-
Με πέρασε σα σταματημένο στην εθνική ένα ΗΚΡ 944*. Ίσα που πρόλαβα να δώ το σήμα της Opel στο πίσω μέρος αλλά μου φάνηκε εντελώς άγνωστο σαν αμάξι άρα να υποθέσω ότι ήταν Insignia? Πωπω τί αμαξάρα είναι αυτή?
-
IMZ-323*
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
...ΙΚΝ 938* σε Citroen επαγγγελματικό στον Κολωνό.
ΙΜΖ 301* σε 3 Yaris στο Χα'ι'δάρι.
ΥΡΥ 951* σε τροχόσπιτο στον Ασπρόπυργο.
ΟΒΖ 29* και ΕΜΖ 24* σε Gillera στη Θεμιστοκλέους,έξω από το Intersport.
...ΚΧΥ 872* σε Mitsubishi Outlander στο Διακοπτό.
ΚΧΥ 857* σε Audi A4 στην Πάτρα...Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο το ΙΚΝ-93 σε επαγγελματικό. Τα Yaris ήταν στην Τογιότα λίγο πριν τη στροφή
για τα πρώην στρατόπεδα (ΚΕΔΒ-ΚΕΒΟΠ); ΥΡΥ-95 κάπως προχωρημένο μου μοιάζει. ΕΜΖ είναι 15ετίας, μήπως
εννοείς ΕΖΜ; Τα ΚΧΥ είναι από τους κλάδους Αιγίου και Πάτρας αντίστοιχα....EDIT : Είδα και ένα Golf ΙV με ΗΡΜ αλλά δεν πρόλαβα να δω νούμερο γιατί μου ήρθε ουρονοκατέβατο!
Δεν δικαιολογείται το ΗΡΜ σε GOLF IV έτσι?Δικαιολογείται απόλυτα, μη σου πω πως παρ'ολίγον θα μπορούσες να δεις και Golf V με ΗΡΜ: το ΗΡΜ
ξεκίνησε στον κλάδο των Μοιρών στα τέλη του 1991 και τελείωσε στα τέλη του 2003! Το Golf IV άρχισε να
κυκλοφορεί αρχές του 1998 που οι Μοίρες έδιναν ΗΡΜ-4*** οπότε...Μάνο το Insignia μου αρέσει και μένα ιδιαίτερα. Άτυχη η Όπελ που το βγάζει στη δύσκολη σημερινή
συγκυρία... Πολύ θα ήθελα να αποκτούσαμε ένα στην οικογένεια. -
Ναι ΕΖΜ εννοώ,εκ παραδρομής γράφτηκε ΕΜΖ.
Και μένα μου έκανε εντύπωση το ΙΚΝ 93* σε επαγγελματικό.Ήταν παρκαρισμένο έξω από πρατήριο άρτου κάτω από την Λιοσίων στον Κολωνό,προς την Κωνσταντνουπόλεως,δίπλα στις γραμμές του τρένου.
Τα Yaris ήταν εκεί που γράφεις. -
XXO 52*
IKY 209*
Επίσης, αν και όχι τόσο καλή παρατήρηση είδα ένα πολύ εντυπωσιακό Audi Q5 σε λευκό (ΙΜΖ 24**) -
ΥΝΝ 585.
-
-
Ουπς! Σόρυ για το οφτόπικ αλλά το ΜΑΝ αυτό:
- δεν έχει την πρόσφατη μάσκα των Lion's Coach, άρα ΔΕΝ είναι καινούργιο! ...εκτός...
- ...αν βλέπω καλά, πλάι στην πόρτα έχει μέσα σε οβάλ το λογότυπο του Σφακιανάκη ο οποίος κατασκευάζει
λεωφορεία ΣΑΝ το Lion's Coach, μήπως είναι τέτοιο;
-
Που να ξέρω;
Ότι σου έγραψα στο πμ ξέρω μόνο. -
ANK 964*
-
ΗΚΡ 934* νέο Megane (κι άλλο)
Ευτυχώς μάλλον γλυτώνουμε να μιλήσουμε για αυτο το αμάξι στο θέμα με τα σπάνια πουλιά!!!!! -
ΜΗΟ-1679 θα παραδοθεί σε συνάδελφο σε λίγες ώρες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΡ 934* νέο Megane (κι άλλο)
Ευτυχώς μάλλον γλυτώνουμε να μιλήσουμε για αυτο το αμάξι στο θέμα με τα σπάνια πουλιά!!!!!το οτι πουλάει στην Κρητη δε σημαινει οτι πουλάει και αλλού
-
εχθες το βραδυ μετα τη δουλεια στην παραλια καβαλας μπροστα στο λιμεναρχειο.
καινουργιο focus;; δεν ειμαι σιγουρος αλλα πινακιδα χαρτινη ΝΙΚ 464*
ΚΒΡ 356*
και μηχανες ΑΒΖ 12*
THALIARQUE με ξανθη τι γινεται φιλε;οι καινουργιες πινακιδες;;για μηχανες;
παντως γενικα πολυ πεσμενα τα πραγματα -
XAA 931* Fiat 500
-
Πάρτε και ένα ΑΝΚ 722* L200 !!!
-
ΗΑΜ 991* σε Skoda Fabia προς τη μέση της δεκάδας.
-
Από τις 23/2: ΥΝΝ 588* ΙΜΖ 348* και ΙΚΖ 356*
Επίσης ΙΚΕ 602* και 606* και τα 2 σε επαγγελματικά.
Σε δίκυκλα: **ΟΑΤ *21 και **ΒΚΚ 16
Σήμερα ΙΚΖ 409 -
IKZ 417* σε Fiat Grande Punto
ΕΒΚ 758* σε VW Golf VI
-
Πολύ στάσιμα τα πράγματα Καστοριά στις ταξινομήσεις,
KTE - 744* σε νέο Renault Megane
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009