-
NIK 8715 χθες. Πηραν μπρος φαινεται
-
ΚΙΖ-7103,ΝΗΥ-6087(χ) είναι ο κλάδος για τα καινούργια επιβατικά,ΝΗΥ-6517(χ) είναι ο κλάδος των επαγγελματικών.Ο επόμενος κλάδος επιβατικών,σύμφωνα με την έρευνά μου,θα είναι απο 6300 ως 6399.Απο 6100 ως 6299 δόθηκαν σε επαγγελματικά και σε μεταχειρισμένα καθώς και σε λίγα επιβατικά,κατ'εξαίρεση,όπως και απο 6400 ως 6517 το πιό πρόσφατο.
-
ΧΑΑ 6908
-
ΑΖΒ 8854 σε Mercedes,μάλλον C200.
AAH 98* σε scooter.
και ένα σχετικά παλιό ΗΝΖ 476 σε μηχανή.Επίσης ένα ΙΜΖ 3786 σε Ford Transit εταιρείας πετρελαίου του πρώην ιδιοκτήτη του Πανηλειακού (Internacional Service).
-
Τυχερή μέρα σήμερα :
ΧΑΑ 9808 Σε νέο Avensis! -
ΙΗΧ 9454
thaliarque: Καλή σκέψη αλλά την έδωσαν σε Ford fiesta, αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, ακόμα κι αν η Ελλάδα είχε την διπλάσια έκταση, πάλι τον Πύργο θα επέλεγαν τα ΡΡΑ . Έχει κάτι αυτή η πόλη που μαγνητίζει... -
ΜΗΟ-1696 χθες το βράδυ. Περιμένω με αγωνία το ΚΧΧ-6601.
Μάλλον εκτός σειράς ήταν το ΙΜΖ-9236 που μου είπαν την Πέμπτη, σήμερα μου αναφέρθηκε σημερινή
παραλαβή ΙΜΖ-91** με χτεσινές πινακίδες. Επίσης έτοιμο για παράδοση ΙΚΖ-9030 κι ένα ταπεινό ΖΧΙ-617*.Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Τυχερή μέρα σήμερα :
ΧΑΑ 9808 Σε νέο Avensis!Σε 20 μέρες θα πάρεις εσύ; Σε βλέπω φουλ για ΧΑΙ-1088...ή 1111!
...Καλή σκέψη αλλά την έδωσαν σε Ford fiesta, αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, ακόμα κι αν η Ελλάδα είχε την διπλάσια έκταση, πάλι τον Πύργο θα επέλεγαν τα ΡΡΑ . Έχει κάτι αυτή η πόλη που μαγνητίζει...Το καταπράσινο τοπίο μήπως;
-
Γιατί αποκλείεται τόσο πολύ το ΧΑΟ? αφού ρε δημήτρη εσύ ο ίδιος έγραψες στις κατανομές ότι έχουν δοθεί ΧΑΟ
-
Μου αναφέρθηκε απογευματινό ΙΚΥ-58**. Και τώρα που το ξαναβλέπω, ΙΜΖ-92 μία (εργάσιμη) μέρα πριν το
ΙΜΖ-91 δεν είναι και τόσο εκτός σειράς, για την Αγία Παρασκευή μιλάμε στο κάτω-κάτω που έχει αυτή τη
στιγμή τον πιο γρήγορο ρυθμό ταξινομήσεων στην Ελλάδα.Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Γιατί αποκλείεται τόσο πολύ το ΧΑΟ? αφού ρε δημήτρη εσύ ο ίδιος έγραψες στις κατανομές ότι έχουν δοθεί ΧΑΟΔεν αποκλείεται, απλώς δεν είναι πιθανότερο του ΧΑΙ και δε θα το συζητούσαμε αν δεν είχα μάθει πως το
Αλιβέρι πήρε και θα δώσει ΧΑΟ (για το οποίο εξακολουθώ, όπως για τα πάντα εδώ που τα λέμε, να
αμφιβάλλω). -
ΧΥΒ 557
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Τυχερή μέρα σήμερα :
ΧΑΑ 9808 Σε νέο Avensis!ΧΑΑ 9811, παρκαρισμένο τώρα τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, toyota από όσο θυμάμαι
Μου αναφέρθηκε απογευματινό ΙΚΥ-58**. Και τώρα που το ξαναβλέπω, ΙΜΖ-92 μία (εργάσιμη) μέρα πριν το
ΙΜΖ-91 δεν είναι και τόσο εκτός σειράς, για την Αγία Παρασκευή μιλάμε στο κάτω-κάτω που έχει αυτή τη
στιγμή τον πιο γρήγορο ρυθμό ταξινομήσεων στην Ελλάδα.ΙΜΖ 91 κάτι (νομίζω 9101 ή 9108) υπήρχε έξω από μια αντιπροσωπεία στη Μεσογείων, ίσως κάποια ford ήταν, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως!
-
@thaliarque : Όντως με έχουν ζώσει τα φίδια είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να εφοδιαστώ με πινακίδα - έκτρωμα
Λές να έχουν δώσει για τον κλάδο Ιστιαίας τα πρώτα 600 η 800 νούμερα και να την γλιτώσω?
Τα πολλά μηδενικά είναι επίσης πολύ άσχημα κατά την γνώμη μου , δηλ οτιδήποτε βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα , τα φαντάζεστε σε συνδυασμό με κάτι που τελειώνει σε Ο ?@www2000 : Μήπως είδες πλαίσιο? , το 9808 το πέτυχα εν κινήσει!
Πάντως μιας και αρχίσαμε συζήτηση για το οπτικό θέαμα των πινακίδων προτείνω να καταθέσει ο καθένας δυο - τρεις αγαπημένους συνδυασμούς!
Κάνω την αρχή :
Στα Συν : ΖΥΥ , ΖΥΧ , ΧΝΤ , ΙΗΤ , ΖΚΜ , ΑΧΥ , ΚΖΤ , ΧΑΥ ( Μέλλον)
Στα Μείον : ΝΙΙ , ΡΙΙ , ΒΟΟ ( Μελλοντικά , εδώ θα πέσει γέλιο ) -
IKZ 866* σε Clio
-
Αγαπημένοι συνδυασμοί πινακίδων? γιατί όχι:
ΟΖ, ΥΖ, ΥΝ, ΗΕ, ΥΑΕ (Υπάρχει ειδικός λόγος για αυτές, οι λεωφορειόφιλοι ξέρουν) -
ΙΜΖ 7089 σε Mercedes κλούβα.
ΡΑΟ 7221 σε Octavia5.
ΚΧΟ 3177 σε Passat (παλιό).
ΜΟΥ 9702 σε S-MAX. -
HAN 1150 μεταχειρισμένη mercedes.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Το καταπράσινο τοπίο μήπως;
Τις καταγάλανες θάλασσες .
-
ΗΜΧ-5400 σε Μερσεντές ελαφρώς εκτός σειράς,ΚΖΤ-5496,ΕΡΝ-9000 εκτός σειράς σε SLK.
ΚΧΧ-4570 .
Σίγουρα πήγαν τα ΚΧΧ-6601 στην Ξάνθη,γιατί αν δεν απατώμαι είδα ΚΧΧ-6605 και όχι αλλού? -
Μου αναφέρθηκαν ΝΙΚ-79** χαρτί, ΝΙΚ-800* τσίγκος, ΝΙΚ-85** χαρτί.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Όντως με έχουν ζώσει τα φίδια είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να εφοδιαστώ με πινακίδα - έκτρωμα
Λές να έχουν δώσει για τον κλάδο Ιστιαίας τα πρώτα 600 η 800 νούμερα και να την γλιτώσω?
Τα πολλά μηδενικά είναι επίσης πολύ άσχημα κατά την γνώμη μου , δηλ οτιδήποτε βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα , τα φαντάζεστε σε συνδυασμό με κάτι που τελειώνει σε Ο ?
...Δεν ξέρω για την Ιστιαία, είναι πιθανό να έχει ήδη πάρει το νέο της κλάδο. Πάντως καλύτερα ΧΑΟ-1000
παρά ΧΑΙ-1111. Το 1088 είναι έτσι κι αλλιώς χάλια. Δε βαριέσαι όμως... Το αυτοκίνητο είναι τόσο
όμορφο που δύσκολα θα τραβήξει το βλέμμα σου η πινακίδα....Σίγουρα πήγαν τα ΚΧΧ-6601 στην Ξάνθη,γιατί αν δεν απατώμαι είδα ΚΧΧ-6605 και όχι αλλού?
Ναι σίγουρα! Η μόνη περίπτωση είναι να έδωσε η Ξάνθη με τη σειρά της κάπου αλλού τα πρώτα ΚΧΧ-66**
αλλά μου φαίνεται απίθανο. Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή, με βάση τους ρυθμούς τους και που βρίσκονται
στις 50άδες που δίνουν τελευταία, δεν περιμένουμε την εμφάνιση νέων κλάδων παρά μόνο σε νότια Αθήνα,
Αγρίνιο και ανατολική Αττική. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω.Τις καταγάλανες θάλασσες .
Πάσο, η Ξάνθη δε διαθέτει τέτοιες...
-
ΙΚΥ-585*
ΙΚΥ-608*
ΙΚΖ-940* -
HKT 186* νοικιάρικα Nissan Note και Micra.
Άντε καλό καλοκαίρι!!!!! -
Τηλεφωνική επικοινωνία και...
- Στην Ιστιαία δίνουν τώρα ΧΑΑ-693*, δεν έχουν πάρει ακόμα νέα παρτίδα από Χαλκίδα. Στα δίκυκλα δίνουν
ΕΗΟ-59*, μετά το 600 θα δώσουν ΕΗΟ 981 ως 999, που σημαίνει πως το Αλιβέρι τώρα δίνει ΕΗΟ 961 ως 980. - Στη Ρόδο τελειώνουν τα ΚΧΥ-919*, ήδη έδωσαν το 9199 και μετά το 9200 θα δώσουν ΚΧΥ-9751 ως 9850.
- Στην Ξάνθη έδωσαν ΚΧΧ-6601 στα μέσα Απριλίου, το 6605 στα τέλη Απριλίου και είναι απίστευτο που δεν
έχω δει τίποτα 10 μέρες εδώ, ενώ είδε ο ss500 τόσα χιλιόμετρα μακριά. Προσοχή, θα εκδικηθώ.
...έχω λοιπόν την τιμή να αναφέρω πως το ΙΟΜ-1000 δόθηκε προχθές, ενώ τα ΙΜΖ τελειώνουν σήμερα.
Επίσης σήμερα δόθηκε ΙΚΖ-9851, χθες ΖΧΙ-6501 και ΙΚΥ-6201, τέλη Απριλίου ΥΡΥ-9801 αλλά όχι ακόμα το 9951.Περισσότερα, πρώτα ο Θεός, από Δευτέρα.
Λογικά αύριο τα πρώτα ΙΚΗ, την άλλη εβδομάδα τα πρώτα ΥΡΧ, τη μεθεπόμενη ΝΙΜ. Ως το τέλος του μήνα
θα πρέπει να αναφερθούν τα πρώτα ΙΚΑ, μέσα στον Ιούνη ΥΝΟ, ΙΜΗ και προς το τέλος Ιούνη ή αρχές Ιούλη
τα πρώτα ΖΧΚ. Αν οι ρυθμοί ταξινομήσεων φτάσουν τους περσινούς, μέσα στον Ιούλη θα δούμε και ΙΟΝ,
ίσως και ΙΚΙ. Μετά το υποτιθέμενο τέλος ισχύος του μέτρου στις 7 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει,
αλλά μου φαίνεται λογικό πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φανούν ΝΙΝ, ΙΜΙ, ΙΟΟ και ΙΚΧ, ίσως και ΖΧΜ.Στην επαρχία ΧΑΟ στο Αλιβέρι και ΧΑΙ ή ΧΑΟ στη Χαλκίδα θα πρέπει να φανούν μέσα στο Μάη. Τον
Ιούνη θα πρέπει να φανούν τα πρώτα ΑΖΕ, ΚΜΡ, ίσως και ΑΝΜ στην Ιεράπετρα. Ιούλης και τα πρώτα ΜΙΤ,
αργότερα ΧΝΙ, ΕΡΤ. Άγνωστο με τα τώρα δεδομένα αν θα φανούν ως το τέλος της χρονιάς ΕΜΝ, ΧΚΝ, ΡΑΖ,
ΜΟΕ και ΗΚΥ.Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKT 186* νοικιάρικα Nissan Note και Micra.
Άντε καλό καλοκαίρι!!!!!Καλό καλοκαίρι σε εσάς, γιατί εμείς ακόμα άνοιξη...
- Στην Ιστιαία δίνουν τώρα ΧΑΑ-693*, δεν έχουν πάρει ακόμα νέα παρτίδα από Χαλκίδα. Στα δίκυκλα δίνουν
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009