-
Τράγκας τώρα: οι Εβραίοι έβαλαν τον Σημίτη να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες για να αποχριστιανοποιηθεί η χώρα κι επειδή ο Χριστόδουλος αντέδρασε, τον σκότωσαν φυτεύοντας του καρκίνο.
Αυτές τις τις πετύχαινες μόνο σε κάτι παρακμιακά κανάλια τύπου Τηλεάστυ. Μπράβο Σκάι!
edit: και παίζει απόσπασμα από τα 'Αληθινά Σενάρια' της ΕΤ3!
-
i-efimerida -->Διαμαντόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) σε Τσίπρα: Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις
Η αμήχανη στιγμή που είσαι εφημερίδα(και καλά) και δεν μπορείς κανείς να ξεχωρίσεις το ειρωνικό αστείο από την είδηση.
Και το κερασάκι στην τούρτα το RT από τον Γεωργιάδη -
Πλάκα κάνεις... αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά φάση.
Εδώ αναδημοσιεύονταν ειδήσεις από το Koulouri. 4tf included#tinaleme
-
Δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σας ενα συγκλονιστικο ρεπορταζ για διακινηση ναρκωτικων στον περισσο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σας ενα συγκλονιστικο ρεπορταζ για διακινηση ναρκωτικων στον περισσοΤο συγκλονιστικο ειναι γιατι μαθαμε οτι διακινουντε ναρκωτικα στον Περισσο;
-
Απίστευτο ξεφτίλισμα Βαξεβάνη!! Έχει 2ο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter απ' τον οποίο βρίζει και ρουφιανεύει!!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Απίστευτο ξεφτίλισμα Βαξεβάνη!! Έχει 2ο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter απ' τον οποίο βρίζει και ρουφιανεύει!!!σεβασμος στον αγωνιστη δημοσιογραφο
-
-
γατακια...
Οκ ο αντιμνημονιακός ήρωας Κώστας Βαξεβάνης, αυτόν που σχεδίαζε να δολοφονήσει η ΕΥΠ ντε..., έχει απαγορεύσει σε εμάς τους μνημονιακούς να γελάμε. Ωστόσο μετά την αποκάλυψη ότι έχει διπλό λογαριασμό στο twitter για να βρίζει και να συκοφαντεί ανώνυμα ο ήρωας αυτός μπορούμε να μη γελάσουμε; Πως δηλαδή μπορεί κάποιος να συγκρατήσει τα γέλια του που ένα τέτοιο τσακάλι της δημοσιογραφίας αφενός πιάστηκε να έχει σβήσει το όνομα του Κοντομηνά από τη λίστα Λαγκάρντ και τώρα αποδεικνύεται τόσο ερασιτέχνης στο διαδίκτυο πέφτοντας σε παγίδες τις οποίες θα απέφευγε ένας στοιχειωδώς προσεκτικός χρήστης; Κι εγώ σας λέω να μη γελάσουμε. Να κλαίμε όμως (από τα γέλια φυσικά) είναι αναπόφευκτο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γατακια... -
-
O βαξ είναι πληγωμένος απο το twitter. http://www.koutipandoras.gr/39504/δεν-είμαι-ο-βαξεβάνης-είμαι-ένας-ελέφα.html
Αλλά διατηρεί το επίπεδο ψηλά.
-
Μάλλον έμαθε τις φήμες ότι είναι γιος της Ντόρας και του Παντελίδη και βρήκε τρόπο να εκτονωθεί.
Εννοείται ότι μετά τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις η υπόθεση της λίστας λαγκάρντ παίρνει νέα τροπή.
-
H veltsi ειναι η γκομενα του ινφινιτυ?
Θα την γνωρισει στον κουπεα? -
Μπλέκεις την πραγματική ζωή με τη ζωή στα φόρουμζ. Don't do it, Fedon!
-
Γυναίκα και αυτοκίνητο δε δανείζουμε.
ps. Πρέπει να βρούμε τρόπο να φέρουμε gveltsi στο forum!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γυναίκα και αυτοκίνητο δε δανείζουμε.ps. Πρέπει να βρούμε τρόπο να φέρουμε gveltsi στο forum!
εχουμε τον τρυφωνα
-
GVeltsi έγραψε ο άνθρωπος, όχι Giouvetsi που έχουμε εμείς...
-
-
Επειδή έχω βαρεθεί να το ακούω τις τελευταίες μέρες:
Δεν υπάρχει 'πρίγκηπας φύρερ', υπάρχει Führerprinzip
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΝΤΟΛΟΓΟΙ...