-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΟΦΤΕ ΤΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!
Πολύ θα ήθελα να κοπεί, αλλά κάστανα δεν χαρίζω.
Εν τω μεταξύ, οι βλακείες επιπέδου Αυριανής των 80s που γράφονται έχουν ξεπεράσει τα όρια προ πολλού.
Ένα έγκλημα ενός ατόμου έχει αναχθεί σε πολιτειακό ζήτημα ή αλλιώς: ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται - το ίδιο κι η σουπιά.Αλήθεια το καλοκαίρι στην Μύκονο γιατί δεν σπάσαν όλα τα clubs και τα μαγαζιά του νησιού, όταν άτομα της νύχτας σκότωσαν εκείνο το παλικάρι; Επειδή ήταν ξένος; Που ήταν τότε όλοι αυτοί οι νταήδες και οι επαναστάτες;
-
Σε 10 μέρες θα έχουν ξεχαστεί όλα αυτά. Ο υπουργός δικαιοσύνης που είναι υπεύθηνος για όλες αυτές τις καταστροφές πιθανότατα θα επανεκλεγεί βουλευτής στις επόμενες εκλογές κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...Ειδικά μετά τα χτεσινά γεγονότα και τις προαναγγελλόμενες σημερινές συγκεντρώσεις, έπρεπε όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις να έχουν αδειάσει από νωρίς το μεσημέρι.-'Να κλείσει η Ελλάς, θέλουμε να τα σπάσουμε';;;
Θεωρώ ότι το είπες δίχως να το σκεφτείς. Να βρει τρόπο το 'Κράτος' να μη γίνουν καταστροφές θα έπρεπε, όχι να κλειστούμε όλοι σε καταφύγια περιμένοντας να 'ξεσπάσουν' τα 'παιδιά'. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
η κοπελιά μου ηταν στην δουλεια της στους αμπελόκηπους, τους διώξανε απο κει καθως αρχισαν να πέφτουν πέτρες στις τζαμαρίες γύρω, αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της στον κολωνο με τα πόδια.. έφυγε 6 και έφτασε 8.. βρέθηκε ανάμεσα σε πέτρες,φωτιές καδρόνια κτλ κτλ.. άκουγε συνέχεια με τα hands free ραδιόφωνο προσπαθώντας να βρεί απο που να πάει ωστε να αποφύγει τα επεισόδια.. στο πόδι της έχει τραύμα απο καρφί οπως προσπαθούσε να αποφύγει τον χαμό.
συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ μας για την κοινωνία μας.. μια κοινωνία που ασφυχτιά πια τόσο πολύ απο το μπουρδέλο που έχουμε γίνει που χτυπάει τυφλά προς όλων.μια κοινωνία που πυροβολεί παιδιά.μια κοινωνία που καίει και καταστρέφει.μια κοινωνία που η εντιμότητα είναι εξαίρεση.. κρίμας και πάλι κρίμας για την χώρα που ανέδειξε την δημοκρατία.. πραγματικά θλιβερό.
Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι εγκληματική αμέλεια του παπαρα που κρατούσε τους εργαζόμενους μέχρι τις 6 το απόγευμα!
Ειδικά μετά τα χτεσινά γεγονότα και τις προαναγγελλόμενες σημερινές συγκεντρώσεις, έπρεπε όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις να έχουν αδειάσει από νωρίς το μεσημέρι.-δεν την κρατούσε κανείς παπάρας.. δυστηχώς σε ορισμένες δουλειές σε πιέζουν τόσο οι ημερομηνίες που αν κάτι πάει στραβά κάθεσαι μέχρι αργά και προσπαθείς να το διορθώσεις.
όπως και να'χει δεν είναι θλιβερό να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις? γιατί? όλοι μαζί δεν είμαστε? αυτοί που πραγματικά φταίνε δεν τους αγγίζουν αυτά.. είναι βολεμένοι στις βίλες και στα κοτερά τους.
Μαζί σου. Σε όλες τις δουλειές θα πρόσθετα μάλιστα. Αλλά θέλει και λίγο κοινή λογική ρε συ... σήμερα έπρεπε να φύγουν, είναι ειδικές οι περιστάσεις.
-
Νίκο πρέπει να σταματήσει αυτό !!!!!!!!! Η αστυνομία είναι ανίκανη.........ο κόσμος καταστρέφεται......οι αλλοδαποί περνάνε πίσω απο τους 'εξεγερμένους' και πλιατσικολογούν.....κτίρια , περιουσίες , καταστήματα αυτοκινητα κάιγονται....μην το βλέπετε απο την ασφάλεια του σπιτιού γμτ..........μπορεί να ήταν το μαγαζί σας , το αυτοκινητό σας ........τα παιδιά σας μπορεί να τρώνε απο αυτό το μαγαζί........και σίγουρα κάποια παιδιά τρώνε και τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ και δεν φταίνε γι αυτό. δεν ρίξανε αυτά τη σφαίρα.............είναι αδικία ρε παιδιά..........κι άν ήταν υπεροβολικό αυτό που είπα οργισμένος απο αυτά που βλέπω (φυσικά δεν το εννοώ) .........αλλά τρελλαίνομαι με την αδράνεια ενω ο κόσμος καταστρέφεται !!!!!!!!!!!
Φυσικά και καταδικάζω φυσικά και θλίβομαι για τον μαθητή..........να τον σκίσουνε το μπάτσο αν έκανε μαλακία αλλά ο άλλος ο κόσμος τι φταίει ?????????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό που γίνεται, σε όλη την Ελλάδα, ΔΕΝ είναι θέμα μερικών κουκουλοφόρων.
Είναι πολύ πιο βαθια τα αίτια. Όλα όσα ανέχονταν οι μαθητές, βγαίνουν στην επιφάνεια.Εγώ λέω ότι ξεπεράσαμε τις ανοχές μας.
Σαν ποια δηλαδή ανέχονταν οι μαθητές;
Το ανύπαρκτο χαρτζιλίκι;
Τη δουλειά από τα 14;
Τον καθηγητή με τη μαγκούρα ή τον χάρακα;
Το σπίτι χωρίς τουαλέτα, την άδεια κατσαρόλα;Ότι παραπιέζονται από ιδιαίτερα κλπ είναι γεγονός. Αλλά η αντίδραση που βλέπουμε ΠΡΩΤΟΝ δεν ανήκει στους μαθητές -είμαι βέβαιος ότι αυτοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία απλώς διαδήλωσαν- αλλά στους κομπλεξικούς χουλιγκάνους και ΔΕΥΤΕΡΟΝ είναι υποβολιμιαία. Τις δικαιολογίες τις ξέρω ήδη για τα αίσχη που γίνονται στην πόλη, για την τυφλή βία των βαριεστημένων που τους φταίει η κενωνία. Θα τις ακούσουμε αύριο και είναι οι ίδιες που ακούμε κάθε φορά όταν παραγίνεται το πράγμα.
-
Σημερα το βραδυ ειναι να βγει και το πορισμα για το Βατοπαιδι
Μηπως ο χοντρουλης καθυστερει την καταστολη των χουλιγκανς για να ξεχαστει ο κοσμος;
(Μια σκεψη κανω)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλήθεια το καλοκαίρι στην Μύκονο γιατί δεν σπάσαν όλα τα clubs και τα μαγαζιά του νησιού, όταν άτομα της νύχτας σκότωσαν εκείνο το παλικάρι; Επειδή ήταν ξένος; Που ήταν τότε όλοι αυτοί οι νταήδες και οι επαναστάτες;Όχι, επειδή ο δολοφόνος ήταν πορτιέρης. Είναι γνωστό ότι όλοι οι νεολαίοι που βρίζουν τους μπάτσους, γλύφουν τους πορτιέρηδες.
Όχι; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όλα όσα ανέχονταν οι μαθητές, βγαίνουν στην επιφάνεια.Γιατί βρε Νίκο τους μαστιγώνουν? Και εμείς σχολείο τελειώσαμε και στρώσαμε τον ποπό μας και πανεπιστήμια μπήκαμε. Ο μαθητής θα διαβάσει αυτό είναι το έργο που έχει να κάνει. Μην είμαστε υπερβολικοί
Και να πω και τη δική μου θέση. Τραγικό το γεγονός με το μαθητή, πρέπει να αναλάβουν πλεόν οι δικαστικές αρχές, όπως έγινε, και να ακολουθήσει το συμβάν την πορεία του.
Θεωρώ πως όσοι σπάνε και καίνε δεν 'καίγονται' για το καημένο το παιδί αλλά αφορμή βρήκαν. Και εγώ θα κατέβαινα αν πηγαίναμε όλοι στους δρόμους και κάναμε λ.χ. μια καθιστική διαμαρτυρία κλείναμε δρόμους με κεράκια και πανό. Οχι όμως να σπάσω και να κάψω περιουσίες πολιτών (σπίτια, αυτοκίνητα, μαγαζιά). Καταστήματα που αγκωμαχούν εν μέσω κρίσης να σταθούν, δέχονται άδικα κτυπήματα. Πλιάτσικο σε μαγαζιά και δημόσιες περιουσίες. Αυτά είναι εικόνα μπάχαλου.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!
γι φαντασου... και ομως εφτασε μου φαινεται η στιγμη που θα παρακαλαμε στο τελος να βγει ο στρατος για να μας σωσει... για να κανει αυτο που θα επρεπε η ευνομουμενη πολιτεια. Δηθεν Δημοκρατια εχουμε... ΔΗΘΕΝ! Το χειροτερο ειδος χουντας βιωνουμε την στιγμη τουτη...
