-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.......
Όσον αφορά τις περί φασισμού δηλώσεις σου, θα ήταν καλύτερο να εξετάσεις τις δικές σου, οι οποίες έχουν στενή σχέση με τον ολοκληρωτισμό, με την επιβολή της βούλησης των λίγων στους πολλούς και με τη δολιοφθορά των δημοκρατικών διαδικασιών γιατί 'έτσι μας αρέσει'. Άιντε μπράβο.edit [kouk]
-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νίκο δεν ξέρω συγκεκριμένα αν έχει σκοτωθεί κανείς στη Γερμανία.
Μα αυτό δεν είναι το point?
Εδώ σκοτώθηκε κάποιος από την απερισκεψία ενός άσχετου κ@υλόμπ@τσου!
Επεισόδια γίνονται παντού και θα γίνονται πάντα...αυτό που βλέπω είναι ότι η αντιμετώπιση εκεί είναι ΠΟΛΥ πιο...πολιτισμένη να το πω. Πετάνε νερό και όχι καπνογόνα...επίσης δε ξέρω αν χρησιμοποιούν λαστιχένιες σφαίρες.
Δλδ μόνο αν σκοτώνεται κάποιος υπάρχει πρόβλημα; Αν φεύγει με σπασμένα χερια/πόδια/κεφάλι είναι ΟΚ;
[προφανώς εννοώ χωρίς να έχει προκαλέσει απαραίτητα με αντίστοιχη βία]Όσο για το ότι το νερό είναι πιο πολιτισμένο από τα δακρυγόνα... κράτα και καμιά πισινή
Ά sorry. Το ότι επεισόδια γίνονται παντού και πάντα αμφισβητήθηκε εδώ. Εγώ αυτό ήθελα να τονίσω. Ότι -ως συνήθως- τα έχουμε ανάγει όλα σε ελληνικά φαινόμενα. Μπάχαλα, διαδηλώσει, καψίματα, αστυνομική βία κ.ο.κ. Δεν είναι ετσι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Νίκο δεν ξέρω συγκεκριμένα αν έχει σκοτωθεί κανείς στη Γερμανία.
Μα αυτό δεν είναι το point?
Εδώ σκοτώθηκε κάποιος από την απερισκεψία ενός άσχετου κ@υλόμπ@τσου!
Επεισόδια γίνονται παντού και θα γίνονται πάντα...αυτό που βλέπω είναι ότι η αντιμετώπιση εκεί είναι ΠΟΛΥ πιο...πολιτισμένη να το πω. Πετάνε νερό και όχι καπνογόνα...επίσης δε ξέρω αν χρησιμοποιούν λαστιχένιες σφαίρες.
Δλδ μόνο αν σκοτώνεται κάποιος υπάρχει πρόβλημα; Αν φεύγει με σπασμένα χερια/πόδια/κεφάλι είναι ΟΚ;
[προφανώς εννοώ χωρίς να έχει προκαλέσει απαραίτητα με αντίστοιχη βία]Όσο για το ότι το νερό είναι πιο πολιτισμένο από τα δακρυγόνα... κράτα και καμιά πισινή
Ά sorry. Το ότι επεισόδια γίνονται παντού και πάντα αμφισβητήθηκε εδώ. Εγώ αυτό ήθελα να τονίσω. Ότι -ως συνήθως- τα έχουμε ανάγει όλα σε ελληνικά φαινόμενα. Μπάχαλα, διαδηλώσει, καψίματα, αστυνομική βία κ.ο.κ. Δεν είναι ετσι.
Κοίτα το να σκοτώνεται κάποιος νομίζω είναι πιο σοβαρό από το να σπάει χέρια/πόδια κλπ...
Δηλαδή βλέπουμε τις παραπάνω Γερμανόφατσες...αλλά οι δικοί μας τελικά μεγαλύτερη ζημιά κάνουν!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!μάλλον κανένας δεν έχει αντιληφθεί τη γελοιότητα του όλου θέματος (και ορισμένων συμμετεχόντων ) αλλά τέσπα
σε δυο/τρείς εβδομάδες θα ασχολείστε με τις μεταγραφές στη μπάλα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μάλλον κανένας δεν έχει αντιληφθεί τη γελοιότητα του όλου θέματος (και ορισμένων συμμετεχόντων ) αλλά τέσπα
σε δυο/τρείς εβδομάδες θα ασχολείστε με τις μεταγραφές στη μπάλα
Που ακριβώς είναι το γελοίο;(πέρα απ τους συμμετέχοντες )
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolenceΜε τις μλκίες μου παίζει και να θάφτηκε αυτό εδώ που είναι πολύ πιο ουσιαστικό.
Κι αυτό μεμονωμένο περιστατικό ε; -
Mαλιστα. Οταν συμβαινουν τοσο σοβαρα πραγματα ο πολιτης οφειλει να βγει στους δρομους. Απο εκει και περα, ο καθενας πρεπει να παιξει το ρολο που του ταιριαζει:
Ο φασιστουλης (φωτια να τον καψει και καρκινος να βρει αυτον και τα παιδια του) να παει αγκαλια με τα ΜΑΤ, ο βανδαλος να καταστρεψει ο,τι κινειται και ο υγιης πολιτης απλα και μονο με την παρουσια του, ειρηνικα και τιμια. Ο τελευταιος ομως θες οτι φοβαται, θες οτι 'κοιμαται' δεν βγαινει στο δρομο μαζικα ωστε να κοψει το βηχα σε καθε αλλη ακραια αποψη και να μπουν τα πραγματα στη θεση τους επιτελους.
Ναι, μισω τους μπατσους (κυριως την τροχαια) ρε παιδι μου. Παρολα αυτα, μεχρι να εχω μια σαφη εικονα της καταστασης δεν βιαστηκα γιατι αυτο που εγινε ειναι πρωτογνωρο. Αφου τη διαμορφωσα, ναι, να παμε κατω. Οχι να καταστρεψουμε μαγαζια ομως. Οσο για τις τραπεζες, ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν θα τις σπασω εγω, αλλα δεν θα στεναχωρηθω κιολας.
Ξερω πως με μια μαζικοτατη διαδηλωση δεν θα γινονταν ολα αυτα. Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι για ολα φταιει η ατμοσφαιρα της ατιμωρησιας που επικρατει στη χωρα μας. Για να ληξει (λεμε τωρα) ολο αυτο ομως, θα ληξει μονο με 'φωνη λαου, οργη θεου'. Φωνη, τιποτε αλλο. Για τον κωλομπατσο που εχει παρει αερα ο κωλος του και κραδαινει το οπλο/κλομπ του επειδη το οργισμενο πετσακι αναμεσα στα ποδια του δεν δουλευει αλλα και για τον ασεβη που καιει και καταστρεφει τους κοπους των αλλων 'φταιμε' εμεις οι υγιεις που τους δωσαμε το γηπεδο με την αδιαφορια μας για τα κοινα. Μια φορα στα 4χρονια εστω μας δινεται η ευκαιρια να 'κανουμε ταμειο'. Για τους περισσοτερους ουτε και τοτε δεν ερχεται η ωρα να εκφραστουν πραγματικα. Η κατασταση δεν θελει πολλα λογια. Ολοι εξω, ή εστω, ας ξυπνησουμε και να δουμε τι γινεται γυρω μας γιατι...'η στιγμη της αληθειας' φτανει για ολους μας...ΥΓ: Φιλος βρεθηκε στην Λ. Αλεξανδρας χθες (Κυριακη) και ειδε αστυνομικους να πετουν πετρες ακομα και στα παραθυρα των σπιτιων επι του δρομου. Οσο ειμαστε μεσα, η προβοκατσιες ενθεν και ενθεν θα δινουν και θα παιρνουν. Ολοι εξω λοιπον και ματια και αυτια ανοικτα. Ολα τα αλλα ειναι 'πληκτρολογιακη γυμναστικη' μιας και οι αποψεις/κοσμοθεωριες/ιδεολογιες ολων μας ειναι διαμορφωμενες και δεν αλλαζουν οσο και να τα βαραμε τα %^$^πληκτρα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ολα τα αλλα ειναι 'πληκτρολογιακη γυμναστικη' μιας και οι αποψεις/κοσμοθεωριες/ιδεολογιες ολων μας ειναι διαμορφωμενες και δεν αλλαζουν οσο και να τα βαραμε τα %^$^πληκτρα...Πάντως έχει γίνει πολύ δουλειά και εκεί:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
στην τρισμέγιστη επίδειξη βλακείας που βλέπεις στους κεντρικούς δρόμους όλων των πόλεων
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στην τρισμέγιστη επίδειξη βλακείας που βλέπεις στους κεντρικούς δρόμους όλων των πόλεων
Κάντο λίγο πιο σαφές, δώσε στίγμα δεν είναι κακό.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μιλαω σε σενα, στον 88888, στον μανοσκ, στον dimitrio κ σε οσους αλλους εγραψαν σχετικα με οσα αναφερω....Σημασια εχει οτι υπαρχουν ατομα που σκεφτονται ετσι.......
Μιας και με ανεφερες αν προσεξες εγραψα κι αλλα πραγματα.Τα οποια προσπερασες.
Για πες μου λοιπον skye τι δε σου αρεσε??
Το οτι η ανθρωπινη ζωη ειναι υπερανω ολων και η απωλεια της ειναι οτι πιο θλιβερο??
Το οτι η πολιτεια θα πρεπει να καταργησει τα καθε ειδους 'αβατα'??
Το οτι η πολιτεια θα πρεπει να ελεγχει σε ποιον δινει οπλο και την εξουσια που 'απορρεει' απο αυτο??
Το οτι καμμια τραπεζα σημερα δεν εριξε τα επιτοκια ουτε ανεστειλε τις κατασχεσεις παρα τις καταστροφες των ΑΤΜ??
Το οτι καποιοι εχασαν περιουσιες??
Το οτι καποιοι εμειναν ανεργοι??Κολλησες στο 'παρκαρισμα' αγαπητε μου??
Και μιας και εχει για σενα τοση σημασια οτι υπαρχουν ατομα που 'σκεφτονται ετσι', σε οτι με αφορα ζητω συγνωμη που, μετα απο 25+ χρονια δουλειας και πανω απο 300 μερες απεργιων και μερικες δεκαδες πορειες (ειτε σαν εργαζομενος στον Ιδιωτικο Τομεα ειτε σε ΔΕΚΟ), τα προβληματα μου δε θα τα λυσω σπαζοντας το Χιουνταϊ του γειτονα και καιγοντας το ψιλικατζιδικο του (ιδιου με μενα δυστυχη) μικροεμπορου.
Ζητω συγνωμη αν πιστευω οτι τα παιδια θα πρεπει εκτος απο τα υλικα αγαθα που τους παρεχει ο γονιος θα πρεπει να 'παρακολουθουνται' διακριτικα ειδικα στην εφηβεια ωστε να προλαμβανονται ορισμενα πραγματα.
Ζητω συγνωμη που πιστευω οτι ο 15χρονος, που εφυγε ΑΔΙΚΑ επαναλαμβανω, ηταν οτιδηποτε αλλο εκτος απο 'κοινωνικος αγωνιστης' τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, οπως δεν ειναι 'κοινωνικοι αγωνιστες' πολλοι συνομηλικοι του που κατεβαινουν στα Εξαρχεια ειτε για καφε ειτε για 'να βρισουν μπατσους'.
Ζητω συγνωμη που πιστευω οτι οι 'επαγγελματιες' 'αντιεξουσιαστες' στην ουσια ειναι κοπροσκυλα του κερατα και παρασιτα που χρηματοδοτουνται (απο το πρακρατος ή απο το μπαμπα αδιαφορο) ΑΚΡΙΒΩΣ για να εκμεταλλευονται την επαναστατικη φυση των νεων. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!Όσον αφορά την δολοφονία, εγώ δεν βλέπω τη σοβαρότητα του θέματος - αυτά συμβαίνουν.
Όποιος έχει αντίρρηση,
να μας πει τι έκανε για παράδειγμα όταν πριν μερικά χρόνια ο Παπαχρόνης (που σκότωσε τόσες κοπέλες - μια από αυτές ήταν συμμαθήτριά μου, της έκοψε το λαιμό και ενώ πέθαινε τη γ*σε από τον κο) βγήκε από τη φυλακή και εμφανίσθηκε γαμπρίζων στην τηλεόραση,
και τι έκανε όταν ο κ@ριόλης στη Κρήτη σκότωσε το παιδί στο σουβλατζίδικο,
και
και...Φαίνεται πως μόνο αυτοί που μαλώνουν με αστυνομικούς έχουν ψυχή. Οι άλλοι είναι αναλώσιμοι και οι θάνατοί τους απλά 'συμβαίνουν'.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οι πρώτοι, τρισμέγιστοι βλάκες?, είναι οι αστυνομικοί και οι προιστάμενοι τους που χαράζουν τη αντιμετώπιση της 'επίδειξης' όχι με βάση το νόμο, ως οφείλουν, αλλά με βάση μια παρανοική λογική συμψηφισμού. μια μαλακία εμείς μια εσείς και ισοφαρίζουμε
αφήνουν να τα σπάνε για να τους αφήνουν να δέρνουν κοκ
υπο αυτή την έννοια η 'βλακεία'¨είναι πλεονέκτημα και η 'επιδειξή' ικανότητα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όσον αφορά την δολοφονία, εγώ δεν βλέπω τη σοβαρότητα του θέματος - αυτά συμβαίνουν.
Όποιος έχει αντίρρηση,
να μας πει τι έκανε για παράδειγμα όταν πριν μερικά χρόνια ο Παπαχρόνης (που σκότωσε τόσες κοπέλες - μια από αυτές ήταν συμμαθήτριά μου, της έκοψε το λαιμό και ενώ πέθαινε τη γ*σε από τον κο) βγήκε από τη φυλακή και εμφανίσθηκε γαμπρίζων στην τηλεόραση,
και
και...Φαίνεται πως μόνο αυτοί που μαλώνουν με αστυνομικούς έχουν ψυχή. Οι άλλοι είναι αναλώσιμοι και οι θάνατοί τους απλά 'συμβαίνουν'.
η σοβαρότητα είναι leonp οτι πήγαν να περάσουν τη δολοφονία για δικαιολογημένη αστυνομική αντίδραση (αρχικά τουλάχιστον γιατί τα στοιχεία ήταν άμεσα και αποκαλυτπικά). ένα βιντεάκι άλλαξε πολλά για το τι θα μπορούσε να ειπωθεί οτι συνέβη
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
μιλαω σε σενα, στον 88888, στον μανοσκ, στον dimitrio κ σε οσους αλλους εγραψαν σχετικα με οσα αναφερω....Σημασια εχει οτι υπαρχουν ατομα που σκεφτονται ετσι.......
Μιας και με ανεφερες αν προσεξες εγραψα κι αλλα πραγματα.Τα οποια προσπερασες.
Για πες μου λοιπον skye τι δε σου αρεσε??δεν μου αρεσε το γεγονος οτι εβγαλες αυθαιρετα συμπερασμα για την οικογενεια του εκλιποντος χωρις να γνωριζεις. ειναι τοσο απλο. εκτος αν πιστευεις κ συ οπως ο dimitrios οτι τα 16χρονα πρεπει να καθονται σπιτακι τους το σαββατο και να πινουν γαλα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όσον αφορά την δολοφονία, εγώ δεν βλέπω τη σοβαρότητα του θέματος - αυτά συμβαίνουν.
Όποιος έχει αντίρρηση,
και
Με τη μόνη διαφορά ότι τον Ειδικό Φρουρό τον έχουν ΝΟΜΙΜΑ οπλίσει και του έχουν δώσει το (άτυπο) δικαίωμα να πυροβολεί εν ψυχρό.
Το συγκεκριμένο συμβάν δε κατατάσσεται στη κατηγορία 'shit happens...'
-
Το πιο σημαντικό στην όλη υπόθεση, μετά την απώλεια της ζωής βεβαίως, είναι ότι κάποιοι ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και άλλα ΟΦΕΛΗ πατώντας σε μια τραγωδία.
Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που τα έσπασαν, οι οποίοι ούτε που είναι το πουλί τους ξέρουν._ -
Eν τέλει του ειδικού φρουρού του φέρθηκε ΠΟΛΥ καλά η ζωή. Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα την φάτσα του αν μετά τον πυροβολισμό προς το τσούρμο των κωλόπαιδων διεπίστωνε ότι αυτό που έφαγε την σφαίρα του δεν ήταν ένας τυχαίος 15χρονος, αλλά ένα εκ των τριών τέκνων του, το οποίο του είπε ψέμματα ότι θα πάει στο σπίτι του φίλου του πετράκη (σημαιοφόρου έτσι; ) να δουν Χ-factor σε επανάληψη κ αντ αυτού βρέθηκε στα εξάρχεια με μια άμστελ στο χέρι.
Την έκφρασή του να έβλεπα και δεν ήθελα ούτε εισαγγελείες ούτε ιατροδικαστές ούτε κορυδαλλούς.
Αλλά είπαμε, ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ, κακή του ώρα εκεί που είναι κρατούμενος.Όσον αφορά τους ευνομούμενους πολίτες αυτής της χώρας, οι διαπιστώσεις και προβληματισμοί τους αφορούν τα κάτωθι:
κρίμα το παιδάκι (3 λέξεις), αλλά (μία λέξη)είναι αυτό δικαιολογία για να καεί το σπρίντερ στην ερμού, εκεί που συνήθιζα να κάνω βόλτα και να πίνω τον εσπρέσσο μου; (22 λέξεις)
Καμία λέξη για την αστυνομία που βλέπει με απάθεια (γιατί άραγε; ) τους γνωστους-αγνωστους-γνωστους να καταστρέφουν ανενόχλητοι.
Καμία λέξη για την συμπεριφορά γενικότερα της αστυνομίας, η οποία επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί προβληματικές καταστάσεις.Συμπέρασμα 2 εικοσιτετράωρα μετά τη στυγνή δολοφονία του άτυχου παιδιού:
Το παρακράτος πέτυχε τον στόχο του. Όλα στο μπλέντερ, δολοφονία-σπάσιμο βιτρίνας-απόγνωση εργαζομένου.
Αποχαυνωμένοι κι έντρομοι οι πολίτες παρακολουθούν πόσο κοστίζει η τζαμαρία στα γκούντις πατησίων και πώς ο τμηματάρχης της φορντ Λ. Αλεξάνδρας σκουπίζει αγανακτισμένος την είσοδο της αντιπροσωπείας από τα γυαλιά και τις πέτρες.
Αυτό ήταν για μια ακόμα φορά το πλήγμα της δημοκρατίας. Ευτυχώς η πολιτεία θα ανακουφίσει τους πληγέντες εμπόρους.
Ο κύριος Κακλαμάνης δήλωσε πως όσοι έμποροι επλήγησαν δεν θα πληρώσουν δημοτικά τέλη για το 2009.
Με λίγα λόγια η δικαιοσύνη (αυτή που ενδιαφέρει τουλάχιστον τους πολλούς πολίτες-καταναλωτές) αποδόθηκε.
Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την καμμένη (ασφαλισμένη) μερτσεντές της αντιπροσωπείας του χ εμπόρου.υγ:Πόσο τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται οι έμποροι ναρκωτικών και οι νονοί της νύχτας που δεν πηγαίνουν πια γυμνάσιο και δεν πετούν μπύρες στα περιπολικά. Δεν θα είχε μείνει κανείς τους ζωντανός τόσα χρόνια.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου