-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Περασα κτεο σημερα, ολα μια χαρα. Μια απορια ομως μου δημιουργηθηκε οταν η κοπελα στην υποδοχη με ρωτησε αν εχω φιμε τζαμια και κοτσαδορο...δεν εχω βεβαια τιποτα απ αυτα αλλα γιατι το ρωτανε? Δε μου κοψε εκενη την ωρα να ρωτησωΠές μας το ΚΤΕΟ ώστε να μπεί στην μαύρη λίστα . Πρέπει να περάσω και το δικό μου σε έναν μήνα. Έπεσε η τιμή καθολου??
-
48€
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Περασα κτεο σημερα, ολα μια χαρα. Μια απορια ομως μου δημιουργηθηκε οταν η κοπελα στην υποδοχη με ρωτησε αν εχω φιμε τζαμια και κοτσαδορο...δεν εχω βεβαια τιποτα απ αυτα αλλα γιατι το ρωτανε? Δε μου κοψε εκενη την ωρα να ρωτησωεχει αναφερθει και παραπανω.
Εχουν βαλει καμερες και υπαρχει ονλάιν συνδεση με το Υπουργείο.
Οποτε ο κοτσαδόρος και τα φιμε...'φαίνονται' και γι'αυτο και ρωτανε πρωτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περασα κτεο σημερα, ολα μια χαρα. Μια απορια ομως μου δημιουργηθηκε οταν η κοπελα στην υποδοχη με ρωτησε αν εχω φιμε τζαμια και κοτσαδορο...δεν εχω βεβαια τιποτα απ αυτα αλλα γιατι το ρωτανε? Δε μου κοψε εκενη την ωρα να ρωτησω
Πές μας το ΚΤΕΟ ώστε να μπεί στην μαύρη λίστα . Πρέπει να περάσω και το δικό μου σε έναν μήνα. Έπεσε η τιμή καθολου??
Θα χεις και το tweety yellow αυτοκολλητακι πισω.
Πλακα πλακα του χρονου που περναω τι χρωμα αραγε θα βαλουν?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Έπεσε η τιμή καθολου??καθε ΚΤΕΟ εχει τα...δικα του
Τα ΙΚΤΕΟ στη Λαρισα ξεκινανε απο 28€
-
Έχω ένα type-r ep3 και του έχω βάλει turbo, φιλτροχοάνη κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το περάσω ΚΤΕΟ φέτος. Θα με περάσουν η πρέπει να πληρώσω;
-
Ο χρήστης civic boy έγραψε:
Έχω ένα type-r ep3 και του έχω βάλει turbo, φιλτροχοάνη κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το περάσω ΚΤΕΟ φέτος. Θα με περάσουν η πρέπει να πληρώσω;Και δε πληρωνης για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο;;
-
Ήμαρτον.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Και δε πληρωνης για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο;;Δεν χρειάζεται.
Κι έτσι περνάει:
-
Ρε εσύ πατριώτη.
Αυτά ο κόσμος τα σκέφτεται πριν κάνει την μετατροπή. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πλακα πλακα του χρονου που περναω τι χρωμα αραγε θα βαλουν?
To ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω , εαν δεν ειναι καλό - ομορφο το χρώμα δεν θα περασω , θε περιμενω χρωμα να μου αρεσει!!!!
Ασπρο ή μαυρο να ταιριαζει με το αμαξι -
λειτουργει το δημοσιο κτεο στη μεσσηνη; ξερει κανεις;
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
λειτουργει το δημοσιο κτεο στη μεσσηνη; ξερει κανεις;Τα Δ.ΚΤΕΟ αν δεν απατώμαι έκλεισαν.
-
Ανεστάλη η λειτουργία τους για εκσυγχρονισμό του εεξοπλισμού τους.
-
νομιζα μονο της μεσσηνης ητανε κλειστο και ρωτησα για να δω πας και ανοιξε, δεν ηξερα οτι ειχανε κλεισει ολα τα δ κτεο
-
Θυμήστε μου τι ώρα ανοίγει το ΚΤΕΟ ελληνικού. Δε θέλει ραντεβού ε; Λήγει 7-10 λέει το προπέρσυνο χαρτί. Έχω περιθώριο μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά;
-
Από 1ης Ιανουαρίου θα αποστέλλονται ταχυδρομικά τα πρόστιμα σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν περασει ΚΤΕΟ..
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=54 -
Θα τα έχουν στον ίδιο φάκελο με τους ανασφάλιστους ή θα τα στείλουν ξεχωριστά;
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Από 1ης Ιανουαρίου θα αποστέλλονται ταχυδρομικά τα πρόστιμα σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν περασει ΚΤΕΟ..
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=54ενας απο autovision είπε οτι απλά θα στείλουν επιστολή που θα λέει, οτι αν σε σταματήσουν στο δρόμο χωρίς κτεο, θα έχεις το πρόστιμο της τροχαίας.Οι επιστολές που θα σταλούν δεν θα έχουν μέσα πρόστιμο.Επίσης είπε οτι η κίνηση αυτή, είναι δική τους πρωτοβουλία προς το υπουργείο,κάτι σαν ενημέρωση του υπουργείου.Τελικά τι θα κάνουν ένας θεός ξέρει
-
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα καταθεσουν πινακίδες αντι να πλη ρώσουν πρόστιμα για εκπρ'οθεσμο έλεγχο +πρόστιμο για μη έλεγχο.
ΚΤΕΟ -Πότε?