-
HKT 177* Auris
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΧΝΧ 813* Setra
νέο; ΚΤΕΛ ή τουριστικό;
'Ωχ σόρρυ τώρα το είδα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ήταν τουριστικό. -
ΙΗΧ 9227 σε Nissan Qashqai
-
ΤΡΖ 500*
Μεγαλο αλμα σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχα δει.
-
HAN 1123, AZB 8822, HNE 1068, KAM 1335
AAK 207
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Χίλια συγνώμη ** αφεντικό**
Σε Λαμπεταίο το golf; Πως και δεν το έχω δει;Ε όχι και αφεντικό,εγώ δεν σε έβρισα.
Μπορεί τώρα να μην μένει στο Λαμπέτι ο ιδιοκτήτης του Golf,έπαιζε και στην ομάδα του Λαμπετίου,δεν ξέρω αν είναι ακόμα.
ΗΑΝ 1126 σε Qashqai.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...ΧΝΧ 813* Setra
νέο; ΚΤΕΛ ή τουριστικό;
'Ωχ σόρρυ τώρα το είδα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ήταν τουριστικό.πριν λιγο το ειδα, ειναι το 24 του ΚΤΕΛ Χανίων και εχει το ΧΝΧ-8131, ενω το XNX-8133 ειναι tourismo τελικά
-
Μου αναφέρθηκαν ΖΧΙ-59** και ΖΧΙ-610* έτοιμα προς παράδοση.
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...ΧΝΧ 813* Setra
νέο; ΚΤΕΛ ή τουριστικό;
'Ωχ σόρρυ τώρα το είδα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ήταν τουριστικό.πριν λιγο το ειδα, ειναι το 24 του ΚΤΕΛ Χανίων και εχει το ΧΝΧ-8131, ενω το XNX-8133 ειναι tourismo τελικά
Thanks! Αν δείτε και του Tourismo τον αρ. παρμπρίζ, πείτε μας! Τι είδους Setra είναι το '24';
-
παιδια μια εγκυκλοπεδικη ερωτηση: ποιος ηταν ο πρωτος συνδιασμος-αριθμος που τυπωθηκε στις τωρινες πινακιδες;
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
παιδια μια εγκυκλοπεδικη ερωτηση: ποιος ηταν ο πρωτος συνδιασμος-αριθμος που τυπωθηκε στις τωρινες πινακιδες;Κοίτα στο πρώτο post στην πρώτη σελίδα του θέματος,έχει ένα link,στο οποίο θα απαντηθεί η απορία σου.
ΗΑΝ 1142 σε FIAT Punto(καινούργιο).
ΙΗΧ 9342 σε Peugeot 107.
ΚΧΟ 9564 σε BMW 320. -
YNN 7437, IKY 5686, IMZ 8513. Σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα
-
MHO-792* κολιός
-
ΧΑΑ 9749 Χθες το βράδυ , άρα οι ρυθμοί έχουν ανέβει ικανοποιητικά.
ΕΗΡ 049 σε δίκυκλο.Άντε να ποστάρω και εγώ το δικό μου , είναι στο καράβι κι έρχεται
-
Σε 5 λετπά ΗΚΤ 181* 'Κασκάϊ' και ΗΚΤ 183* ένα κόκκινο mini ή supermini.
-
Καλό μήνα σε όλους!
Μου μεταφέρθηκε εντυπωσιακή παρατήρηση, ΙΜΖ-9236, καθώς και ΙΜΖ-88** και ΥΝΝ-75**. Οι ταξινομήσεις
ολοφάνερα πήραν τα πάνω τους και θα φανεί αυτό το Μάιο αλλά και τους επόμενους δύο μήνες. Λογικά το
ΙΜΖ θα τελειώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Θυμίζω πως ο επόμενος συνδυασμός είναι ΙΟΜ, εκτός αν
είχε προλάβει η Αγία Παρασκευή να δανειστεί άλλο συνδυασμό από Χολαργό (ή Ίλιον).Εδώ τώρα, ΚΟΜ-2449 ενώ σε δίκυκλο (της Ξάνθης όμως) ΚΚΚ 727.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΕΗΡ 049 σε δίκυκλο.Άντε να ποστάρω και εγώ το δικό μου , είναι στο καράβι κι έρχεται
Με το καλό να το δεχτείς! Για ΧΑΑ-99 σε κόβω πάντως... Γιατί έβαλες το 0 μπροστά από το 49 στο ΕΗΡ;
-
Δηλ. δημήτρη και το 81 του φίλου πιο πάνω το ΥΝΝ λες να μην είναι εκτός σειράς? πάντως πράγματι πήρε τα πάνω της η αγορά, αφού ρίξανε και τις τιμές. Μόνο η τιμή της βενζίνης ακριβαίνει . Μακάρι να δούμε το ΙΟΜ, θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με ΙΟ μπροστά. Πολύ άσχημο μου ακούγεται πάντως
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΕΗΡ 049 σε δίκυκλο.
**
Άντε να ποστάρω και εγώ το δικό μου , είναι στο καράβι κι έρχεται**Καλορίζικο λοιπόν! τι θα είναι;
ΙΚΖ 8236, 8284 και 8835
ΙΗΧ 9230 και 9360
ΥΝΝ 7420
ΙΚΥ 4513 και 5751
ΙΜΖ 82** -
Καλό μήνα σε όλους:
ΙΜΖ 8396 σε BMW X5.
ΙΜΖ 8643 σε Skoda Octavia.
IKZ 8034 σε Citroen C1.
ΤΚΡ 1605 σε Mercedes C200.
ΚΧΥ 8574 σε Opel Vectra. -
@thaliarque : Για το 0 μπροστά , τι να πω μάλλον ήθελα να δείξω ότι είναι 49 και όχι 49* ....
@www2000 : Scirocco 1.4/160 περιμένω από τον Γενάρη η παραγγελία. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους στο πανελλήνιο που ανυπομονεί περισσότερο για τις πινακίδες που θα έχει το αυτοκίνητο του παρά για το ίδιο το αυτοκίνητο...
Όταν με το καλό έρθει θα ποστάρω φωτό εννοείται!
EDIT : Τώρα που το θυμήθηκα : Δεν έχω δει ακόμη ΤΚΡ , ΚΑΜ και ΒΟΙ
Αντιθέτως έχω μια τρομερή έφεση στα ΝΙΚ , ΙΝΙ , ΑΖΒ και πολύ πρόσφατα ΡΙΥ
ΣΗΜ : Λογικά από Δευτέρα θα δούμε και τα πρώτα ΡΡΑ στην Λάρισα ε? -
Καλό μήνα και από εμένα.
ΗΑΜ 4007
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009