-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προβληματικη κατασκευαστικη ειναι μαλλον η Αττικατ, αν και εκτος απο την JP και την Τερνα για καμια αλλη δεν ειμαι βεβαιος οτι θα επιβιωσει.
Έδραση?
-
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Προβληματικη κατασκευαστικη ειναι μαλλον η Αττικατ, αν και εκτος απο την JP και την Τερνα για καμια αλλη δεν ειμαι βεβαιος οτι θα επιβιωσει.
Έδραση?
Η Εδραση εχει εξειδικευμενο αντικειμενο,σιγουρα θα μπορουσε να επιβιωσει,εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Της λειπει παντως η οικονομικη ασφαλεια που εχουν οι προαναφερόμενες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Έδραση?
Η Εδραση εχει εξειδικευμενο αντικειμενο,σιγουρα θα μπορουσε να επιβιωσει,εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Της λειπει παντως η οικονομικη ασφαλεια που εχουν οι προαναφερόμενες.Ειχε εξειδικευμενο αντικειμενο αλλα μετα εμπλεξε με γενικες εργολαβιες και στο εξωτερικο..... εκει ισως να χαθηκε η μπαλλα δεν ειχε εμπειριες για εξω..... νομιζω προσωπικα... παντως και εδω εξω ο Ακτωρας κλεινει πολλα εργοταξια και διωχνει κοσμο.... αρχιζοντας απο Ελληνες που κοστιζουν... και παει σε φτηνωτερες λυσεις αλλα καθολου αποδοτικες..... ο χρονος θα δειξει και για αυτον......
-
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Έδραση?
Η Αττικάτ έχει κινήσει τη διαδικασία πώλησης του 10% που έχει στην Αττική Οδό, κάτι που θα της αποφέρει ~100 εκ €. Δύσκολα πάει για πτώχευση στο άμεσο μέλλον λοιπόν...
-
Μέσα στο γενικά κοινωνικά προβλήματα αλλά και στα συγκεκριμένα της εταιρίας ...
'Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η άδικη αυτή εργασιακή πρακτική, που αποδομεί κεκτημένα δικαιώματα έχει ήδη ξεκινήσει και σε άλλες εταιρείες.Συγκεκριμένα, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Saab το μέτρο αυτό ήδη εφαρμόζεται και μάλιστα οι εργαζόμενοι τρομοκρατημένοι από το ενδεχόμενο απόλυσης, όχι μόνο δεν απευθύνθηκαν στα συνδικάτα για την εργασιακή τους προστασία, αλλά δέχτηκαν χωρίς καμία αντίδραση την τετραήμερη εργασία.'
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=22824&catid=3Φυσικά 'δεν ανακαλύψαμε τωρα την Αμερική'! Τα 12ωρα το λιγότερο των υπαλληλων σε αντιπροσωπίες με τους βασικούς μισθούς ή την part time 'απασχόληση' που αντικατέστησε την 'εργασία' είναι κοινά μυστικά και πέρα από τον χώρο του αυτοκινήτου!!!
-
Εκλεισε η αντιπροσωπεια volvo στα Χανια, η απλα μετακομισε?
-
Μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Ν.Τρικάλων έβαλε λουκέτο....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Ν.Τρικάλων έβαλε λουκέτο....Δυστυχως ακομη ειμαστε στην αρχη.................... πολυ δυσκολα τα πραγματα ΚΑΙ γιαυτον τον κλαδο.
Δεν μπορω να φανταστω πως θα επιβιωσουν αυτοι οι ανθρωποι. Ξεκινωντας απο εμας σκεπτομαστε οτι θα κανουμε τα απαραιτητα στο οχημα μας και βεβαια ειναι μια χαρα 5ετιας με λιγα χιλιομετρα που χωραει η οικογενεια και καλυπτει τις αναγκες μας. Δεν υπαρχει λογος για αλλαγη του......θα το εχουμε κοντα μας οσο μπορουμε.......οι επειγουσες αναγκες ειναι αλλες.......Απο φθινωπορο θα πεφτουμε-νε σαν τα φυλλα........................
-
γνωστος μου στην Αθηνα που συνεργαζεται με εμπορους καινουργιων και μτχ αυτοκινητων μου ελεγε χθες οτι οι μισοι ειναι ετοιμοι να κλεισουν. Στην καλυτερη περιπτωση υπαρχει πτωση 50% στις πωλησεις.
οι αγοραπωλησιες που γινονται αυτο τον καιρο αφορουν σχεδον αποκλειστικα αυτοκινητα εως 1600κκ, και υπαρχει σχεδον μηδενικη ζητηση για αυτοκινητα πανω απο 2000κκ ή suv.
-
Boυτιά 50% στην αγορά αυτοκινήτου
http://www.nooz.gr/economy/boutia-50-st ... utokinitou
-
Με την βοήθεια της Νομαρχίας Τρικάλων η κομπίνα του Τρικαλινού επιχειρηματία
Τα απόνερα της υπόθεσης με το «κανόνι» της αντιπροσωπίας εμπορίας αυτοκινήτων στα Τρίκαλα, αρχίζουν να βγαίνουν στην ακτή συμπαρασύροντας δεκάδες Τρικαλινούς που είχαν εμπιστευτεί τον Τρικαλινό επιχειρηματία
...ο οποίος μέσα σε μία νύχτα εγκατέλειψε την Ελλάδα και βρίσκεται στο εξωτερικό
Οι 50 περίπου εργαζόμενοι βρίσκονται στον «αέρα» διεκδικώντας οφειλόμενους μισθούς, ενώ δεκάδες Τρικαλινοί είναι τα θύματα της υπόθεσης καθώς αγόρασαν αυτοκίνητα δίνοντας μεγάλες προκαταβολές αλλά αυτές οι προκαταβολές πήγαν στην τσέπη του επιχειρηματία.
Ήδη μία από τις δύο εταιρείες που εκπροσωπούσε ο επιχειρηματίας (BMW) εντόπισε 12 περιπτώσεις στις οποίες φαίνεται ότι υπήρχε στο οικονομικό σκάνδαλο και εμπλοκή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.
Συγκεκριμένα φέρεται μία υπάλληλος που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί μέσα στην ίδια διεύθυνση και κατά παράδοξο τρόπο είχε παραμείνει στη θέση της να χρησιμοποιούσε την θέση της για να παγιδεύσει τα ανυποψίαστα θύματα του επιχειρηματία.Στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ καθώς οι 12 που αγόρασαν αυτοκίνητα από αυτή την αντιπροσωπία Τρικαλινοί, βρέθηκαν με άδειες κυκλοφορίας χωρίς όμως να υπάρχουν οι φάκελοι που να πιστοποιούσαν ότι υπήρξε νόμιμη διαδικασία και τα χρήματά τους είχαν αποδοθεί στην BMW.
Η BMW έστειλε το σχετικό έγγραφο στην Νομαρχία Τρικάλων και ξεκίνησε από κείνο το σημείο η έρευνα που δείχνει την εμπλοκή της υπαλλήλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Νομαρχία Τρικάλων ήδη και δεύτερη αντιπροσωπία (renault) έχει στείλει έγγραφο με το οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν κάτοχοι αυτοκινήτων οι οποίοι όμως στην πραγματικότητα δεν έχουν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο αφού και σε αυτή την renault ο επιχειρηματίας δεν είχε αποδώσει τα χρήματα.
Η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένταση στη Νομαρχία Τρικάλων καθότι η αντιπολίτευση ζητά ευθύνες από τη συμπολίτευση που διατήρησε στην θέση της την εν λόγω υπάλληλο όταν υπήρχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος της .
«Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων» αναφέρει στο trikalanews.gr στέλεχος της αντιπολίτευσης ενώ «νοιώθω εκτεθειμένος» δηλώνει ο αρμόδιος αντινομάρχης Ντίνος Κοτρώνης .
-
Κριμα για τους ανθρωπους που εχασαν τα λεφτα τους .
-
Γι αυτόν ρε παιδιά λεγανε εδω και 2 μήνες... Μου κάνει εντυπωση
-
Μήπως τον μπερδεύεις με τον άλλον στο Άργος;
Κοίτα σύμπτωση πάντως. Εμπορευόντουσαν και οι 2 τις ίδιες μάρκες.
Επίσης, έκλεισε και το κατάστημα της BMW Σφακιανάκης επί της Λ.Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή.
-
Μπορεί να είναι 'ράδιο-αρβύλα' αλλά ακούγεται και για δεύτερη περίπτωση μεγάλης αντιπροσωπείας στο νομό Τρικάλων.....
-
Αυτό το πράγμα όμως να μην δημοσιεύονται ονόματα σε τέτοιους είδους ειδήσεις, πόσο πολύ μου αρέσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Σούρμενα... Sorry για το off-topic
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Αυτό το πράγμα όμως να μην δημοσιεύονται ονόματα σε τέτοιους είδους ειδήσεις, πόσο πολύ μου αρέσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Σούρμενα... Sorry για το off-topicΠροσωπικά δεδομένα.....
-
Τωρα στην ΕΤ3 λενε για την υποθεση στα Τρικαλα .
-
Αυτό το πράγμα όμως να μην δημοσιεύονται ονόματα σε τέτοιους είδους ειδήσεις, πόσο πολύ μου αρέσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Σούρμενα... Sorry για το off-topic
Προσωπικά δεδομένα.....
δεν ειναι προσωπικο δεδομενο εαν αναφερεις απλα το ονομα ενος εμπορου.
μυστικο ειναι να πουμε ποιος εχει την ...ferrari στα Τρικαλα? -
Μπορεί να είναι 'ράδιο-αρβύλα' αλλά ακούγεται και για δεύτερη περίπτωση μεγάλης αντιπροσωπείας στο νομό Τρικάλων.....Πολλοι Τρικαλινοι μαζευονται στην Βραζιλια!
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου