-
-
-
Αυτο ειναι τανκερ ετσι?
-
Ναι.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ναι.Και τι κανεις στο πλοιο αν επιτρεπεται?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι.
Και τι κανεις στο πλοιο αν επιτρεπεται?
Αναλόγα αμα είσαι Δοκιμός δηλαδή απο σχολή κανείς τα πάντα απο βαψιμό και οτι αλλό έχει σχέση με την κουβέρτα και φυσικά στήν γέφυρα υποψίν την εκπαιδευσή πάνω στο πλοίο την καθορίζει ο υποπλοίαρχος.
Τώρα Ανθυποπλοίαρχος είναι στήν γέφυρα και είναι υπευθύνος για την ναυσιπλοία του πλοίου και για το SAFETY και NAVYGATION του πλοίου στα φορτιγά,τάνκερ και αεράδικα τύπου LNG και LPG. -
Εσυ τωρα εισαι ανθυποπλοιαρχος ετσι? Οταν γινω υποπλοιαρχος θα βγαλω το αχτι μου στους δοκιμους.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εσυ τωρα εισαι ανθυποπλοιαρχος ετσι? Οταν γινω υποπλοιαρχος θα βγαλω το αχτι μου στους δοκιμους.Ναι.Τώρα ανάλογα με την δόκιμο θα μπλέξεις αμα στο παιζεί μαγκακός και δεν σέβεται τίποτα θα κανονίσει ο Captain για αυτόν.
-
Πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο τανκερ έτσι?
Που ταξιδεύεις κυρίως?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο τανκερ έτσι?Που ταξιδεύεις κυρίως?
Το τάνκερ που ήμουνα είναι του 2003 καινούργιο.
Τωρά εγω ταξιδευώ εξωτερικό πάντα δεν μου αρέσει πολύ εδω μέσα γιατί η συνθήκες εργασίας είναι αθλίες ασε που παιρνείς και λιγοτερά και το σπιτί σου οπώς εχω γράψει ποίο πάνω το βλέπεις στα πεταχτά ειδικά τα καλοκαιρία το μόνο που τούς παραδέχομαι τούς ακτοπλοούς η αλλίως στήν δικία μας ωρολογία ποσταλούχους είναι στα θέματα της μανούβρας που είναι πραγματικά ηρωές για μένα. -
Αν σκεφτεί κανείς τι είανι να ρεμετζάρεις με βροχές και αέρηδες σε απαράδεκτα λιμάνια, όντως οι ακτοπλόοι σε θεματα μανούβρας είναι ήρωες.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν σκεφτεί κανείς τι είανι να ρεμετζάρεις με βροχές και αέρηδες σε απαράδεκτα λιμάνια, όντως οι ακτοπλόοι σε θεματα μανούβρας είναι ήρωες.Σωστός
-
kι εμενα ο πατερας μου οταν ταξιδευε στην Ελλαδα με κατι μικρα σαπιοκαραβα δεν τον βλεπαμε σχεδον ποτε. το μονο καλο ηταν που ειχα παει κανα δυο ταξιδακια στα νησια.
οταν ηταν στον Περσικο σε μποκεραδικα τοτε επαιρνε καλα λεφτα -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
οταν ηταν στον Περσικο σε μποκεραδικα τοτε επαιρνε καλα λεφτα
Έχει πολλές Ελληνικές εταιρίες με μποκεράδικα στόν περσικό.
-
Σήμερα διάβασα ότι ο ελληνικός νηογνώμονας υποχρεώνεται σε κλείσιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, η ιδιοκτήτρια των ναυπηγείων Σκαραμαγκά απειλεί με πτώχευση. Καλά πάμε για χώρα ναυτική
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα διάβασα ότι ο ελληνικός νηογνώμονας υποχρεώνεται σε κλείσιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, η ιδιοκτήτρια των ναυπηγείων Σκαραμαγκά απειλεί με πτώχευση. Καλά πάμε για χώρα ναυτικήΚαι που είσαι ακόμα θα κάνουν και της σχολές ιδιοτικές εμάς θα μας βάλουνε στο ΙΚΑ και παεί λέγοντας και η αρχή ξεκίνησε οτάν κατεργήσανε το ΥΕΝ.
-
Ερώτηση άσχετου: γιατί, είναι καλύτερο το ΝΑΤ από το ΙΚΑ ?
-
Κάποτε ήτανε καλύτερο αλλά το καταστρέψανε και αυτό όπως ολα τα ταμεία.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Κάποτε ήτανε καλύτερο αλλά το καταστρέψανε και αυτό όπως ολα τα ταμεία.βασικα ειχε αποθεματικο 200 εκ δολλαρια το 1985 αλλα καποιος εξυπνος εχωσε 30.000 ρωσοαλβανομογενεις και τους μοιραζε συνταξεις χωρις να εχουν ουτε ενα ενσημο στο ΝΑΤ
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Κάποτε ήτανε καλύτερο αλλά το καταστρέψανε και αυτό όπως ολα τα ταμεία.
βασικα ειχε αποθεματικο 200 εκ δολλαρια το 1985 αλλα καποιος εξυπνος εχωσε 30.000 ρωσοαλβανομογενεις και τους μοιραζε συνταξεις χωρις να εχουν ουτε ενα ενσημο στο ΝΑΤ
Aκριβώς βρήκανε οτι έχει ρευστό και σου λέει οτι εδω είμαστε μοίρασε λεφτά η τότε κυβέρνηση.
Καραβολατρικό θέμα (συγχώνευση)