-
ελεος πια δεν κινείται φύλλο
-
ΙΝΙ-68**, γιατί ο Γιαννιώτης έχει πάντα λεφτά.
-
ΡΕΜ-2727 νεο polo
-
Ελπίζω από σήμερα να ξεκινήσει η 'δράση' ,
λογικά το κατά πόσο θα κινηθεί το όλο σύστημα θα πρέπει να έχει φανεί έως και το τέλος της εβδομάδας -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ελπίζω από σήμερα να ξεκινήσει η 'δράση' ,
λογικά το κατά πόσο θα κινηθεί το όλο σύστημα θα πρέπει να έχει φανεί έως και το τέλος της εβδομάδαςΊσως και μέχρι την επόμενη, εφόσον από σήμερα δέχονται παραγγελίες, θέλουν κάποιες μέρες να βγουν άδειες, να κυκλοφορήσουν και να τα δούμε. Οψώμεθα..
Όσον αφορά τη δικιά σας απόσυρση, περιμένουμε νεότερα
Κατά τα άλλα...
ΝΙΝ 3128, όχι χαρτί, σε επαγγελματικό. (περιμένοντας και τις παρατηρήσεις του ss500).
ΟΗΧ 850 975
ΧΥΚ 545
ΚΧΧ 9288 ή (λιγότερο πιθανό) ΚΧΧ 9298 σε sirocco. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ίσως και μέχρι την επόμενη, εφόσον από σήμερα δέχονται παραγγελίες, θέλουν κάποιες μέρες να βγουν άδειες, να κυκλοφορήσουν και να τα δούμε. Οψώμεθα..
Όσον αφορά τη δικιά σας απόσυρση, περιμένουμε νεότεραΣωστό άρα περιμένουμε , ελπίζω πάντως να κινηθεί καλά όπως και με την μείωση του τέλους ταξινόμησης !
Όσον αφορά την απόσυρση του πατέρα μόλις έχω νεώτερα εννοείται πως θα μάθετε , πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι ασταθής με το τι θέλει :
Στην αρχή μου έλεγε για κατηγορία B δηλαδή κάτι σε Clio ας πούμε
Μετά του άρεσε το Passat CC , το είδε όταν είχα πάει να παραγγείλω το Scirocco!
Όταν παραλάμβανα το Scirocco , ζαχάρωνε Α3 Sportback ,
Tώρα μου ξαναλέει για μικρό δηλδ Clio πάλι
Είναι απρόβλεπτος ... -
PEΜ 274* κάτι
ΗΚΤ 505* BMW 316
HKO 460* 4X4 αγρότης -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
PEK 274* κάτι
ΗΚΤ 505* BMW 316
HKO 460* 4X4 αγρότηςΧμμ, μήπως θες να πεις ΡΕΜ? γιατί το ΡΕΚ είναι παλιά πινακίδα
-
ΤΡΖ 559*
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
PEK 274* κάτι
ΗΚΤ 505* BMW 316
HKO 460* 4X4 αγρότηςΧμμ, μήπως θες να πεις ΡΕΜ? γιατί το ΡΕΚ είναι παλιά πινακίδα
Αμάν, έλεος δεν ξεφεύγει τίποτα τελικά?
-
ανασταση και ΧΝΙ-1245 insignia
-
ΤΚΡ-3748 στο δρόμο.
Νέος κλάδος στη Σαντορίνη μετά τα ΕΜΚ-5001/5300 ξεκίνησε στις 7/7 από ΕΜΚ-4601, το ΕΜΚ-4701 δόθηκε
11/8, λογικά θα δοθούν εκεί ως το ΕΜΚ-5000.Νέοι κλάδοι στις κόκκινες:
- Στην ανατολική Αθήνα το ΚΧΧ-9900 δόθηκε στις 30/7, ακολούθησε νέος κλάδος από ΚΧΧ-9501 το
οποίο δόθηκε στις 27/7, ενώ στις 17/8 δόθηκε το ΚΧΧ-9521. ΚΧΧ-9541 δεν έχει ακόμα δοθεί... - Στην ανατολική Αττική μετά το ΚΧΧ-5900 δόθηκαν ΚΧΧ-5801 ως και 5850 στο διάστημα από αρχές
Ιουλίου μέχρι 24/8. Ακολούθησε, ντα-ντάν, ντα-ντάν..... ΕΕΕ-1151 που δόθηκε στις 31/8. - Στη δυτική Θεσσαλονίκη το ΚΧΧ-3751 δόθηκε στις 10/9.
- Στα Γιαννιτσά μετά το ΚΧΥ-7000 άρχισε νέος κλάδος από ΚΧΥ-6251 που δόθηκε στις 6/8.
Ο χρήστης Στις 10/8/09 ο thaliarque έγραψε:
...ΚΧΧ-9512 λογικά από Χαλκίδα αλλά μου φαίνεται αρκετά προχωρημένο
οπότε ίσως να είναι από ανατολική Αθήνα (βλ. πρώτο ποστ)...Η δεύτερη εκτίμηση αποδείχτηκε και η σωστή.
...Οσο για το ΙΟΟ δεν είναι περίεργο. Μπορεί να έχει τελειώσει το ΙΟΝ.
Συνηθίζεται πότε-πότε να ξεκινά με τα επαγγελματικά ένας νέος συνδυασμός στις διευθύνσεις της Αθήνας,
χωρίς να έχει τελειώσει στα επιβατικά ο προηγούμενος. Το ΙΟΝ δύσκολο να έχει τελειώσει με τους
πρόσφατους ρυθμούς.Νομίζω πως βιάζεστε για την απόσυρση:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10477Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο να μην περιμένουμε αύξηση ρυθμών παρά μετά τις εκλογές.
- Στην ανατολική Αθήνα το ΚΧΧ-9900 δόθηκε στις 30/7, ακολούθησε νέος κλάδος από ΚΧΧ-9501 το
-
ΙΚΙ 7143 σε ΒΜW τζιπ και εκεί που αναρωτιόμουν ότι έχουν περάσει 10 μέρες από το ΙΚΙ 7103 (wtf υπάρχει κρίση αλλά μόνο 40 αυτοκίνητα???) εμφανίστηκε ΙΚΙ 7513 xsara 3θυρο μπλε.
ΖΧΚ 4600
ΚΑΜ 2662 στην Αττική οδό.
ΟΒΙ 751
και είδα και το πρώτο μου ΧΝΙ 10**, δε μου φάνηκε και τόσο χάλια.Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Όσον αφορά την απόσυρση του πατέρα μόλις έχω νεώτερα εννοείται πως θα μάθετε , πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι ασταθής με το τι θέλει :
Στην αρχή μου έλεγε για κατηγορία B δηλαδή κάτι σε Clio ας πούμε
Μετά του άρεσε το Passat CC , το είδε όταν είχα πάει να παραγγείλω το Scirocco!
Όταν παραλάμβανα το Scirocco , ζαχάρωνε Α3 Sportback ,
Tώρα μου ξαναλέει για μικρό δηλδ Clio πάλι
Είναι απρόβλεπτος ...Μου θυμίζει την δική μου περίπτωση πατέρα, που αφού γυρίσαμε διάφορες αντιπροσωπείες (για να αλλάξουμε μάρκα) τελικά καταλήξαμε να πάρουμε το ίδιο αυτοκίνητο με το παλιό (στη νέα του γενιά).
Απορία: τι έκανες με τη ζημιά στο ΧΑΙ σου? Την έβαψες τελικά; κράτησε η βαφή; Σήμερα κατάφεραν να μου λυγίσουν την πινακίδα (πάρκαραν...), την επανέφερα αλλά έχω χάσει μέρος του ΙΑκολούθησε, ντα-ντάν, ντα-ντάν..... ΕΕΕ-1151 που δόθηκε στις 31/8.
Εσύ το 'είδες', αλλά ας δούμε ποιος θα προλάβει να το απαθανατίσει πρώτος
Όπως πάντα, χρήσιμες όλες οι πληροφορίες.
Επίσης κάτι που παρατηρώ καιρό κ θέλω να ρωτήσω αλλά ξεχνάω:το αστεράκι στο απόθεμα συνδυασμών της Κατερίνης,στα αυτοκίνητα,τι σημαίνει; -
EEE, ειχα δει και αναφερει εδω απο τς 14/9. Δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειδα και ΜΟΒ-955* σε κατι κορεατικο.
-
Έχει αναφερθεί και καλύτερο: ΜΟΒ 9638
-
ΧΑΙ 2486
@www2000 :
την Πινακίδα την διόρθωσα με τον εξής 'επιστημονικό' τρόπο :
Ανεξίτηλο μαρκαδόρο -απλός,γρήγορος,αποτελεσματικός- με ανανέωση κάθε 6-7 πλυσίματα , βέβαια το πλένω μία φορά την εβδομάδα απαραιτήτως οπότε κάθε 1,5 μήνα θέλει ανανέωση , έτσι κι αλλιώς ήταν μικρό το σημάδι!Βέβαια έχω ξύσει το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα aka έφυγε το κακό 'μάτι' σε πεζοδρόμιο - βουνό (κάθετο παρκάρισμα) και πλέον μου έχουν φύγει τα άγχη , τελικά είχαν όλοι δίκιο όσο περισσότερο το προσέχεις τόσο την παθαίνεις , περιττό να σου πω πως όταν βρήκε ο προφυλακτήρας στο πεζοδρόμιο (στον 1,5 μήνα) μου ήρθαν 15 εγκεφαλικά αλλά μικρό το κακό και το ξεπέρασα με 2 τεκίλες
Σε κανένα μήνα που θα το πάω για πρώτη αλλαγή λαδιών (λέω να το πάω στα 7,5Κ) θα το επιδιορθώσω!Για το δικό σου τι να πω ρε γμτ ωραίο 'παρκάρισμα' θα πρέπει να έκανε κάποιος-α!
-
HAM 4484 σε Smart.
Κατά τ' άλλα ησυχία -
HNE-174*
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@www2000 :
την Πινακίδα την διόρθωσα με τον εξής 'επιστημονικό' τρόπο :
Ανεξίτηλο μαρκαδόρο -απλός,γρήγορος,αποτελεσματικός- με ανανέωση κάθε 6-7 πλυσίματα , βέβαια το πλένω μία φορά την εβδομάδα απαραιτήτως οπότε κάθε 1,5 μήνα θέλει ανανέωση , έτσι κι αλλιώς ήταν μικρό το σημάδι!...
Ωραία θα εφαρμόσω τον 'επιστημονικό τρόπο', για να δω τι γίνεται και πόσο κρατάει. Εγώ δεν το πλένω τόσο συχνά οπότε μπορεί να κρατάει και κανένα εξάμηνο . Μεταξύ μας βαριέμαι να αγοράσω πινελάκια και μπογιές, αν και έχω μαγαζί κοντά στο σπίτι...
Μην στεναχωριέσαι με τέτοιες ζημιές. Και εγώ το πρόσεχα (σαν καινούριο αυτοκίνητο). Και κοίτα τι έπαθα μια μέρα, σε 4 μηνών αμάξι.
Με μεγάλη ταλαιπωρία (άφησαν ψεύτικα στοιχεία, τελικά με χτύπησε ανασφάλιστος κλπ) το έφτιαξα και μου έμεινε μόνο η φωτογραφία! Και το μάθημα ότι δε θα το προσέχω για να το χαρεί καινούριο ο επόμενος ιδιοκτήτης.Όταν φτιάξεις τη ζημιά πάντως στον προφυλακτήρα, στείλε ένα ΡΜ να μου πεις λεπτομέρειες. Γιατί έχω και εγώ μικρά μικρά σημαδάκια μπροστά (από παρκαρίσματα και πετραδάκια), αν και μάλλον πάω για βαφή όλου του προφυλακτήρα.
off topic στο off topic: Αλλαγή λαδιών έκανα στο 8μηνο και στα 13200χλμ, μαζί με το α' σέρβις. Βέβαια πάω αρκετά ήρεμα, αν και είχα κάνει 7-8000 μέσα στην Αθήνα. Νομίζω τον ίδιο κινητήρα έχουμε (122).
-
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009