-
Λοιπόν, αύριο θα κριθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα αναλάβει την εξουσία η αστυνομία και θα τα σταματήσει όλα...
κρίμα που φαντάζει όνειρο αυτό...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ότι κάποιοι χαίρονται ή έστω γελούν χαιρέκακα με την κατάσταση αυτή.....Αυτό είναι για εμένα η μεγαλύτερη κατάντια από όλα.
ΥΓ. Δείτε λίγο πάλι μια 30αριά σελίδες πριν τα ποστ.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Λετε να βρεθει κανας τρελος στρατηγος και ναχουμε αλλα;Κατεβαζει πολλα το μυαλο μου με το χαος που γινεται
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.
Μακάρι να βρεθεί ένας Ελληνας Αχμαντινετζάντ! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φοβάμαι πολύ απόψε. Φοβάμαι γιατί εκεί έξω μπορεί να είναι και δικά μου παιδιά. Και εξοργίζομαι που κάποιοι βάζουν πάνω από την ασφάλεια αυτών των παιδιών την πολιτική τους ατζέντα.Έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μια ερωτηση εχω: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ; Δεν βλεπω κανεναν να κανει κατι
αλλα οταν ειναι να ζητησετε φορους και να χαρισετε λεφτακια στους κωλοτραπεζιτες, ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
Απλά απέχει! Πλήρως!!! Τίποτα! Ούτε δήλωση! Ούτε τίποτα!!!
Κοιμάααται!!!
Τα έχουν κάνει πάντως ΣΑΛΑΤΑ! Έχουν χάσει (για άλλη μια φορά) τη μπάλα! Δε ξέρουν τι τους γίνεται!
Λένε ότι ουσιαστικά θα κάθονται και θα τους κοιτάνε να καίνε τα πάντα...και απλά θα είναι 'σε άμυνα'
Oτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη θα σημαινει κι αλλα θυματα.Ποιος θα μπορουσε να το αντεξει??
Ζούμε πραγματικά μοναδικές και ιστορικές στιγμές!!!
100 μ@λ@κισμέν@ θα φέρουν τη κυβέρνηση να κηρύξει τη πρωτεύουσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...και τελικά τα τανκς που λένε μερικοί να βγούνε (δυστυχώς)
Oσο κι αν το επιθυμουν αυτο οι 'επαναστατες' και οι πατρωνες τους δε θα μπορεσουν να το πετυχουν
Αν μετά από όλα αυτά δε πέσει η κυβέρνηση...τότε τι να πω
Αν μετα απο ολα αυτα πεσει η κυβερνηση (ο πραγματικος στοχος??) θα ειναι οτι χειροτερο για τη Δημοκρατια.
100 μαλακισμενα να ριχνουν την εκλεγμενη κυβερνηση... -
Είναι θλιβερό! Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό και όλοι να είναι απαθείς. Βλέπω πλάνα σαν παίζουν οι αστυνομικοί με τους άλλους.
Και αυτοί πάλι, καταστρέφουν την πόλη τους, τα σπίτια τους......Είναι θλιβερό! -
Πάντως το γαμάτο είναι αυτό που είπε ο Κούγιας!
Ότι η δολοφονία ενός πλούσιου και ευκατάστατου παιδιού από έναν μεροκαματιάρη και 'λαϊκό' μπάτσο, έχει γεννήσει φοβερά γεγονότα Αντι-Εξουσιασμού και Λαικής Πάλης....
Εμπρός όλοι στον αγώνα...
Γαμώτο, λίγες σκηνές με αστυνομική βία σήμερα στα κανάλια.......
-
Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψει καποιος αυτο που βιωνουμε! ! !
-
Μιλούσα σήμερα με 15-16χρονους μαθητές μου (αφού λύσσαξαν να μιλήσουμε για τα επεισόδεια, we might as well do it in English ).
Συγνώμη αλλά τι ακριβώς λέγανε; Let's burn the motherfucking cops!!!!!!
Το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι
Η μεγαλύτερη και τραγικότερη αλήθεια για όσα συμβαίνουν. Μετά από χρόνια θα λένε ότι ήταν καφρίλες της ηλικίας, δεν καταλαβαίνουν όμως για τη σοβαρότητα των όσων κάνουν. Όσοι έχουν πλούσιο μπαμπά που θα τους γλιτώσει από τις ποινές του νόμου είναι οι τυχεροί. Δεν μιλάω για τους μαθητές σου ε; Γενικά για παιδιά αυτής της ηλικίας που περιμένουν να περάσουν στο πανεπιστήμιο για να γραφτούν στην ΠΣΚ και να παίξουν πρέφα στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ.
Λοιπόν, αύριο θα κριθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα αναλάβει την εξουσία η αστυνομία και θα τα σταματήσει όλα...
κρίμα που φαντάζει όνειρο αυτό...
Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχε ήδη γίνει αυτό για να προστατευτούν περιουσίες, ζωές και φυσικά η τάξη και ηρεμία της κοινωνίας.
Στο τραγελαφιστάν κάτι τέτοιο θα 'ξύπναγε μνήμες'... -
Οι περισσοτεροι ταμπουρωθηκαν στα πανεπιστημια οποτε ειναι ευκολο να μπουκαρει η αστυνομια και να τους τουλουμιασει.Αλλα μετα θα μιλαμε για καταλυση της δημοκρατιας.
Παντως ειναι προκλητικο να βλεπεις ολο αυτα τα 'επαναστατημενα ανθρωποειδη' να βγαζουν την γλωσσα κοροιδευτικα οχι μονο στους αστυνομικους,αλλα σε ολοκληρη την κοινωνια. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Oτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη θα σημαινει κι αλλα θυματα.Ποιος θα μπορουσε να το αντεξει??Χαίρομαι (και πραγματικά το λέω) που ο πατέρας σου ή κάποιος γνωστός σου δεν έχει κατάστημα στο κέντρο. Και όχι κανένα μαγαζί κολοσσό...ένα μικρό που πουλάει τα πάντα 10 ευρώ! Να χάνεις τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη και να μη μπορείς να το σταματήσεις!!
Καταλαβαίνεις ότι καίγεται η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα κ.α. πόλεις? Έχεις συνειδητοποιήσει το μήκος και το πλάτος της ζημιάς απόψε?
Τι να πω ρε γμτ?!
Και να σου πω και κάτι? Ας πλακώσουν στο ξύλο 10-20 από αυτά τα μ@λ@κισμέν@ που καίνε την Αθήνα!
Συνεπώς δε συμφωνώ σε αυτό που λες.
Η πλήρη αποχή δεν είναι η λύση.
Αν μετα απο ολα αυτα πεσει η κυβερνηση (ο πραγματικος στοχος??) θα ειναι οτι χειροτερο για τη Δημοκρατια.
100 μαλακισμενα να ριχνουν την εκλεγμενη κυβερνηση...Γιατί κοιτάς το αποτέλεσμα και δε πας ένα βήμα πίσω να δεις τι το προκάλεσε?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Οι περισσοτεροι ταμπουρωθηκαν στα πανεπιστημια οποτε ειναι ευκολο να μπουκαρει η αστυνομια και να τους τουλουμιασει.Αλλα μετα θα μιλαμε για καταλυση της δημοκρατιας.
Παντως ειναι προκλητικο να βλεπεις ολο αυτα τα 'επαναστατημενα ανθρωποειδη' να βγαζουν την γλωσσα κοροιδευτικα οχι μονο στους αστυνομικους,αλλα σε ολοκληρη την κοινωνια.Τραγελαφικό είναι και ότι οι αλήτες οι δημοσιοκάφροι θλίβονται που οι μπάτσοι πιάνουν άτομα που τα σπάνε και τα σαπίζουν στο ξύλο....
Ναι αλήθεια, τι κρίμα....
Μου έρχεται να... κλάψω και εγώ με την σειρά μου....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Παντως ειναι προκλητικο να βλεπεις ολο αυτα τα 'επαναστατημενα ανθρωποειδη' να βγαζουν την γλωσσα κοροιδευτικα οχι μονο στους αστυνομικους,αλλα σε ολοκληρη την κοινωνια.Κατάλυση ε? Ενώ τώρα ζούμε την άνθιση της.
-
ερωτηση απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν:
ποσα χιλιομετρα απέχει το Μεγεάλο Πεύκο, ο Αυλώνας και η Θήβα απο το κέντρο της Αθήνας?ΥΣ. όταν δεν μπορεί να βάλει-δεν θέλει (?) τη τάξη η δημοκρατία με τα στρουμφάκια της τοτε μάλλον πρέπει να γίνει κάτι λιγάκιιι διαφορετιικό!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τελικά ανακάλεσε η ίδια.Συγγνώμη για την αναστάτωση παίδες
Ποια αναστάτωση; Αφού έχει βγει το ανακοινωθέν πριν συμβούν οι καταστροφές:
'Προβοκάτσια'
Όλα είναι μελετημένα κύριοι.'Προβοκάτσια', 'Οι κουκουλοφόροι είναι παρακρατικοί', 'Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός' (ουπς, αυτό είναι για αύριο...)
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
... μήπως θέλεις να πάω να σταματήσω εγώ τους 'αναρχικούς'-ασφαλίτες που καίνε?..Υπάρχει εμότικον whatever που να το κάνει κ με τα δυο χέρια; Χρειάζομαι ένα τώρα.
-
Ερχεται ο στρατιωτικος νομος, μονο αυτος θα δωσει λυση. Η τρελα και η παρανοια κατακτησαν την Ελλαδα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ότι κάποιοι χαίρονται ή έστω γελούν χαιρέκακα με την κατάσταση αυτή.....Όπως βλέπεις, όσες φορές κ να το πεις δεν ακούει κανείς...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ρε βοδι καραμανλη, ξυπνα ΓΑΜΩΜπα, δεν κοιμάται... μια χαρά ξύπνιος είναι, κάθεται σε μια γωνιά και γελάει...
Όλα πάνε κατ' ευχήν.. όλοι βλέπουν καταστροφές και τίποτα άλλο, δεν υπάρχει ούτε κίνημα, ούτε απεργία, ούτε πορείες, ούτε σκάνδαλα ούτε τίποτα... ψιλά γράμματα. -
Βεβαια στις εκλογες, θα παρει ενα μεγαλο δωρακι. Ακομα και οι δικιοι του του τα εχουν μαζεμενα
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου