωνεσαι μονο...Edit: Διαβασα το τελευταιο Post σου...Κατα την γνωμη μου παντα, οπως ειχα αναφερει και προηγουμενως, δεν ειναι η υπεροχη στα σημεια που σε κερδιζει, (για εμενα δεν υπερεχει αισθητα σε καποια συγκεκριμενα σημεια πχ) αλλα η ΣΥΝΟΛΙΚΗ αισθηση και συγκεντρωση σε
ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο, πολλων επιμερους στοιχειων, -που παλαιοτερα δεν υπηρχε στην αγορα-, η οποια κανει την διαφορα. Το αν πχ εσενα δεν σε ενδιαφερει αυτη η ιδιαιτεροτητα (γιατι περι ιδιαιτεροτητας προκειται οταν στην αγορα αποτελει εξαιρεση
η συγκεντρωση ολων αυτων των επιμερους χαρακτηριστικων σε ενα τετοιο πακετο), ή δεν σε 'γεμιζει' (στην θεωρια, γιατι στην πραξη ποτε δεν ξερεις, εκτος αν εχεις μπει σε S3...), δεν σημαινει οτι δεν αποτελει επιτυχημενη και ιδανικη επιλογη για καποιους, που συμφωνα και με τις πωλησεις στην χωρα μας, ειναι αρκετοι... -
Edit: Διαβασα το τελευταιο Post σου...Κατα την γνωμη μου παντα, οπως ειχα αναφερει και προηγουμενως, δεν ειναι η υπεροχη στα σημεια που σε κερδιζει, (για εμενα δεν υπερεχει αισθητα σε καποια συγκεκριμενα σημεια πχ) αλλα η ΣΥΝΟΛΙΚΗ αισθηση και συγκεντρωση σε
ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο, πολλων επιμερους στοιχειων, -που παλαιοτερα δεν υπηρχε στην αγορα-, η οποια κανει την διαφορα.Μα εγώ δε θέλω κάτι τέτοιο.
Εγώ θέλω να υπερέχει σε συγκεκριμένα σημεία. -
Edit: Διαβασα το τελευταιο Post σου...Κατα την γνωμη μου παντα, οπως ειχα αναφερει και προηγουμενως, δεν ειναι η υπεροχη στα σημεια που σε κερδιζει, (για εμενα δεν υπερεχει αισθητα σε καποια συγκεκριμενα σημεια πχ) αλλα η ΣΥΝΟΛΙΚΗ αισθηση και συγκεντρωση σε
ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο, πολλων επιμερους στοιχειων, -που παλαιοτερα δεν υπηρχε στην αγορα-, η οποια κανει την διαφορα.Μα εγώ δε θέλω κάτι τέτοιο.
Εγώ θέλω να υπερέχει σε συγκεκριμένα σημεία.Ε, ενταξει, και εγω αυτο σου λεω, το οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα κατι τετοιο, δεν σημαινει
οτι ειναι overated το αυτοκινητο και ακριβο, και εν πασει περιπτωσει δεν υπαρχει και αντιστοιχη προταση (μεχρι στιγμης μονο το Golf R20) ωστε μπορεσεις να κρινεις-συγκρινεις
το αν ειναι ακριβο-φθηνο για αυτα που προσφερει... -
Ε, ενταξει, και εγω αυτο σου λεω, το οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα κατι τετοιο, δεν σημαινει
οτι ειναι overated το αυτοκινητο και ακριβο, και εν πασει περιπτωσει δεν υπαρχει και αντιστοιχη προταση (μεχρι στιγμης μονο το Golf R20) ωστε μπορεσεις να κρινεις-συγκρινεις
το αν ειναι ακριβο-φθηνο για αυτα που προσφερει...Από όλα μου τα post έβγαλες το συμπέρασμα ότι πιστεύω ότι είναι ακριβό επειδή δεν μου αρέσει σαν αμάξι;
Τα διάβασες αυτά που έγραψα;
Υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις απλά δίνουν σημασία σε άλλους τομείς. Ή μήπως για να είναι ένα μοντέλο ανταγωνιστικό πρέπει να δίνει σημασία στους ίδιους τομείς με το S3;
-
ναι αλλα απο τη στιγμη που ειναι ανταγωνιστικο, πρεπει να αναφερουμε και τους αλλους τομεις
μπορεις απλα να πεις οτι σε ενδιαφερουν εσενα συγκεκριμενοι τομεις ωστε να βγαλεις ενα αυτοκινητο καλυτερο απο το συγκεκριμενο και αδιαφορεις για καποιους αλλους
-
Ε, ενταξει, και εγω αυτο σου λεω, το οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα κατι τετοιο, δεν σημαινει
το αν ειναι ακριβο-φθηνο για αυτα που προσφερει...Από όλα μου τα post έβγαλες το συμπέρασμα ότι πιστεύω ότι είναι ακριβό επειδή δεν μου αρέσει σαν αμάξι;
Οχι επειδη δεν σου αρεσει εμφανισιακα, αλλα επειδη δεν σου αρεσει
η φιλοσοφια κατασκευης και στο τι προσφερει. Αυτο αφηνεις να εννοηθει και ουσιαστικα επικρατει στις συνολικες τοποθετησεις σου, ακομα και αν το γραφεις με διαφορετικες φρασεις...Τα διάβασες αυτά που έγραψα;
Nαι, και εχεις ενα μεμονωμενο τροπο σκεψης, ο οποιος δεν σου επιτρεπει να δεις πιο σφαιρικα την πραγματικοτητα, ακομα και μετα την αναλυση περι χαρακτηριστικων
που εκανα πριν.Υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις απλά δίνουν σημασία σε άλλους τομείς. Ή μήπως για να είναι ένα μοντέλο ανταγωνιστικό πρέπει να δίνει σημασία στους ίδιους τομείς με το S3;
Aυτες οι προτασεις για εσενα θεωρουνται αντιστοιχες, στην ουσια ομως δεν ειναι. Εχουν καποια κοινα ισως επιμερους χαρακτηριστικα αλλα οχι τοσα ωστε να θεωρηθουν πραγματικα αντιστοιχες και πληρως ανταγωνιστικες.
Με τα προαναφερθεντα, απαντω και στην τελευταια ερωτηση σου... -
Γρηγόρη η γραφή μπλε χρώματος είναι λόγω R-line?
AUDI S3