-
- ταξιδεύει στην εθνική (π.χ Αθηνα-Δραμα) με 150km/h με άνεση ήτα 107 του πέφτουν λίγα? (κάτοχοι Auris υποστηρίζουν ότι εξαιρουμένου του θορύβου κινητήρα, θέμα ιπποδύναμης δεν τίθεται, το αμάξι πάει άνετα)
- από προσπέραση τι λέει? Μήπως από τα 107hp από κινητήρα στον τροχό μειώνονται (μόνο καμιά 80ριά)και η προσπέραση γίνεται όπως σε ένα 1.2 αυτ/το?
...........................................................................................................
Φίλε ΝΙΑΝ τα 150χλμ τα έχει για πλάκα και ξεκούραστα, νομίζεις ότι πας με 100χλμ! και αθόρυβα εντελώς!Από προσπέραση εξαρτάται, σε μια ανηφόρα θα το πιέσεις λίγο άλλα στην εθνική είσαι άνετος,άλλα πρόσεχε έχουν παντού μπλόκα-ραντάρ κινδυνεύεις να φας κλήση!
Πάντως κανε ένα test-drive να σου φύγουν μερικές απορίες,αλλα με 150χλμ δεν πρόκειται μάλλον να σε αφήσουν να πας!
Η επιλογή είναι μόνο δική σου.Φιλικά Νίκος
-
Γεια σας! Θέλω να αγοράσω το Subaru Impreza 1,5 RJ και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλώς ήρθες! Αλήθεια, τι σε τράβηξε σε αυτό το αυτοκίνητο;
-
Ο ήχος του κινητήρα
-
Χωρίς να το έχω οδηγήσει, ΥΠΟΘΕΤΩ ότι θα έχεις αυξημένη κατανάλωση λόγω τετρακίνησης, σε επιδόσεις είναι τάφος και είναι και ακριβό.
-
Το οδήγησα αρκετά (μιας φίλης) πέρσι για να έχω μια εικόνα και στο τσακ έφτασα και εγώ στην αγορά.
Ενα θα πω γι' αυτό! Αν το οδικό δίκτυο της Ελλάδας ήταν χωματόδρομοι και παλιές εθνικές οδούς θα ήταν πολύ καλό. Συμπεριφορά και κράτημα μ' αρεσε πολύ. Σαν κατασκευή ποιοτικό. Στα αρνητικά καίει σχεδόν σαν 2λιτρο (και όχι μόνο όταν τρέχει), αν ήταν λίγο πιο ψηλό από το έδαφος, αν είχε καμιά 20αριά άλογα παραπάνω, αν είχε λίγο φτηνότερο και με περισσότερες επιλογές aftersales.
Πέρσι μου φάνηκε ακριβό για την full έκδοση ενώ έπρεπε να συμβιβαστώ με την εξωτερική του εμφανιση που δεν μου ήταν άσχημη αλλά ... αδιάφορη. -
Υψηλή κατανάλωση για τα κυβικά του άλλα ενδιαφέρον σαν όχημα. Καλή επιλογή άλλα ίσως υπάρχουν και καλύτερες.
-
Η συγκεκριμενη εκδοση ειναι η ποιο ακυρη για το impreza καθως 110 αλογα(βασικα ποιο λιγα πρεπει να ναι) και τετρακινηση δεν συμβαδιζουν.Οπως αναφερθηκε και ποιο πανω οι επιδοσεις ειναι απογοητευτικες και καιει αρκετα.Αν δεν μπορεις να πας στην 2λιτρη εκδοση αστο καλυτερα.
-
Τσουχτερά και τα τέλη του. 352€ λόγω των 176gr CO2 (χ 2€).
-
Αν πραγματικα χρειαζεσαι την 4κινηση,γιατι σε ολα τα αλλα ψιλοπασχει,προχωρα.
Αλλιως +1 στον cosneo. -
Η αλήθεια είναι ότι τα αρνητικά που επισημαίνεται τα είχα εντοπίσει και εγώ διαβάζοντας στο internet χωρίς να το έχω οδηγήσει. Παρόλα αυτά ξέρετε πως είναι άμα κολλήσει κανείς...
-
το μονο θετικο αυτου του μοντελου ειναι οτι στριβει αρκετα καλυτερα απο τα αντιστοιχα της κατηγοριας του λογο τετρακινησης. εννοειτε οτι παει σε χιονια,παραλιες,λασπες κτλ (σε λογικα επιπεδα). σαν δυναμη υστερει, αλλα μετα απο μερικα χρονακια που θα εχουν πεσει οι τιμες στα τροπετα, μπορεις να φορεσεις επανω του τα παντα απο ενα sti.
πολλοι με παλαιοτερα 1.6 φορεσαν ολοκληρες μετατροπες απο sti (τα αμαξωματα ειναι ολοιδια μεταξυ του 1.5 και του sti)
-
del
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
το μονο θετικο αυτου του μοντελου ειναι οτι στριβει αρκετα καλυτερα απο τα αντιστοιχα της κατηγοριας του λογο τετρακινησης.Υπάρχουν πολλά που στρίβουν καλύτερα (Focus, Leon, Giulietta). Και ναι, τα έχω οδηγήσει όλα αυτά.
Αυτό που μου άρεσε στο Impreza 1.5 ήταν παραδόξως το μοτέρ (δεν είναι δυνατό, αλλά έχει μεστό τράβηγμα από χαμηλά) και η γενικότερη αίσθηση που έδειχνε ένα μηχανολογικά προσεγμένο αυτοκίνητο. Συνολικά όμως είναι πολύ πίσω σε σχέση με αυτοκίνητα αντίστοιχης τιμής!
-
Ο χρήστης kostantinosz έγραψε:
Γεια σας! Θέλω να αγοράσω το Subaru Impreza 1,5 RJ και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μου στοιχισε πολυ στην αρχη που αναγκαστηκα απο το τουρμπο με τα 180 αλογα κ τα απειρα προβληματα να πεσω τοσο χαμηλα
Φοβερο στο ταξιδι ,αθορυβο ,πολυ καλη αισθηση τιμονιου ,μεθυστικος ο ηχος της μηχανης ειδικα οταν οδηγεις με 4ταχυτητα λογω συνθηκων ,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης χωρις τον παραμικρο τριγμο .Βγαζω 450χλμ με αγριο οδηγημα πολυ πιο οικονομικο απο το προηγουμενο μοντελο κ στα 130χ/χ/τρα δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα .Τακακια αλλαξα στα 100 κ ιμαντα επισης
Subaru impreza (2008) 1.5....σχόλια από κάτοχο??