-
Σωστά σωστά λάθος μου. Ξέρω όντως τον αναλαφρό χαρακτήρα των ποστ σου.
Αλλά ας μην χαλάμε άλλο το θέμα με οφφ τόπικ και σχόλια επί της δουλείας των μοντ... -
Το isofix φυσικά και δεν είναι απαραίτητο... Αλλά υπάρχουν άλλα θέματα ασφάλειας...
Πιο συγκεκριμένα, αυτός που σχεδίαζε το Avensis, είχε στο μυαλό του και δυό μωρά πίσω...
Αυτός που σχεδίασε την clk, τα είχε? -
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Αυτός που σχεδίασε την clk, τα είχε?
φυσικα και τα ειχε, απλα ηταν barely legal μωρα... και τους εκανε και η απλη ζωνη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
φυσικα και τα ειχε, απλα ηταν barely legal μωρα... και τους εκανε και η απλη ζωνηχαχαχχχα, καλό...
_
-
-
Ο χρήστης Xristinaki έγραψε:
Σκέφτομαι πως τα Mercedes δεν χάνουν την αξία τους με τα χρόνια, όσο παλιώνουν αποκτούν συλλεκτική αξία, είναι σαν τα παλιά κρασιά.
Έχεις δίκιο αλλά τα κρασιά δεν τα ανοίγουν. Το μτχ μερκ είναι σα να το πήρε ο 1ος να ήπιε 5 γουλιες, μετά ο 2ος άλλες 5 και μετά πόσο να το πουλήσεις το υπόλοιπο?
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Πως δεν χωραει το QQ αναμεσα στα θηρια (ας συγκρατηθω) και χωραει το μικροτερο σε ολους τι μετρησεις χωρου S40 δεν το καταλαβα. Αλλα απο την αλλη τα βολβο ειναι πριμιουμ και χωρανε παντου.Τωρα το κουτι με ρόδες προιον markeing κασκαι με την μετριότη ποιότητα κατασκευής που χωράει ανάμεσα στα υπόλοιπα ??? μην τρελαθούμε κιόλας . Απλα να λέει κανείς ότι έχει ψευτοτζίπ. ???
τέσπα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πως δεν χωραει το QQ αναμεσα στα θηρια (ας συγκρατηθω) και χωραει το μικροτερο σε ολους τι μετρησεις χωρου S40 δεν το καταλαβα. Αλλα απο την αλλη τα βολβο ειναι πριμιουμ και χωρανε παντου.
Τωρα το κουτι με ρόδες προιον markeing κασκαι με την μετριότη ποιότητα κατασκευής που χωράει ανάμεσα στα υπόλοιπα ??? μην τρελαθούμε κιόλας . Απλα να λέει κανείς ότι έχει ψευτοτζίπ. ???
τέσπα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Τα κουτια, τους αραμπαδες με ροδες και τις απτες πχοιοτητες τις προσπερναω. Το σχολιο μου ηταν συγκεκριμενο: αν το qq δεν χωραει αναμεσα στα θηρια πως χωραει το S40 που ειναι μικροτερο; Γιατι υποθετω το 'θηρια' πηγαινε στους χωρους, και οχι στους θηριωδεις κινητηρες του Μοντεο και του Αβενσις. Επισης το 'θηρια' μαλλον δεν πηγαινε στην πχοιοτητα που αναφερεις μεταγενεστερα.
Οσον αφορα το marketing, το S40 ειναι μια χαρακτηριστικη περιπτωση, για το πως ενα αυτοκινητο που ανηκει σε μικροτερη κατηγορια (τζετα, κορολα, αδερφακι_μαζντα_3) συγκρινεται με αυτοκινητα μεγαλυτερης (και φυσικα χανει πανηγυρικα). Αλλα ειπαμε, ειναι πριμιουμ, οποτε το βαζουμε οπου γουσταρουμε.
-
πάντως, ας έχουμε υπόψη ότι η ενδιαφερόμενη ζει στην Κύπρο όπου έχουν άλλες 'οδηγικες συνήθειες' (όλα σχεδόν είναι αυτόματα, πολλά γιαπωνέζικα, μεγάλοι κυβισμοί κλπ...)
-
Ο χρήστης Xristinaki έγραψε:
Σκέφτομαι πως τα Mercedes δεν χάνουν την αξία τους με τα χρόνια, όσο παλιώνουν αποκτούν συλλεκτική αξία, είναι σαν τα παλιά κρασιά. Το CLK είναι ονειρεμένο, δηλαδή το βλέπω και λιώνω Και για δύναμη μιλάμε θα δω τη διαφορά.
πρωτα απο ολα η clk δεν ειναι ουτε θα γινει ποτε συλλεκτικο αυτοκινητο..οι μεγαλες mercedes χανουν με γογροτατους ρυθμους την αξια τους.
δευτερον,ελπιζω να μη χρησιμοποιησε κανεις αυτο το επιχειρημα για να σου μοσχοπουλησει μεταχειρισμενο με 75Κ χλμ...πριν μιλουσες για καροτσια στα πισω καθισματα,τωρα οι πισω πορτες ειναι πλεον αχρηστες???
αν θες τη γνωμη μου(θα το πω και σε σενα) πηγαινε παρε κανα καινουριο και ας μην ειναι mercedes,γιατι με 75(και τουλαχιστον καμια 20αρια αλλα) χιλιαδες χλμ,τα διαφορικα και οι εγκεφαλοι που μπορει να χρειαστει να πληρωσεις θα σου το βγαλουν ξινο στο τελος..
-
Kαλά, δεν νομίζω να θέλει διαφορικό και εγκέφαλο σε 100k χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά, δεν νομίζω να θέλει διαφορικό και εγκέφαλο σε 100k χιλιόμετρα.εχω φιλο μου με slk κατω απο 100Κ χλμ που αλλαξε διαφορικο και με το θεμα του εγκεφαλου απλα το σβηνει και το ξαναβαζει μπροστα μπας και δουλεψει σωστα,αλλιως δε παει βημα(την ειχε παρει και 35Κ!!! και αφου μετα πηγε στην αντιπροσωπεια ανακαλυψε οτι εχει τουλαχιστον αλλα 20Κ απο αυτα που του χε πει ο μαντρας το πηρε με 60 και ειχε παει για service τελευταια φορα στα 80!!!!!! )
καλες οι mercedes,αλλα οχι μεταχειρες...και ειδικα απο γνωστο..αν σου βγαλει τιποτα τι θα πας να του πεις μετα???
διαφωνεις οτι καλυτερα να παιρνεις το καινουριο που σηκωνει η τσεπη σου παρα να μπλεξεις??
ενας αλλος γνωστος του πατερα μου αγορασε μια clk(απο μαντρα) ξεκιναει να παει ταξιδι και στην εθνικη του εσκασε το λαστιχο,το οποιο ηταν στα τελευταια του(θα χε φαει και ολα τα πεζοδρομια)..
επιπλεον ζημια και παραλιγο να σκοτωθει...ελεγμενη και ετοιμη για ταξιδι του χαν πει....και αντε μετα να βρεις το δικιο σου...
-
Διαφωνώ εν μέρη, γιατί δεν είναι ο κανόνας αυτό που λες. Φυσικά το μεταχειρισμένο το ψάχνουμε εξονυχιστικά και δεν μένουμε στις διαβεβαιώσεις του εκάστοτε πωλητή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαφωνώ εν μέρη, γιατί δεν είναι ο κανόνας αυτό που λες. Φυσικά το μεταχειρισμένο το ψάχνουμε εξονυχιστικά και δεν μένουμε στις διαβεβαιώσεις του εκάστοτε πωλητή.κοιτα εχω και αρκετες περιπτωσεις γνωστων που εχουν μεταχειρισμενα χωρις κανενα απολυτως προβλημα,αλλα αυτο ειναι αρκετα και θεμα τυχης..
Εγω στο δικο μου καινουριο αυτοκινητο ξερω ποσες φορες εχω γρατζουνισει κιβωτιο,ποσα πεζοδρομια εχω χτυπησει τι τρακαρισματα εχω και τι σκισιμο εχει φαει στη μεταχειρα αυτα τα μαθαινεις μετα ,αφου με εναν τυπικο ελεγχο δε μπορουν να φανουν ολα...
με λιγα λογια υψηλο ρισκο. -
Μην ξεχνάς τους κόφτες, τις καρφωτές και τις εκκινήσεις των παιδιών της αντιπροσωπείας.
-
ναι αλλα ποσο κακο να του χουν κανει σε 20 με 70 χλμ..???αλλωστε και το μεταχειρισμενο τα χε καποτε περασει αυτα..
-
Ναι, τελικά πήραμε το CLK σε δικό μας μηχανικό, το σήκωσε και από κάτω είχε πολλή σκουριά. Αγγλικό είναι οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο με τις καιρινές συνθήκες που επικρατούν εκεί. Βρήκε μάλιστα από κάτω λιπάσματα. Οπότε πάει περίπατο το ονειρεμένο αμάξι
Μένει η επιλογή για καινούργιο Toyota avensis (manual) ή Honda civic (automatic). Προς δεύτερο κλίνω...
-
Επειδή αναφέρθηκε η Mercedes αν πάει κάποιος μια μεταχειρισμένη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για έλεγχο δεν θα δουν αν έχει γυρισμένο οδόμετρο ή παρόμοια καφρίλα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε η Mercedes αν πάει κάποιος μια μεταχειρισμένη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για έλεγχο δεν θα δουν αν έχει γυρισμένο οδόμετρο ή παρόμοια καφρίλα;Εδώ παίζεται κάπως το θέμα... Υποτίθεται ότι μένουν στη μνήμη τα κανονικά χλμ, γιατί ο κοντερατζής έχει επέμβει μόνο στο οδόμετρο. Αυτό μάλλον συνέβαινε παλιότερα όμως. Τώρα μάλλον επεμβαίνουν και στο λογισμικό, οπότε τρεχαγύρευε.
Σε αυτή την περίπτωση, αν τα κανονικά χλμ σε ένα αυτοκίνητο εισαγωγής έχουν μείνει μόνο στη μνήμη του υπολογιστή στο εξουσιοδοτημένο που έκανε σέρβις στη Γερμανία, τρεχαγύρευε.
Απ'ότι ακούω πάντως, αυτή την εποχή οι κοντερατζήδες είναι περιοδεύοντες με ένα laptop στον ώμο, από μάντρα σε μάντρα... -
Με λίγα λόγια είναι πάρα πολύ πιθανό να μην ξέρουμε τί αγοράζουμε .
Γεια - Έρευνα αγοράς