-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Πες μου εσυ και θα σου πω.
Εγω ας πουμε δεν ψηφισα τιποτα.Και να σου πω γιατι?Γιατι δεν υπαρχει (κατα τη γνωμη μου) κανενα κομμα στη βουλη που να σχηματισει μια σωστη κυβερνηση.Aν στα 20 σου δεν ψηφίζεις ΚΚΕ είσαι βλάκας!
Αν στα 40 σου συνεχίζεις να ψηφίζεις ΚΚΕ είσαι ηλίθιος!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yahoo:
Μα ποιος σου είπε ότι θα ζούμε μέχρι τα 40@elteo: το ότι λείπει η οικογενειοκρατία στην Αμερική βλέπεις να την έχει βοηθησει πολύ?
με εξαίρεση τον Μπους ...ναι την έχει βοηθήσει.
Την οικογενεια Κενεντυ;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εγω ας πουμε δεν ψηφισα τιποτα.Και να σου πω γιατι?Γιατι δεν υπαρχει (κατα τη γνωμη μου) κανενα κομμα στη βουλη που να σχηματισει μια σωστη κυβερνηση.Aν στα 20 σου δεν ψηφίζεις ΚΚΕ είσαι βλάκας!
Αν στα 40 σου συνεχίζεις να ψηφίζεις ΚΚΕ είσαι ηλίθιος!!!μου θύμισες ιστορία της γιαγιάς μου
χωροφύλακας την καλεί στο τμήμα όταν ήταν 20-22 γιατί την έχουν καρφώσει γείτονες ως κομουνίστρια. Μετά τα σχετικά ερωτήματα της λέει το εξής: αλίμονο αν τα παιδιά όταν ήταν μικρά και κάναν τρέλες δεν ήταν αριστερά. Όταν μεγαλώσουν όμως πρέπει να γίνουν σωστοί άνθρωποι και να αλλάξουν εντελώς πλευρά.
-
Αν στα 40 σου συνεχίζεις να ψηφίζεις ΚΚΕ είσαι ηλίθιος!!!Αν και ασχετο με αυτο που σε ρωτησα , θα το σχολιασω.Γιατι να ψηφισω ΚΚΕ?Για το οτι κανει πορειες μονο του και παντα βριζει τους αλλους ενω στην ουσια λενε τα ιδια ακριβως πραγματα?Η μηπως να το ψηφισω για την παπαριγα που ειναι 800 χρονια στο κομμα (με ''δημοκρατικες'' διαδικασιες εννοειται).Η μηπως να το ψηφισω γιατι αν εχεις μια διαφορετικη αποψη σε διωχνουν απο το κομμα?Η μηπως να το ψηφισω γιατι θεωρουντον σταλιν ειρηνιστη και μεγα Ηγετη?
Γιατι να ψηφισω Συριζα οταν οι μισοι ειναι με το πασοκ?
Γιατι να ψηφισω ΝΔ και Πασοκ , οταν εχουν κανει μπουρδελο την χωρα?
Φασιστες σαν του Λαος δεν ψιφιζω ουτως η αλλως , οποτε τι μενει?
Τιποτα!!! -
Τι σχέση έχουν οι αριστεροί και οι δεξιοί με το θέμα;
Μήπως δολοφόνος του μαθητή ήταν δεξιός και ο (παρα λίγο) του αστυνομικού αριστερός;
Ψυχοπαθείς κομπλεξικοί είναι. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
120 αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο τον τελευταίο χρόνο. Κάποιοι με σοβαρά εγκαύματα, με σπασίματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παραλίγο να καεί οδηγός κλούβας τις προάλλες. Σφαίρες έπεσαν προχθές σε κλούβα, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει τους επιβάτες. Τώρα η εν ψυχρώ απόπειρα (αν δεν αποβιώσει ο άνθρωπος) ανθρωποκτονίας με πολεμικό όπλο. Αυτά αρκούν για να μη θεωρηθεί η τελευταία επίθεση 'μεμονωμένο περιστατικό'.
Αντιθέτως, ο φόνος του 15χρονου ΗΤΑΝ μεμονωμένο περιστατικό, εκτός αν η αστυνομία πυροβολεί στο ψαχνό άοπλους στα καλά καθούμενα. Ειδικά αφού οι εντολές ήταν σαφείς προς τον δράστη: να απεμπλακεί, να λακίσει κοινώς.
.....
.....Το μεμονωμένο περιστατικό που ανέφερες είχε συγκεκριμμένο αποδεδειγμένο δράστη.
Ναι, όντως. Θα μπορούσε να το είχε κάνει ένας ψιλικατζής, ένας υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας, ένας ταξιτζής ή ένας φοιτητής. Και λοιπόν;
Το περιστατικό με το καλάσνικοφ είναι υπο 'διερεύνηση'.
Άρα μπορεί να το έκαναν παρακρατικοί ας πούμε......;
Η δράση των ματατζήδων είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απόλυτα αντιδημοκρατική.
Όταν τρώνε δημοκρατικά πέτρες, μολότωφ και καδρόνια, φέρονται αντιδημοκρατικά διαλύοντας τις συγκεντρώσεις;
Είναι οι μπαχαλάκηδες, που σε συνδιασμό με τους άλλους μπαχαλάκηδες και τους δημοσιογράφους που προβάλλουν μόνο επεισόδια και όχι διαμαρτυρίες ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Και να αφήσετε τις παπαριές περι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η πραγματική δημοκρατία ακούει τις φωνές δεν τις πνίγει.Όπως συμβαίνει πχ στα ΑΕΙ; Η δημοκρατία ακούει τις φωνές. Έχεις πχ με το παρόν μέσο (το νετ), μέσω αρθρογραφίας στον τύπο ή σε βιβλία, μέσω κάποιου ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού, το δικαίωμα να την ΠΕΙΣ. ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ με το να στερείς σε συμπολίτες σου δικά τους δικαιώματα.
Εκτός αν θεωρείς ότι η 'φωνή' πρέπει να συνοδεύεται από σαματά, ταραχή, οδομαχίες, προκηρύξεις και μίσος.ΥΓ. Μάνο προφανώς δεν έχεις ιδέα για την μεθοδολογία των ματατζήδων. Ρίξε μια ματιά σε ποστ του mjacob στο τοπικό των παλαιστινίων, περιγράφει ακριβώς την αλήθεια που εδώ και χρόνια όσοι ασχολούνται με το σπορ της διαμαρτυρίας γνωρίζουν άριστα.
Το διάβασα. Κι όμως γνωρίζω τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι αρκετές φορές οι αντιδράσεις της αστυνομίας είναι στοχευμένες στη διάλυση μιας 'ενοχλητικής' διαδήλωσης.
Όπως γνωρίζω κι αυτά που δεν παραδέχεσαι. Για τις ηθελημένα σαματατζίδικες (μετά ξύλου και καταστροφών) διαδηλώσεις-εκδηλώσεις. Για τα χάλια των 'Αγνώστων' που κατοικοεδρεύουν στο Πολυτεχνείο, στα καφέ των Εξαρχείων και στο Πάντειο. Για τα συγκοινωνούντα δοχεία 'μπαχαλάκηδων' και ακροαριστερών. Κανείς δεν είναι άγιος. -
Αν βρεθούν αύριο 5-10 τύποι, κολλήσουν αφίσες και καλέσουν σε εκδήλωση σε ένα εμαφιθέατρο με θέμα 'Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία, διασύνδεση αγοράς-σπουδών, κλπ, κλπ', πόσοι βάζουν στοίχημα ότι δε θα φάνε αυγά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
120 αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο τον τελευταίο χρόνο. Κάποιοι με σοβαρά εγκαύματα, με σπασίματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παραλίγο να καεί οδηγός κλούβας τις προάλλες. Σφαίρες έπεσαν προχθές σε κλούβα, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει τους επιβάτες. Τώρα η εν ψυχρώ απόπειρα (αν δεν αποβιώσει ο άνθρωπος) ανθρωποκτονίας με πολεμικό όπλο. Αυτά αρκούν για να μη θεωρηθεί η τελευταία επίθεση 'μεμονωμένο περιστατικό'.
Αντιθέτως, ο φόνος του 15χρονου ΗΤΑΝ μεμονωμένο περιστατικό, εκτός αν η αστυνομία πυροβολεί στο ψαχνό άοπλους στα καλά καθούμενα. Ειδικά αφού οι εντολές ήταν σαφείς προς τον δράστη: να απεμπλακεί, να λακίσει κοινώς.
.....
.....Το μεμονωμένο περιστατικό που ανέφερες είχε συγκεκριμμένο αποδεδειγμένο δράστη.
Ναι, όντως. Θα μπορούσε να το είχε κάνει ένας ψιλικατζής, ένας υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας, ένας ταξιτζής ή ένας φοιτητής. Και λοιπόν;
Το περιστατικό με το καλάσνικοφ είναι υπο 'διερεύνηση'.
Άρα μπορεί να το έκαναν παρακρατικοί ας πούμε......;
Η δράση των ματατζήδων είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απόλυτα αντιδημοκρατική.
Όταν τρώνε δημοκρατικά πέτρες, μολότωφ και καδρόνια, φέρονται αντιδημοκρατικά διαλύοντας τις συγκεντρώσεις;
Είναι οι μπαχαλάκηδες, που σε συνδιασμό με τους άλλους μπαχαλάκηδες και τους δημοσιογράφους που προβάλλουν μόνο επεισόδια και όχι διαμαρτυρίες ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Και να αφήσετε τις παπαριές περι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η πραγματική δημοκρατία ακούει τις φωνές δεν τις πνίγει.Όπως συμβαίνει πχ στα ΑΕΙ; Η δημοκρατία ακούει τις φωνές. Έχεις πχ με το παρόν μέσο (το νετ), μέσω αρθρογραφίας στον τύπο ή σε βιβλία, μέσω κάποιου ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού, το δικαίωμα να την ΠΕΙΣ. ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ με το να στερείς σε συμπολίτες σου δικά τους δικαιώματα.
Εκτός αν θεωρείς ότι η 'φωνή' πρέπει να συνοδεύεται από σαματά, ταραχή, οδομαχίες, προκηρύξεις και μίσος.ΥΓ. Μάνο προφανώς δεν έχεις ιδέα για την μεθοδολογία των ματατζήδων. Ρίξε μια ματιά σε ποστ του mjacob στο τοπικό των παλαιστινίων, περιγράφει ακριβώς την αλήθεια που εδώ και χρόνια όσοι ασχολούνται με το σπορ της διαμαρτυρίας γνωρίζουν άριστα.
Το διάβασα. Κι όμως γνωρίζω τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι αρκετές φορές οι αντιδράσεις της αστυνομίας είναι στοχευμένες στη διάλυση μιας 'ενοχλητικής' διαδήλωσης.
Όπως γνωρίζω κι αυτά που δεν παραδέχεσαι. Για τις ηθελημένα σαματατζίδικες (μετά ξύλου και καταστροφών) διαδηλώσεις-εκδηλώσεις. Για τα χάλια των 'Αγνώστων' που κατοικοεδρεύουν στο Πολυτεχνείο, στα καφέ των Εξαρχείων και στο Πάντειο. Για τα συγκοινωνούντα δοχεία 'μπαχαλάκηδων' και ακροαριστερών. Κανείς δεν είναι άγιος.Δεν γνωρίζεις Μάνο, μεταξύ μας αυτό. Εικασίες κάνεις γουγλίζοντας.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τιποτα!!!Ωραία θέση δηλαδή..... αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί!!!!!
-
Τιποτα!!!
Ωραία θέση δηλαδή..... αναρχία και ζωή κάτω όλοι οι στρατοί!!!!!
Νταξει καταλαβα.Δεν εχει πια νοημα να συζηταμε.
-
Τιποτα!!!
φαντάσου να μη σου είχε γράψει και το σκεπτικό του δηλαδή
Αντιαλμβάνεσαι ότι τη στιγμή που θα διαβάζει την απάντησή σου, πιθανολογώ πως, θα σκέφτεται ότι δεν έχει το παραμικρό νόημα να σου εξηγεί κανείς οτιδήποτε.[με πρόλαβε ]
-
Τιποτα!!!
Το να μην σε εκφράζει δηλαδή κανένα κόμμα είναι ταυτόσημο με την αναρχία;
-
Δεν γνωρίζεις Μάνο, μεταξύ μας αυτό. Εικασίες κάνεις γουγλίζοντας.Έχω ένα φίλο τέως ΜΑΤατζή, ένα γνωστό (αδελφό φίλου) αστυνομικό κι αρκετούς φίλους ακροαριστερούς (βολεμένους πια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Α, και ματάκια έχω. -
Και σύ πρόλαβες εμένα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν γνωρίζεις Μάνο, μεταξύ μας αυτό. Εικασίες κάνεις γουγλίζοντας.
Έχω ένα φίλο τέως ΜΑΤατζή, ένα γνωστό (αδελφό φίλου) αστυνομικό κι αρκετούς φίλους ακροαριστερούς (βολεμένους πια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Α, και ματάκια έχω.Με κάλυψες πλήρως
-
Έχω ένα φίλο τέως ΜΑΤατζή, ένα γνωστό (αδελφό φίλου) αστυνομικό κι αρκετούς φίλους ακροαριστερούς (βολεμένους πια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Α, και ματάκια έχω.Με κάλυψες πλήρως
Έτσι εξηγούνται όλα
Διαβάζει και indy, οπότε έχει ιδίαν πείραν -
Βολεμένους είπα, όχι επιδιορθωμένους.
Edit:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά. -
Ερώτηση, γιατί έχω σκαλώσει.
Οι άλλοι δύο που δεν χτυπήθηκαν, δεν έπρεπε να τους καταδιώξουν?Έπρεπε απ το πρωτόκολλο να μείνουν με τον τραυματισμένο?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, και ματάκια έχω.Το σωστό στυλάκι γι' αυτά, όπως καθιερώθηκε στο forum, επιβάλλει να απευθύνεις και καυστικούς προσωπικούς χαιρετισμούς με το μικρό όνομα αμέσως μετά την αναφορά σε φίλους και κολλητούς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βολεμένους είπα, όχι επιδιορθωμένους.Edit:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά.Επιδιορθωμένους σε χάνω
Ένας απ τους λόγους που μπαίνω στα φόρουμ είναι για να διαβάζω την άλλη άποψη, γιατί είναι σημαντικό.
Πλέον σε αυτή την ηλικία οι ανοχές μου στο να κάνω άτομα παρέα με τέτοιες απόψεις έχει περιοριστεί σημαντικά, αν και είμαι απ τους λίγους πιστεύω που το κάνω
Πυροβολισμός Αστυνομικού