-
Παιδιά εδώ μέσα πρέπει να λέμε και τα προφανή γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ επαφή με πεζοδρόμιο και πορεία.
Μερικοί ούτε που έχουν καταλάβει τι έγινε, ούτε τι γίνεται γύρω τους γενικότερα... δυστυχώς.Η σειρά των γεγονότων δείχνει ένα απίστευτο και άνευ προηγουμένου σχέδιο καταστολής και κρατικής βίας ενάντια στο κίνημα που απειλεί να τους πάρει παραμάζωμα. Και μάλιστα μόλις 2 μέρες πριν τη γενική απεργία και τις πορείες.
Καθίστε και σκεφτείτε τα λίγο και κατεβείτε και σε καμια πορεία την Τετάρτη για να δείτε και με τα ματάκια σας τι γίνεται, γιατί εδώ μας έχουνε πηδήξει κανονικά και θα συνεχίσουν να μας πηδάνε και ποιος ξέρει ποιος κλάδος ή ποια δικαιώματα έρχονται μετά και αφήστε τις παπαρες απ' το πληκτρολόγιο και τους αφορισμούς και τα ευχολογια.
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Αντε γιατι πολλες μαλακιες εχετε αρχισει να λετεΣωπα ρε γιγαντα
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Ψηλε, πες μου που μενεις και τι αυτοκινητο εχεις να ερθουμε να στο καψουμε.
Αντε γιατι πολλες μαλακιες εχετε αρχισει να λετε.Και για σενα παιχτη μου με την σημαια, μη σταματας να την κουνας, οσο μπορεις πιο ψηλα.
Εσύ πας γυρεύοντας.
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Κάποιοι, όχι μόνον κάθονται στον καναπέ τους, αλλά κοροϊδεύουν κιόλας αυτούς που σηκώθηκαν και βγήκαν έξω για να διαμαρτυρηθούν , για κάτι που μάλλον, ήταν δολοφονία εν ψυχρώ , όπως δείχνουν τα πράγματα...
Ούτε εγώ έκανα τον κόπο να πάω στην πορεία, ακόμη χειρότερα, ούτε στον καναπέ ήμουν, όντας εντελώς ...αντιδραστικός (με κίνδυνο να είμαι από τους πρώτους που θα φάνε όταν γίνει η επανάσταση... ), δούλευα κυριακάτικα...
Αλλά να κοροΪδεύω κιόλας αυτούς που βγήκαν έξω, για να αντιδράσουν, ομολογώ δεν μου κάθεται καθόλου καλά... Κυρίως γιατί τους αναγνωρίζω γεναιότητα και αυταπάρνηση, που ομολογουμένως δεν την έχω...
Και καθόλου δεν με νοιάζει αν σπάσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, αν θέλουν και το δικό μου αμάξι, κανένα πρόβλημα, βρίσκω την ζωή του παιδιού που σκοτώθηκε και την ζωή και την ελευθερία ΟΛΩΝ μας , που θέλουμε να περπατάμε χωρίς το άγχος του μπάτσου είτε στα Εξάρχεια, είτε στο Κολωνάκι, απείρως σημαντικότερα, από μερικές βιτρίνες, ΙΧ και πόσο μάλλον τράπεζες...
Όσο για την σημαία, καλύτερα να μην εκφραστώ, παραείναι προφανής η παγίδα...
Ψηλε, πες μου που μενεις και τι αυτοκινητο εχεις να ερθουμε να στο καψουμε.
Αντε γιατι πολλες μαλακιες εχετε αρχισει να λετε.Και για σενα παιχτη μου με την σημαια, μη σταματας να την κουνας, οσο μπορεις πιο ψηλα.
Αμέ, κανένα πρόβλημα! Σου στέλνω με πμ, ό,τι χρειαστείς, αρκεί εσύ να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία τα δικά σου και της γκόμενάς σου, για να σας ανακρίνουν τα κολλητάρια μου στην ασφάλεια 'σχετικά με υπόθεσίν σας'...
Ξαναλέω, εγώ το καίω ΑΥΡΙΟ το αμάξι μου, εσύ μικροαστέ μου, τι θα έκανες αν είχες τον μπάτσο να σε ψάχνει επειδή τόλμησες να πιεις ένα καφέ στα Εξάρχεια; Ή να περάσεις μια νύχτα στο τμήμα επειδή δεν γουστάρουν την φάτσα σου;
-
http://www.indymedia.org.uk/en/2008/12/414508.html' target='_blank
Πορεία αύριο στο Λονδινο
Ο συγκεκριμένος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα fidelity, πιθανόνο να πίνει τον καφέ του με τους μπάτσους στα εξάρχεια
-
Έπρεπε να υπάρξει λαϊκή βία ως απάντηση και ένδειξη πολιτικής ανυπακοής και πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί. Η σιωπηλή αποδοχή της κρατικής βίας είναι απόδειξη προχωρημένης κοινωνικής αποσύνθεσης, όχι το αντίθετό της.
-
Εγώ θα παω αύριο στη στάση του λεωφορείου και θα δείρω την πρώτη γριά που θα δώ μπροστά μου για αντίδραση στην κρατική βία. Κάντε όλοι το ίδιο. Στείλτε το ποστ αυτό σε όλους τους γνωστούς σας. Σαπίστε όλες τις γριές. Βία στη βία της εξουσίας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ θα παω αύριο στη στάση του λεωφορείου και θα δείρω την πρώτη γριά που θα δώ μπροστά μου για αντίδραση στην κρατική βία. Κάντε όλοι το ίδιο. Στείλτε το ποστ αυτό σε όλους τους γνωστούς σας. Σαπίστε όλες τις γριές. Βία στη βία της εξουσίας.Να δείρεις την γριά, είναι αντιδραστικό μέτρο!
Να σπάσεις την στάση, είναι ΟΚ! Ειδικά αν σκεφτείς πως τις έχουν βάλει 'δωρεάν' εταιρείες για να διαφημίζονται...Πάντως, ομολογουμένως ΙΚΕ, μπορείς και καλύτερα...
-
Κάνεις το λάθος να ταυτίζεις την μαζική εκδήλωση και τον συμβολισμό της, με μια αψυχολόγητη, ατομική πράξη που κανέναν απολύτως κοινωνικό σκοπό δεν εξυπηρετεί.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έπρεπε να υπάρξει λαϊκή βία ως απάντηση και ένδειξη πολιτικής ανυπακοής και πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί. Η σιωπηλή αποδοχή της κρατικής βίας είναι απόδειξη προχωρημένης κοινωνικής αποσύνθεσης, όχι το αντίθετό της.ας κάψουν τη βουλή και ας κρεμάσουν 5-10 μπάτσους στο σύνταγμα να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έπρεπε να υπάρξει λαϊκή βία ως απάντηση και ένδειξη πολιτικής ανυπακοής και πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί. Η σιωπηλή αποδοχή της κρατικής βίας είναι απόδειξη προχωρημένης κοινωνικής αποσύνθεσης, όχι το αντίθετό της.
ας κάψουν τη βουλή και ας κρεμάσουν 5-10 μπάτσους στο σύνταγμα να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος
Ο λαουτζίκος θα ικανοποιηθεί μόλις συλλάβουν μερικά 'κωλόπαιδα' , ώστε να νιώσει ασφάλεια για την βιτρίνα και το τουτούνι του....
Και φαίνεται, πως οι περισσότεροι ανησυχούν γι'αυτά περισσότερο, από κάτι λεπτομέρειες όπως ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ας κάψουν τη βουλή και ας κρεμάσουν 5-10 μπάτσους στο σύνταγμα να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος
Για τόσο εύκολούς μας έχεις ?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όχι να ικανοποιηθεί, να αφυπνισθεί.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και φαίνεται, πως οι περισσότεροι ανησυχούν γι'αυτά περισσότερο, από κάτι λεπτομέρειες όπως ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες...
Αυτό να το πεις στη γριά που θα φάει τα μπουνίδια αύριο.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όχι να ικανοποιηθεί, να αφυπνισθεί.
yeah right
+1 στις γριές του IKE
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν της το λες εσύ , την ώρα που θα της ρίχνεις τις μπούφλες; Να ξέρει πως τις τρώει για χάρη ενός ευγενέστερου σκοπού...
-
Κρίμα για το παλικαράκι...Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Τα χθεσινά γεγονότα μας γύρισαν δεκαετίες πίσω τότε που η Δημοκρατία δεν ήταν δεδομένη. Αλήθεια σήμερα είναι ?
Όλα δείχνουν οτι μετα από λεκτική διαμάχη ο 'αστυνομικός' σήκωσε το όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ το παιδί. Πόσο κακό ρε γμτ μπορεί να έκανε ένα παιδί 15 χρόνων !!!
Όταν το (οποιοδήποτε) κράτος καταφέρει να ακούσει αυτά τα παιδιά που διαδηλώνουν στους δρόμους τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Και στο κάτω - κάτω είναι ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας απέναντι σε όλα αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό (φτώχια - απαξίωση του απλού κόσμου από τους κρατούντες) ενώ ταυτόχρονα κάποιοι να πλουτίζουν με τις ευλογίες τις εκκλησίας. ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! Εγώ πιστεύω οτι έρχονται και χειρότερες μέρες.Και πάλι συλληπητήρια για το παιδί... γιατί και τα πολλά λόγια είναι περριτά σε τέτοιες περιπτώσεις..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μερικοί ούτε που έχουν καταλάβει τι έγινε, ούτε τι γίνεται γύρω τους γενικότερα... δυστυχώς.
πολυ σοφη κουβεντα και με νοημα..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ελπιζω να τη πατησεις στο πεζοδρομιο για να μαθει ποιος κανει κουμαντο...μπορεις και συ να κανεις μια παρανομη πραξη τωρα που δικαιολογουνται ολα απο το φονο ενος παιδιου απο εναν ισως ψυχοπαθη ειδικο φρουρο...
-
...
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου