-
Hannibal, ο Ευσταθιου παντως ακομα ελληνικη σημαια εχει απο οσο γνωριζω...Ξερω αρκετους εκει μεσα και ειναι πολυ καλα παιδια, με γνωσεις και το κυνηγανε πολυ. Και τα πληρωματα τους ειναι χρονια με αυτους.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@Hannibal Σε πειραζω...δεν τιθεται θεμα γνωσεωνΚαμμια σχεση βρε για το οτι δεν τιθεται θεμα γνωσεων. Αυτο εννοειται. Απλα για να καταλαβαινουν και οι υπολοιποι.
@AKAGITI
Τα παντα σου επιτρεπουμε! Απ' οτι καταλαβαινω εισαι στο chartering? Εγω ειμαι τεχνικος διευθυντης/DPA σε ναυτιλιακη..Ο hannibal ειναι γερο-μαστρο-λαδας που εχει συνταξιοδοτηθει στο dubaiΤης γεφυρας ημουνα ρε. Σιγα μην ημουν λαδοποντικας....
Στα tanker/LNG αναγκαστηκα διατηρειται υψηλο.
Στα ελληνοκτητα πλοια. Γιατι αν ερθεις μια βολτα απο την εταιρεια που ειμαι θα τραβας τα βυζια σου....
Hannibal, ο Ευσταθιου παντως ακομα ελληνικη σημαια εχει απο οσο γνωριζω...Ξερω αρκετους εκει μεσα και ειναι πολυ καλα παιδια, με γνωσεις και το κυνηγανε πολυ. Και τα πληρωματα τους ειναι χρονια με αυτους.
Tα 4 παντως που ειχανε ελληνικη σημαια με το που τα πηρε γυρισανε σε Panama....
Δεν κρατησα επαφες μετα τον θανατο της χηρας διστυχως. -
Nαι στο chartering dep ναυτιλιακης αλλα σαν τον hannibal κανω και λιγο απο ops, crew , legal.
-
Ο χρήστης AKAGITI έγραψε:
Nαι στο chartering dep ναυτιλιακης αλλα σαν τον hannibal κανω και λιγο απο ops, crew , legal.Σαν τον Hannibal δεν γινεται να εισαι....
Δεν πρεπει να υπαρχει αλλο κοροϊδο σαν εμενα που τα κανει ολα και συμφερει.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Στα tanker/LNG αναγκαστηκα διατηρειται υψηλο.
Στα ελληνοκτητα πλοια. Γιατι αν ερθεις μια βολτα απο την εταιρεια που ειμαι θα τραβας τα βυζια σου....
Καλα με τους Ινδους που εχετε ειμαι σιγουρος...Απο την αλλη οσο να 'ναι τα τανκερ ειναι αλλιως...Ο τελευταιος μαλακας που κατεβασα ηταν καπετανιος, Ελληνας, ο οποιος εφυγε βραδυ απο το αγκυροβολιο του πειραια, χωρις να μπορει να παρει την αγκυρα απο το απικο, με 2.5 κλειδια στο νερο. Την επομενη μερα με πηρε τηλεφωνο να μου το πει ανοιχτα της Σκυρου, εχοντας ως λυση να κοψει την αγκυρα Και φευγει ενω δεν επρεπε (ballast ημασταν) και η λυση του ειναι να κοψει την αγκυρα λες και μιλαμε για κανενα καβο...επρεπε να του πω εγω να την παρει με το κρενι! Το οτι δεν ξηλωσαμε οτι υποθαλασσιο καλωδιο υπαρχει στο σαρωνικο το ξεπερναω...Γι αυτο σου λεω, με τα vetting και το σκατο στον κωλο, για pollution οσο να 'ναι το επιπεδο ειναι καλυτερο.
Nαι στο chartering dep ναυτιλιακης αλλα σαν τον hannibal κανω και λιγο απο ops, crew , legal.
Καλα, αν δεν εισαι σε κανενα μεγαλο γραφειο, το να κανεις τα παντα ή λιγο απ'ολα ειναι νορμαλ. Κι εγω ασχολουμαι και με το crew, supply, S&Q, operation, marine τα παντα ολα, αλλα ο τιτλος ειναι τιτλος
-
Με την MLC ειστε ετοιμοι κυριοι?
-
Με την MLC ειστε ετοιμοι κυριοι?MLC? Eισαι τρελλος; Ετσι και κανω introduce την MLC στην εταιρεια που ειμαι θα με στειλουν απο εκει που ηρθα. Μια φορα τους το εφερα απ´εξω απ´εξω, και αφου τους εξηγησα τι ειναι μου ειπε ενα απο τα αφεντικα, κοψε τις μαλακιες....
Σε 2 βαπορια (bitumen carries) βλεπω ναυτη να κραταει ματσακωνι και φοβαμαι οτι με το που χτυπησει καπου το πλοιο θα γινει θρυψαλα....
Τους εξηγεις οτι το πλοιο για να σου φερει λεφτα πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση και σου λεει για να γινει αυτο θα πρεπει να βγει off hire και θα χασουνε λεφτα. Φαντασου να τους πεις για τις εργασιακες συνθηκες πανω στο πλοιο τι θα σου απαντησουνε. -
Μετα τις 20αυγουστου αν θελουν ας μην ειναι comply...
-
θεωρητικα ετοιμοι, μολις αρχισουν τα psc να το ψαχνουν θα μαθουμε.....
-
θεωρητικα ετοιμοι, μολις αρχισουν τα psc να το ψαχνουν θα μαθουμε.....Τρεις συντομογραφειες θα σας αναφερω κυριοι.... BAB & BIK loading και STS discharging σε international waters....
Μαλλον οι δικοι δεν νοιαζονται τοσο πολυ για τα PSC inspections. Μονο για το MR που πηρανε προσφατα θα τους νοιαξει και ειμαι σιγουρος 100% οτι ενω θα ειμαι Ελλαδα για διακοπες (αυτες τις 2 εβδομαδες που μου εγκριναν μονο) θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουνε γυρνα πισω τον ηπιαμε.... -
Τρεις συντομογραφειες θα σας αναφερω κυριοι.... BAB & BIK loading και STS discharging σε international waters....
Μαλλον οι δικοι δεν νοιαζονται τοσο πολυ για τα PSC inspections. Μονο για το MR που πηρανε προσφατα θα τους νοιαξει και ειμαι σιγουρος 100% οτι ενω θα ειμαι Ελλαδα για διακοπες (αυτες τις 2 εβδομαδες που μου εγκριναν μονο) θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουνε γυρνα πισω τον ηπιαμε....iran trader , hardcore stuff
-
Τρεις συντομογραφειες θα σας αναφερω κυριοι.... BAB & BIK loading και STS discharging σε international waters....
Μαλλον οι δικοι δεν νοιαζονται τοσο πολυ για τα PSC inspections. Μονο για το MR που πηρανε προσφατα θα τους νοιαξει και ειμαι σιγουρος 100% οτι ενω θα ειμαι Ελλαδα για διακοπες (αυτες τις 2 εβδομαδες που μου εγκριναν μονο) θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουνε γυρνα πισω τον ηπιαμε....The land whose name we are not allowed to say or no name land trader , hardcore stuff
Μην λες την χωρα.... fixed
-
Μαλλον οι δικοι δεν νοιαζονται τοσο πολυ για τα PSC inspections. Μονο για το MR που πηρανε προσφατα θα τους νοιαξει και ειμαι σιγουρος 100% οτι ενω θα ειμαι Ελλαδα για διακοπες (αυτες τις 2 εβδομαδες που μου εγκριναν μονο) θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουνε γυρνα πισω τον ηπιαμε....The land whose name we are not allowed to say or no name land trader , hardcore stuff
Μην λες την χωρα.... fixed
οι αμερικανοι ειναι φιλοι μας
-
Hannibal, ο Ευσταθιου παντως ακομα ελληνικη σημαια εχει απο οσο γνωριζω...Ξερω αρκετους εκει μεσα και ειναι πολυ καλα παιδια, με γνωσεις και το κυνηγανε πολυ. Και τα πληρωματα τους ειναι χρονια με αυτους.Συμπτωση! Ευσταθιου λεγοταν και ο εφοπλιστης που δουλευε ο συχωρεμενος ο πατερας μου,αλλα αυτος ηταν απο το Λεωνιδιο.Οταν πεθανε ο γερος Ευσταθιου σε 4-5 χρονια τα παιδια του τα κανανε καρφιτσες στο Πακισταν.Aπο ενα πλοιο που ειχε κανει 4-5 χρονια ο πατερας μου(elona) εχω κρατησει ενα μπρουτζινο ρολοι τοιχου(Smiths ) μετα την διαλυτηριο που πηγανε.Αν δεν κανω λαθος,Arkadiki Maritime λεγοταν η εταιρια.
Πεστε καμια ιστορια ρε καπεταναιοι! -
κοιταχτε φωτο που εχει σημερα το bing.com
-
-
Αυτή είναι κρουαζιέρα, όχι αυτές οι σαχλαμάρες που βλέπουμε καθε μέρα στον Πειραιά...:
Youtube Video -
Live η ανελκυση του Costa Concordia
http://live.reuters.com/Event/Raising_t ... _ConcordiaΥ.Γ. Μην νομιζετε οτι θα το ξετουμπαρουν απο την μια στιγμη στην αλλη λες και ειναι jet ski.....
-
καλα παει, απο το πρωί ειναι αισθητή πλέων η διαφορά!
σαν το Harvey Dent θα ειναι οταν σηκωθεί
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καλα παει, απο το πρωί ειναι αισθητή πλέων η διαφορά!Πηγε να τους κανει περιστροφη σε καποια στιγμη το πρωι αλλα του ασκησανε γυρω στους 6000 Τοννους δυναμη και το κρατησανε..... Γυρω στα 2,5 με 3 μετρα την ωρα το σηκωνουν. Τρελλη επιχειρηση και φυσικα τρελλα λεφτα θα βγαλει η εταιρεια που ανελαβε το salvage operation.
σαν το Harvey Dent θα ειναι οταν σηκωθεί
Καραβολατρικό θέμα (συγχώνευση)