-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βρες μου μια μοναδα καταστολης παγκοσμιως που νόμιμα να κανει οτι κανει..fix'd
-
Ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Σ.Α.
http://www.emergencyservices.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1892:2010-12-04-17-14-42&catid=31:2010-05-09-16-18-37&Itemid=46Λέτε να έχουμε επισόδεια
εντελως σουρεαλιστικο αλλα περιμενω πως και πως να εχουμε αυτη τη φορα
σάμπως πρώτη φορά θα είναι
Για να χρησιμοποιούν οι νομιμότατες μονάδες καταστολής χημικά είναι σαφές ότι έχουν δεχτεί επίθεση ή αυτά ισχύουν μόνο για τους άλλους;
Ντροπή και ανομία. Μετά την επίθεση των ταραξιών δεν έγινε ούτε μια σύλληψη -
Άγριες συγκρούσεις των φοιτητών με την αστυνομία στο Λονδίνο
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=231863Στη φωτογραφία βλέπω και 2-3 που φέρουν κουκούλα ως περιβολή ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άγριες συγκρούσεις των φοιτητών με την αστυνομία στο Λονδίνο
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=231863Στη φωτογραφία βλέπω και 2-3 που φέρουν κουκούλα ως περιβολή ...
Σημερα εγινε κυριολεκτικα της πουτανας το καγκελο!
Τα καναλια μεταδιδουν ξανα και ξανα την επιθεση (charge) επελαση της εφιππης αστυνομιας, αυτο εχει να γινει στην αγγλια απο την εποχη των ανθρακορυχων, εναw αστυνομικος στο νοσοκομειο οταν το αλογο του 'διπλωσε' μετα απο καταιγισμο κροτιδων πετροπολεμου. Οι φοιτητες σημερα ειχαν πολλα αρχιδια, οσες φορες εχω βρεθει διπλα σε εφιππη αστυνομια εχω κλασει μεντες.
http://www.guardian.co.uk/education/video/2010/dec/09/student-fees-protests-wheelchair-police-video εδω εχει video με φοιτητη σε αναπηρικο καροτσακι να αναγκαζει βαν της αστυνομιας σε υποχωρηση...οι δημοσιογραφοι του BBC με τα ποδηλατικα τους κρανη για να αποφυγουν τα κομματια μπετον που εκτοξευνται...αυτη τη στιγμη εξω απο το Parliament κυματιζει και μια κουβανικη σημαια!
Ο νομος περασε με περιορισμενη την πλειοψηφια της κυβερνησης συνασπισμου με μονο 21 ψηφους, 323-302 ή κατι τετοιο, το αγαλμα του Τσωρτσιλ θυμα βανδαλισμων κλπ.NO PASARAN ρε πστη μου...
-
το να βαρανε τα αλογα δεν μου φενεται για 'πολλα αρχιδια..'
-
ειναι αλογα φιλε μου ας επιαναν τον αστυνομικο αφου ηταν τοσοι οχι να βαρεσουν **ενα τοσο ομορφο ζωο **αυτο δειχνει μαλακια στον εγκεφαλο
μαλακία. έπρεπε να το ταίσουν λιχουδιές και να το πάρουν με το μέρος τους, να αφήσει μόνο τον κακό και άκαρδο γαιοκτήμονα δον πέδρο
-
Κρανίου τόπος
Μιλάει η Αντωνία που στέκεται δίπλα στο γιο της, τον Μιχάλη Βαφειάδη, που βγήκε «άρον άρον γιατί δεν άντεχε» χθες απ' το ΚΑΤ με επτά ράμματα στο κεφάλι και θλάση στον εγκέφαλο. «Κυκλοφορούν κι άλλοι σαν τον Κορκονέα», λέει ο 25χρονος φοιτητής αρχιτεκτονικής.
Ηρεμος αλλά και οργισμένος μαζί, λέει πως δεν θα σταματήσει να μετέχει σε πορείες: «Πριν από δύο χρόνια δολοφόνησαν ένα παιδί. Σήμερα δολοφονούν το μέλλον μας, εμάς τους ίδιους. Θα οργανώσουμε μαζικά, φοιτητικά μπλοκ».
Στις 6 Δεκεμβρίου πήγε στην πορεία μαζί με την αδελφή του Νάγια. Μπήκαν στο φοιτητικό μπλοκ της Νομικής που ήταν καλά περιφρουρημένο. «Αλλά μας πήγαιναν τα ΜΑΤ προκλητικά 'καροτσάκι' σ' όλη τη διαδρομή. Σταθήκαμε στη Βουλή, φωνάξαμε συνθήματα κι επιστρέφαμε στα Προπύλαια συγκροτημένα γιατί επικρατούσε κλίμα τρομοκρατίας».
Το αριστερό χέρι του Μιχάλη εμφανίζει παράλυση μετά το χτύπημα στο κεφάλι. Η 20χρονη αδελφή του Νάγια περιγράφει τα χημικά και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που έπεσαν επάνω τους φτάνοντας στα Προπύλαια: «Μας περικύκλωσαν οι διμοιρίες σαν μέγκενη. Τα παιδιά έπεφταν στην άσφαλτο. Δεν μπορούσα να τρέξω. Προσπάθησα να κρατηθώ, να μη συλληφθώ. Πιάστηκα από μια ασπίδα. Είδα έναν πυροσβεστήρα, ένιωθα τα χτυπήματα στην πλάτη».
Ο αδελφός της έτρεξε να συγκρατήσει τη Νάγια: «Τη σήκωσα και βρέθηκα αντιμέτωπος με ΜΑΤατζή. Με χτυπούσε με το κλομπ στα χέρια, τα πόδια, τα πλευρά. Τράβαγα τη Νάγια. Με χτύπησε στο κεφάλι».
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ταξί στο νοσοκομείο «Λαϊκό» που εφημέρευε. «Εφεραν άλλα 15 παιδιά τραυματισμένα από κλομπ, με ανοιγμένα κεφάλια. Αλλος πήγε να σώσει την κοπέλα του, κι άλλος επέστρεφε στο σπίτι απ' τη δουλειά», λέει η μητέρα Αντωνία Αθανασοπούλου. Από το «Λαϊκό» τους έστειλαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να εξετασθούν από νευροχειρουργό.
Τότε, θυμάται ο Μιχάλης, «ήρθαν από την Ασφάλεια. Κι άρχισαν τις ερωτήσεις. Η μάνα φώναζε στους αστυνομικούς ότι αυτοί πρέπει ν' απολογηθούν, να μη μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες. Οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν. Δύο νευροχειρουργοί, οι Κ. Βλάχος και Χρ. Παπαζαχαρίας, θυμωμένοι έδιωχναν τους ασφαλίτες».
Πιστεύει πως «η πολιτική αυτή στηρίζεται στη βία. Αντί να μας δώσει απαντήσεις τι θα γίνει με την ανεργία και το μέλλον μας, ανοίγει κεφάλια για να μας τρομοκρατήσει. Μας έριχναν κάτω, πεσμένους μας κλοτσούσαν και μας χτυπούσαν. Και μετά, τη στιγμή της αγωνίας, έστειλαν ασφαλίτες να μας μετατρέψουν σε κατηγορούμενους. Κατασκευάζονται Κορκονέες. Κατάλαβα πόσο λίγο απέχει να είσαι νεκρός».
Η οικογένεια πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων των διμοιριών αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Προστασίας του Πολίτη.
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=232049 -
Ο χρήστης madox έγραψε:
...... «ήρθαν από την Ασφάλεια. Κι άρχισαν τις ερωτήσεις. Η μάνα φώναζε στους αστυνομικούς ότι αυτοί πρέπει ν' απολογηθούν, να μη μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες. Οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν. Δύο νευροχειρουργοί, οι Κ. Βλάχος και Χρ. Παπαζαχαρίας, θυμωμένοι έδιωχναν τους ασφαλίτες».........http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=232049
Χαιρετίσματα στην εξουσία!
Youtube Video -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.cosmo.gr/Cinema/Hellas/300677.htmlΝτροπή. Τίποτ' άλλο...
Καπηλεύονται τη μνήμη ενός νεκρού παιδιού. Πόσο πιο άθλιο;Περί μπατσαρίας.
Παλιότερα είχε τεθεί μια διάκριση περί αστυνομικών και ειδικών φρουρών. Φαίνεται τελικά -δυστυχώς- ότι αυτή υφίσταται.
Ο τύπος που σαπάκιασε στο ξύλο τον τύπο στο Γκάζι τις προάλλες ήταν ειδικός φρουρός που προφανώς του πεσε βαρειά η χριστοπαναγία που θα του ριξε ο άλλος και άρχισε τις γρήγορες. Δυστυχώς τα άτομα αυτά φαίνεται ότι την έχουν δει δημόσιοι σεκιουριτάδες-μπράβοι και όχι αστυνομικοί με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα πρέπε εδώ και δυο χρόνια να έχουν επανεξετάσει τα κριτήρια και τον τρόπο πρόσληψης τους.
Γενικά.
Είχα ξαναπευθύνει το ερώτημα. Αν ανελάμβανε κυβέρνηση η Αλέκα ή ο Αλέξης τα ΜΑΤ θα βάραγαν λιγότερο ή καθόλου; Μήπως θα καταργούσαν εντελώς την αστυνομία αυτοί οι πεφωτισμένοι ηγέτες; Και τι θα γινόταν όταν οι αγρότες κατέβαιναν για άσκηση ρουτίνας και έκαναν ντου στο υπουργείο για να βάλουν κάτι σάπια ραπανάκια στον κώλο του υπουργού; Θα τους έλεγαν 'σύντροφοι συναγωνιστές αγρότες πηγαίντε στην ευχή του Στάλιν και θα τα βρούμε με ηρεμία και συζήτηση'; Χλωμό...
Δεν μπορώ να κρίνω το τι γίνεται στις πορείες και το πόσο ξύλο και που πέφτει. Θεωρώ βέβαια δεδομένο ότι η αστυνομία αφήνει επίτηδες τους γνωστούς αγνώστους να δρουν και παίζει έναν άτυπο κλεφτοπόλεμο για τα μάτια του κόσμου.
Αυτό θα ήξερα γιατί συμβαίνει μόνο αν ήμουνα ασφαλίτης.
Πάντως αν νομίζουμε ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να ρίχνει ξύλο σε πορείες τότε κάτι έχουμε καταλάβει λάθος. Εκτος αν αυτοί που ανταλλάζουν κουμπουριές με κλέφτες και λοιπά κακοποιά στοιχεία και εν τέλει συλλαμβάνουν τέτοιες περιπτώσεις είναι μια ομάδα υπερηρώων που δρουν μυστικά και εθελοντικά σα το Ζορό και το Μπάτμαν ένα πράγμα...
Και το γεγονός ότι υπάρχουν 100 διεφθαρμένοι μπάτσοι (οι οποίοι απ' όσο γνωρίζω κάποια στιγμή αποτάσσονται και πάνε για μπίζνες διδακτορικού επιπέδου-δεν παίρνουν προαγωγή όπως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ή οι διεφθαρμένοι εφοριακοί και λοιποί) δεν αναιρεί το γεγονός ότι όντως αν σου(μου/του) πέσει κάποιος στο κέντρο της Αθήνας δεν θα σε σώσει ούτε ο Spiderman, ούτε ο Ζορό, ούτε ο Ψωμιάδης αλλά κάποιος μπάτσος που μπορεί να περνάει.ΥΓ: Πριν κάποια χρόνια μου την είχαν πέσει ασφαλίτες έξω από το μετρό Σάββατο βράδυ. Μου ζήτησαν ταυτότητα και είχα μόνο πάσο. Εκεί πούλησαν ένα νταηλίκι του τύπου 'πρέπει να σε πάμε στο τμήμα κλπ'. Τους απάντησα ευγενικά ότι αυτό που τους έδειχνα ήταν επίσημο έγγραφο (δεν ήμουνα Αλβανός λαθρομετανάστης χωρίς άδεια παραμονής) και ότι για μια τυπικούρα θα έκαναν τον πατέρα μου να τρέχει βραδυάτικα να μου φέρνει την ταυτότητα στο τμήμα. Και κάπου εκεί έληξε το παραμύθι. Αν είχα πάει να πουλήσω νταηλίκι 'Και ποιός είσαι συ ρε μπάτσε που θα με πας στο τμήμα; Και ξέρω τα δικαιώματα μου. Και θα μου κλάσεις τα @@. Και θα σου κάνω μήνυση. Και ξες ποιός είναι ο μπαμπάς μου. Και είσαστε φασίστες' κλπ μπορεί να είχα ικανοποιήσει το αγωνιστικό μου αίσθημα, αλλά θα πέρναγα το σαββατόβραδο μου στην ψυρρού αντί για του Ψυρρή και θα είχα να καταγγείλω μια περίπτωση αστυνομικής κωλοσυμπεριφοράς.
Κάποια πράγματα δεν θέλουν και πολύ μυαλό όπως είπε και ο drifter. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως αν νομίζουμε ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να ρίχνει ξύλο σε πορείες τότε κάτι έχουμε καταλάβει λάθος. Εκτος αν αυτοί που ανταλλάζουν κουμπουριές με κλέφτες και λοιπά κακοποιά στοιχεία και εν τέλει συλλαμβάνουν τέτοιες περιπτώσεις είναι μια ομάδα υπερηρώων που δρουν μυστικά και εθελοντικά σα το Ζορό και το Μπάτμαν ένα πράγμα...
Και το γεγονός ότι υπάρχουν 100 διεφθαρμένοι μπάτσοι (οι οποίοι απ' όσο γνωρίζω κάποια στιγμή αποτάσσονται και πάνε για μπίζνες διδακτορικού επιπέδου-δεν παίρνουν προαγωγή όπως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ή οι διεφθαρμένοι εφοριακοί και λοιποί) δεν αναιρεί το γεγονός ότι όντως αν σου(μου/του) πέσει κάποιος στο κέντρο της Αθήνας δεν θα σε σώσει ούτε ο Spiderman, ούτε ο Ζορό, ούτε ο Ψωμιάδης αλλά κάποιος μπάτσος που μπορεί να περνάει.Όπου μιλάμε για αστυνομία και πορείες εννοούμε σαφώς τα ΜΑΤ. Οι μπλε στις πορείες είναι... διακοσμητικά στοιχεία Προσωπικά τους ψιλολυπάμαι κι όλας για την ορθοστασία και τρώνε και χημικά
Λοιπόν, τα ΜΑΤ δεν έχουν καμία άλλη δουλειά από το να ρίχνουν ξύλο σε πορείες. Ούτε κακοποιούς θα πιάσουν, ούτε κλέφτες, ούτε διαρρήκτες, ούτε βιαστές, κι αν σου την πέσει κάποιος στο κέντρο, ο τελευταίος που θα δεις να σε σώνει είναι ένας ΜΑΤατζής.
Για τους μπλε να το συζητήσουμε, ότι υπάρχουν και μια χαρά υπάρχουν και διεφθαρμένοι κ.ο.κ.
Για τους ΜΑΤατζήδες δεν έχω κάτι να συζητήσω. Είναι που έτσι ήταν από μικροί; Είναι η πλύση εγκεφάλου [σ.σ. ] που τρώνε; Ποσώς με νοιάζει. Έκαναν μια εκούσια επαγγελματική επιλογή, επί τούτου κρίνονται. Παρέα με τους ασφαλίτες, μαυραγορίτες, πρεζέμπορες κλπ
Δεν είναι θέμα διαφθοράς. Είναι θέμα επί τούτου ρόλου [σ' αυτό εγώ συμφωνώ με cabala -> την δουλειά τους κάνουν και εντολές εκτελούν]Στα υποθετικά σου σενάρια απαντώ υποθετικά ότι τα ίδια θα λέγαμε.
Στα περί εξακριβώσεων, σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με την 'κατηγορία' στην οποία έχεις γίνει registered στον εκάστοτε. Να σου πω κι εγώ δλδ αντίστοιχη ιστορία τυπακίου με εξωτερική εμφάνιση 'εξαρχειώτη' αλλά καραδεξιών πεποιθήσεων ο οποίος ματαίως να προσπαθεί να εξηγήσει 'μα ρε παιδιά εγώ μαζί σας είμαι, καλά κάνετε και τους δέρνετε' κλπ, αλλά εις μάτην. Το 5ωρο το πέρασε στην ασφάλεια παρ' ότι είχε ταυτότητα μαζί του [υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι ύποπτος για κάτι που υποτίθεται ότι είχε συμβεί]
Τέσπα, αν αρχίσουμε να λέμε ιστορίες δεν θα τελειώσουμε ποτέ. -
Βασικά ΜΑΤ δεν γίνονται ακριβώς εκούσια. Στα ΜΑΤ πάνε οι αστυφύλακες με τη μικρότερη βαθμολογία σε κάποιες εσωτερικές εξετάσεις που δίνουν. (λεπτομέρεια)
Λοιπόν, τα ΜΑΤ δεν έχουν καμία άλλη δουλειά από το να ρίχνουν ξύλο σε πορείες
Σωστό. Ή πιο σωστά δεν έχουν καμμία άλλη δουλειά εκτός από καταστάσεις όπου πέφτει ή μπορεί να πέσει ξύλο.
Η αλήθεια είναι (απ' όσο έχω δει στην τι-βι) ότι οι ματατζήδες βαράνε ανεξαρτήτως χώρας. Και μάλιστα οι Γερμανοί και κάτι Κορεάτες (οι οποίοι δεν έχουν γκλομπ αλλά κάτι κοντάρια α λα Kill Bill) ρίχνουν και των γονέων. Άρα εκεί πάμε σε κριτική γενικά του θεσμού της αστυνομίας και όχι αποκλειστικά της ελληνικής.
Πάντως πολλά 'στραβά' της ελληνικής αστυνομίας συνδέονται και με το κόμπλεξ που υπάρχει απέναντι σε αυτή ...μια ευγενική προσφορά της 7ετίας. Στην Αμερική ακούνε τη λέξη μπάτσος και τους φεύγουν τα τσίσα και στην Ελλάδα η αντίστοιχη αντίδραση είναι μια φοβερή απαξίωση (ατομική). Η εχθρική στάση της κοινωνίας απέναντι στους μπάτσους (προκατειλημένα και γενικευμένα) είναι λογικό να οδηγεί σε αρνητικά ξεσπάσματα.
Για το θέμα του 'εικονικού κλεφτοπόλεμου' με τους αναρχικούς εννοείται ότι κάτι βρωμάει που όμως ξεφεύγει από το επίπεδο του μπάτσου-ματατζή αλλά πηγαίνει σε επίπεδο υπουργού δικαιοσύνης-πρωθυπουργού. -
Σήμερα είχε πάει να απολογηθεί ο Ψωμιάδης στην ευελπίδων.
Απ' έξω είχαν μαζευτεί 200 άτομα, και μόλις τον είδαν του την έπεσαν.3 διμοιρίες ΜΑΤ τους απέκρουσαν.
Θα ήταν τόσο κακό δλδ να είχε φάει λίγο βρωμόξυλο ο ψωμιάδης;
[spoiler=από το επάρατο site:2gvn9ja6]Οι συγκεντρωμένοι είναι επενδυτές της AspisCapital, ασφαλιστικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι του ομίλου εταιρειών του Ψωμιάδη και ασφαλισμένοι.
Ο Ψωμιάδης απολογείται στον 6ο τακτικό ανακριτή στο κτίριο 9 για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από κοινού.
Η ιστορία σήμερα θα τραβήξει μέχρι το απόγευμα και οι δικαστικοί έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν ότι ο Ψωμιάδης θα κρατηθεί, γιατί φοβούνται ότι σε διαφορετική περίπτωση οι συγκεντρωμένοι θα μπουν μέσα στο κτίριο και δε θα μείνει τίποτα όρθιο.
Οι μπάτσοι δε μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Κρίμα που τα κινήματα και οι οργανώσεις κοιμούνται για άλλη μια φορά τον ύπνο του δικαίου.[/spoiler:2gvn9ja6]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
3 διμοιρίες ΜΑΤ τους απέκρουσαν.
Τρεις διμοιριες για να προστατεψουν εναν V.I.A-αρχικλεφτη.Περιπου το 15% των μπατσων χρησιμοποιειται για την προστασια τετοιων υποκειμενων.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σήμερα είχε πάει να απολογηθεί ο Ψωμιάδης στην ευελπίδων.
Απ' έξω είχαν μαζευτεί 200 άτομα, και μόλις τον είδαν του την έπεσαν.3 διμοιρίες ΜΑΤ τους απέκρουσαν.
Θα ήταν τόσο κακό δλδ να είχε φάει λίγο βρωμόξυλο ο ψωμιάδης;
[spoiler=από το επάρατο site:jdwca7gb]Οι συγκεντρωμένοι είναι επενδυτές της AspisCapital, ασφαλιστικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι του ομίλου εταιρειών του Ψωμιάδη και ασφαλισμένοι.
Ο Ψωμιάδης απολογείται στον 6ο τακτικό ανακριτή στο κτίριο 9 για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από κοινού.
Η ιστορία σήμερα θα τραβήξει μέχρι το απόγευμα και οι δικαστικοί έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν ότι ο Ψωμιάδης θα κρατηθεί, γιατί φοβούνται ότι σε διαφορετική περίπτωση οι συγκεντρωμένοι θα μπουν μέσα στο κτίριο και δε θα μείνει τίποτα όρθιο.
Οι μπάτσοι δε μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Κρίμα που τα κινήματα και οι οργανώσεις κοιμούνται για άλλη μια φορά τον ύπνο του δικαίου.[/spoiler:jdwca7gb]
ελληνικα δικαστηρια
Live yout myth in corrupt! -
Τώρα αυτά είναι τα τυπικά της υπόθεσης γιατί στον αντίλογο θα βγαιναν και οι συγγενείς κάποιου θύματος της 17Ν πχ οι οποίοι θα ήθελαν να λούσουν με βιτριόλι τον σύντροφο συναγωνιστή -ψυχή βαθειά- Κουφοντίνα αλλά αντί αυτού θα είχαν να αντιμετωπίσουν 5 τάγματα ανδρών της αντιτρομοκρατικής.
-
Παιδιά, πόση φυλακή να ρίξεις σε ένα τέτοιο υποκείμενο ? 10 χρόνια ?
Με 600 εκατ.€ κάπου τον κόσμο, πάλι καλά θα πέσει, τουλάχιστον οι δικοί του θα περάσουν βασιλικά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί, πέραν της ΔΗΜΕΥΣΗΣ ό,τι έχει και δεν έχει, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (αυτού και των συγγενών του) όταν βγει απ' την φυλακή, και ξαναχώσιμο μέσα όταν υπάρξει υπόννοια ότι τρώει απ' τα κλεμμένα.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει το 'κλέβω ό,τι προλάβω, κάνω 10 χρόνια φυλακή, και κατόπιν περνάω βασιλικά στην Λ.Αμερική'...
Ένα κράτος, έχει πολλά εργαλεία και ανθρώπους για να βρει τα κλεφτρόνια και να τιμωρήσει όπου κι αν βρίσκονται.Περισσότερες λεπτομέρειες δεν χρειάζονται, ο νοών νοείται, όλα είναι θέμα βούλησης.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Θα ήταν τόσο κακό δλδ να είχε φάει λίγο βρωμόξυλο ο ψωμιάδης;(Παρόλο που δεν νομίζω ότι ρωτάς στα σοβαρά), εν συντομία, ΝΑΙ. Διαφορετικά θα μπορούσαμε να οργανώνουμε και αυθόρμητα λιντσαρίσματα για όσους δεν μας κάθονται καλά στο στομάχι.
Η προστασία των κατηγορουμένων πριν αποδειχτούν ένοχοι έχει και αυτή τον... συμβολισμό της.
-
Κάτι τέτοιοι πρέπει να τρώνε ξύλο με τη σέσουλα. Καταχράστηκαν τα χρήματα του κόσμου. Παρουσίαζε πλαστές επιταγές αν δεν κάνω λάθος όπως ανέφεραν οι αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές.
Δυστυχώς η δικαιοσύνη στην χώρα μας πάσχει βαθύτατα, το βλέπω κάθε μέρα εκ των έσω.Η λαϊκή οργή μερικές φορές είναι η μόνη λύση, ιδίως σε καθεστώτα πλήρους σήψης σαν το δικό μας.
Και σαν άνθρωπος που τα σπούδασε αυτά θλίβομαι βαθύτατα που δεν μπορώ να τα υπερασπιστώ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα αυτά είναι τα τυπικά της υπόθεσης γιατί στον αντίλογο θα βγαιναν και οι συγγενείς κάποιου θύματος της 17Ν πχ οι οποίοι θα ήθελαν να λούσουν με βιτριόλι τον σύντροφο συναγωνιστή -ψυχή βαθειά- Κουφοντίνα αλλά αντί αυτού θα είχαν να αντιμετωπίσουν 5 τάγματα ανδρών της αντιτρομοκρατικής.αντι αυτου εχουμε διαδηλωσεις για την αποφυλακιση τους..
-
Nομιζω οτι το θεμα ολοκληρωσε τον (φετινο; ) κυκλο του καθως προχωραει σε ειδησεις που ταιριαζουν σε αλλα θεματα.[mod]
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου