-
30-33k για 'κουπέ στη C'
Scirocco 2.0TFSI (200ps)........30.700
Volvo C30 T5 (220ps)............32.950
Alfa Romeo GT 2.0 (165ps).....32.400 -
30-33k για 'κουπέ στη C'
30-33k για 'κουπέ στη C'
Δυστυχως αν και ιταλοφιλος η GT με τα σκαρτα 165 ατμοσφαιρικα αλογα της και αυτη την τιμη δεν παει πουθενα. Το C30 T5 ειναι συμπαθεστατο με εξαιρετικο μοτερ, δυναμικη εμφανιση αν βαλεις το R design (αληθεια ποιο το επιπλεον κοστος) και καλο κρατημα, χωρις να ειναι ιδιαιτερα σπορ ομως. Τελικα επιλεγω Scirocco γιατι ειναι αντικειμενικα η καλυτερη επιλογη αν και θα μου αρεσε και το C30 T5.
-
SCIROCCO δαγκωτο
-
Το volvo για ξεκάρφωμα μπήκε;
Είναι μεγάλη επιτυχία για την ιταλίδα να συγκρίνεται με το φρεσκότατο, τεχνολογικά προηγμένο και πανέμορφο (για vw) σιρόκο και να έχεις δίλημμα για το ποιο θα αγοράσεις.
Η λογική (μόνο τον τομέα μεταπώληση να δει κανείς) λέει σιροκο. Η καρδιά λέει..., η καρδιά δεν λέει τίποτα. Εξαρτάται τα γούστα του καθένα.
-
Θα ελεγα πως το Scirocco ειναι αυτονοητη επιλογη.... Τα αλλα δεν βλεπω πως θα μπορουσαν η σε ποιο τομεα να ανταγωνιστουν την ολοκληρωμενη προταση της VW.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
30-33k για 'κουπέ στη C'Scirocco 2.0TFSI (200ps)........30.700
Alfa Romeo GT 2.0 (165ps).....32.400Κοιτα θα σου μιλησω ειλικρινα.
Αν σκεφτεσαι καθαρα ορθολογικα και ζυγιζεις ακομη και με το γραμμαριο τα δεδομενα, η επιλογη της GT απλα ειναι ουτοπια.
Η λογικη λεει ξεκαθαρα πρωτα Σιροκο και Βολβο και αναλογως τι ειδους ανθρωπος εισαι στην καθημερινη σου ζωη επιλεγεις. Εισαι πιο μαζοποιημενος το σιγουρα το Γκολφ Κουπε ειναι αυτο που θα επιλεξεις.
Θες να εισαι πιο ξεχωριστος και στη ζωη σου παντα ακολουθεις την δυσκολη οδο, εισαι εκκεντρικος ακομη και στο ντυσιμο τοτε θα επιλεξεις Βολβο.Παμε τωρα στην GT. Εγω θα επελεγα GT αλλα εγω ειμαι ενας αγοραστης που το πανεπιστημιακο marketing εχει σηκωσει τα χερια ψηλα. Ποτε δεν αγορασα ορθολογικα ποτε δεν ζυγισα τι δινω και τι παιρνω. Παντα ακολουθω αυτο που θα κανει την καρδια μου να χτυπησει δυνατα.....Κατι σαν οταν ημουν παιδι και ειχα βγει το πρωτο ραντεβου με γκομενα.
Η GT ειναι σχεδιαστικη αποκορυφωση. Ειναι ενα σχεδιο γνησιο ιταλικο τεκνο με καθαρες γραμμες και οχι αυτο το βαρυ σχεδιο που εχει μια Brera. Σαν να προσπαθει να μας δειξει τι ειναι, ή μαλλον οτι ειναι κατι. Oχι η GT δεν προσποιειται κατι. Αυτο ειναι και μας το δειχει. Ειναι ο μακρινος απογονος της Giulia Sprint GT. Εχει καποια αξια καθοτι οπως και στο Βολβο συμβαινει ετσι και με την GT δεν κυκλοφορουν πολλα στο δρομο. Πανευρωπαικα μαλιστα δεν πρεπει να εχουν πωληθει πανω απο 100.000 κομματια απο την ημερα κυκλοφοριας της. Ο κινητηρας της ειναι αξιοπρεπεστατος. Ειναι ενα σβελτο GT. Ειναι ενα αυτοκινητο που για μενα παρτο αν εισαι λατρης, αν εχεις σκοπο να μπλεξεις, να την πλενεις και να καθεσαι επι ωρες να την κοιτας σαν χανος.....Ειναι κολλημα, ειναι μικροβιο ειναιιιιιιιι.......Θελω και εγω μια μαλλον....
Αν δεν εισαι πορωμενος μην παρεις GT. Δεν εχει ουτε τα αλογα των αλλων 2, ουτε την τεχνολογια. Δεν εχει καν 6η στο σασμαν. Εχει ομως αξεπεραστη σχεδιαση.....Αγεραστο σχεδιο....
Ενημερωτικα η GT εχει την καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο ολες τις αλλες Alfa. Ο λογος βρισκεται στο οτι δεν υπαρχει αντικατασταση.....Εν κατακλειδι: Εισαι ορθολογιστης? Παρε Σιροκο.
Εισαι alternative? Παρε Βολβο.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? ΠΑΡΕ GT -
Εισαι ορθολογιστης? Παρε Σιροκο.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? ΠΑΡΕ GT+oo
-
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή το Σιρόκο παίζει μόνο του. Η καλύτερη επιλογή μακράν.
-
απο μενα Gt..απλα και μονο λογω οτι μου εγειρει συναισθηματα που κανενα ουτε στο ελαχιστο,αλλο αμαξι παραγωγης κατω των 50χιλ δεν κανει...
ορθολογικα,το σιροκο ειναι καλυτερο συνολικα,ενω το βολβο ειναι αδιαφορα διαφορετικο..δν ξερω τι κανουν σε πιστες,δν με νοιαζει,αλλα επειδη θα ακουστει και αυτο συντομα,οτι η Gt δεν στριβει,γνωριζω απο πρωτο χερι,οτι η συγκεκριμενη γραφει 1.43 στις σερρες (με 4πιστονα ομως..)..αν ημουν αλλος,θα επαιρνα σιροκο...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
30-33k για 'κουπέ στη C'
Αν σκεφτεσαι καθαρα ορθολογικα και ζυγιζεις ακομη και με το γραμμαριο τα δεδομενα, η επιλογη της GT απλα ειναι ουτοπια.
Η λογικη λεει ξεκαθαρα πρωτα Σιροκο και Βολβο και αναλογως τι ειδους ανθρωπος εισαι στην καθημερινη σου ζωη επιλεγεις. Εισαι πιο μαζοποιημενος το σιγουρα το **Γκολφ Κουπε **ειναι αυτο που θα επιλεξεις.
Θες να εισαι πιο ξεχωριστος και στη ζωη σου παντα ακολουθεις την δυσκολη οδο, εισαι εκκεντρικος ακομη και στο ντυσιμο τοτε θα επιλεξεις Βολβο.Παμε τωρα στην GT. Εγω θα επελεγα GT αλλα εγω ειμαι ενας αγοραστης που το πανεπιστημιακο marketing εχει σηκωσει τα χερια ψηλα. Ποτε δεν αγορασα ορθολογικα ποτε δεν ζυγισα τι δινω και τι παιρνω. Παντα ακολουθω αυτο που θα κανει την καρδια μου να χτυπησει δυνατα.....Κατι σαν οταν ημουν παιδι και ειχα βγει το πρωτο ραντεβου με γκομενα.
Η GT ειναι σχεδιαστικη αποκορυφωση. Ειναι ενα σχεδιο γνησιο ιταλικο τεκνο με καθαρες γραμμες και οχι αυτο το βαρυ σχεδιο που εχει μια Brera. Σαν να προσπαθει να μας δειξει τι ειναι, ή μαλλον οτι ειναι κατι. Oχι η GT δεν προσποιειται κατι. Αυτο ειναι και μας το δειχει. Ειναι ο μακρινος απογονος της Giulia Sprint GT. Εχει καποια αξια καθοτι οπως και στο Βολβο συμβαινει ετσι και με την GT δεν κυκλοφορουν πολλα στο δρομο. Πανευρωπαικα μαλιστα δεν πρεπει να εχουν πωληθει πανω απο 100.000 κομματια απο την ημερα κυκλοφοριας της. Ο κινητηρας της ειναι αξιοπρεπεστατος. Ειναι ενα σβελτο GT. Ειναι ενα αυτοκινητο που για μενα παρτο αν εισαι λατρης, αν εχεις σκοπο να μπλεξεις, να την πλενεις και να καθεσαι επι ωρες να την κοιτας σαν χανος.....Ειναι κολλημα, ειναι μικροβιο ειναιιιιιιιι.......Θελω και εγω μια μαλλον....
Αν δεν εισαι πορωμενος μην παρεις GT. Δεν εχει ουτε τα αλογα των αλλων 2, ουτε την τεχνολογια. Δεν εχει καν 6η στο σασμαν. Εχει ομως αξεπεραστη σχεδιαση.....Αγεραστο σχεδιο....
Ενημερωτικα η GT εχει την καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο ολες τις αλλες Alfa. Ο λογος βρισκεται στο οτι δεν υπαρχει αντικατασταση.....Εν κατακλειδι: Εισαι ορθολογιστης? Παρε Σιροκο.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? ΠΑΡΕ GTΈτσι! Έτσι! 147 Coupe να πάρει.
-
30-33k για 'κουπέ στη C'
Η λογικη λεει ξεκαθαρα πρωτα Σιροκο και Βολβο και αναλογως τι ειδους ανθρωπος εισαι στην καθημερινη σου ζωη επιλεγεις. Εισαι πιο μαζοποιημενος το σιγουρα το Γκολφ Κουπε ειναι αυτο που θα επιλεξεις.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? ΠΑΡΕ GTΚρίνοντας απο την φωτό σου,αυτό πρέπει να έγινε πριν απο πολύ καιρό...
Συμφωνώ αν και πιστεύω οτι το σχέδιο του Scirocco είναι πολύ ωραίο επίσης,απλά είναι πιο ψυχρό,τουλάχιστο στο δικό μου μάτι.
-
Scirocco
-
-
Scirocco.
To Volvo δε βλέπεται και η GT γέρασε σε όλα τ'άλλα εκτός από το design. Δυστυχώς αυτό δεν οδηγείται όμως...
-
Ρε παιδία ένας, ένας ας ψηφίζει το βολβάκι έτσι για να μην κλαίει!!!!
Νταξ δεν υπάρχει ορθολογικός άνθρωπος που να μην διάλεγε το σιρόκο και πιστεύω πως το ξέρει ο δημιουργός της ψηφοφορίας. Περι συναισθηματικότητος και εγώ συμφωνώ δεν είναι δυνατόν να μην προτιμάει κανείς την πανέμορφη άλφα έναντι των άλλων δύο. Όμως η ψηφοφορία είναι στημένη γιατί εάν υπήρχε και το λάντα ρίβα θα έπαιρνε την ψήφο μου γιατί δεν έχει σημασία που είναι υπερεκατομμύρια φορές χειρότερο από το σιρόκο, με τόση ομορφία, πραγματικό συναίσθημα και πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ δεν είναι δυνατόν παρα να το προτιμήσεις...
-
30-33k για 'κουπέ στη C'
Θες να εισαι πιο ξεχωριστος και στη ζωη σου παντα ακολουθεις την δυσκολη οδο, εισαι εκκεντρικος ακομη και στο ντυσιμο τοτε θα επιλεξεις Βολβο.Δηλαδη εσενα σου φαινεται δυσκολο η καρδια καποιου να λεει σιροκκο ε?Μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις...ο,τι ερωτα νιωθεις εσυ για μια gt,ιδιο ερωτα μπορει να νιωθει καποιος(εγω πχ )για το σιροκκο...δν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο...ΕΤΣΙ ειναι το σιροκκο καλως η κακως εχει και θα δημιουργησει θαυμαστες και οπαδους οσο εσυ και να μην το καταλαβαινεις.Επισης να ξερεις οτι καθε αλλο παρα μαζοποιημενος ανθρωπος ειμαι...να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.
Φιλικα. -
Είναι μια αρκετά διαδεδομένη άποψη αυτή, που έχει συγκεκριμένη μερίδα 'οπαδών' της μάρκας. Μόνο εκείνοι βλέπουν συναισθηματικά το αμάξι τους, συγχωρώντας πχ κάποια ελαττώματα ή αδυναμίες-όλοι οι υπόλοιποι αποφασίζουν με ψυχρή λογική.
Από τα 3, θα απέκλεια το C30 από την αρχή... Η Gt μου αρέσει αρκετά, ειδικά στις τελευταίες εκδόσεις της με κάτι φοβερές ζάντες... Τελευταία πάντως βλέπω αρκετές να κυκλοφορούν, καινούριες... Το βασικότερο μειονέκτημά της για μένα είναι το θεματάκι της παθητικής ασφάλειας. Κατά τα άλλα, μια χαρά στέκεται στον δρόμο, διασκεδαστική είναι, και οκ, μπορεί να μην έχεις τις ροπές των τουρμπάτων αλλά δεν παύει να είναι αρκούντως σβέλτη. Το σιρόκο δεν μου αρέσει εξωτερικά, ούτε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε τόσο πολύ, τουλάχιστον το 160αρι...
Gt από μένα... -
Gt και από μένα.
Άν και δεν είναι πολύ δυνατή,μια φορά την οδήγησα για καμια ώρα και καταενθουσιάστικα.
Όσο για την εμφάνιση της,δεν το συζητάω.....απλά είναι
"C": Scirocco 2.0TFSI, Volvo C30 T5, Alfa Romeo GT 2.0