-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
θα σου πει πράγματα αρκετά διαφωτιστικά, που έχουν να κάνουν και με την συντηρησή του κ.λπ. Για χρήση δρόμου μου είπε εν ολίγοις ότι είναι 'υπερβολικά κουραστικό'.Η συντηρηση με ενδιαφερει. Το ποσο κουραστικο ειναι λιγο πολυ το φανταζομαι και δεν με πειραζει καθολου. Πηγαινα καθε μερα σχολειο με φτιαγμενο ζετακι απο Ν.Σμυρνη- Κεφαλαρι. Και τα απογευματα Ν.Σμυρνη- Βριλησσια οπου εμενε η κοπελα μου . Το miata μου δε, ηταν στημενο για πιστα (δεν ειχες ερθει τοτε στον καφε στην Κηφισια να δεις , αλλα μπορεις να ρωτησεις τον flowerpower που τον εφερα απ'το Συνταγμα ). Με το speedster πηγαινα και super market (μετα το πουλησε ο χαζος ο ξαδερφος μου γιατι δεν ειχε a/c , πολυ φλωρος ρε παιδι μου )
Ελαχιστα θα με πειραξει τωρα το ποσο μη πρακτικο/δυσκολο ειναι το caterham, δεδομενου οτι τωρα πια εχω για ανετες και βαρετες βολτες και το θανατηφορα βαρετο passat που μου εχει κανει πασα ο πατερας μου. -
μιλα με τον νικo τον Bugs...
αυτος εφερε κατι τετοιο οδικως απο αγγλια και ψαχνει να βγαλει πινακιδες... -
Aν το γνωρίζεις και είσαι αποφασισμένος, μια χαρά.
Για τα υπόλοιπα θέματα, της συντήρησης κ.λπ., θα επικοινωνήσουμε.
-
Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να αγοράσεις στην ελλάδα ένα Caterham σε αποσυναρμολογημένη μορφή και να βγάλεις ελληνικές πινακίδες και κατα πόσο συμφέρει από τη αγορά και εισαγωγή ενός μεταχειρησμένου από UK ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα γιατι μου'πε αυτος στο τηλεφωνο οτι παιζει προβλημα με το 1.4
Εννοω, η απλη λογικη λεει: εφοσον για Αγγλια βγαζει πινακιδες -> βγαζει πινακιδες και για Ελλαδα.Υπάρχει ένα θέμα με τους ρύπους. Στην Ελλάδα (και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες) δεν μπορείς να εισάγεις καινούργιο αυτοκίνητο που δεν εκπληρεί τις προδιαγραφές Euro 4 και ο 1.4 κινητήρας είναι η σειρά Κ της Rover που εξ' όσων γνωρίζω (εάν δεν έχει αλλάξει κάτι) είναι Euro 3.
Στην Αγγλία τώρα (και νομίζω και σε κάποιες άλλες ευρωπαϊκες χώρες), υπάρχει μια ειδική ρύθμιση, όπου οι κατασκευαστές με πολύ μικρό αριθμό παραγωγής θεωρούνται εξειδικευμένοι κατασκευαστές και δεν εμπίπτουν στη νομοθετική ρύθμιση περί ρύπων. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζω τι ισχύει.
-
Καινούργιο είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να το εισάγεις.Ψάξε στην Ευρωπαική αγορά,κατά προτίμηση τη Γερμανική,για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο.Αγόρασέ το με πολύ χαμηλό τιμολόγιο,έχοντας πάντα άδεια κυκλοφορίας-πινακίδες και ότι άλλο παραστατικό υφίσταται στη χώρα ταξινόμησης ,στο όνομά σου.Εαν είναι μέχρι 1400cc δεν θα σου στοιχίσει ένα πόδι κι ένα χέρι η εισαγωγή.
Χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ενός εκτελωνιστή που ασχολείτε με το αντικείμενο.Η αμοιβή του θα σου φανεί σχεδόν αστεία,μπροστά σ'αυτά που έχεις ν'αντιμετωπίσεις.Και τα λάθη στους εκτελωνισμούς κοστίζουν. -
Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία, ας τη μοιραστεί μαζί μου γιατί με ενδιαφέρει. Κοιτάζω για Tiger / GBS / Westfield. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ποσο θα κοστισει να φερω ενα Caterham απο UK;