-
XNI-1415 CLK
-
ΗΝΕ 1785 σε Seat Leon και ΙΜΙ 2442 σε VW Tiguan.(έχω την εντύπωση πάντως ότι έχει δωθεί αυτό).
-
Ναι έχει ξανααναφερθεί το ΙΜΙ στις 9/10/2009
-
ION 9375 kia proceed
-
HAN 1995, μεταχειρισμένη Mercedes CLK 320.
-
ΧΑΙ 2675 σε Smart
EHT 31 σε δίκυκλοΟ χρήστης www2000 έγραψε:
Διαβολική σύμπτωση στην έως τώρα 'καριέρα' μου στο σπορ χθες βράδυ :
ΧΑΙ 2623 σε Getz και.... λίγα μέτρα πιο κάτω ΧΑΙ 2624 σε Aveo
Συμβαίνουν κάτι τέτοια...
Ένα βράδυ,πριν καμιά δεκαριά μέρες παρατήρησα 2 ταξί ΤΑΑ 4701 και 4702. Τη στιγμή που τα έδειχνα στην κοπέλα μου και σχολίαζε ότι τώρα 'παρατηρούμε και τα ταξί?' σταμάτησε στο φανάρι το 4703 . Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία αλλά δεν είχα σωστή θέση και ο ένας έστριψε δεξιά .ΙΟΝ 9393
Τα κουλά του 'επαγγέλματος'
-
θα ειχε καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγηση για ποιο λογο αναφερουμε πινακιδες κυκλοφοριας?δεν το λεω ειρωνικα,απλως δεν εχω αναγνωρισει-ανακαλυψει ακομα την χρησιμοτητα αυτου θεματος..
οποτε για να συνεχιζεται επι τοσες σελιδες ολο κ καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
θα ειχε καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγηση για ποιο λογο αναφερουμε πινακιδες κυκλοφοριας?δεν το λεω ειρωνικα,απλως δεν εχω αναγνωρισει-ανακαλυψει ακομα την χρησιμοτητα αυτου θεματος..
οποτε για να συνεχιζεται επι τοσες σελιδες ολο κ καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει..καλα καταλαβες, δεν υπάρχει απολύτως κανένας σοβαρός λόγος
-
οποτε για να συνεχιζεται επι τοσες σελιδες ολο κ καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει..Μόλις μας εξηγήσεις γιατί να αναφέρουμε τους κάγκουρες, τα ζώα και τα ατυχήματα σε άλλα θέματα εφόσον αντικειμενικά δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως (τα θέματα είναι τυχαία, είναι αυτά που είναι πιο ψηλά στη δ.συζήτηση αυτή τη στιγμή), θα σου πούμε γιατί αναφέρουμε τις πινακίδες.
Όπως καταλαβαίνεις σοβαρά πράγματα είναι ελάχιστα και το 'τι είναι σοβαρό' διαφέρει από άτομο σε άτομο. -
οποτε για να συνεχιζεται επι τοσες σελιδες ολο κ καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει..Αν υποθέσουμε ότι έχεις ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο απο το οποίο είσαι τρισευχαριστημένος και σε ρωτούσαν για ποιό λόγο να υπάρχει αυτη η μάρκα τί θα του έλεγες? Περνάνε πολλές βρυσιές απο το μυαλό μου αλλά νομίζω θα του έλεγες 'Εγώ έχω κάψα με αυτο το αμάξι και δε με νοιάζει τί λές εσυ'
Τέλοσπάντον, είναι κι αυτο το θέμα σαν όλα τα άλλα. 'Γιατι έτσι μας αρέσει' που έλεγε και η διαφήμηση.
Εμένα η απορία μου είναι γιατι να υπάρχουν σε αυτο το φόρουμ θέμετα που συζητάνε για όλα τα Γερμανικά αυτοκίνητα? Μα γιατι, υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς με κουβάδες? -
ΗΑΝ 2002 σε μεταχειρισμένο Ford Mondeo.
ΡΖΗ 8348.
Γενικά πάντως νομίζω ότι είναι πολύ πεσμένη η κίνηση. -
ΙΜΙ 25** 2668
ΙΚΙ 9163
ΥΡΧ 2838
ΕΥΒ 3343
ΙΚΥ 6939 σε επαγγελματικόΟΙΑ 476 545
ΟΒΟ 614 -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
οποτε για να συνεχιζεται επι τοσες σελιδες ολο κ καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει..Μόλις μας εξηγήσεις γιατί να αναφέρουμε τους κάγκουρες, τα ζώα και τα ατυχήματα σε άλλα θέματα εφόσον αντικειμενικά δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως (τα θέματα είναι τυχαία, είναι αυτά που είναι πιο ψηλά στη δ.συζήτηση αυτή τη στιγμή), θα σου πούμε γιατί αναφέρουμε τις πινακίδες.
