-
Επιτέλους!!!
ΗΚΤ 115* Νavarra
Πάμε γερά τώρα!!! -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Περαστικά σας παιδιά και γω όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό και βήχα ήμουν, κυκλοφορεί αρκετά αυτήν την εποχή η κωλοΐωση. Να πω επίσης συγχαρητήρια σ' αυτούς που φτιάχνουν την πρώτη σελίδα την έχετε κάνει τέλειαΣχετικά με αυτό, αποφασίσαμε να γράφουμε, όπου είναι δυνατόν ολόκληρο τον αριθμό.
Θα είναι και περισσότερο (υγιώς) ανταγωνιστικό μιας και θα φαίνονται διαφορές δεκάδας, ιδιαίτερα σε μικρές περιοχές.ΙΚΥ 4245 σε Mercedes
-
παντως σε σχεση με πριν 1.5??χρονο που πρωτοβρήκα την πινακιδοπαρέα, εχουμε ανέβει πολλά, μα πάρα πολλά επίπεδα
σημερα ηταν τυχερη μέρα, γιατι σε μια αναγκαστική διαδρομή που εκανα λόγω εργαστηρίου εντόπισα μετα από 4 χρόνια που βρίσκομαι στα Χανιά το ΧΝΜ-9800 , το οποίο ήταν ενα megane II 3d
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
παντως σε σχεση με πριν 1.5??χρονο που πρωτοβρήκα την πινακιδοπαρέα, εχουμε ανέβει πολλά, μα πάρα πολλά επίπεδασημερα ηταν τυχερη μέρα, γιατι σε μια αναγκαστική διαδρομή που εκανα λόγω εργαστηρίου εντόπισα μετα από 4 χρόνια που βρίσκομαι στα Χανιά το ΧΝΜ-9800 , το οποίο ήταν ενα megane II 3d
Και στο δικό μας σαιτ!
Πάντως δεν έχεις άδικο, χαίρομαι που ακόμα και τώρα στην κρίση έχω να ανανεώσω αρκετές νούμερα μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μέλη και σε όλη την Ελλάδα και συχνούς θαμώνεςΤο ΧΝΜ 9800 είναι το πρώτο αυτοκίνητο με νέου τύπου στο νομό?
Και εγώ θυμάμαι το ΡΟΜ 7250 να είναι renault megane II 3d σε μπλέ ανοιχτό. Ήταν οι εποχές που η renault πουλούσε κανένα αμάξι. Ίσως πρέπει να αλλάξουμε τύπο πινακίδων πάλι για να ξαναέρθουν -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
παντως σε σχεση με πριν 1.5??χρονο που πρωτοβρήκα την πινακιδοπαρέα, εχουμε ανέβει πολλά, μα πάρα πολλά επίπεδα
σημερα ηταν τυχερη μέρα, γιατι σε μια αναγκαστική διαδρομή που εκανα λόγω εργαστηρίου εντόπισα μετα από 4 χρόνια που βρίσκομαι στα Χανιά το ΧΝΜ-9800 , το οποίο ήταν ενα megane II 3d
Και εις ένα δικό μας σαιτ!
Πάντως δεν έχεις άδικο, χαίρομαι που ακόμα και τώρα στην κρίση έχω να ανανεώσω αρκετές νούμερα μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μέλη και σε όλη την Ελλάδα και συχνούς θαμώνεςΤο ΧΝΜ 9800 είναι το πρώτο αυτοκίνητο με νέου τύπου στο νομό?
Και εγώ θυμάμαι το ΡΟΜ 7250 να είναι renault megane II 3d σε μπλέ ανοιχτό. Ήταν οι εποχές που η renault πουλούσε κανένα αμάξι. Ίσως πρέπει να αλλάξουμε τύπο πινακίδων πάλι για να ξαναέρθουντοτε ηταν μετρημένες στα δάχτυλα οι περιοχες που είχαμε τακτικές παρατηρήσεις.. τωρα μόνο μερικά νησιά μας λείπουν (ε υπερβάλλω λίγο)
ναι, ήταν το πρώτο ν.τ στα Χανιά.. Το ίδιο σκέφτηκα και γω για τα renault, και μιζέριασα, αλλά δε βαριέσαι, όταν έρθει ο καιρός να φύγει το 19αρι, μαλλον σε renault θα καταλήξω συμπτωση παντως αυτή με τα megane 3d , στην Αθήνα θυμαμαι από τα περιοδικα ήταν μια alfa147 με πινακίδα ΙΒΙ-****
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τοτε ηταν μετρημένες στα δάχτυλα οι περιοχες που είχαμε τακτικές παρατηρήσεις.. τωρα μόνο μερικά νησιά μας λείπουν (ε υπερβάλλω λίγο)ναι, ήταν το πρώτο ν.τ στα Χανιά.. Το ίδιο σκέφτηκα και γω για τα renault, και μιζέριασα, αλλά δε βαριέσαι, όταν έρθει ο καιρός να φύγει το 19αρι, μαλλον σε renault θα καταλήξω συμπτωση παντως αυτή με τα megane 3d , στην Αθήνα θυμαμαι από τα περιοδικα ήταν μια alfa147 με πινακίδα ΙΒΙ-****
Τότε δεν υπήρχε καν αυτό το θέμα. Νομίζω ξεκίνησε κάπου το 2005-2006 - ο thaliarque μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά.
ακριβώς, κόκκινο χρώμα ΙΒΙ 8601 αν θυμάμαι καλά (ή 8600?). Ωστόσο στην Αθήνα ξεκίνησαν από το ΙΒΖ στο 3800, άγνωστο τι αμάξι είναι!Πέρα από ότι γράφεται και ακούγεται κλπ για τη renault, αν έπαιρνα τώρα αμάξι το νέο megane το θεωρώ ιδιαιτέρως αξιόλογο
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
IMO 368* σε audi s3...να τα μας...
Δε νομίζω (μάλλον ΙΗΟ είδες, το έχω μπερδέψει και εγώ κάποιες φορές). Τα ΙΜΟ από όσο ξέρω δεν έχω τυπωθεί (και να έχουν τυπωθεί πότε έδωσαν 2680 νούμερα και δεν είδα ούτε ένα?).
μπορει να εχεις και δικιο φιλε μου...το ειδα στα πεταχτα και επειδη τον ειχα στο μυαλο μου αυτον τον συνδιασμο λεω αυτος ηταν...
-
ΚΜΝ 932* σε Α4.
-
ΗΚΤ-150* σε Rav4
-
XAA 9575 Smart
-
HKT 153* Mondeo
-
HKT 155* RIO
-
AHM-3278 την Τετάρτη, ΜΗΟ-1593 σε Ινσίγκνια την Πέμπτη, ΑΗΜ-3218 στο νέο '18' του ΚΤΕΛ Ξάνθης,
ένα ολοκαίνουργιο Bova Magiq που αντικατέστησε Hispano Divo σε πλαίσιο Scania K124/420 του 2004.@D1FF: η Αταλάντη έχει νέο κλάδο, δες πρώτο ποστ. Τελικά φαίνεται πως το Αλιβέρι θα σπάσει πρώτο το
νήμα του ΧΑΙ.@ikarus260: ΥΡΧ θα πρέπει να φανούν στις αρχές Μαΐου, ή και τέλη Απριλίου αν επιταχυνθούν σύντομα οι
ρυθμοί ταξινομήσεων.Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Περαστικά σας παιδιά και γω όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό και βήχα ήμουν, κυκλοφορεί αρκετά αυτήν την εποχή η κωλοΐωση. Να πω επίσης συγχαρητήρια σ' αυτούς που φτιάχνουν την πρώτη σελίδα την έχετε κάνει τέλειαΠεραστικά σου όπως και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.
παντως σε σχεση με πριν 1.5??χρονο που πρωτοβρήκα την πινακιδοπαρέα, εχουμε ανέβει πολλά, μα πάρα πολλά επίπεδα ...
Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ, έχουμε αποκτήσει 'γνώση' που ούτε ονειρευόμουν όταν ξεκίνησα να γράφω
εδώ.... τωρα μόνο μερικά νησιά μας λείπουν (ε υπερβάλλω λίγο)...
Τίποτα δε μας λείπει, για δες το πρώτο ποστ. Απλώς δεν έχουμε τόσο συχνή ενημέρωση από όλα
τα μέρη.Και στο δικό μας σαιτ!...
Αυτό είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα σε συνδυασμό με την περαιτέρω και πιο τακτική ενημέρωση της
wikipedia. Τι λέτε για κάτι σε μπλογκ; Δεν εχω και τρομερή εξοικείωση με τα κομπιουτερίστικα, αλλιώς
ίσως θα το είχα ήδη ξεκινήσει.Τότε δεν υπήρχε καν αυτό το θέμα. Νομίζω ξεκίνησε κάπου το 2005-2006 - ο thaliarque μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά.
ακριβώς, κόκκινο χρώμα ΙΒΙ 8601 αν θυμάμαι καλά (ή 8600?). Ωστόσο στην Αθήνα ξεκίνησαν από το ΙΒΖ στο 3800, άγνωστο τι αμάξι είναι!Το παρόν θέμα σίγουρα όχι αφού ξεκίνησε την πρωτοχρονιά φέτος... Όμως υπήρχε ο πιο παλιός πρόγονός
του τον οποίο είχε ξεκινήσει ο antiriad: 'Car Plate Spotting'
viewtopic.php?f=5&t=5205&start=0
Ακολούθησαν το 'Car Plate Spotting [#2]'
viewtopic.php?f=5&t=20032&start=0
και τα ετήσια τόπικ 'Πινακίδες κυκλοφορίας 2007'
viewtopic.php?f=5&t=21883&start=0
και 'Πινακίδες κυκλοφορίας 2008'
viewtopic.php?f=5&t=28662&start=0
Έτσι για να θυμόμαστε... ΙΒΙ-8600 πρέπει να είναι η πρώτη πινακίδα νέου τύπου που δόθηκε στη νότια
Αθήνα, αλλά όντως σε διάφορα σάιτ είχε τότε αναφερθεί μία Alfa 147 με ΙΒΙ-8601. Πάντως εγώ είδα
ΙΒΙ-8855 σε Χ5 στις 31/8/04, εκείνες τις μέρες πρέπει να ξεκίνησαν σε αρκετά μέρη. Στο Χολαργό υπήρχε
ακόμα ένα μικρό απόθεμα και η πρώτη νέου τύπου, ΙΒΖ-3800, δόθηκε γύρω στις 15/9/04. Ακόμα χρωστώ
πότε ξεκίνησαν σε κάθε νομό......Επίσης ΙΚΕ 6100 σε ταξί-λιμουζίνα στο αεροδρόμιο. Τι γίνεται; Θεωρείτε επαγγελματικό ή δίνουν τα 'καλά' νούμερα των επαγγελματικών σε επιβατικά;...
Δεν ήταν κίτρινη η λιμουζίνα, έτσι; Τότε θεωρείται επαγγελματικό, υπάρχει τουλάχιστον μία τέτοια και με
πινακίδα επαγγελματικού Πειραιά, ΥΝΖ-59** αν θυμάμαι καλά.Κάτι που μου ήρθε μετά από καιρό...
Δημήτρη πιστεύεις ότι όλα τα ΧΧΧ που έχουν κυκλοφορήσει (ίσως από 1-300) τα έχει πάρει η Αργολίδα;Δεν έχει σημασία πια τι πίστευα, τελικά ΧΧΡ, ΧΧΤ και ΧΧΥ δεν έχουν δοθεί ακόμα πουθενά, ΧΧΧ από 1 ως
3** δόθηκαν/δίνονται στην Αργολίδα, όπου ίσως δοθούν και τα υπόλοιπα ΧΧΧ ή μέρος αυτών έστω.IMO 368* σε audi s3...να τα μας...
Δε νομίζω (μάλλον ΙΗΟ είδες, το έχω μπερδέψει και εγώ κάποιες φορές). Τα ΙΜΟ από όσο ξέρω δεν έχω τυπωθεί (και να έχουν τυπωθεί πότε έδωσαν 2680 νούμερα και δεν είδα ούτε ένα?)...
Πολύ σωστά, δεν έχουν ακόμα τυπωθεί, ούτε καν η νέα κατανομή που θα τα περιλαμβάνει δεν έχει ακόμα
γίνει, επίκειται σύντομα όμως...HKT 155* RIO
Μέσα σε μία βδομάδα πήγατε από ΗΚΡ-998* σε ΗΚΤ-155* RAC η αιτία;
-
Αυτό για ένα δικό μας μπλογκ θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν είμαι γνώστης δυστυχώς και γω αυτών των πραγμάτων. Αν κάποιος ξέρει απ' αυτά, ας ξεκινήσει και μεις θα είμαστε μαζί του στην προσπάθεια. Η wikipedia η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πίσω στην ενημέρωση, αλλά είναι μια πολύ καλή βοήθεια στους εξαιρούμενους συνδυασμούς.
-
χτες **ΖΧΙ **σε απρη μιτο....δυστηχως πηγαινε κομματια και δεν προλαβα να δω αριθμο να δουμε που βρισκομαστε...ξερει κανεις?
-
Ερωτηση:μπορουμε να μαθουμε ποτε δόθηκε η πινακιδα ΥΖΒ 8988?
Ευχαριστω.
-
Πάλι σωστός ο πρόεδρος.
Σήμερα είδα κι άλλο ΗΚΤ 155*, είδα 153* αλλά τόσες μέρες δεν έχω δεί κάτω απο 1500. Κ΄΄ατι 'παίζει' εδω νομίζω. Αν ήταν RAC θα είχαμε δεί πινακίδες μικρότερες. Μάλλον κάποιος κλάδος 'τσίμπησε' 500 νουμεράκια.
Ζητείτει επιγόντως ΗΚΤ μικρότερο του 1500. Όποιος τα βρεί παίρνει δώρο. Θα αναλάβει να διοργανώσει τη φάρσα για την 1η Απριλίου του 2010. Ακόμα καλύτερα αν δει την πινακίδα και αναφέρει και το πλαίσιο στο πίσω μέρος. -
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
χτες **ΖΧΙ **σε απρη μιτο....δυστηχως πηγαινε κομματια και δεν προλαβα να δω αριθμο να δουμε που βρισκομαστε...ξερει κανεις?Δες το πρώτο ποστ, λέει (τώρα που γράφω το μήνυμα) τι δόθηκε στις 27/3. Λογικά ως την Παρασκευή 3/4
πρέπει να δόθηκαν μέχρι ΖΧΙ-54**.Ερωτηση:μπορουμε να μαθουμε ποτε δόθηκε η πινακιδα ΥΖΒ 8988?
Ευχαριστω.Αν δεν ήταν εκτός σειράς, δόθηκε από Παλλήνη (ανατολική Αττική) σε επιβατικό ΙΧ, από 2 ως 6/5/97.
Πάλι σωστός ο πρόεδρος.
Σήμερα είδα κι άλλο ΗΚΤ 155*, είδα 153* αλλά τόσες μέρες δεν έχω δεί κάτω απο 1500. Κ΄΄ατι 'παίζει' εδω νομίζω. Αν ήταν RAC θα είχαμε δεί πινακίδες μικρότερες. Μάλλον κάποιος κλάδος 'τσίμπησε' 500 νουμεράκια.
Ζητείτει επιγόντως ΗΚΤ μικρότερο του 1500. Όποιος τα βρεί παίρνει δώρο. Θα αναλάβει να διοργανώσει τη φάρσα για την 1η Απριλίου του 2010. Ακόμα καλύτερα αν δει την πινακίδα και αναφέρει και το πλαίσιο στο πίσω μέρος.Επιτέλους!!!
ΗΚΤ 115* Νavarra
Πάμε γερά τώρα!!!Μήπως 151* ήταν αυτό; Αν ναι, τότε μάλλον ΗΚΤ-1000/1500 πήρε το Αρκαλοχώρι και θα
αρχίσει να τα δίνει λογικά μέσα στο Μάιο. -
Ωχ το είχα ξεχάσει αυτο. Μπερδεύτικα τώρα.
Αρκαλοχώρι λές ε? Ναι τώρα που το σκέφτομαι ο κλάδος αυτός πλησιάζει στο 'τέλος' του οπότε λογικό είναι. Μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να δίνει οπότε ίσως να εξηγείται το 115*. Τεσπα, θα ...δείξει!!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ερωτηση:μπορουμε να μαθουμε ποτε δόθηκε η πινακιδα ΥΖΒ 8988?
Ευχαριστω.Αν δεν ήταν εκτός σειράς, δόθηκε από Παλλήνη (ανατολική Αττική) σε επιβατικό ΙΧ, από 2 ως 6/5/97.
Ευχαριστω!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009