-
XAA 904* VW CrossPolo
-
Χρόνια πολλά στον www2000 και ότι επιθυμεί ο ''μικρός''.
-
Ευχαριστώ pjathan
ΙΚΝ 883* -
IKN 876* σε Hyundai I20
IME 967* σε Seat Altea XL
-
ZXI 220*
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ZXI 220*Σε Toyota Auris συμπληρώνω.
-
PEM-118* tiguan
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ZXI 220*
Σε Toyota Auris συμπληρώνω.
Σωστός ο παίχτης!!!
-
Δεν πιστεύω να το είδες και εσύ παρκαρισμένο στη Λαμπετίου χθες το βραδάκι.
ΙΜΕ 908* σε 4θυρο Honda Accord(μάλλον,μπορεί να ήταν και Civic).
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Άν είναι δυνατόν!!!! ΗΚΡ 895* 4Χ4 αγρότηςμάλλον Mazda αλλά ήταν μες τη λάσπη και τη βρωμιά!!!! Και γαμώ τα στρωσίματα του κάνει ο ιδιοκτήτης από τη πρώτη ή δεύτερη μέρα !!!!Μπορεί να είχε πάει την Κυριακή στην εκδρομή των 4x4 club της Κρήτης.
-
[quote='pjathan']Δεν πιστεύω να το είδες και εσύ παρκαρισμένο στη Λαμπετίου χθες το βραδάκι.
Βραδάκι το είδα στη Θεμιστοκλέους, παρκαρισμένο κοντά στο φανάρι.
ΗΑΜ 979*
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Άν είναι δυνατόν!!!! ΗΚΡ 895* 4Χ4 αγρότηςμάλλον Mazda αλλά ήταν μες τη λάσπη και τη βρωμιά!!!! Και γαμώ τα στρωσίματα του κάνει ο ιδιοκτήτης από τη πρώτη ή δεύτερη μέρα !!!!
Μπορεί να είχε πάει την Κυριακή στην εκδρομή των 4x4 club της Κρήτης.
χμμμμ Μάλλον κάτι ξέρεις εσύ!!!!
-
IKZ 181*
ΙΚΝ 944*
ΙΜΕ 928*
ΙΗΧ 804*
ΥΡΥ 824*
ΥΝΝ 48**
YNM 992* επαγγελματικό -
BOX 923* Σε Punto (ίσως Abarth δεν πρόλαβα να δω)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
χμμμμ Μάλλον κάτι ξέρεις εσύ!!!!Μπα τίποτα δεν ξέρω. Απλά μετά την προηγούμενη Κυριακή κάθε τρεις και λίγο έβλεπες ένα τετρακίνητο με λάσπες μέχρι τον ουρανό. Γιατί άραγε?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
χμμμμ Μάλλον κάτι ξέρεις εσύ!!!!
Μπα τίποτα δεν ξέρω. Απλά μετά την προηγούμενη Κυριακή κάθε τρεις και λίγο έβλεπες ένα τετρακίνητο με λάσπες μέχρι τον ουρανό. Γιατί άραγε?
Στο πιο κατω θεμα εχει αρκετα λασπωμενα viewtopic.php?f=10&t=34463
-
Καταρχάς ένα αξιοπρόσεκτο:
ΙΚΖ 118* σε Audi RS6 Avant
κι ένα:
KΡΝ 256* σε Kia Ceed
-
Στην Ξάνθη σήμερα ΚΖΡ-9998 (άρα ΚΖΡ τέλος στην Πτολεμαΐδα και λογικά πρέπει να της έδωσε η Κοζάνη
κάποια ΚΖΤ, πχ από 6500 ως 6999, λέω γω τώρα...). Επίσης ΡΜΤ-2819.Ύστερα βόλτα στην Κομοτηνή και ΜΟΟ-8099, ΚΟΜ-202*, ΤΚΝ-9973 (άρα ΤΚΝ τέλος στα Τρίκαλα, τα ΤΚΡ θα
έχουν ήδη ξεκινήσει). Είδα και το πρώτο (εντός σειράς) ΙΚΖ σε νέο Honda Legend!@www2000: χρόνια πολλά! Γενέθλια; Πόσο έγινες; Οι ρυθμοί έχουν πέσει, είναι απολύτως σαφές πια,
αλλά η περίπτωση της νότιας Αθήνας με προβλημάτιζε γιατί δεν είχαμε ικανοποιητικές αναφορές. Το
ΙΚΝ-944* μετριάζει την εικόνα. Λογικά, καθώς έχουμε και τέλος μήνα (και ποιου μήνα...) ενόψει, θα
πρέπει να φανούν ως την Παρασκευή οι νέοι συνδυασμοί σε ανατολική Αθήνα (κάτι σε ΙΜΖ, ΙΚΧ, ΙΚΤ ή ΙΜΜ
θα δανειστεί) και νότια Αθήνα (σίγουρα ΙΚΥ εδώ).Ο χρήστης ss500 έγραψε:
ΝΗΥ-517*(χ),ΝΗΥ-521* τυπωμένο,ΝΗΥ-9090 εκτός σειράς σε Swift και σε ετοιμοπαράδοτο Ιμπρέζα ΜΟΟ-335* απο Ανατ.Θεσσαλονίκη. Απορώ δεν είχαν δοθεί όλα τα ΜΟΟ ως τον Αύγουστο ή το παρήγγειλε και το ταξινόμησε τότε ο ιδιοκτήτης του;Αλλά πως,χωρίς το αμάξι;Thaliarque πως το βλέπεις;Τίποτα σχετικό με την ανατολική Θεσσαλονίκη δε με εκπλήσσει πια, οι άνθρωποι της εκεί διεύθυνσης
μοιάζει να κάνουν ό,τι θέλουν. Και ΝΗΧ να αναφερθεί δε θα μου κάνει εντύπωση... μάλιστα το θεωρώ
σχεδόν βέβαιο πως θα εμφανιστεί εκτός σειράς μέσα στη χρονιά. Το ΚΙΖ-7007 μοιάζει εκτός σειράς, οριακά
όμως αφού υπολογίζω το Κιλκίς να δίνει ΚΙΖ-68 ή 69 τώρα.@rafi: παράξενα τα ΧΝΤ σε πιο πρόσφατα αυτοκίνητα, ειδικά για το 92άρι τσέκαρα πως είχες δει και
αναφέρει δύο τέτοια τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου 2007. Κι αν σκεφτείς και τα ΧΝΗ σε BMW 1
κουπέ που έχω δει και εγώ...@tzortzis: δεν έχω ακόμα δει πρόσφατο δίκυκλο στην Ξάνθη, δυστυχώς ούτε στην Κομοτηνή είδα σήμερα
κάτι, μου φάνηκε φευγαλέα πως είδα ΚΚΜ...αλλά είναι πολύ εύκολο να το μπέρδεψα με ΚΚΗ.@D1FF: εκτός από την 'αγωνία' που θα εμφανιστεί πρώτα το ΧΑΙ, είναι και οι κόκκινες: σχεδόν ταυτόχρονα
θα τελειώσουν τα ΡΑΙ-77 και στους τρεις κλάδους, μέσα στο Φλεβάρη ή Μάρτη. Να δούμε τι θα πάρετε,
ΚΧΧ ή ΜΗΥ... -
Είδα κι εγώ το πρώτο ΡΕΜ 103*
-
ΡΝΕ-231*,ΗΜΧ-417*.
ΜΤΕ-2 σε δίκυκλο εδώ και μια εβδομάδα περίπου.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009