-
Εγώ σκέφτομαι την 120i με τα 218 ή το 135is
Για να δούμε πότε θα έρθει όμως!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
1,3T με 177 άλογα;
Το σκέφτεσαι από τώρα ?
Περίεργο πάντως δεν είναι, άλλωστε τα Τ-Jet φτάνουν την ίδια απόδοση ...
Χαλαρά.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σαφώς πιο όμορφη από τη τωρινή ... όμως το σημαντικότερο απ'όσα αναφέρει το Topspeed είναι για τα νεα turbo μοτερ
The international gas powerplants and trims should be as follows:
116i - 136 hp 1.3 liter turbo,
118i - 177 hp 1.3 liter turbo,ΒΜW Premium 1.300άρι ;;;
Ναι, αλλα θα σπάνε, θα χαλάνε....!!
-
Το 177 θα αποδίδει 136,15 PS/lt...
Καθόλου άσχημα για ειδική απόδοση..._
-
Χωρις να διαθετω μια πιο αξιοπιστη πηγη να αντιπαραθεσω,θελω να τονισω οτι,οσον αφορα τα 13αρια μοτερ,τετοιες ειδησεις θα πρεπει να τις εξεταζουμε στα πλαισια του δεοντος ορθολογισμου και να κραταμε μετριο εως μικρο καλαθι.
Κι εγω 'θα θελα' φυσικα,αλλα ας μην ξεχναμε πως η BΜW εχει ηδη την δυνατοτητα να χρσηιμοποιησει τον 1.6 του Mini,και δεν το πραττει
-
Παρουσιάζεται το 2011 (αν και νομίζω θα γίνει αρκετά νωρίτερα), πισωκίνητη τελικά, 1.3 turbo με 136 και 184 ίππους και dual clutch.
http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new ... l-details/' target='_blank' target='_blank
-
1300 κυβικά και 184 άλογα?
Θα κλέψει καρδιές νομίζω!
Ελπίζω να του δώσουν και μια magnetic ride ανάρτηση ως επιλογή!Εdit: Yποθέτω πως για να βγουν 140 άλογα στο λίτρο θα έχουν επιλέξει κάποιας μορφής διπλή υπερτροφοδότηση. Αλλιώς ένα θέμα lag θα υπάρχει...
-
To έχω σχεδόν κλείσει
-
1300 και όχι 1400; Εύχομαι να σημαίνει περίπου 1330 και να δούμε το ίδιο μπλοκ με άλλους
2 κυλίνδρους σε δίλιτρο!Από την άλλη μου μοιάζει υπερβολικό 184 άλογα από 1300 κυβικά, πιο πιθανό μου φαίνεται
να υπάρχει κι ένας 1600άρης στην κατηγορία ιπποδύναμης 150-184 (με τούρμπο βέβαια). -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
1300 και όχι 1400; Εύχομαι να σημαίνει περίπου 1330 και να δούμε το ίδιο μπλοκ με άλλους
2 κυλίνδρους σε δίλιτρο!Από την άλλη μου μοιάζει υπερβολικό 184 άλογα από 1300 κυβικά, πιο πιθανό μου φαίνεται
να υπάρχει κι ένας 1600άρης στην κατηγορία ιπποδύναμης 150-184 (με τούρμπο βέβαια).μη ξεχνάμε και τον 1600άρη κινητήρα που έχουν ήδη εξελίξει σε συνεργασία με την PSA...
-
Αυτός δεν πρόκειται να μπεί σε BMW είναι για το Mini αποκλειστικά.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ελπίζω να του δώσουν και μια magnetic ride ανάρτηση ως επιλογή!Εdit: Yποθέτω πως για να βγουν 140 άλογα στο λίτρο θα έχουν επιλέξει κάποιας μορφής διπλή υπερτροφοδότηση. Αλλιώς ένα θέμα lag θα υπάρχει...
Μπορείς να πάρεις κάποιο Audi με όλα τα παραπάνω.....σήμερα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μπορείς να πάρεις κάποιο Audi με όλα τα παραπάνω.....σήμερα
...και όταν με το καλό έρθει η 1, το πουλάς και παίρνεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
-
Καμιά photo από το car magazine έχουμε?
-
Θα δω μήπως το βρω σε κανένα πρακτορείο περιοδικών κι αν είναι θα ανεβάσω φώτος.
-
1.3 turbo με 136 και 184 ίππους
Δεν παιζει να κανουν τοσο μεγαλη αλλαγη κατευθυνσης τοσο αποτομα! οι εξακυλινδροι τι θα γινουν?
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
1.3 turbo με 136 και 184 ίππους
Δεν παιζει να κανουν τοσο μεγαλη αλλαγη κατευθυνσης τοσο αποτομα! οι εξακυλινδροι τι θα γινουν?
Οι 6 κύλινδροι παίζουν ούτως ή άλλως στα 200+ άλογα.
-
viewtopic.php?f=8&t=33548&hilit=bmw+1+2012' target='_blank
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=33548&hilit=bmw+1+2012' target='_blank' target='_blankΚάτι θυμόμουν κι εγώ...ας τα ενώσει κάποιος.
-
Next Generation BMW 1-Series Details Spilled
(σκέψεις για μπροστοκίνητη σειρά 1;)
BMW 1 Series (F20) 2011