-
ετσι οπως το λες συμφωνω αλλα και η καταναλωση της c200 η 320 ειναι μεγαλη...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ετσι οπως το λες συμφωνω αλλα και η καταναλωση της c200 η 320 ειναι μεγαλη...C180 blue efficiency... μια χαρα καταναλωση
0.76 εχει η βενζινη
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ετσι οπως το λες συμφωνω αλλα και η καταναλωση της c200 η 320 ειναι μεγαλη...Θα σου βγαλω αυριο φωτογραφια απο C200 τα τελευταια πολλα χιλιαδες χλμ να δεις μεση.... Θα τριβεις τα ματια σου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ετσι οπως το λες συμφωνω αλλα και η καταναλωση της c200 η 320 ειναι μεγαλη...
Θα σου βγαλω αυριο φωτογραφια απο C200 τα τελευταια πολλα χιλιαδες χλμ να δεις μεση.... Θα τριβεις τα ματια σου
για να μην πω εγω για το 320ι....
ποτέ πάνω απο 10λιτρα>100χλμ
μαξ 9,8... -
Θα τονίσω κι εγώ (αν και δεν έχω ακόμα παιδιά έχουν σχεδόν όλοι οι φίλοι και γνωστοί) ότι οι χώροι είναι πολύ σημαντικό πράμα και ότι οι 5 πόρτες είναι απαραίτητες. Το άνοιγμα πίσω για ευκολία φόρτωσης αλλά και δυνατότητα φόρτωσης ψηλών αντικειμένων και οι πίσω πόρτες για να μπορείς να τοποθετήσεις τους γόνους στα υποχρεωτικά καθισματάκια τους αλλά και να τα βγάζεις από αυτά χωρίς να κάνεις γιόγκα...
Εμένα μου αρέσουν τα στέισον, δεν τα θεωρώ δείγμα ανθρώπου που κάνει χειρωνακτική εργασία (εκτός αν έχουν κλειστά παράθυρα,ριγμένα πίσω καθίσματα και άπειρα εργαλεία και μισομεταχειρισμένα υλικά...) Αντίθετα τα θεωρώ δείγμα εκδρομικού και δραστήριου άρα νεανικού οικογενειάρχη. Άσε που μερικά τα βρίσκω σαφώς πιο σπορτίφ από τα σεντάν από όπου προέρχονται....Η ιστορία αγωνιστική ή όχι λίγο σημασία έχει για το τελικό προιόν και μάλιστα της κατηγορίας που συζητάμε... Απλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τυχόν προτίμηση σε μάρκα αν και κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται δικαιολογία.
Το είδος του δισκόφρενου ή της δαγκάνας δεν προεξοφλεί την αποτλεσματικότητά του.
Δεν μπορούν να βγαίνουν αυθαίρετα και καθόλου καλά τεκμηριωμένα συμπεράσματα από ένα μοντέλο για όλα τα μοντέλα μιας μάρκας κοκ. -
νομίζω ότι συμφωνώ , πολλά s.w είναι όμορφα ίσως και πιο πολύ από τις σεντάν εκδόσεις
-
παραθέτω αυτά, που στα μάτια μου είναι πιο όμορφα ....
alfa romeo 159 sportwagon
honda accord tourer
vovlo v50
audi A4 station -
-
Tα 4 στέισον που μόλις παρατέθησαν είναι ακριβότερα από τα 25.000 ευρώ που θέτει σαν όριο για καινούργιο ο ερωτών.
Επίσης πολύ σπάνια δημοσιεύεται κάποιο από αυτά σαν μεταχειρισμένο. -
alfa 1.8 από 28.500
honda 2.0 από 32.000
v50 1,6 από 24.100
A4 1,8 από 30.000οκ, είναι λίγο πιο ακριβά από τα 25.000 (τιμοκατάλογος)... αλλά για δες και τις εκπτώσεις που έχουν οι αντιπρόσωποι τώρα στο τέλος του χρόνου .. που θέλουν να κάνουν τζίρο, για να αποκτήσουν εκπτώσεις για
τον επόμενο χρόνο. Μια βόλτα στις αντιπροσωπίες ...και δεν θα χάσεις...μτχ τώρα ... στην γνωστή σελίδα http://www.car.gr Μπορείς να βρεις αρκετά και σε συμφέρουσες τιμές ...
-
Νεο Avensis station.
-
αισθητικά λίγο με χαλάει .... αξιόλογο δε ...
-
Συμφωνώ και εγώ ότι τα sw πολλές φορές είναι πιο όμορφα.
Στα παραπάνω προσθέστε και το 6 της mazda -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αισθητικά λίγο με χαλάει .... αξιόλογο δε ...
αξιολογο και αβενσις.... αντιδιαμετρικες εννοιες
-
Πολύ καλές φωτό , ειδικά το Audi και το Honda super , πολύ όμορφα
Στο παρελθόν έχω οδηγήσει και ένα φτιαγμένο Audi τέτοιο (λόγω δουλειάς -ομάδα Σ) για όποιον ξέρει και κατάλαβα από πρώτο χέρι πως πάει.
Πάντως ακόμα δεν πιστέυω ότι έχουν πέραση στην Ελλάδα τα station wagon.. -
Audi RS2 ?
-
-
-
πανέμορφη...
-
δεν μου αρέσει.... μάλλον το χρώμα ....
το πιο όμορφο νομίζω είναι το Α4 avant.
Δίλημμα , ακούω γνώμες