Οπως επισης ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ειστε εσεις κυριοι Kovathe και johnkyr που πετατε χαρακτηρισμους και προσπαθειτε να δημιουργησετε εντυπωσεις για αγανακτισμενους συμπολιτες σας επειδη ζητανε μια λυση και μια τιμωρια γι τα καθικια που τα σπανε. Αλλα ετσι ειναι... μιλατε εκ του ασφαλους. Σκεφτειτε ξανα ποιος ειναι ο fascist της υπόθεσης... κοιταξτε τον καθρεφτη και σιγουρα θα δειτε εναν μπροστα σας με την τραγιασκα του δημοκρατη.
Θα θελα να μαθω για ποσο ακομα θα αντεξει αυτη η κυβερνηση που εχει αφησει τους πολιτες της ερμαιο 300 τσογλανιων και διασυρετε διεθνως επι 3 μέρες.... Ελεος ποια...
Τους έχεις μετρήσει κιόλας εσύ?
-
μήπως ... αύριο παραιτηθεί με ελαφρά πηδηματάκια .....
να του έρθει λουκούμι ..... να το βρει σαν δικαιολογία, για να μην παραδεχτεί την
πολιτική και ουσιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης του. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η αστυνομία δείχνει να τα έχει χαμένα. Ξέρει ότι ό,τι και να κάνει θα βγει χαμένη. Είτε βγει στους δρόμους προσπαθώντας να επαναφέρει κάποια 'τάξη' (αδύνατο, υπό αυτές τις συνθήκες), είτε παραμένωντας ταμπουρωμένη στα τμήματα (που είναι οι μπάτσοι; είναι δυνατόν να αφήνουν το σύμπαν να καίγεται; ) Την ιδεολογική μάχη την έχασε πολλά χρόνια πριν, τώρα χάνει και την κυριαρχία της στην επιβολή της τάξης.
Ρε Χρηστο... οχι και τα εχει χαμενα! Ξερουν πολυ καλα τι τους γινεται! Αστυνομια η οποια ειναι ταμπουρωμενη = δεν υπαρχει αστυνομια! Αν θελουνε μπορουνε να βαλουν ταξη σε μερικες ωρες. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ και ειναι πολιτικη βουληση*. Τα μεσα τα διαθετουν... και κατασταλτικα και νομικης μορφης... απλα δεν εφαρμοζονται.
- φοβερα απαραδεκτη πολιτικη βουληση και μαλιστα αξιοποινη!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μήπως ... αύριο παραιτηθεί με ελαφρά πηδηματάκια .....
να του έρθει λουκούμι ..... να το βρει σαν δικαιολογία, για να μην παραδεχτεί την
πολιτική και ουσιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης του.Εδώ πηγαίνει γάντι η παροιμία:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η μουρλή χτενίζεται... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Ειδικά μετά τα χτεσινά γεγονότα και τις προαναγγελλόμενες σημερινές συγκεντρώσεις, έπρεπε όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις να έχουν αδειάσει από νωρίς το μεσημέρι.-
'Να κλείσει η Ελλάς, θέλουμε να τα σπάσουμε';;;
Θεωρώ ότι το είπες δίχως να το σκεφτείς. Να βρει τρόπο το 'Κράτος' να μη γίνουν καταστροφές θα έπρεπε, όχι να κλειστούμε όλοι σε καταφύγια περιμένοντας να 'ξεσπάσουν' τα 'παιδιά'.Μη βάζεις στα λεγόμενά μου δικά σου συμπεράσματα.
Είναι γνωστό, για παράδειγμα, ότι όποτε έχει πορεία στο κέντρο συγκεκριμένες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ κλείνουν νωρίς για το φόβο επεισοδίων. Δε θα έκλειναν σήμερα που ήταν σίγουρα? -
Μαζί σου. Σε όλες τις δουλειές θα πρόσθετα μάλιστα. Αλλά θέλει και λίγο κοινή λογική ρε συ... σήμερα έπρεπε να φύγουν, είναι ειδικές οι περιστάσεις.
μαζί σου και γω.. γαμησε τα και αφησέ τα τώρα.
πάντως κάποια στιγμή έγινε το εξής τρομακτικο.. έσπασαν το γνωστό μαγαζί με τα σπαθιά στην ομόνοια και έβλεπε διάφορους στην πατησίων να εχουν βουτήξει απο ενα σπαθι και να τριγυρνάνε.. νομίζω πως και μόνο την εικόνα να σκεφτείς πλησιάζει τα όριο της παράνοιας.. ούτε ταινία να ήταν.. σουρεαλιστικό τοπίο η αθήνα σήμερα.
πάντως για όσους λένε πως τα μαγαζία έχουν ασφάλειες κτλ έχω 2 γνωστούς μου που απο σήμερα είναι άνεργοι.. αντε να το πείτε σε αυτούς.
ας ελπίσουμε να μην χτυπήσει κανείς σοβαρά..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για τις παραπάνω δηλωσεις, προφανώς δεν έχεις παιδί/αδέρφι/ξαδέρφι (εγω έχω εδελφό στην ηλικία αυτή, και με το ίδιο όνομα) και προφανώς τα αισθήματα δημοκρατίας λείπουν από την καρδούλα σου, που δείχνει περισσότερη στοργή στις βιτρίνες από τον χαμό ενός μωρού από έναν νταή, καθότι ποστ οργής (κεφαλαία και bold) μόνο γι'αυτό είδα (και κάτι περί τανξ δάβασα αλλά είχα συγκινηθεί με τον χαμό του παγκακίου στο Σύνταγμα και δεν έδωσα βάση).
Και παιδί έχω , και για την δημοκρατία έχω αγωνιστεί , και φυσικά δεν βάζω στην ίδια μοίρα βιτρίνες και ζωη ενός παιδιού........εξήγησέ μου όμως τι σχέση έχει η βιτρίνα που πρέπει και καλώς καταστρέφεται με τον εγκληματία ψυχοπαθή σερίφη μπάτσο.......και τι σχέση έχει ο ΑΘΩΟΣ κοσμάκης που βλέπει την ζωή του να καταστρέφεται......ακούω τώρα ότι στην Θεσσαλονίκη καίγεται ένα κατάστημα Γερμανού και απο πάνω είναι πολυκατοικία και κινδυνεύει κόσμος............άν πάθει έστω και ένας οτιδήποτε να το χειροκροτήσετε...........
-
...όλες οι υπηρεσίες και επιχειρήσεις....
...
Μη βάζεις στα λεγόμενά μου δικά σου συμπεράσματα.
Είναι γνωστό, για παράδειγμα, ότι όποτε έχει πορεία στο κέντρο συγκεκριμένες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ κλείνουν νωρίς για το φόβο επεισοδίων. Δε θα έκλειναν σήμερα που ήταν σίγουρα?Μ' αυτό που λες τώρα, συμφωνώ. Με το να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες και όλες οι επιχειρήσεις, όχι.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
... έσπασαν το γνωστό μαγαζί με τα σπαθιά στην ομόνοια και έβλεπε διάφορους στην πατησίων να εχουν βουτήξει απο ενα σπαθι και να τριγυρνάνε...Όχι ρε, δεν είδε καλά, μόνο πυροτεχνήματα πήραν. Το είπε κι ο Asimov.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό που γίνεται, σε όλη την Ελλάδα, ΔΕΝ είναι θέμα μερικών κουκουλοφόρων.
Είναι πολύ πιο βαθια τα αίτια. Όλα όσα ανέχονταν οι μαθητές, βγαίνουν στην επιφάνεια.Εγώ λέω ότι ξεπεράσαμε τις ανοχές μας.
Σαν ποια δηλαδή ανέχονταν οι μαθητές;
Το ανύπαρκτο χαρτζιλίκι;
Τη δουλειά από τα 14;
Τον καθηγητή με τη μαγκούρα ή τον χάρακα;
Το σπίτι χωρίς τουαλέτα, την άδεια κατσαρόλα;Τον μπαμπά που παίρνει 800 ευρώ και απολύεται μετά από 20 χρόνια γιατί κρίνεται οικονομικά ασύμφορος.
Τη γιαγιά που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ και πρέπει να αγοράσει φάρμακα που στοιχίζουν 400.
Τον καθηγητή χωρίς την μαγκούρα, αλλά με τα ιδιαίτερα που στοιχίζουν 100 ευρώ την ώρα αν θέλει να περάσει στο πανεπιστήμιο, γιατί ακόμα και το φροντιστήριο πια κρίνεται ανεπαρκές.
Καλωσόρισες στον εικοστό πρώτο αιώνα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... έσπασαν το γνωστό μαγαζί με τα σπαθιά στην ομόνοια και έβλεπε διάφορους στην πατησίων να εχουν βουτήξει απο ενα σπαθι και να τριγυρνάνε...
Όχι ρε, δεν είδε καλά, μόνο πυροτεχνήματα πήραν. Το είπε κι ο Asimov.
τι να σου πω, εμένα ετσι μου είπε, πως είδε μερικους να κρατάνε σπαθιά αλλα εφυγε απο την αντίθετη.. ίσως το άκουσε στο ραδιο και νόμιζε πως τους είδε ενω στην πραγματικότητα κρατάγανε τπτ ξύλα.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου