-
δεν πειράζει μωρέ καλό μας κάνουν...μας το υπενθυμίζουν.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και στον αδερφό μου ήρθε χτες χαρτί, ο οποίος έπρεπε ήδη να έχει περάσει ΚΤΕΟ και έχει περάσει ΚΤΕΟ από πέρυσι το Φεβρουάριο. Δε νομίζω ότι θα κέρδιζες κάτι με καταγγελία λοιπόν καθώς στο χαρτί έγραφε ότι ενδιαφέρει αυτούς που έχουν αυτοκίνητα με ημερομηνία πρώτη κυκλοφορίας το 2002, 2003 και 2004. Του αδερφού μου κυκλοφόρησε το 2001, άρα δεν έχουν πλήρη στοιχεία.Χαίρομαι που το έμαθα μέσα από το forum! Αυτό θα πει συνεννόηση
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και στον αδερφό μου ήρθε χτες χαρτί, ο οποίος έπρεπε ήδη να έχει περάσει ΚΤΕΟ και έχει περάσει ΚΤΕΟ από πέρυσι το Φεβρουάριο. Δε νομίζω ότι θα κέρδιζες κάτι με καταγγελία λοιπόν καθώς στο χαρτί έγραφε ότι ενδιαφέρει αυτούς που έχουν αυτοκίνητα με ημερομηνία πρώτη κυκλοφορίας το 2002, 2003 και 2004. Του αδερφού μου κυκλοφόρησε το 2001, άρα δεν έχουν πλήρη στοιχεία.
Χαίρομαι που το έμαθα μέσα από το forum! Αυτό θα πει συνεννόηση
Χαχαχα
Και δε θα το δεις και ποτέ... βρίσκεται πλέον στον κάδο της ανακύκλωσης
-
Ξερει κανεις αν το αυτοκολλητακι στη πινακιδα ειναι υποχρεωτικο η μπορω να το βγαλω ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ξερει κανεις αν το αυτοκολλητακι στη πινακιδα ειναι υποχρεωτικο η μπορω να το βγαλω ?Την ίδια απορία έχω και εγώ...
Επίσης μου την σπάει και το χαζοαυτοκόλλητο που βάζουν στο μπροστινό παρμπριζ τα Ιδιωτικά Κτεο
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης μου την σπάει και το χαζοαυτοκόλλητο που βάζουν στο μπροστινό παρμπριζ τα Ιδιωτικά Κτεο
Δε γινεται να τους πεις να μη το βαλουν? (αφου μολις γυρισεις σπιτι θα το βγαλεις...)
Αληθεια...τον επομενο μηνα εχω ΚΤΕΟ...
Ποιο θα προτεινατε να επισκευτω? (Αν. Θεσσαλονικη) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ξερει κανεις αν το αυτοκολλητακι στη πινακιδα ειναι υποχρεωτικο η μπορω να το βγαλω ?
Την ίδια απορία έχω και εγώ...
Για το αυτοκόλλητο στη πινακίδα δε γνωρίζω, αλλά το άλλο που κολλάνε στο παρμπρίζ μπορεί να το βγάλει όποιος δε το θέλει. Ρώτησα όταν πέρασα το δικό μου και μετά από 30' το αυτοκόλλητο από το παρμπρίζ βρέθηκε στο σκουπιδοτενεκέ του Κ.Τ.Ε.Ο..
-
Ούτε της πινακίδας είναι υποχρεωτικό από όσο γνωρίζω.
Είναι κυρίως για να υπενθυμίζει εμάς τους ίδιους πότε πρέπει να περάσουμε.
Σε κάποιον ενδεχόμενο έλεγχο θα πρέπει να έχεις το χαρτί από το κτεο στο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ούτε της πινακίδας είναι υποχρεωτικό από όσο γνωρίζω.
Είναι κυρίως για να υπενθυμίζει εμάς τους ίδιους πότε πρέπει να περάσουμε.
Σε κάποιον ενδεχόμενο έλεγχο θα πρέπει να έχεις το χαρτί από το κτεο στο αυτοκίνητο.και εγω αυτο εμαθα.....αυτο στο παμπριζ το εβγαλα μολις το ειδα....αυτο της πινακιδας θα φυγει οσονουπω
-
Γνώμη μου είναι οτι αν το βγάλεις, είναι μια καλή αφορμή για να σε σταματούν για περισσότερους ελέγχους
Αφορμή ψάχνουν -
Δεν προλαβαινω λογω ασθενιας να περασω ΚΤΕΟ μεχρι το Σαββατο. Υπαρχει προβλημα που ο επομενος επανελεγχος εχει οριστει για τις 6 Απριλιου (Κυριακη) 2008, και συνεπως θα ειμαι εκπροθεσμος?
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Γνωρίζει κανείς εάν τα ΙΚΤΕΟ παίρνουν στοιχεία κατευθείαν απ' το Μεταφορών (ή από κάπου αλλού) για το πότε πρέπει να ελεγχθεί κάθε αυτοκίνητο κι έτσι ''πληροφορούν'' τους υποψήφιους πελάτες;
Ήρθε πρόσφατα ένα χαρτί στο σπίτι (από ΙΚΤΕΟ της περιοχής) που μου υπενθυμίζει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ.Λες και δεν το 'ξερα!
