-
εβο αν το πλακωνεις χωριςνα το χρησιμοποιεις αθηνα απλα να το βγαζεις εξω γρηγορες βολτες θες
καθε 3 λαστιχα
καθε 5 τακακια
καθε 8-9 αναρτηση
καθε 11-12 συμπλεκτη
ή τελος παντως στα 10 ολα τα παραπανω τουλαχιστον 1 φορα και λαστιχα 2....αν δεις ποσο κοστιζουν θα καταλαβεις οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν.....
οποτε αν ρωτας κοστος συντηρησης εβο απο τωρα μαλλον θα εχεις προβλημα ή απλα θα αναγκαστεις μετα απο ενα σημειο να το πηγαινεις κοτα γιατι δε σε βγαζει σε συντηρηση...
ειναι ενα παρα παρα παρα πολυ ακριβο στη συντηρηση παιχνιδι και παλι καλα που δε βγαζει κιχ βλαβες -
γιατι αναρτηση καθε 8-9?
στο Ακροπολις θα πηγαινει? -
Προσωπικά έχω ένα EVO VIII το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 3 χρόνια. Έχω κάνει 57-58 χιλ. χιλιόμετρα μέχρι τώρα, τα περισσότερα σε αυτοκινητόδρομο με μέση ταχύτητα γύρω στα 140-150.
Δεν μου έχει βγάλει ζημιές καθόλου. Από φθορές έχω αλλάξει δίσκο-πλατώ μια φορά, λάστιχα άλλη μία και τακάκια άλλη μία.
Κατανάλωση μέση γύρω στα 13-14 λίτρα (κάτω από 11 δεν πέφτεις με τίποτα, προς τα πάνω δεν έχει όριο)
Από αλλαγές μόνο ρυθμιστή πίεσης τούρμπο (99% το δουλεύω στην εργοστασιακή) και μια συσκευή που αφαιρεί τον κόφτη χιλιομέτρων, Ιαπωνικό γαρ). Τριγμούς έχει λίγους.
Δεν το πηγαίνω άγρια πολύ συχνά, οπότε υπολόγισε ότι ανάλογα με τα ζόρια έρχονται και οι φθορές.
Μην ξεχνάς όμως ότι το μεταχειρισμένο είναι πάντα λαχείο. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
καθε 3 λαστιχα
καθε 5 τακακια
καθε 8-9 αναρτηση
καθε 11-12 συμπλεκτη
ή τελος παντως στα 10 ολα τα παραπανω τουλαχιστον 1 φορα και λαστιχα 2....Το EVO θα κανει ταξιδια στην εθνικη. Οσο γρήγορα και να ειναι αυτα...
τακακια με βλεπω για 20000 Km και αν
αναρτηση 50000 Km
συμπλέκτη υπολογίζω τουλαχιστον 50000 Km
λάστιχα ας πούμε 20-30000 Kmοποτε αν ρωτας κοστος συντηρησης εβο απο τωρα μαλλον θα εχεις προβλημα ή απλα θα αναγκαστεις μετα απο ενα σημειο να το πηγαινεις κοτα γιατι δε σε βγαζει σε συντηρηση...
Το βασικο μου ερωτημα ειναι για το ποσο αξιοπιστο είναι. Το κόστος χρήσης δε με ενδιαφερει, απλα θέλω να ξλερω αν βγάζει συγκεκριμένες ζημιές οι οποιές θα ανεβασουν το κόστος συντήρησης.
Ξαναλέω πως ούτε πίστες θα κάνει το αμάξι, ούτε κόντρες, ούτε εκκινήσεις.
Διαβάζοντας forum του εξωτερικου εχω καταλήξει στα νούμερα που έδωσα παραπάνω.
Εχω μιλήσει και με 2 ιδιοκτήτες οι οποίοι το μόνο που είχαν να του καταλογήσουν είναι οτι καίει πολύ.Στα υπόλοιπα όπως του φαίρεσαι σου φαίρεται.
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Προσωπικά έχω ένα EVO VIII το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 3 χρόνια. Έχω κάνει 57-58 χιλ. χιλιόμετρα μέχρι τώρα, τα περισσότερα σε αυτοκινητόδρομο με μέση ταχύτητα γύρω στα 140-150.
Δεν μου έχει βγάλει ζημιές καθόλου. Από φθορές έχω αλλάξει δίσκο-πλατώ μια φορά, λάστιχα άλλη μία και τακάκια άλλη μία.
Κατανάλωση μέση γύρω στα 13-14 λίτρα (κάτω από 11 δεν πέφτεις με τίποτα, προς τα πάνω δεν έχει όριο)
Από αλλαγές μόνο ρυθμιστή πίεσης τούρμπο (99% το δουλεύω στην εργοστασιακή) και μια συσκευή που αφαιρεί τον κόφτη χιλιομέτρων, Ιαπωνικό γαρ). Τριγμούς έχει λίγους.
Δεν το πηγαίνω άγρια πολύ συχνά, οπότε υπολόγισε ότι ανάλογα με τα ζόρια έρχονται και οι φθορές.
Μην ξεχνάς όμως ότι το μεταχειρισμένο είναι πάντα λαχείο.Θεοδόση νομίζω οτι κάτι παρόμοιο πρέπει να περιμενω και εγω. Αλλωστε πόσο να πιέσεις ενα αμάξι στην εθνικη (ακόμα και αν ειναι άδεια)?
Για τους τριγμούς πες κατι παραπάνω.
Έχεις μαμα αναρτηση?
Συνολικά χιλιόμετρα?
περιοχές που ακους θορύβους
μετα απο ποσο καιρο αρχιζε να τριζει? -
Τριγμοί λίγα πράγματα, σε σημεία που 'πείραξε' ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (έβαλε καντράν της Ralliart, bluetooth και κάτι τέτοια)
Ανάρτηση μαμά. Συνολικά 82000 χλμ. Το τρίξιμο είναι από τότε που το πήρα αλλά δεν είναι οι κλασικοί τριγμοί, είναι σε κάποια σημεία και δεν ασχολήθηκα να τους εξαλείψω).
Λάδια αλλάζω κάθε 10000 χλμ, πριν 10000 άλλαξα και βαλβολίνες κλπ. Από εκεί και πέρα σέρβις δεν του κάνω, μόνο αν ζητήσει κάτι. -
Ωφείλω να ομολογήσω πως είσαι σούπερ εκκεντρικός επιλέγοντας έβο για ταξίδια στην εθνική καλοτάξιδο ...
-
καταρχην προσπαθησε να αγορασεις 8αρι και οχι 7αρι.
θα ειναι 3-5 χρονια νεωτερο,λογικα θα εχει λιγοτερα χλμ,και θα εχεις περισσοτερες επιλογες για να διαλεξεις λογω πληθωρας.Θα μπορεις να τσεκαρεις εαν εχει κανει ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο,κατι που με το 7αρι ουτε να το διανοηθεις.Εχουν αρκετη διαφορα στην συμπεριφορα τους στον δρομο λογω sayc.πολυ πιο εξελιγμενο στο 8αρι σε συγκριση με το 7.
Για το κοστος χρησης υπολογισε ελαστικα(απο 500-800 ευρω) καθε 10κ χλμ με λογικη χρηση και ταξιδια.Συμπλεκτη αν δεν κανεις εκκινησεις σταματημενος βγαζει πανω απο 40κ,αλλα εαν χρειαστει θα πληρωσεις 500 για σετ αμπραγιαζ,και αν θελει και βολαν αλλα 450.
καταναλωση μπορεις να εχεις το λιγοτερο 11-12 λιτρα με κρουιζινγκ στην εθνικη στα 120-140 ατουρμπιστος μεχρι 25 εαν πας τεζα σε αδεια εθνικη.Μεση θα σου ελεγα τα 13-15 και με πολη.Υπολογισε οτι οταν ειναι μαμα καιει βενζινες στο γαμο του γκιοζη λογω πολυ πλουσιου προγραμματος στον μαμα εγκεφαλο.Πολλα φλασαρισμενα καινε λιγοτερο απο μαμα σε λογικες συνθηκες.
προβληματα βγαζουν,αναλογα την χρηση που του κανεις και την τυχη που θα εχεις.
Το βασικοτερο ειναι να το αγορασεις συνηδητοποιημενα και οχι γιατι αποτελει ονειρο φοιτητικο εαν μου επιτρεπεις.Θα σε ''κουρασουν'' γρηγορα τα μειονεκτηματα του.Το εχουμε δει πολλακις μεσα στο εβοκλαμπ απο πολλους αγοραστες.
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα για να ευχαριστηθεις οδηγηση σε βουνα και στροφες,και να πας πολυ γρηγορα απο το σημειο Α στο σημειο Β με οποιοδηποτε καιρο και οποιοδηποτε δρομο,αλλα απαιτει και υποχωρησεις.Υποχωρησεις που οι πιο πολλοι δεν τις δεχονται και καλα κανουν.Κανει θορυβο καιει πολλα,ειναι σκληρο μεσα στους καροδρομους της Αθηνας,δεν κοβει το τιμονι του σε μανουβρες,θελει μεικτη ασφαλεια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(1000-1300 ευρω ετησιως),σημα ακριβο,ανταλλακτικα ακριβα.Λιγοι ειναι αυτοι που θα ειναι διαθετημενοι να πληρωνουν ολα αυτα ενω δεν το χρησιμοποιουν για αυτο που κατασκευαστηκε.
Προσεχε πολυ με την αγορα του γιατι αν ψωνησεις απο σβερκο,καηκες!
καθαρα αυτοκινητα υπαρχουν παντως και ειναι και νορμαλ απο τοτε που αγοραστηκαν,και ειναι και αρκετα.
καλη τυχη και αν χρειαστεις τπτ μην διστασεις να με ενοχλησεις. -
Να προσθέσω το σκληρό / κουραστικό συμπλέκτη σε αυτά που είπε ο φίλος πιό πάνω, από γνωστό που από m3 πήγε σε evo.
-
Δε νομίζω ότι ένα EVO ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και ταξίδια. Η κατανάλωση, η σκληρή ανάρτηση και η 'αγωνιάρικη' αίσθηση είναι μάλλον κουραστικά στα ταξίδια.
-
+1
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δε νομίζω ότι ένα EVO ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και ταξίδια. Η κατανάλωση, η σκληρή ανάρτηση και η 'αγωνιάρικη' αίσθηση είναι μάλλον κουραστικά στα ταξίδια.Ξεκινάω ανάποδα μιας και θα πω λιγότερα...
Δεν με ενδιαφέρει η καθημερινη χρήση καθόλου.
Το χειρότερο που μπορει να του τυχει είναι 3-5 βόλτες το μήνα, βράδυ στην άδεια Αθήνα, άντε και μια φορά το μήνα να πάει super market.
Ως προς τα ταξίδια εχω σαν σημειο αναφορας τα προηγούμενα αμαξια μου.
Το rallye μετα τα 140-150 είχε πολύ φασαρία κυρίως απο τον κινητήρα και το mr2 πάλι μετα τα 160 εχει πολλους αεροδυναμικούς θορύβους.
Αυτό που θέλω ειναι να μπορω να πηγαίνω με 180 και να είμαι όπως με το rallye στα 120 (από θεμα φασαρίας μιλάω).
Κατα τα άλλα το σκληρό μου αρέσει, αρκεί να μην δημιουργεί πρόβλημα στο αμάξωμαι.
Δηλαδη να μην αρχίσει και κοπανάει και τρίζει το αμαξι.Όσο για την κατανάλωση...θα κάνω 1.000-1.200 Km το μήνα, πόσο μπορει να με νοιάξει?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
καταρχην προσπαθησε να αγορασεις 8αρι και οχι 7αρι.
θα ειναι 3-5 χρονια νεωτερο,λογικα θα εχει λιγοτερα χλμ,και θα εχεις περισσοτερες επιλογες για να διαλεξεις λογω πληθωρας.Θα μπορεις να τσεκαρεις εαν εχει κανει ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο,κατι που με το 7αρι ουτε να το διανοηθεις.Εχουν αρκετη διαφορα στην συμπεριφορα τους στον δρομο λογω sayc.πολυ πιο εξελιγμενο στο 8αρι σε συγκριση με το 7.Η αληθεια είναι οτι 7αρια δε βρισκω. ΑΛΛΑ εχωενα συγκεκριμένο στο μυαλό μου και γι΄αυτο το αναφέρω συνέχεια. Το 7 μου αρεσει περισσότερο απο το 8 (εξωτερικά και εσωτερικά τα καθίσματα), αλλα κατα τα άλλα ολά ειναι ενάντια στο 7.
Υπολογισε οτι οταν ειναι μαμα καιει βενζινες στο γαμο του γκιοζη λογω πολυ πλουσιου προγραμματος στον μαμα εγκεφαλο.Πολλα φλασαρισμενα καινε λιγοτερο απο μαμα σε λογικες συνθηκες.
Το γνωρίζω αυτό. Γι΄αυτο έλεγα οταν με το καλό το πάρω και αφού περάσει κανένα 6 μηνο να του βάλω ενα plug and play εγκέφαλο (motec ή autronic) μόνο και μόνο για να δουλευει καλυτερα ο κινητήρας. Άλογα παραπάνω (και πίεση) δε θέλω.
Αλλα φοβάμαι πολύ ποιός θα βάλει χέρι στο αμάξι (γι΄αυτο άλλωστε και στα αμαξια που είχα δεν άλλαξα ούτε βίδα).
Θα δείξει...προβληματα βγαζουν,αναλογα την χρηση που του κανεις και την τυχη που θα εχεις.
Αυτο τώρα τι το ήθελες?
Το βασικοτερο ειναι να το αγορασεις συνηδητοποιημενα και οχι γιατι αποτελει ονειρο φοιτητικο εαν μου επιτρεπεις.Θα σε ''κουρασουν'' γρηγορα τα μειονεκτηματα του.Το εχουμε δει πολλακις μεσα στο εβοκλαμπ απο πολλους αγοραστες.
Όνειρο αποτελούσε και το rallye και πραγματοποιήθηκε.
Το ίδιο και το mr2 (αν και μεταχειρισμένο).Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με το EVO. Θεωρώ και τα δυο αμάξια που είχα 'ειδικά', αλλα αν δε ζήσεις με ενα αμαξι δε μπορεις να το κρίνεις σωστά. Μακάρι να μην κανω λάθος.
Κανει θορυβο καιει πολλα,ειναι σκληρο μεσα στους καροδρομους της Αθηνας,δεν κοβει το τιμονι του σε μανουβρες,θελει μεικτη ασφαλεια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(1000-1300 ευρω ετησιως),σημα ακριβο,ανταλλακτικα ακριβα.Λιγοι ειναι αυτοι που θα ειναι διαθετημενοι να πληρωνουν ολα αυτα ενω δεν το χρησιμοποιουν για αυτο που κατασκευαστηκε.
Γιατι θέλει μεικτή οπωσδήποτε? Σε κανένα αμαξι μου δεν ειχα μεικτη (μόνο κλοπής) και ποτέ δεν τη χρειάστηκα. Άλλωστε για το EVO θα νοικιάσω και γκαράζ για να μην το αφήνω στο δρόμο.
καθαρα αυτοκινητα υπαρχουν παντως και ειναι και νορμαλ απο τοτε που αγοραστηκαν,και ειναι και αρκετα.
Το ξέρω και το διαπιστώνω καθημερινά. Το θέμα ειναι να βρείς ενα απο αυτα.
καλη τυχη και αν χρειαστεις τπτ μην διστασεις να με ενοχλησεις.
ευχαριστώ πολύ
-
Φίλε όταν με το καλό το βρείς, στείλε pm, να το φέρεις να έχεις γνώμη από εξουσιοδοτημένο.
-
οποιος εχει εβο και βγαζει πανω απο 10000χλμ με τα ιδια τακακια και λαστιχα απλα δεν εχει εβο αλλα μιτσουμπισι
αυτα που ανεφερα ειναι απο χρηση σε εβο8 φιλου
ο οποιος ειχε και δευτερο αμαξι
και το εβο εβγαινε για καμια βολτα τα βραδια
απο γλυφαδα μεχρι σουνιο και πισω
πιστα δε ειχε μπει μονο 1 φορα καρτοδρομο
επισης το παιδι δεν εκανε κοντρες σε φαναριααπλα το αμαξι το πηγαινε οσο πηγαινε...............
ο συμπλεκτης καηκε ουσιαστικα σε ενα βραδυ..αυτο πριν το δωσει...
γενικα εγω τετοιο σπορ αμαξι δε θα το αγοραζα ευκολα μεταχειρισμενο.
ειναι απιστευτος ο βιασμος που μπορει να εχει υποστει απο το προγηουμενο ιδιοκτητη χωρις να εχεις ιδεα.
ο φιλος μου το βραδυ πριν το δωσει απλα ελιωσε ενα σετ λαστιχα και ενα σετ συμπλεκτη
γιατι ο βλακας που το πηρε του ειπε οτι θα ερθει το αλλο πρωι να το παρει.μη κανουμε σχολια για το φιλο μου ειναι ο τριμεγιστος μαλακας και απαραδεκτος στο οτι δε σεβεται τη περιουσια που παρεδωσε στον αλλο αλλα και ο αλλος ακομα χειροτερος που αφηνε το αμαξι να βολταρει ετσι....
στο θεμα μας φιλε απο αυτα που αναφερεις σορι αλλα νομιζω οτι ενα σουμπι ταιριαζει καλυτερα στη φιλοσοφια σου. κανει τρομερα ταξιδια . πολυ πιο ησυχο και ευχρηστο .
οκ χειροτερο στο οριο και απολυτη οδηγηση αλλα οι διαφορες ειναι μικρες και οχι κατι το τραγικο οπως τα παρουσιαζουν καποιες φορες μερικα περιοδικα (βεβαια εξαρταται τι γενιες συγκρινουμε) -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
στο θεμα μας φιλε απο αυτα που αναφερεις σορι αλλα νομιζω οτι ενα σουμπι ταιριαζει καλυτερα στη φιλοσοφια σου. κανει τρομερα ταξιδια . πολυ πιο ησυχο και ευχρηστο.Και η Mercedes του πατέρα μου κάνει ακόμα καλυτερα, μηπως να παίρνω αυτη για τα ταξίδια?
οκ χειροτερο στο οριο και απολυτη οδηγηση αλλα οι διαφορες ειναι μικρες και οχι κατι το τραγικο οπως τα παρουσιαζουν καποιες φορες μερικα περιοδικα (βεβαια εξαρταται τι γενιες συγκρινουμε)
Αν και δεν έχω απορρίψει το subaru (μιλάμε για sti 2004-05) αν καταλήψω σε τετρκίνητο sedan θα πάρω το EVO. Είναι και υποκειμενικά, αλλα και αντικειμενικά καλύτερο.
οποιος εχει εβο και βγαζει πανω απο 10000χλμ με τα ιδια τακακια και λαστιχα απλα δεν εχει εβο αλλα μιτσουμπισι
Σε αυτο δε θα κανω κανένα σχόλιο. Είμαι σίγουρος πως οι χρήστες του θα σε διαψεύσουν.
Απλά ειναι σαν να λέω οτι όποιος έχει rallye και δεν αλλάζει λάστιχα και τακάκια κάθε 10.000 Km δεν έχει rallye, αλλα ενα απλό 106.
Συγνώμη αλλα δεν ειναι έτσι. -
@ evolander
σωστος το ξεχασα αυτο.Εαν πεσεις σε κανα ποταμι με κινηση φτιαχνεις τρικεφαλο.
@pskarm
για τα ελαστικα εχεις δικιο.δεν βγαζουν πανω απο 10κ αν το κυνηγας,αλλα απο την αλλη μπορεις να τα φας και σε 2κ.
για τα φρενα το προβλημα δεν ειναι οτι τρωγονται(τα μαμα) αλλα οτι ζεσταινονται για πλακα.Βαζεις καλο τακακι και βγαζει χλμ παρα πολλα.Στο δικο μου με καρμποτεκ χρ10 αλλαζω μονο δισκους,τακακια ποτε
ο δισκος δεν φαγωνεται στο εβο εαν ξερεις να οδηγας σαν ανθρωπος τουλαχιστον.Εαν αρχησεις εκκινησεις απο σταματημενος τον τρωει σε λιγες εκκινησεις.
@dimgster
μαλλον το διατυπωσα λαθος και σε τρομαξα.Προβληματικα δεν ειναι,αλλα ειναι πιθανον να σου βγαλει κατι οπως βγαζουν ολα τα αυτοκινητα απο τσινκουε μεχρι φερραρι.Μην νομιζεις οτι ειναι αθραυστα!
αυτο που θελεις για το ταξιδι θα σε αφησει ικανοποιημενο 101% Το προβλημα της ανεσης υπαρχει μεσα σε πολη με λιγα χλμ και κακο δρομο.Μολις φυγει πανω απο 70-90 χλμ ειναι σχεδον οπως ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο.
να χρησιμοποιησεις τον συμφορουμιτη που σου ειπε οτι δουλευει σε εξουσιοδοτημενο,καλη βοηθεια για να τσεκαρεις και το αρχειο εγγυησεων
εαν δω κατι καλο στο εβοκλαμπ θα ενημερωσω. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@pskarm
για τα ελαστικα εχεις δικιο.δεν βγαζουν πανω απο 10κ αν το κυνηγας,αλλα απο την αλλη μπορεις να τα φας και σε 2κ.Με τη χρήση που λέω εγω τα λάστιχα δε θα βγάζουν 20.000+ Km?
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να φας ενα λάστιχο τόσο γρήγορα, αν δε το γλυστράς.αυτο που θελεις για το ταξιδι θα σε αφησει ικανοποιημενο 101% Το προβλημα της ανεσης υπαρχει μεσα σε πολη με λιγα χλμ και κακο δρομο.Μολις φυγει πανω απο 70-90 χλμ ειναι σχεδον οπως ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο.
Έτσι το φαντάζομαι και εγω. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο θόρυβος, αλλα πιστεύω οτι ένα αμαξι που μπορεί να πάει με 250 στα 180 θα είναι 'χαλαρο'.
να χρησιμοποιησεις τον συμφορουμιτη που σου ειπε οτι δουλευει σε εξουσιοδοτημενο,καλη βοηθεια για να τσεκαρεις και το αρχειο εγγυησεων
εαν δω κατι καλο στο εβοκλαμπ θα ενημερωσω.Έχω ηδη μιλήσει μαζί του.
Ευχαριστώ.
-
απο θορυβο στο ταξιδι δεν θεωρειτε απο τα ησυχα αυτοκινητα,αλλα σε συγκριση με 106 θα σου φανει ''μερσεντε''
σε αυτο βοηθαει και η μακρια σχετικα 5η τους.
τα ελαστικα εαν δεν το γλυστρας θα σου βγαλουν 20κ. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
απο θορυβο στο ταξιδι δεν θεωρειτε απο τα ησυχα αυτοκινητα,αλλα σε συγκριση με 106 θα σου φανει ''μερσεντε''
Mitsubishi evo Ζώντας μαζί του...απορίες