-
η δελτα εξακολουθει να προηγειτε...
-
Γιατί δεν ποστάρετε καμιά φωτογραφία από εσωτερικό δ τη νύχτα με φώτα αναμμένα όσοι την έχετε;
-
θα βγαλω μια το βραδυ απο το κινητο....
-
απο τοτε που βγηκε αυτό το τιμόνι, βλεπω οτι πολλοί εσπευσαν να βγαλουν σε παρομοιο σχεδιο το δικό τους
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
θα βγαλω μια το βραδυ απο το κινητο....από το κινητό; Αστο καλύτερα δεν θα φαίνεται τίποτα ειδικά νύκτα.
-
χεχε ειχα πιει λιγο και με διεφυγε....
αλλη νυχτα με την φωτογραφικη -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
απο τοτε που βγηκε αυτό το τιμόνι, βλεπω οτι πολλοί εσπευσαν να βγαλουν σε παρομοιο σχεδιο το δικό τους
Είναι επειδή θυμίζει ξέρεις τι.
-
H δ προηγείται παρότι οι κάτοχοι της είναι ελάχιστοι.Υπάρχουν πολλοί που απλά ψηφίζουν το αυτοκίνητο τους.
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
H δ προηγείται παρότι οι κάτοχοι της είναι ελάχιστοι.Υπάρχουν πολλοί που απλά ψηφίζουν το αυτοκίνητο τους.και γιατί να μην το κάνουν; Ολα υποκειμενικά είναι. Δεν έχει και iso το γκαλοπάκι.
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
H δ προηγείται παρότι οι κάτοχοι της είναι ελάχιστοι.Υπάρχουν πολλοί που απλά ψηφίζουν το αυτοκίνητο τους. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
H δ προηγείται παρότι οι κάτοχοι της είναι ελάχιστοι.Υπάρχουν πολλοί που απλά ψηφίζουν το αυτοκίνητο τους.
οι ψηφοι αυτο δειχνουν...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
οι ψηφοι αυτο δειχνουν...
μιλαω για τη νοοτροπια του pissing contest
-
Εγώ πάντως ψηφίζω non of the above και λέω Άλφα 147 (σας κούφανα?) με μοναδική παραφωνία το κεντρικό τούνελ που είναι χαμηλό, κι εγώ το θέλω ψηλό γιατί 'κουμπώνω' καλύτερα (προσωπική άποψη αυτή βεβαίως).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aν δε το κατάλαβες αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην πρωτιά της γιατί σημαίνει ότι έχουν ψηφίσει πολλοί κάτοχοι άλλων εταιρειών οι οποίοι κρίνουν πιο αντικειμενικά.
Συμφωνώ με το Niko120i.Παρότι έχουν περάσει 9 χρόνια το εσωτερικό της 147 παραμένει πανέμορφο. -
Το λεόν ποίοι το ψήφισαν;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το λεόν ποίοι το ψήφισαν;Και εγώ από τις φώτο το είχα για πολύ χάλι αλλά τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Δεν χτυπάει κορυφή αλλά υπάρχουν και χειρότερα τελικά...
Πάντως η δέλτα που προηγείται δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει αλλά αυτό είναι θέμα τι στύλ σου αρέσει στο εσωτερικό. Προσπαθεί να προσομοιάσει χλιδάτο σαλόνι και ομολογουμένως το καταφέρνει αρκετά καλά. Θα προτιμούσα πάντως τα σαλόνια να θέλουν να μοιάσουν σε κόκπιτ αεροσκάφους όχι μόνο σε επίπεδο αισθητικής (μαυρίλα δηλαδή και ήπιοι τόνοι που δεν αποσπούν την προσοχή)αλλά και σε εργονομίας...
-
το civic ποιοι το ψηφισαν???? ειναι και υπερβολικα σχεδιασμενο και σιγουρα οχι καλης ποιοτητας!!
-
Το καλυτερο εσωτερικο μικρομεσαιου. για μενα θα ηταν αυτο της 147 ΜκΙ με τα υλικα του Audi A3 και με συναρμολογηση BMW 1-series. Αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.
-
Εγώ πάλι αν είχε υλικά Α3 θα έβαζα τα γέλια. Πολύ πιο τίμια αυτά της 147, τουλάχιστον δεν τα πληρώνεις χρυσά. Για όταν βγήκε και για την τιμή που είχε ήταν μια χαρά.
Ποιό μικρομεσαίο έχει το καλύτερο εσωτερικό;