-
Αυτό ήταν το δικό μου μέχρι πριν 1 μήνα
http://www.megamotors.gr/details2.php?l ... 20&page=10
Τα στοιχεία όλα είναι σωστά... έχουν κάνει μόνο ένα λάθος εις βάρος τους καθώς το αυτοκίνητο είναι του 2005 και όχι του 2004...
Σε σχέση με την τιμή που το έδωσα... προσπαθούν και από εμένα να βγάλουν 1500... αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως μέχρι να το δώσουν θα την ρίξουν την τιμή! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν θέλεις..............
Τα χλμ τα πείραξαν?
Πόσο πάει να βγάλει ο τύπος? (η άλλιώς πόσο το έδωσες?)Aν τα πείραξαν;
Φυσικά και όχι. Το αυτοκίνητο το έδωσα με 11600χλμ καθαρά ...Αν δεις και το άλλο thread που είχε ανοίξει ο φίλος Storm, δεν έχουν γυρίσει τα χλμ. Είχε έτσι κι αλλιώς υπερβολικά λίγα.
Του έριξαν ένα καπέλο 1.500 ευρώ καθώς νομίζω το είχε δώσει 9.000Πάντως είναι πολύ ωραίο το αυτοκίνητο όπως το έχει!
Σωστός...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτό ήταν το δικό μου μέχρι πριν 1 μήνα
http://www.megamotors.gr/details2.php?l ... 20&page=10
Τα στοιχεία όλα είναι σωστά... έχουν κάνει μόνο ένα λάθος εις βάρος τους καθώς το αυτοκίνητο είναι του 2005 και όχι του 2004...
Σε σχέση με την τιμή που το έδωσα... προσπαθούν και από εμένα να βγάλουν 1500... αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως μέχρι να το δώσουν θα την ρίξουν την τιμή!Χιλιόμετρα: 87.601
Τιμή: 15.500€Και το έβγαλαν 15500euro ; ; ; ; Επειδή είνα Cabrio ε; Ωραίο είναι πάντως!...
-
εγώ τους το έδωσα 14.000 πάντως... αν καταφέρουν να το πουλήσουν μέχρι αυτή την τιμή... τυχεροί θα είναι... 3 ημέρες αφού τους το πούλησα... η Ρενώ ανακοίνωσε έκπτωση 3000 ευρώ στο μοντέλο... οπότε το καινούριο από 25500 που είχε πήγε στα 22500
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
εγώ τους το έδωσα 14.000 πάντως... αν καταφέρουν να το πουλήσουν μέχρι αυτή την τιμή... τυχεροί θα είναι... 3 ημέρες αφού τους το πούλησα... η Ρενώ ανακοίνωσε έκπτωση 3000 ευρώ στο μοντέλο... οπότε το καινούριο από 25500 που είχε πήγε στα 2250014000; καλά είναι!
μεταξύ μας, τα coupe / cabrio δύσκολα φεύγουν. επιβεβαιωμένο.
Πέτυχα παληκάρι με hyundai coupe 2004 που το σκότωσε για να πάρει τα λεφτά. Το σκότωσε 5000euro. O έμπορας το έβγαλε στην εμπορία 6000euro. Το έχει στην εμπορία περίπου 4 μήνες. Ακόμη εκεί είναι.Το είδα από κοντά. Μου είπε ότι τα αυτοκίνητα αυτά απευθύνονται σε νέους (κυρίως άνδρες) που όμως πλέον η κατηγορία αυτή πάσχει από μετρητά λόγω εποχής και οι περισσότεροι είναι και με οικονομικά προβλήματα.
Δεν έχει άδικο.Γενικά πάντως τα δίθυρα έχουν πρόβλημα... Εχει γεμίσει η αγορά με δίθυρα μεταχειρισμένα.
-
Είδα ένα ενεχυροδανειστήριο αυτοκινήτων!! Από αεροδρόμιο προς Κορωπί είναι στα δεξιά σου.
Είχε αρκετά αυτοκίνητα διάφορων τύπων.
Ενδιαφέρουσα ιδέα, υποθέτω παίρνεις ένα δάνειο κάποιας διάρκειας με υποθήκη το αυτοκίνητό σου το οποίο αγοράζεις πίσω πιο ακριβά από όσο έδωσες (τόκος) ή το χάνεις.... Στηρίζεται στην ελπίδα πολλών να μπορέσουν να ξαναπάρουν πίσω το αγαπημένο τους αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι πολλοί κατόπιν εορτής θα συνειδητοποιήσουν ότι τους συνέφερε να το πουλήσουν και αν ξαναβρούν τα χρήματα να αγοράσουν άλλο. Αλλά υποπτεύομαι ότι ακριβώς αυτοί που καταφεύγουν εκεί είναι αυτοί που είχαν κάνει λάθος σκέψεις και υπολογισμούς από την αρχή που το αγοράσανε και απλά την πατάνε για μια ακόμα φορά... Πρέπει να είναι οι ίδιοι που αγοράσανε αυτοκίνητο μεγαλύτερο των κυβικών τους ή με δάνεια που δεν μπορούν να ξεπληρώσουν. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.... -
Υποθέτω οτι χρειάζονται τα χρήματα άμεσα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Υποθέτω οτι χρειάζονται τα χρήματα άμεσα.και τα αμαξια δεν θα εχουν παρακρατηση κυριοτητας .
-
αυτό με την έκπτωση 20% της BMW Hellas ισχύει, γιατί δεν έχω βρει κάποια αναφορά στο δίκτυο...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
αυτό με την έκπτωση 20% της BMW Hellas ισχύει, γιατί δεν έχω βρει κάποια αναφορά στο δίκτυο...μεταφέρω ότι έγραψα και σε άλλο τόπικ για το ίδιο θέμα:
'Λοιπόν μετά από ερώτηση σε αντιπροσωπεία μου είπαν πως όντως ισχύει η έκπτωση του 20% απλώς αφορά σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα και η έκπτωση υπολογίζεται στην τιμή προ φόρων...δηλαδή προ ΕΤΤ και ΦΠΑ και όχι στην τελική του αυτοκινήτου...άρα την έκπτωση εννοείται την κάνει το ίδιο το εργοστάσιο αφού τα αυτοκίνητα δεν είναι εκτελωνισμένα... και έτσι πάντως μια 116 από 28000 την είχαν 23000 ενώ μια Χ5 από 72.000 περίπου 60.000...ανέφερα δύο, περίπου ακραία, παραδείγματα από άποψη τιμής...εννοείται ότι όσο πιο ακριβό τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση... επαναλαμβάνω αφορά σε όλα τα μοντέλα που υπάρχουν σε στοκ...' -
Aγόρασα αμάξι πριν περίπου 1 χρόνο και μου έκανε ο εισαγωγέας έκπτωση 1200 ευρώ (λόγω συνεργασίας μας). Σήμερα κάνει έκπτωση 500 ευρώ... Άρα έχουν ακόμα πολλά περιθώρια.
-
*Ο χρήστης **[':2qv8lllp]Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων
«Έσκασαν» επιταγές ύψους 5 εκατ. ευρώ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων στα χέρια μεγάλης τράπεζας, με αποτέλεσμα η τελευταία να «παγώσει» τις γραμμές πίστωσης της εν λόγω αντιπροσωπείας με έδρα τα Βόρεια προάστια και να «μπλοκάρει» τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών της.
Ωστόσο για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αγορά -αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ντόμινο όταν σκάει μεγάλο κανόνι- κρατάει στα χέρια της τις ακάλυπτες επιταγές, αν και τις έχει «σφραγίσει», για να μην περάσει στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία ο όμιλος εμπορίας ΙΧ.
Ας σημειωθεί ότι καλά ενημερωμένες τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία που είναι υπό κατάρρευση, βρίσκεται σε συζητήσεις για ενδεχόμενη στρατηγική συμμαχία με τράπεζα.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της ενδιαφερόμενης τράπεζας είχαν επαφές με τους οικονομικούς συμβούλους της αντιπροσωπείας και ζήτησαν να μελετήσουν τα οικονομικά της στοιχεία.
Την ίδια ώρα οι πωλητές του ομίλου επικοινωνούν με πελάτες που έχουν παραγγείλει αυτοκίνητα, στους οποίους αναφέρουν ότι το υπό παράδοση ΙΧ θα αργήσει να εκτελωνιστεί και αν επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο άλλο ετοιμοπαράδοτο μοντέλο.
Όμως στην αγορά «ακούγεται» και το όνομα ετέρου μεγάλου παίκτη στην αγορά αυτοκινήτων, ότι δεν πληρώνει εισφορές και ΦΠΑ.
Η αγορά ΙΧ βρίσκεται στον «πάγο» το τελευταίο διάστημα με τις πωλήσεις να εμφανίζουν μεγάλη καθίζηση κατά 37% από την αρχή του χρόνου, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.
ΠΗΓΗ: [url=http://www.capital.gr/Articles.asp?id=704532:2qv8lllp]capital.gr > Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων](http έγραψε
capital.gr > Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων[/url)**Διαβάστε και τα σχόλια για αυτό το άρθρο
_
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
capital.gr > Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων[/url:3c6223vs]':3c6223vs]Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων
«Έσκασαν» επιταγές ύψους 5 εκατ. ευρώ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων στα χέρια μεγάλης τράπεζας, με αποτέλεσμα η τελευταία να «παγώσει» τις γραμμές πίστωσης της εν λόγω αντιπροσωπείας με έδρα τα Βόρεια προάστια και να «μπλοκάρει» τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών της.
Ωστόσο για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αγορά -αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ντόμινο όταν σκάει μεγάλο κανόνι- κρατάει στα χέρια της τις ακάλυπτες επιταγές, αν και τις έχει «σφραγίσει», για να μην περάσει στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία ο όμιλος εμπορίας ΙΧ.
Ας σημειωθεί ότι καλά ενημερωμένες τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία που είναι υπό κατάρρευση, βρίσκεται σε συζητήσεις για ενδεχόμενη στρατηγική συμμαχία με τράπεζα.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της ενδιαφερόμενης τράπεζας είχαν επαφές με τους οικονομικούς συμβούλους της αντιπροσωπείας και ζήτησαν να μελετήσουν τα οικονομικά της στοιχεία.
Την ίδια ώρα οι πωλητές του ομίλου επικοινωνούν με πελάτες που έχουν παραγγείλει αυτοκίνητα, στους οποίους αναφέρουν ότι το υπό παράδοση ΙΧ θα αργήσει να εκτελωνιστεί και αν επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο άλλο ετοιμοπαράδοτο μοντέλο.
Όμως στην αγορά «ακούγεται» και το όνομα ετέρου μεγάλου παίκτη στην αγορά αυτοκινήτων, ότι δεν πληρώνει εισφορές και ΦΠΑ.
Η αγορά ΙΧ βρίσκεται στον «πάγο» το τελευταίο διάστημα με τις πωλήσεις να εμφανίζουν μεγάλη καθίζηση κατά 37% από την αρχή του χρόνου, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.
ΠΗΓΗ: capital.gr > Σφραγίστηκαν επιταγές 5 εκατ. ευρώ γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων
Διαβάστε και τα σχόλια για αυτό το άρθρο
_
-
Λαϊνό και Παζαρο;
-
Eskimo?
Μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες?
-
-
Ο χρήστης Alan έγραψε:
Πουλήθηκαν 500 Ι.Χ. σε εξευτελιστικές τιμέςΆλλο ένα άρθρο χωρίς το όνομα του εμπόρου...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Άλλο ένα άρθρο χωρίς το όνομα του εμπόρου...
+1000
μη φοβασαι, για να μη το λεει προφανως ειναι καποιος 'μεγαλος', διαφορετικα θα ειχαν μεχρι και φωτο του...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Άλλο ένα άρθρο χωρίς το όνομα του εμπόρου...
+1000
μη φοβασαι, για να μη το λεει προφανως ειναι καποιος 'μεγαλος', διαφορετικα θα ειχαν μεχρι και φωτο του...
Αν το συνδυάσεις με μερικα απο τα σχολια στο προηγουμενο λινκ http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... 89153&pg=2 μιλαει παλι για Λαινοπουλο.
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου