-
Μοντελο πρεμιουμ κατηγοριας και πολλων κυβικων αλλαξε πινακιδες με αλλης βαλκανικης χωρας .
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σήμερα επί της πλατείας Καραΐσκάκη είδα:
- Α7 με γερμανικές πινακίδες και τον ιδιοκτήτη της να βρίζει σε άπταιστα Ελληνικά.
Εννοείς Q7 μάλλον...
Ξέρω έναν που έχει μαύρο Q7 με πινακίδες από Μόναχο (Μ μπροστά). Και τον έχω ικανό για αυτό που λεςΈχει βγει ήδη το Α7. Τετράπορτο coupe, wannabe επίγονος της CLS.
http://www.audi.gr/gr/brand/el/models/a7_sb/a7_sb.html -
Λογικό αφού η διαφορά στις πινακίδες αντιστοιχεί σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
-
άσχετο-σχετικό, παρατηρήστε οτι πλέον η πλειοψηφία φορτηγών μεταφορών στις ΕΟ είναι με βουλγαρικές πινακίδες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα μπορώ να πω ότι δεν είχαν μείωση στις πωλήσεις (μάλλον αύξηση έχουν) απλά οι ιδιοκτήτες τους τα φοράνε πινακίδες της ΕΕ.Υπάρχουν πολλά παράθυρα .....καθολου περιεργο, δεν σταματησαν να χουν λεφτα ξαφνικα, να τα δινουν στο κρατος σταματησαν. λες και δεν μπορουν να βρουν αλλους τροπους να φερνουν αυτοκινητα
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=72743147
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=72741147
οι μεγαλες κωλοτουμπες. να δω τι θα λενε οι υποστηρικτες του γιωργακη, των φορων κι αυτοι που εκραζαν τον αλλο χοντρο περυσι
-
**Ανακοίνωση Fiat Group Automobiles Hellas SA **
Παρά τις περί του αντιθέτου προηγούμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. ανακοινώνει σήμερα ότι θα συνεχίσει να είναι ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional και Lancia στην Ελλάδα και το 2011. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα Lancia θα συνεχίσουν να πωλούνται μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων διανομέων το οποίο ήδη αναδιοργανώνεται και επανεξετάζεται ως μέρος της συγχώνευσης των σημάτων και των σειρών Lancia και Chrysler, αποτελώντας το επόμενo βήμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συμμαχίας μεταξύ της Fiat και της Chrysler.Η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Ομίλου Αυτοκινήτων Συγγελίδη ως πιθανού νέου εισαγωγέα της Lancia εξετάσθηκε προσεκτικά, αλλά δεν έγινε δεκτή, και ότι στον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη προσφέρθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει ως εισαγωγέας των αυτοκινήτων Jeep, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία σχετικά με αυτή την πρόταση. Οι διανομείς Chrysler-Jeep-Dodge είχαν ενημερωθεί προγενέστερα ότι η παρουσία στην Ελλάδα των σημάτων Chrysler και Dodge επρόκειτο να διακοπεί.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη σχετικά με τη Jeep, τις επόμενες εβδομάδες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. εκτιμά ότι από 1ης Ιουνίου 2011, θα προσθέσει τα αυτοκίνητα Jeep στο δικό της δίκτυο διανομής ώστε να εξασφαλισθεί η συνεχόμενη προμήθεια αυτοκινήτων Jeep στην Ελληνική αγορά.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12089 -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα μπορώ να πω ότι δεν είχαν μείωση στις πωλήσεις (μάλλον αύξηση έχουν) απλά οι ιδιοκτήτες τους τα φοράνε πινακίδες της ΕΕ.Υπάρχουν πολλά παράθυρα .....Πολύ πρόσφατα ΒΜW Μ5, Μ6 και 740i πασίγνωστης βιομηχανικής οικογένειας ...απώλεσαν τις ελληνικές πινακίδες τους και προς το παρόν κάνουν βόλτες συντήρησης (η περιοχή είναι ερημική). Meanwhile... βούλγαρος του προσωπικού τους που είχε Astra με ελληνικά νούμερα από φέτος έχει βουλγάρικα (δείχνοντας ίσως τον δρόμο στα αφεντικά;.. θα δείξει..)
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα μπορώ να πω ότι δεν είχαν μείωση στις πωλήσεις (μάλλον αύξηση έχουν) απλά οι ιδιοκτήτες τους τα φοράνε πινακίδες της ΕΕ.Υπάρχουν πολλά παράθυρα .....
Πολύ πρόσφατα ΒΜW Μ5, Μ6 και 740i πασίγνωστης βιομηχανικής οικογένειας ...απώλεσαν τις ελληνικές πινακίδες τους και προς το παρόν κάνουν βόλτες συντήρησης (η περιοχή είναι ερημική). Meanwhile... βούλγαρος του προσωπικού τους που είχε Astra με ελληνικά νούμερα από φέτος έχει βουλγάρικα (δείχνοντας ίσως τον δρόμο στα αφεντικά;.. θα δείξει..)
Και αφεντικα εχουν κανει τετοιες μετατροπες
-
έλα ρε αφεντικό...
τόσες φορές έχω ρωτήσει, ένας μου στείλει ένα πμ πως δε βρέθηκε.
κωλόπαιδα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έλα ρε αφεντικό...τόσες φορές έχω ρωτήσει, ένας μου στείλει ένα πμ πως δε βρέθηκε.
κωλόπαιδα.Εγω δεν εχω υπαλληλους
απλα ειδα και εδω ενα πρεμιουμ να εχει αλλαξει σε Βουλγαρικες πινακιδες .
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Σήμερα επί της πλατείας Καραΐσκάκη είδα:
- Α7 με γερμανικές πινακίδες και τον ιδιοκτήτη της να βρίζει σε άπταιστα Ελληνικά.
Εννοείς Q7 μάλλον...
Ξέρω έναν που έχει μαύρο Q7 με πινακίδες από Μόναχο (Μ μπροστά). Και τον έχω ικανό για αυτό που λεςΈχει βγει ήδη το Α7. Τετράπορτο coupe, wannabe επίγονος της CLS.
http://www.audi.gr/gr/brand/el/models/a7_sb/a7_sb.htmlΕννοώ Α7. Ωραίο το στυλ του μάλλον αδικείται στις φωτογραφίες.
-
Δημοπρασίες ΙΧ: Ferrari 39.000 € Porsche 12.400 €!
Οσο-όσο πωλούνται πλέον τα πολυτελή κατασχεμένα αυτοκίνητα στις εκποιήσεις που πραγματοποιούν όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας. Μάλιστα σε κάποιες μαζικές αγορές μικρών αυτοκινήτων πόλης από εμπόρους οι τράπεζες τους δίνουν ως μπόνους και κάποια υπερπολυτελή μοντέλα με μεγάλους κινητήρες έναντι μόλις 5.000 ευρώ έκαστο τη στιγμή που οι αρχικές αξίες απόκτησής τους ξεπερνούν ακόμη και τις 100.000 ευρώ! Ωστόσο οι τιμές όλων των μοντέλων πόλης κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα και μάλιστα η τιμή εκκίνησης ενός Suzuki Jimny προσεγγίζει εκείνη μιας Mercedes CLK ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η τελική τιμή διάθεσης του Jimny ξεπέρασε κατά πολύ το κόστος απόκτησης της γερμανικής κουπέ λιμουζίνας...
Χιλιάδες Επιστροφές...
Η θέσπιση τεκμηρίου στους χρήστες των εταιρικών αυτοκινήτων με εργοστασιακή αξία άνω των 15.000 ευρώ έχει σημάνει συναγερμό στις επιχειρήσεις καθώς κανένα υψηλόβαθμο ή μεσαίας κατηγορίας στέλεχος δεν επιθυμεί να αυξηθεί στο εισόδημά του κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ ετησίως εξαιτίας της χρήσης κάποιου πολυτελούς ΙΧ. Ως αποτέλεσμα των τεκμηρίων είναι η επιστροφή χιλιάδων πολυτελών αυτοκινήτων προς τις εταιρείες χρονομίσθωσης, η πλειονότητα των εταιρειών αποτελεί βραχίονα των τραπεζών, οι οποίες πραγματικά δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν στελέχη της αγοράς τα συγκεκριμένα εταιρικά αυτοκίνητα θα δημιουργήσουν πολύ υψηλές ζημιές στις εταιρείες του κλάδου καθώς τα έχουν αγοράσει σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές ενώ η πώλησή τους κυμαίνεται σε εξευτελιστικά επίπεδα εξαιτίας της μηδαμινής ζήτησης που έχουν.
Τέλος στα Τέλη Κυκλοφορίας του 2011 διατηρήθηκε η έκτακτη εισφορά που επιβάρυνε όλους τους κατόχους των ΙΧ με κινητήρες άνω των 1.929 κ.εκ. Με αποτέλεσμα να έχει πέσει στο ναδίρ το ενδιαφέρον των εμπόρων ακόμη και στα δίλιτρα μοντέλα. Οσον αφορά σε μοντέλα άνω των 2 λίτρων πραγματικά δεν υπάρχει κανένα αγοραστικό ενδιαφέρον τόσο από εμπόρους όσο και από ιδιώτες καταναλωτές.
Δάνειο ΙΧ: Απορρίπτεται!
Οι τράπεζες αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου, διατηρούν ερμητικά κλειστές τις ?κάνουλες? των χορηγήσεων με αποτέλεσμα να απορρίπτονται 9 στις 10 αιτήσεις που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις καινούριων ΙΧ και 10 στις 10 αν η χρηματοδότηση αφορά σε μεταχειρισμένο. Παράλληλα τα επιχειρηματικά δάνεια έχουν μειωθεί κατά 50% ενώ κάποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν στην αγορά ΙΧ. Ειδικότερα μεγάλη τράπεζα ήδη έχει κλείσει τους κωδικούς συναλλαγής που είχε για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πράξει ακριβώς το ίδιο και με τα καινούρια. Μάλιστα το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα δεν δέχεται ούτε καν αιτήσεις για χρηματοδοτήσεις αυτοκινήτων...
Οι έμποροι από την πλευρά τους για να σωθούν έχουν επιστρέψει στα γραμμάτια που ωστόσο δεν αφορούν σε ποσά υψηλότερα των 3.000 ευρώ.
Πάντως είναι δεδομένο πως τα χιλιάδες αυτοκίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι τράπεζες συνεχώς αυξάνονται ενώ στελέχη της αγοράς επισημαίνουν πως τα υψηλά Τέλη Κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το υπουργείο Οικονομικών οδηγήσει πολλές χιλιάδες ακόμη ΙΧ στους τελωνειακούς χώρους, αποθήκες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς που τα έχουν σταθμευμένα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=69201147 -
Ρε παιδια σε αυτες τις δημοπρασιες δεν υπαρχει κανας τροπος να παμε και εμεις?
Εχω ενα γνωστο μου που δουλευει σε τραπεζα(δεν εχει μαντρα) και πηρε mercedes C200 2005 μοντελο 10.000 ευρο. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
Ειναι γνωστος μου ομως και οχι φιλος μου οποτε ψιλοκολαω να τον ρωτησω αν γινεται να παω και εγω να αγορασω!
-
Όντως.
Ξέρει κανείς περισσότερα για τη διαδικασία;
Ενδιαφέρον θέμα είναι.. -
Urban legend! the prices are wrong. There is no maranello at 39k at 100k plus maybe. Be careful 1st registration in Greece, no production year. Some cars have damages no second key, over 2 years parked, etc. No bargain imo
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/77898/
Aν πουλάνε οι έμποροι με 89000 (που αν υπάρξει ενδιαφέρον θα πέσει κι άλλο) δεν είναι απίθανο η δημοπρασία να ξεκινάει από τα 39. Τώρα το ότι θα χρειαστεί ένα γερό σέρβις είναι άλλο θέμα...
-
το Touareg το χτύπαγα πάντως....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Urban legend! the prices are wrong. There is no maranello at 39k at 100k plus maybe. Be careful 1st registration in Greece, no production year. Some cars have damages no second key, over 2 years parked, etc. No bargain imoΘέλω να ελπίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που σε εμπόδισε να γράψεις ελληνικά...[mod]
-
iPad
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Όντως.
Ξέρει κανείς περισσότερα για τη διαδικασία;
Ενδιαφέρον θέμα είναι..σε αυτες τις τιμες αγοραζουν οι εμποροι , στους οποιους οι τραπεζες δινουν τα κατασχεμενα αυτοκινητα. Στην εφημεριδα εγραφε οτι υπαρχει σκεψη στις τραπεζες να κανουν το εξης : αν ενα αυτοκινητο επι 3 συνεχόμενες δημοπρασιες δεν αγοραστει απο καποιον εμπορο τοτε να βγαινει για διαθεση στην λιανικη . Η ιδια η τραπεζα θα ειναι που θα κανονιζει το δανειο αν χρειαστει και η πωληση θα γινεται απο καποια ιδιόκτητη μαντρα .
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να μην ανοιξουν τις δημοπρασιες απ'ευθειας στο κοινο και να εχουμε τιμες εμπορων
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου