-
ΟΙΒ 883 και ΒΚΕ 121
@D1FF πρέπει να είναι ελαφρώς εκτός σειράς
-
ΗΚΤ 665* Toyota Hilux
Περιτό να πώ πώς εδώ και καιρό στο Ηράκλειο έχω βαρεθει να βλέπω καινούργια Hilux. Μιλάμε γίνεται της μουρλής και ας με πείτε υπερβολικο!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΤ 665* Toyota HiluxΠεριτό να πώ πώς εδώ και καιρό στο Ηράκλειο έχω βαρεθει να βλέπω καινούργια Hilux. Μιλάμε γίνεται της μουρλής και ας με πείτε υπερβολικο!!!
γιατι να μη σε πιστεψουμε..?? πιστευω πως απο τα 100 αυτοκίνητα που πουλιούνται στα Χανια τα 25 τουλαχιστον αφορούν αγροτικά... κατι αναλογο γινεται και στην υπόλοιπη Κρητη απο οσο εχω δει
-
ΒΙΜ 7611 σε Yaris
-
KZT 9787. Ισως εκτός σειρας, ισως Πτολεμαΐδα, ισως και τα 2.
Τα λεμε του χρονου, καλα να περασετε
-
Καλή χρονιά σε όλους να έχετε παιδιά, σας εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε
-
Καλή χρονιά παιδιά με υγεία και χαρά και ότι επιθυμείτε
Ελπίζω το 10 να μας φέρει ακόμη περισσότερες παρατηρήσεις (αν και χλωμό το κόβω!)Α... θα το ξέχναγα : ενα φρέσκο ΑΚΗ 5887 σε BMW X6 χθές!
Υ.Γ Αν και κρίση φέτος τις φτάσαμε τις 150 σελίδες σχεδόν πάντως , καλά πήγαμε
-
Καλή χρονιά και από εμένα, ο,τι επιθυμείτε!
Κατά την άποψη μου φέτος ήταν μια καλή χρονιά όσον αφορά το θέμα μας. Φτάσαμε τις 146 σελίδες, 20 λιγότερες από πέρσι, αλλά με πολύ λιγότερο 'υλικό' προς αναφορά από ότι πέρσι. Θυμάμαι το 2008 (αλλά και το 2007) έκανα μια βόλτα στην Αθήνα και μπορούσα να αναφέρω νέα παρατήρηση από κάθε διεύθυνση. Φέτος ήταν διαφορετικά, σχεδόν τις ψάχναμεΕλπίζω το 2010 να είναι καλύτερο από αυτής της άποψης (αν και δεν το βλέπω).
Ανανέωσα λίγα πράγματα και στην πρώτη σελίδα, τώρα είναι δουλειά του thaliarque η δημιουργία του 'Πινακίδες κυκλοφορίας 2010'.
edit κάτι τελευταίο για φέτος... Παρατηρήσεις των τελευταίων ημερών μου δείχνουν ότι η Ρόδος στην περσινή έλλειψη στα δίκυκλα (μετά το ΡΥΑ 999), πρέπει να πήρε ΚΧΥ 801/850, ίσως και λίγο παραπάνω από το 850.
Υγ pjathan πράγματι ένα Α3 ήταν το ΕΕΕ 1311!
-
ΗΚΤ 665* Toyota HiluxΠεριτό να πώ πώς εδώ και καιρό στο Ηράκλειο έχω βαρεθει να βλέπω καινούργια Hilux. Μιλάμε γίνεται της μουρλής και ας με πείτε υπερβολικο!!!
ΡΕΚ 322* Hilux
HKT 675* Corsa ή Astra -
Καλή χρονιά σε όλους, ό,τι επιθυμεί ο καθένας σας!
Τελευταία παρατήρηση από μένα ένα πτωχό ΙΚΧ-5623 χθες. Παλιότερες ξεχασμένες παρατηρήσεις:
ΙΚΥ-711* σε επαγγελματικό γύρω στις 23-24/12, από Ξάνθη λίγο πριν φύγω ΚΟΜ-3915 και ΑΗΜ-511*.Η χρονιά που κλείνει ήταν καλή για το θέμα μας, έστω κι αν λόγω των μειωμένων ρυθμών οι παρατηρήσεις
μας ήταν λιγότερες. Θα κλείσει το παρόν θέμα μόλις βάλω αύριο τις τελευταίες μας παρατηρήσεις και
αφού ξεκινήσει το νέο θέμα για τη νέα χρονιά!Χαίρομαι για το επίπεδο που κρατάμε στο τόπικ και για τη συμμετοχή όλων σας.
@www2000: ΚΧΥ ή ΚΧΧ στην ανακατανομή για Ροδίτικα δίκυκλα;
@greo: μάλλον Πτολεμαΐδα και εντός σειράς μοιάζει.
ΡΕΚ 322* Hilux...Μήπως ΡΕΜ Μάνο;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους, ό,τι επιθυμεί ο καθένας σας!ΡΕΚ 322* Hilux...
Μήπως ΡΕΜ Μάνο;
Καλή Χρονιά και σε σένα Δημήτρη και σε όλους τους τρελαμένους με τις πινακίδες!!!
-
Kαλή χρονιά και από μένα! Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: ΚΧΥ ή ΚΧΧ στην ανακατανομή για Ροδίτικα δίκυκλα;
ΚΧΧ εννοούσα...
Επίσης παρατήρηση 2009 ΡΥΕ 405 (έχω και καλύτερη, αλλά την έκανα καθώς επέστρεφα σπίτι οπότε θα περιμένω το νέο θέμα για να πάρω και τα εύσημα της 'πρώτης παρατήρησης του 2010' )Καλή χρονιά σε όλους!!
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους ..!! Οντως η χρονια για το χόμπι μας ηταν πολύ καλή!!
Πολλοί καινούριοι 'κολλημένοι'Μακάρι φέτος να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να τις 200αρίσουμε..
απο παρατηρήσεις, δεν τα πήγα καλά αυτή τη φορά στην Αθήνα... η τελευταια καλή που ειδα ηταν πριν μια εβδομαδα
-
Λοιπόν τί θα γίνει τώρα, θα ανοίξει κανείς το θέμα για το 2010?
-
Καλή χρονιά παιδιά και πάλι
Τελευταίες Παρατηρήσεις από χθεσινοβραδυνή έξοδο : ΧΑΙ 3337 σε Yaris και ΕΗΤ 113 σε σκούτερ
Υ.Γ Έγιναν μετά τις 12 -
Η συνεχεια στο ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009