Όπως καταλαβαίνεις σοβαρά πράγματα είναι ελάχιστα και το 'τι είναι σοβαρό' διαφέρει από άτομο σε άτομο.ξαναδιαβασε αν εχεις(?) την ευγενη καλοσυνη την ερωτηση μου..ειπα οτι ΕΓΩ δεν διεκρινα την χρησιμοτητα του θεματος,γιαυτο κ θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος..δεν ειπα οτι δεν εχει σοβαρο λογο..εφοσον ακριβως αυτον τον λογο ψαχνω για να κατανοησω το ενδιαφερον κ τις τοσες σελιδες..
ποπο νευρακια κ συμπλεγματισμους που εχουν ορισμενοι..
καλη συνεχεια..ευχαριστω που μου λυσατε την απορια..υ.γ.
για τα αλλα θεματα,θα σου απαντησω για μενα.καγκουρες για να γελας,ζωα για να βγαζεις απο μεσα σου πραγματα που θελεις να πεις-να λυπασαι για την καταντια,ατυχηματα για να δινεις περισσοτερη προσοχη στον δρομο μιας κ το ατυχημα δεν απεχει πολυ απο τον καθενα απο εμας.επισης μπορει στα ατυχηματα να προειδοποιεισαι-ενημερωνεσαι ειτε για καποιο γνωστο σου(ελπιζω να μη συμβει ποτε σε κανεναν) η για δρομους οι οποιοι ειναι επικινδυνοι..
δεν ξερω αν σου αρκουν,αν οχι μη μας δειρεις κιολας.. -
είναι απλά ένα χόμπυ που έχουν πολλοί, τπτ παραπάνω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι απλά ένα χόμπυ που έχουν πολλοί, τπτ παραπάνω+1
Φίλε C.L.A.B η χρησιμότητα προσωπικά σε εμένα είναι :- Μαθαίνεις να συγκρατείς πινακίδες για χ,y λόγους
- Είναι ένα σημείο εδώ Χαλκίδα με ΣΤΟΠΑΡΑ αλλά για κάποιο λόγο πολλοί το σφάζουν επειδή αυτός που έχει την προτεραιότητα τον έχεις αριστερά σου , επειδή από εκείνο το σημείο περνώ τουλάχιτον 5 φορές κάθε μέρα η στατιστική έχει δείξει ότι τις περισσότερες παραβιάσεις τις κάνουν μη ντόπιοι , έ όταν βλέπω και εγώ 'ξένες' πινακίδες είμαι πολύ επιφυλακτικός και μάλιστα μια φορά γλίτωσα να μου την φέρει πλαγίως νταλίκα ... και τώρα να μην συνομιλούμε στο φόρουμ , φαντάζομαι ότι σε πολλές επρχιακές πόλεις υπάρουν τέτοια σημεία!
-
@C.L.A.B. Αν δεν είχα την ευγενή καλοσύνη δε θα σου απαντούσα καν. Σου παρέθεσα ένα παράδειγμα για να καταλάβεις ότι το τι είναι σοβαρό, χρήσιμο κλπ είναι υποκειμενικό. Αν καταλαβαίνεις χρησιμότητα σε κάποιο θέμα συμμετέχεις. Αν όχι, δε σε αναγκάζει κανείς.
Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκαν κάποιοι προσωπικοί λόγοι παραπάνω, αν δε σε κάλυψαν σου τους ξαναγράφω...
Δες το σαν χόμπι, δες το σαν παρέα, σαν στατιστική, σαν να περνάς ατέλειωτες ώρες στην κίνηση στην Αθήνα μη έχοντας τι να κάνεις (ο δικός μου λόγος), σαν ανωμαλία , διάλεξε ο,τι σ'αρέσει.Προσωπικά, το να μπαίνεις εδώ μέσα και να θέτεις αυτήν την ερώτηση το θεωρώ, αν μη τι άλλο, ανούσιο.
(γιατί δεν το κάνεις σε όλα τα θέματα?? ή όλα τα υπόλοιπα τα κατανοείς πλήρως?)
Ας δεχτώ όμως ότι ρώτησες καλοπροαίρετα, αλλά έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς διάφοροι που μπαίνουν να γράψουν, γιατί γράφουν σε όλα τα θέματα και δεν μπορεί να τους ξεφύγει αυτό. Αν και δυστυχώς με τη 2η απάντηση σου δε με πείθεις ότι είχες απλά ως σκοπό να ρωτήσεις, καθόλου ειρωνικά.Όσον αφορά το υ.γ. σου και σε μια ύστατη προσπάθεια να σε πείσω για την υποκειμενικότητα του 'τι είναι χρήσιμο και τι όχι', θα σου αναφέρω απλά ότι ένας 3ος δε 'γελάει', όπως εμείς, με τα αυτοκίνητα-'καγκουρό' αλλά το βρίσκει ηλίθιο να απαθανατίζουμε εκτρώματα. Επίσης, ένας 4ος, οπαδός αυτών των 'καγκουρό' ενδεχομένως να εκνευριστεί με το χόμπυ μας να σχολιάζουμε τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα.
Ελπίζω αυτή τη φορά να κατανοήσεις ο,τι γράφω και να μην ανταπαντήσεις στον ίδιο τόνο...
(ώστε να μας αποδείξεις ότι εσύ δεν έχεις συμπλέγματα και είσαι ανοιχτόμυαλος).
ΤέλοςΚαι για να μπεις και στο κλίμα του θέματος, ΧΙΒ 72**
-
αν δεν εδειχνεις καχυποψια κ αμφιβολια,θα καταλαβαινες οτι η ερωτηση μου ηταν ειλικρινης διχως ιχνος ειρωνιας,οπως αλλωστε εγραψα-δηλωσα για να αποφυγω ακριβως αυτα!!αντιθετως εδειξες να αυθυποβαλεσαι(?) εξ αρχης..
γιαυτο σου ειπα αν εχεις την ευγενη καλοσυνη.γιατι κ ευγενικως ρωτησα κ ημουν ξεκαθαρος οτι δεν ειρωνευομαι-προσβαλλω.
αντι λοιπον να σπαταλησεις χρονο κ χωρο δημοσιοποιωντας συμπλεγματισμους σου,θα μπορουσες απλως να μου λυσεις την απορια,να με διαφωτισεις,οπως εκαναν αλλα μελη.
απο εκει κ περα δεν ρωταω σε αλλα θεματα γιατι απλως δεν εχω δει ολα τα θεματα,αλλα τα περισσοτερα που εχω δει,αντιληφθηκα τον σκοπο τους.κ εντελει δεν νομιζω να σου πεφτει κ λογος τι θα ρωταω κ που,απο τη στιγμη που δεν προσβαλλω κανεναν κ προσεχω το υφος μου(εκτος κ αν τα παντα εδω σου ανηκουν..)..
εντελει,το αν καποια θεματα γενικοτερα μπορει να προσβαλλουν η οχι,ειναι εντελως ασχετο με την ερωτηση που εκανα.το αν καποιος θιχθει με το θεμα αυστραλια ουμπερ αλες,σιγουρα δεν ειναι δικο μου προβλημα κ ειναι εντελως ασχετο με την ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΟΣ!
με ρωτησες τον λογο υπαρξης του εν λογω θεματος,σου απαντησα.εν αντιθεσει με οτι εκανες εσυ ..παλι καλα που υπηρχαν κ οι υπολοιποι κ μου εδωσαν μια εξηγηση.υ.γ.
το αν μπαινουν αλλοι κ γραφουν η ρωτανε οτι θελουν,με οποιοδηποτε υφος,ειρωνευομενοι η οτιδηποτε,δεν με αφορα,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.οποτε καλο θα ηταν να μη γενικευεις τα παντα..
καλη συνεχεια..κ συγνωμη κ για το κ απο μερους μου.. -
...Προσπάθησα να σε προσεγγίσω προηγουμένως αλλά παρατηρώ ότι είσαι επιθετικός και πάλι. Απαντάς σε άλλα από αυτά που γράφω, σαν να μην κατάλαβες την απάντηση μου, προφανώς μόνο κ μόνο για να γράψεις κάτι. Αν ήσουν λίγο προσεκτικός θα έβλεπες τι γράφω. Και αν στο πρώτο μήνυμα δε σου έδωσα επιθυμητή απάντηση, στο 2ο νομίζω σου απάντησα πλήρως και καθόλου προκατειλημμένα. Οπότε θα με συγχωρήσεις αλλά δε γενικεύω, μόνος σου φαίνεται σε ποια κατηγορία εντάσσεσαι.
Άλλα μέλη, που επικαλείσαι και τώρα και πριν, (αρχικά) σου απάντησαν με παρόμοιο τρόπο. Σκέψου μόνος σου ποιος είναι ο περίεργος. Τουλάχιστον εδώ. Δε μου ανήκει τίποτα (που το γράφω αυτό ?) αλλά σίγουρα δεν ανήκει το θέμα στα οφφ τόπικ σου.
Μην κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις, δεν πρόκειται να συνεχίσω το
Καλή συνέχεια και σε εσένα.ΥΓ είπα να μην στο γράψω προηγουμένως, αλλά από ότι φαίνεται το χρησιμοποιείς κατά κόρον. Δεν υπάρχει λέξη 'συμπλεκτισμός'.
-
Σταματηστε τα offtopic ,υπαρχουν και τα πμ .
-
εχεις δικαιο(τι εγραψα ο ανοητος!! ),το μπερδεψα με το κομπλεξισμος(που δεν υφισταται ως ελληνικη λεξη).τελος παντων,συμπλεγματισμος σου κανει?η απλως συμπλεγματα?ελπιζω να επιασες το νοημα.. με την ευκαιρια,να το διορθωσω γιατι δεν το ειχα προσεξει..
κ ξαναλεω,αν απλως απαντουσες στην ερωτηση μου κ δεν εδειχνες αρνητικη διαθεση εξ'αρχης ρωτωντας για αλλα θεματα,δεν θα το εφτανες ως εδω..
για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν..
καλη συνεχεια..edit,ρε ομορφε,μια φορα το εγραψα μονο λαθος,τι λες οτι το λεω κατα κορον?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009