-
Πολλα απο αυτα που ειναι στο μενου ειναι συναρτηση της εκδοσης και των αξεσουαρς που εχεις τοποθετησει. Η VW βγαζει ενα κοινο εγχειριδιο που περιλαμβανει ολα τα features του αυτοκινητου, ασχετα με το εαν τα διαθετει η εκδοση σου η οχι.
-
Παιδιά τι κάνουμε???Χαθήκαμε...πως πάνε οι αμαξάρες μας??Εμένα προσωπικά δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (φτου φτου φτου). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και συνεχίζω να πιστεύω ότι έκανα μια εξαιρετική επιλογή.Περιμένω και τα δικά σας νέα...
-
Κάποιος καλός άνθρωπος μου έσπασε το τζαμι του καθρέπτη οδηγού. Κόστος 204 ευρώ. Είπατε τίποτε; Μόνο το τζαμάκι υπόψιν.
Ηλεκτρικός-θερμαινόμενος-αντιθαμπωτικος ήθελα; Πλήρωνε τώρα. -
Για το ίδιο ακριβώς πράγμα η Ford χρεώνει 30 Ευρώ!
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Κάποιος καλός άνθρωπος μου έσπασε το τζαμι του καθρέπτη οδηγού. Κόστος 204 ευρώ. Είπατε τίποτε; Μόνο το τζαμάκι υπόψιν.
Ηλεκτρικός-θερμαινόμενος-αντιθαμπωτικος ήθελα; Πλήρωνε τώρα.Μου φαίνεται σε έχουν βάλει στο μάτι. Τον καθρέφτη τι τον ήθελες θερμαινόμενο, εννοώ, έτσι κι αλλιώς δεν είναι θερμαινόμενοι οι καθρέφτες οδηγού συνοδηγού. Εγώ έχω ανακλινόμενους, μήπως συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο των ανακλινόμενων καθρεφτών το να είναι και θερμαινόμενοι; Πάντως, πολλά λεφτά μόνο για το τζάμι.
-
Σε ολα θερμαινόμενοι ειναι. Το ακριβο της υποθεσης ειναι το φωτοευαισθητο τζαμι (αυτο με την περιμετρικη αντισταση)
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Σε ολα θερμαινόμενοι ειναι. Το ακριβο της υποθεσης ειναι το φωτοευαισθητο τζαμι (αυτο με την περιμετρικη αντισταση)το ακριβο της υποθεσης ειναι οτι πληρωνεις την vw ''αερα''
-
Καλησπέρα και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος φίλος που να χρησιμοποιεί 3 παιδικά καθισματακια στο πίσω μέρος του passat. Έρχεται και 3ο παιδάκι και έχω αρχίσει να ψάχνομαι
-
Και που να μιλούσαμε για Mercedes - Bmw εκει να δείτε κατι 600 αρια ο καθρεπτης. Μην νομιζουμε οτι μονο στην vw πληρωνεις αερα.
-
Παιδιά καλησπέρα!Μόλις τελείωσε το ΕΛΛΑΔΑ-γερμανια 2-4 για το ευρώ,σε ένα αγώνα που πάλι καλά φάγαμε μόνο 4... και αν δεις τα γκολ κάποια θα μπορούσαμε να τα γλυτώσουμε,και να τρώγαμε κάποια αλλά...Τέλος Πάντων,συγχαρητήρια στα παιδιά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
Τι κάνουν οι αυτοκινητάρες σας??Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω κάνει 8400χλμ και του έχω συμπληρώσει μια φορά λάδι...τσιμπάει λίγο. Εσείς έχετε συμπληρώσει καθόλου λάδι?? αν ναι ,πόσο σας έχει τσιμπήσει??και γιατί θέλει συμπλήρωμα??
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα!Μόλις τελείωσε το ΕΛΛΑΔΑ-γερμανια 2-4 για το ευρώ,σε ένα αγώνα που πάλι καλά φάγαμε μόνο 4... και αν δεις τα γκολ κάποια θα μπορούσαμε να τα γλυτώσουμε,και να τρώγαμε κάποια αλλά...Τέλος Πάντων,συγχαρητήρια στα παιδιά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .Τι κάνουν οι αυτοκινητάρες σας??Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω κάνει 8400χλμ και του έχω συμπληρώσει μια φορά λάδι...τσιμπάει λίγο. Εσείς έχετε συμπληρώσει καθόλου λάδι?? αν ναι ,πόσο σας έχει τσιμπήσει??και γιατί θέλει συμπλήρωμα??
6 χρονια 85.000 χλμ fsi κινητηρας δεν εχω συμπληρωσει σταγονα λαδι! τοτε μας αγαπουσαν οι γερμανοι...!!
-
Σπύρο τι κάνεις; Ελπίζω να το ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο. Στις πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα πρόσθεσες λάδι; Και επίσης τι λάδι έβαλες; Πήγες στην αντιπροσωπεία; Και πού είχε πέσει η στάθμη του δείκτη; Πω πω σε ζάλισα ε;
Και εγώ πολύ ευχαριστημένος είμαι, αν και με λίγα χιλιόμετρα (4000 και κάτι) και μέχρι στιγμής δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με λάδι. Σου έβγαλε ένδειξη;
Τι προσέχω στο πλύσιμό του (εσωτερικά - εξωτερικά);
Υπάρχει πιθανότητα να πάω διακοπές σε νησί, οπότε θα κινηθώ με φέρρυ. Έχω τον εργοστασιακό συναγερμό. Όταν το βάλω στο καράβι, θα πατήσω το κουμπί που βρίσκεται από την αριστερή πλευρά του οδηγού, ώστε να απενεργοποιηθούν οι αισθητήρες; Και με το που φτάσω και το βάλω μπρος ενεργοποιούνται μόνοι τους (θα μου πεις γιατί δεν το δοκιμάζεις, αλλά όλο το ξεχνάω ). Το έβαλε κανένας σε φέρρυ; Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο βγάλσιμο μήπως και βρει η μούρη κάτω;Πού έχετε χαθεί όλοι; Εγώ νόμισα το πουλήσατε! Πολύ νέκρα πάντως. Άντε να ζωντανέψει λίγο. Εγώ σε 26 μέρες έχω 'γενέθλια'. Κάποιος άλλος, μάλλον έκλεισε χρόνο, ε Άρη! Για σέρβις το πήγες; Αν ναι, πες λεπτομέρειες.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
-
Μετα απο αυτον το καταιγισμο ερωτησεων απο που να ξεκινησω???
Λοιπόν. Για τον συναγερμο δεν ξερω να πω γιατι δεν εχω. Σε φέρρυ το εχω βαλει χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Απλα χαμηλη ταχυτητα εισοδου κ εξοδου απο το φερρυ.
Χρονο κλεινω την δευτερα και με 28.000 στο κοντερ όπως καταλαβαινετε παω σε κανα συντομα για το δευτερο σερβις. Οσον αφορά τα λαδια κανενα απολυτως προβλημα, άλλωστε θα εβγαζε ενδειξη αν χρειαζοταν.
οσον αφορα το πλυσιμο προσοχη-μακρυα απο τις βούρτσες και στο εσωτερικο καλο ειναι τωρα το καλοκαιρι να περνατε όλα τα πλαστικα μέρη (ταμπλώ-πόρτες) με καποια ειδικη κρέμα-γαλακτωμα καθως ο ήλιος σκοτώνει.
Εκτός αν το έχετε όλη μέρα σε κλειστό γκαράζ (Αντρέα) ??? -
Ε όχι και καταιγισμός; Σιγά τις ερωτήσεις. Πήγαινε για σέρβις και μετά να δεις ερωτήσεις. Ήδη τις γράφω σε word!!!
Για το φέρρυ, εννοείται χαμηλή ταχύτητα και στο βγάλσιμο θα το πάω λοξά ώστε να μη βρει, αλλά δεν ξέρω... μου φαίνεται η μούρη του αρκετά χαμηλά.
Για το σέρβις δεν έπρεπε να το κάνεις ήδη. 15000 χιλ ή ένα χρόνο δε λέει για το σέρβις; Και δηλαδή μέχρι τώρα δεν έχεις συμπληρώσει καθόλου λάδι. Πιστεύω, πάντως, ότι δεν είναι καλό να σου ανάψει το λαμπάκι. Εγώ, βασικά, πριν από κάθε ταξίδι το κοιτάω και μέχρι τώρα δε χρειάστηκε. Αν χρειαστεί τι κάνουμε; Το πάμε σε vw να το συμπληρώσουν;
Χαράσσουν οι βούρτσες ε; Δεν έχω σκοπό να το πάω σε βούρτσα. Όσο για κρέμα, δεν ξέρω, θα δω τι θα πάρω.
Για το γκαράζ, αν δεν έλεγες την εξυπνάδα σου θα έσκαγες!!! Τέλος πάντων, πραγματικά το έχω σε γκαράζ 30 μέτρα από το σπίτι μου και είναι πολύ βολικό. Αλλά εννοείται ότι με αυτό κινούμαι. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Για το σέρβις δεν έπρεπε να το κάνεις ήδη. 15000 χιλ ή ένα χρόνο δε λέει για το σέρβις;
με 28.000 στο κοντερ όπως καταλαβαινετε παω σε κανα συντομα για το δευτερο σερβις.
Οι βούρτσες αραχνιάζουν το χρώμα, ιδιαίτερα αν ειναι σκούρο. Σε ανοιχτόχρωμα χρώματα, ασημι ή άσπρο πχ, έχω παρατηρήσει (σε αλλα αυτοκίνητα, όχι σε πασσατ) ότι δεν αραχνιάζει το χρώμα
Αν χρειαστεί να συμπληρώσεις, το πας αντιπροσωπεία και συμπληρώνεις. Επίσης μετα το πρώτο σου σέρβις λογικά θα περισσέψει λάδι οπότε θα το έχεις μαζί σου και ΑΝ χρειαστεί, θα συμπληρώσεις, είναι πολύ απλό. Πάντως στο δικό μας 2.0 Fsi εδώ και 6+ χρόνια και 87.000 χλμ δεν έχουμε συμπληρώσει ποτέ. Αλλά και στο μικρό 1,2Tsi και σε φιλικό 1,4Τ 122 που γνωρίζω δεν χρειάστηκε συμπλήρωμα λαδιού μέχρι στιγμής καθόλου. Μην αγχώνεσαι
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Αν χρειαστεί να συμπληρώσεις, το πας αντιπροσωπεία και συμπληρώνεις.με το συμπαθειο, αλλα αλοιμονο αν για ενα απλο συμπληρωμα λαδιων, δεν μπορουε να το κανουμε μονοι μας και να πρεπει να παμε στην αντιπροσωπεια.
-
@ koubeast Επειδή δε γνωρίζω, όταν λες ότι αραχνιάζει εννοείς ότι θαμπώνει το χρώμα ή ότι αν το κοιτάς υπό γωνία στο φως το ήλιου φαίνεται σαν χαραγματιές;
Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα, αλλά όπως και να το κάνεις, έχω το νου μου να κοιτάξω το λάδι (ειδικά πριν από ταξίδι). Δεν έχω πρόβλημα να προσθέσω λάδι εγώ, απλά τώρα δεν έχω λάδι (δεν έχω πάει ακόμα για το πρώτο σέρβις), οπότε και δεν ξέρω τι λάδι έχει μέσα, για αυτό θεωρώ πιο εύκολη λύση να το πάω σε σέρβις.@ edmond Φυσικά και δε θα συμπληρώσω μόνος μου λάδι. Απλά, επειδή είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω τι λάδι, όπως γράφω παραπάνω.
-
Γι αυτο Αντρεα εγραψα οτι παω για δευτερο σέρβις. Ουσιαστικα το πρωτο μονο λαδια φιλτρα ηταν.
Το αραχνιασμα ειναι το δευτερο που είπες. Υπο γωνια φαινονται μικρες χαραγματιες -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
@ edmond Φυσικά και δε θα συμπληρώσω μόνος μου λάδι. Απλά, επειδή είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω τι λάδι, όπως γράφω παραπάνω.
Γιατί να μη συμπληρώσεις μόνος? Castrol Edge 5/30 παίρνει όπως όλα τα TSI. Για 200-300-400ml που μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσεις δεν παθαίνει τίποτα κι ας έχει διαφορετική μάρκα λαδιού μέσα.
-
Οπότε λες τέτοιο να συμπληρώσω όταν και αν χρειαστεί ε; Αν πάρω στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν τι λάδι έχει;
VW Passat 2010