Αυτον τον μηνα πρεπει αν περασω ΚΤΕΟ.....πριν μερικες μερες....5-10 ισως κα ι15 δεν θυμαμαι εσκασε διαφημιστικο απο τα ΙΚΤΕΟ και ο φακελος εγραφε το ονομα του πατερα μου.....στου οποιου το ονομα ειναι το αμαξι μου.
Δεν τα πολυγουσταρω αυτα....νταξ ελεος δλδ.
Ασχετως αυτου σε ΙΚΤΕΟ θα παω και μαλλον θα με κοψουνΥΓ. Σημερα ξεπαρκαροντας....ακουσα ενα θορυβο σαν μπιλιοφορο....ο μαστορας μπορει σε μια βδομαδα να παω (δεν ηθελα να τον πιεσω....μπορει να μην ειναι και μπιλιοφορος) και εγω βαση του προγραματος στη δουλεια υπολογιζα να παω δευτερα η τριτη πρωι για κτεο.....θα με κοψουν λετε αν ειναι μπιλιοφορος?
-
Βασικά θα έπρεπε να σε κόψουν επειδή είσαι κουλάδι!
Αλλά επειδή δυστυχώς ΚΤΕΟ για τα 'χέρια' δεν υπάρχουν ακόμα, θα κοπείς απλά επειδή οδηγάς μπ$%^$λο! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν προλαβαινω λογω ασθενιας να περασω ΚΤΕΟ μεχρι το Σαββατο. Υπαρχει προβλημα που ο επομενος επανελεγχος εχει οριστει για τις 6 Απριλιου (Κυριακη) 2008, και συνεπως θα ειμαι εκπροθεσμος? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν προλαβαινω λογω ασθενιας να περασω ΚΤΕΟ μεχρι το Σαββατο. Υπαρχει προβλημα που ο επομενος επανελεγχος εχει οριστει για τις 6 Απριλιου (Κυριακη) 2008, και συνεπως θα ειμαι εκπροθεσμος?Έχεις και μία εβδομάδα περιθώριο πριν θεωρηθείς εκπρόθεσμος. Και μέχρι 15 μέρες μετά, η επιβάρυνση είναι μικρή. Από κεί και πάνω διπλασιάζεται το παράβολο.
Αν μπείς στην ιστοσελίδα τους νομίζω τα γράφουν αναλυτικά. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δεν προλαβαινω λογω ασθενιας να περασω ΚΤΕΟ μεχρι το Σαββατο. Υπαρχει προβλημα που ο επομενος επανελεγχος εχει οριστει για τις 6 Απριλιου (Κυριακη) 2008, και συνεπως θα ειμαι εκπροθεσμος?
Έχεις και μία εβδομάδα περιθώριο πριν θεωρηθείς εκπρόθεσμος. Και μέχρι 15 μέρες μετά, η επιβάρυνση είναι μικρή. Από κεί και πάνω διπλασιάζεται το παράβολο.
Αν μπείς στην ιστοσελίδα τους νομίζω τα γράφουν αναλυτικά.Βρηκα ραντεβου αυριο !
-
Εγω εκλεισα δευτερα πρωι....μονο για θορυβο αν με κοψουν (που δεν κανει πολυ...και κανονικα δεν μετρανε θορυβο).
Κατα τα αλλα....την ρεζερβα θα την βαλω χυμα στο πορτ μπαγκαζ γιατι εχω αφερεσει και την βαση της Δεν ξερω πως θα καταφερει να μπει μεσα στα μπακετ (ελπιζω να μην ειναι χοντρος και μου τα χαλασει ) και πως θα καταλαβει τι ταχυτητα εχει βαλει με τον πυργολεβιε....κατα τα αλλα καλα
-
Παιδιά ήρθε η ώρα για κτέο! Καμιά πρόταση έχτετε να μου κάνετε; Ακούω για δημόσιο αλλά και τα ιδιωτικά παίζουν πολύ τώρα τελευταία...Οδηγώ χρόνια μηχανή και πήρα αμάξι μεταχειρισμένο πρόσφατα και θέλω να δω σε τί κατάσταση είναι εκτός του ότι έχει περάσει και η προθεσμία του για κτέο από ότι μου είπαν...Αληθεύει πως το πρόστιμο για κτέο φτάνει τα 400 ευρώ;;;Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!Κώστας
-
Καλωσήλθες. Δες εδώ.
-
Ευχαριστώ φίλε μου,με βοήθησες πολύ...Θα πάω στο site της KTEOHellas να τσεκάρω!Μόλις έχω νεότερα θα γράψω..Ακούω πως είναι τρελή εμπειρία το κτέο, σύμφωνα και με αυτά που δίαβασα στο link που μου έστειλες
ΚΤΕΟ -Πότε?