-
Ο χρήστης ellinas.odigos έγραψε:
Κατά τα άλλα, διαφημιστικά αυτοκόλλητα κλπ είναι στην κρίση του καθενώς αν θέλει να τα συντηρεί στο αυτοκίνητο του. Στην δική μου περίπτωση δεν μου κόλλησαν κανένα διαφημιστικό ενώ σημείωσαν τις ημερομηνίες επανελέγχου ΚΤΕΟ & ΚΕΚ στον φάκελο με όλα τα έγγραφα που μου έδωσαν στο τέλος και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου πριν τον επόμενο έλεγχο για υπενθύμιση. Σωστοί..!!!
καλά αυτά τα έκαναν και στην Autovision, δεν είχα κανένα παράπονο. Και ευγενικοί και γρήγοροι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι: με τον έλεγχο εκτός του αυτοκόλλητου που μου κόλλησαν στην πινακίδα μου κόλλησαν κι ένα που γράφει πότε είναι ο επόμενος έλεγχος και το τηλ τους (σαν διαφήμιση το βλέπω) στο μέσα παμπρίζ. Αυτό είναι υποχρεωτικό να υπάρχει εκεί;(μισώ τα αυτοκόλλητα ειδικά μέσα στο παμπρίζ μόνο των τελών έχω)
Τότε σύμφωνα με την απορία σου και τα μετέπειτα σχόλια προκύπτει τελικά ως αυτοκόλλητο διαφήμισης....
-
Να ρωτήσω κάτι: με τον έλεγχο εκτός του αυτοκόλλητου που μου κόλλησαν στην πινακίδα μου κόλλησαν κι ένα που γράφει πότε είναι ο επόμενος έλεγχος και το τηλ τους (σαν διαφήμιση το βλέπω) στο μέσα παμπρίζ. Αυτό είναι υποχρεωτικό να υπάρχει εκεί;
(μισώ τα αυτοκόλλητα ειδικά μέσα στο παμπρίζ μόνο των τελών έχω)
Τότε σύμφωνα με την απορία σου και τα μετέπειτα σχόλια προκύπτει τελικά ως αυτοκόλλητο διαφήμισης....
που κολλάει αυτό; Αναφέρομαι σε αυτό στο quote σου:
[...] ενώ σημείωσαν τις ημερομηνίες επανελέγχου ΚΤΕΟ & ΚΕΚ στον φάκελο με όλα τα έγγραφα που μου έδωσαν στο τέλος και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου πριν τον επόμενο έλεγχο για υπενθύμιση. Σωστοί..!!!
Ναι ήταν αυτοκόλλητο υπενθύμισης σαν αυτό της πινακίδας απλά πάνω είχε και το τηλέφωνό τους. Πέραν αυτού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το Autovision χωρίς να έχω συμφέρον να τους διαφημίσω.
-
Η αναφορά δεν γίνεται για το βαθμό ικανοποίησης αλλά για τα αυτοκόλλητα που ανέφερες ότι μισείς στο παρμπρίζ. Το αυτοκόλλητο από τη στιγμή που αναφέρει ημερομηνίες οι οποίες αναφέρονται στα έγγραφα και επιπρόσθετα επικοινωνούνται και τηλεφωνικώς από το ίδιο το ΚΤΕΟ, παραπέμπει ξεκάθαρα σε διαφήμιση τόσο προς εσένα όσο και σε όσους (τρίτοι) το προσέξουν, π.χ. γιατί δεν σου έβαλαν το αυτοκόλλητο σε σημείο όπως συνηθίζεται στα συνεργεία κατά την αλλαγή λαδιών (στο πλαίσο της πόρτας), φαντάσου λοιπόν κάθε εμπλεκόμενος με το όχημά σου να κολλούσε αυτοκόλλητο 'υπενθύμισης' με τηλ. & άλλες πληροφορίες
-
Η αναφορά δεν γίνεται για το βαθμό ικανοποίησης αλλά για τα αυτοκόλλητα που ανέφερες ότι μισείς στο παρμπρίζ. Το αυτοκόλλητο από τη στιγμή που αναφέρει ημερομηνίες οι οποίες αναφέρονται στα έγγραφα και επιπρόσθετα επικοινωνούνται και τηλεφωνικώς από το ίδιο το ΚΤΕΟ, παραπέμπει ξεκάθαρα σε διαφήμιση τόσο προς εσένα όσο και σε όσους (τρίτοι) το προσέξουν, π.χ. γιατί δεν σου έβαλαν το αυτοκόλλητο σε σημείο όπως συνηθίζεται στα συνεργεία κατά την αλλαγή λαδιών (στο πλαίσο της πόρτας), φαντάσου λοιπόν κάθε εμπλεκόμενος με το όχημά σου να κολλούσε αυτοκόλλητο 'υπενθύμισης' με τηλ. & άλλες πληροφορίεςΠροφανώς και είναι διαφημιστικό, αλλιώς και τα δημόσια θα έπρεπε να κολλαν παρόμοιο
-
Ισχύει ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων ΚΤΕΟ (και επανελέγχων, λογικά...) στέλνονται μέσω ίντερνετ στο Υπουργείο Μεταφορών, οπότε ξέρουν ποιος έχει περάσει και ποιος όχι? Αν ναι, τι γίνεται με αυτούς που έπρεπε να περάσουν και το έχουν γράψει στα @@ τους , το ξέχασαν, κλπ?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ισχύει ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων ΚΤΕΟ (και επανελέγχων, λογικά...) στέλνονται μέσω ίντερνετ στο Υπουργείο Μεταφορών, οπότε ξέρουν ποιος έχει περάσει και ποιος όχι? Αν ναι, τι γίνεται με αυτούς που έπρεπε να περάσουν και το έχουν γράψει στα @@ τους , το ξέχασαν, κλπ?Κανείς που να γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται?
Στο http://www.kteohellas.gr/diadikasia.asp αναφέρει αυτό:Η όλη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου διαρκεί περίπου 30’, τ’ αποτελέσματα αποστέλλονται στο ΥΜΕ μέσω του διαδικτύου, ενώ παράλληλα εκτυπώνονται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου κι ενημερώνεται ο πελάτης απ’ ευθείας από τον τεχνικό που διενήργησε τον έλεγχο
-
Ισχύει ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων ΚΤΕΟ (και επανελέγχων, λογικά...) στέλνονται μέσω ίντερνετ στο Υπουργείο Μεταφορών, οπότε ξέρουν ποιος έχει περάσει και ποιος όχι? Αν ναι, τι γίνεται με αυτούς που έπρεπε να περάσουν και το έχουν γράψει στα @@ τους , το ξέχασαν, κλπ?ΑΝ σε σταματήσουν ποτέ στο δρόμο και σου ζητήσουν τα χαρτιά, θα φας πρόστιμο. Σιγά μην υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στοιχεία
Φαντάζομαι δλδ, ότι τα αποτελέσματα που αποστέλλονται μέσω mail, θα τα κόβει το junk filter ως spamΤο έγχρωμο στρογγυλό σηματάκι που μπαίνει στην (πίσω) πινακίδα έχει καταργηθεί;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΑΝ σε σταματήσουν ποτέ στο δρόμο και σου ζητήσουν τα χαρτιά, θα φας πρόστιμο. Σιγά μην υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στοιχεία
Φαντάζομαι δλδ, ότι τα αποτελέσματα που αποστέλλονται μέσω mail, θα τα κόβει το junk filter ως spamΛογικό ακούγεται!
Ρωτάω αν ξέρει κανείς πώς δουλεύει το 'σύστημα' επειδή δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνεται αυτό που συζητάμε ώστε να ενημερώνονται οι καρτέλες των ΙΧ που πέρασαν ΚΤΕΟ ως όφειλαν [κι αντίστοιχα του ΑΦΜ που είναι συνδεδεμένος με αυτές και χρησιμοποιείται και για να σου στείλουν π.χ. την ειδοποίηση για να τσεπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος κάθε χρόνου]. Αν κάποια ΚΤΕΟ το κάνουν, κάποια άλλα δεν το κάνουν, και το Υπουργείο δε χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά με κανένα τρόπο, εκτός ίσως από την παραγωγή κάποιων στατιστικών της πλάκας, τότε δεν έχει κανένα νόημα. Αν όμως συγκεντρώνονται κομπλέ στοιχεία σε ηλεκτρονική μορφή και τα χρησιμοποιούν για να 'κυνηγήσουν' αυτούς που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ ούτε μετά από Χ μήνες μετά την κανονική προθεσμία, τότε αλλάζει.
Το έγχρωμο στρογγυλό σηματάκι που μπαίνει στην (πίσω) πινακίδα έχει καταργηθεί;
Γιατί να καταργηθεί? Είναι μια πολύ όμορφη παράδοση!
Αν δεν το έχεις βέβαια δε σημαίνει και τίποτα - αρκεί να έχεις τα χαρτιά του ελέγχου. -
ΑΝ σε σταματήσουν ποτέ στο δρόμο και σου ζητήσουν τα χαρτιά, θα φας πρόστιμο. Σιγά μην υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στοιχεία
Φαντάζομαι δλδ, ότι τα αποτελέσματα που αποστέλλονται μέσω mail, θα τα κόβει το junk filter ως spamΛογικό ακούγεται!
Ρωτάω αν ξέρει κανείς πώς δουλεύει το 'σύστημα' επειδή δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνεται αυτό που συζητάμε ώστε να ενημερώνονται οι καρτέλες των ΙΧ που πέρασαν ΚΤΕΟ ως όφειλαν [κι αντίστοιχα του ΑΦΜ που είναι συνδεδεμένος με αυτές και χρησιμοποιείται και για να σου στείλουν π.χ. την ειδοποίηση για να τσεπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος κάθε χρόνου]. [...]
Α καλά
Εσύ θες και καρτέλλες (που να ενημερώνονται κι ολας) με υποχρεώσεις ΚΤΕΟ, ΑΦΜ διευθύνσεις στο ίδιο σύστημαΕδώ η ίδια η εφορία δεν ξέρει ποιος πλήρωσε τους λογαριασμούς (βλ. τέλη) που έστειλε η ίδια...Αυτό δλδ ΑΝ καταφέρει να τους στείλει γιατί κι εκεί δυσκολεύεται Κι εσύ μιλάς για advanced μηχανοργάνωση να 'ουμ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Α καλά
Εσύ θες και καρτέλλες (που να ενημερώνονται κι ολας) με υποχρεώσεις ΚΤΕΟ, ΑΦΜ διευθύνσεις στο ίδιο σύστημαΕδώ η ίδια η εφορία δεν ξέρει ποιος πλήρωσε τους λογαριασμούς (βλ. τέλη) που έστειλε η ίδια...Αυτό δλδ ΑΝ καταφέρει να τους στείλει γιατί κι εκεί δυσκολεύεται Κι εσύ μιλάς για advanced μηχανοργάνωση να 'ουμ
Ούτε εγώ δεν είμαι τόσο φιλόδοξος!
-
Πέρασα κι εγώ σήμερα. Έφτασα ένα τέταρτο πριν το ραντεβού και υπήρχε άλλο ένα αμάξι μόνο, οπότε σε 15-20 λεπτά είχα τελειώσει. Το αμαξάκι μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ούτε μια παρατήρηση δεν είχαν να μου κάνουν
Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου ότι μπορεί να κοπώ στον έλεγχο καυσαεριών. Αν και προχθές άναψε η προειδοποιητική ένδειξη βλάβης κινητήρα και στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή ο αισθητήρας λ, γέμισα με racing σήμερα το πρωί και όλα καλά!
Υ.Γ.: Ούτε διαφημιστικό αυτοκολλητάκι/υπενθύμιση μού κόλλησαν
-
το σήμα του ΚΤΕΟ στην πινακίδα είναι υποχρεωτικό;
-
Είναι υποχρεωμένοι αυτοί να στο κολλήσουν πάνω στην πινακίδα.Σε περίπτωση ελέγχου, το αυτοκόλλητο δε σημαίνει τίποτα.Πρέπει να έχεις τα χαρτί του κτεο που αποδεικνύει ότι πέρασες τους ελέγχους επιτυχώς.
Κι αυτό γιατί πχ μπορεί εσύ να πέρασες κτεο αλλά με τον καιρό να ξεκόλλησε και να έπεσε (ή απλά κάποιος να στο πήρε για να το κολλήσει στο δικό του και να φαίνεται ότι πέρασε κτεο **)**Μην το γελάς...Έχουν κλέψει 2 φορές συνεχόμενες από φίλο μου στην πίσω πινακίδα το σήμα του ΚΤΕΟ...Τραγικό?
Επιβεβαιωμένο γιατί την 2η φορά που πέρασε κτεο έλενξε ότι το αυτοκόλλητο ήταν καλά κολλημένο πάνω στην πινακίδα του.ΤΥΧΑΙΑ την επόμενη μέρα το πρωί το αυτοκόλλητο έλειπε...
Κάποιος στη γειτονιά του το παίζει έξυπνος. -
Τα χαρτιά τα έχω μαζί μου εννοείται. Απλά αυτό το ροζ αυτοκολλητάκι εδω μου κάθεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα χαρτιά τα έχω μαζί μου εννοείται. Απλά αυτό το ροζ αυτοκολλητάκι εδω μου κάθεται...Καλά βρε Σάββα, μια τόσο όμορφη παράδοση, κι εσένα σε νοιάζει πόσο άσχημη κάνει την πινακίδα σου?
Τουλάχιστον δείξε λίγο σεβασμό προς τα σαϊνια που έστιψαν το μυαλό τους και το σκέφτηκαν. -
Παιδιά θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο του οποίου το ΚΤΕΟ λήγει το Μάρτιο. Πρέπει να περαστεί πρώτα ΚΤΕΟ και μετά να γίνει η μεταβίβαση;
-
Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα ΚΤΕΟ (στο ιδιωτικό στην Βάρη) το Bora. €59 μαζί με την κάρτα καυσαερίων και είχα τελειώσει σε μισή ώρα. Το Bora παρόλα τα 192.000 χλμ του είναι σαν καινούργιο καθώς η συντήρηση του γίνεται με θρησκευτική ευλάβεια από το father Lappas -ευτυχώς δλδ, γιατί μόνο με αυτό μπορώ να πάω στο βουνό.
-
Ο χρήστης nicole έγραψε:
Παιδιά θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο του οποίου το ΚΤΕΟ λήγει το Μάρτιο. Πρέπει να περαστεί πρώτα ΚΤΕΟ και μετά να γίνει η μεταβίβαση;Αν υπάρχει χαρτί κτεο που είναι σε ισχύ, δε θέλει να περάσεις κτεο.Τουλάχιστον αυτό μου είπαν στην αντιπροσωπεία όταν έδωσα ανταλλαγή το Golf-άκι μου και τα ίδια μου είπαν όταν μεταβιβάστηκε το mondeo του θείου μου από εμάς (ιδιώτη) σε έναν άλλο κύριο (επίσης ιδιώτη) πριν 1 μήνα.
-
Ο χρήστης nicole έγραψε:
Παιδιά θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο του οποίου το ΚΤΕΟ λήγει το Μάρτιο. Πρέπει να περαστεί πρώτα ΚΤΕΟ και μετά να γίνει η μεταβίβαση;Τώρα προλαβαίνεις να το μεταβιβάσεις. Από το Μάρτιο και μετά θα έχεις πρόβλημα.
ΚΤΕΟ -Πότε?