-
μια χαρά επιδόσεις κ οι 2 εκδόσεις του άσσου κ οικονομικότατα μοτέρ.
το συμπέρασμα λογικότατο κ για όσους δεν φοράνε οπαδικες γιαλούμπες
παντως εγώ περιμένω πότε θα αξιωθεί το περιοδικό να κάνει ένα τεστ όπου θα ειναι η g 170 με το λεον 1.8 dsg
@κίκιζα. εγώ θα έλεγα να μην σκανάρεις το τρέχον τεύχος. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μια χαρά επιδόσεις κ οι 2 εκδόσεις του άσσου κ οικονομικότατα μοτέρ.
το συμπέρασμα λογικότατο κ για όσους δεν φοράνε οπαδικες γιαλούμπες
παντως εγώ περιμένω πότε θα αξιωθεί το περιοδικό να κάνει ένα τεστ όπου θα ειναι η g 170 με το λεον 1.8 dsg
@κίκιζα. εγώ θα έλεγα να μην σκανάρεις το τρέχον τεύχος.G 120 vs Leon 125 παντως υπαρχει...
To συμπερασμα το σκαναρα ηδη...
Γιατι λες οχι? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
G 120 vs Leon 125 παντως υπαρχει...
Γιατι λες οχι?γιατί δεν είναι μόνο το συμπέρασμα η δοκιμή, είναι η δουλειά ανθρώπων σε ενα χώρο που παραπαίει, κάνει 5 κωλοευρώ ρε φίλε κ είναι σε όλα τα περίπτερα.
άσε κ που το βάζεις κ τί έγινε? απλά για να χλευάσουμε το περιοδικό? κανείς δε το παιρνει στα σοβαρά, αφού όλοι ξέρουμε καλύτερα από αυτούς του μπαμιες τους ειδικού τύπου -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
G 120 vs Leon 125 παντως υπαρχει...
Γιατι λες οχι?γιατί δεν είναι μόνο το συμπέρασμα η δοκιμή, είναι η δουλειά ανθρώπων σε ενα χώρο που παραπαίει, κάνει 5 κωλοευρώ ρε φίλε κ είναι σε όλα τα περίπτερα.
άσε κ που το βάζεις κ τί έγινε? απλά για να χλευάσουμε το περιοδικό? κανείς δε το παιρνει στα σοβαρά, αφού όλοι ξέρουμε καλύτερα από αυτούς του μπαμιες τους ειδικού τύπουExεις απολυτο δικιο, ΣΕ ΟΛΑ αυτα που γραφεις παραπανω, για αυτο και απεσυρα τα σκαναρισμενα.
Ψωνιστε το περιοδικο οσοι ενδιαφερεστε... -
Εάν δεχτούμε, για κάποιον άγνωστο λόγο , ότι το τεστ των 4Τ είναι ειλικρινές και αντικειμενικό και το αρχαίο Α3 βγαίνει 2ο και μάλιστα κρατιέται εύκολα δίπλα στη Μπεμπα, τότε η 116/118 είναι πολύυυυ μέτρια αυτοκίνητα!
Θα το διαπιστώσω σε κάνα 2ωρο...
-
Απο το Α3 ειναι πολυ καλυτερη, μη λεμε ο,τι θελουμε.
Το τιμονι του audi και μονο ειναι για γελια!
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
πωπω κακια...
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με Αυτό το αναιμικο μοτέρ με Αυτό το κάκιστο τιμόνι και με Αυτό το κουκουρουκου μπροστινό βγάζουν 2τερο το αουδι ;;;
Είναι τιμη που στέκεται δίπλα τους ;;; Τι λένε ρε οι μπακλαμαδες ;;;;εγω θυμαμαι οτι η προηγουμενη 130 που δεν ειχε κουκουρουκο μπροστινο , ενα μπερτακι 'ξυλο' απο το αντιστοιχο Α3 το ετρωγε..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πωπω κακια...Με Αυτό το αναιμικο μοτέρ με Αυτό το κάκιστο τιμόνι και με Αυτό το κουκουρουκου μπροστινό βγάζουν 2τερο το αουδι ;;;
Είναι τιμη που στέκεται δίπλα τους ;;; Τι λένε ρε οι μπακλαμαδες ;;;;εγω θυμαμαι οτι η προηγουμενη 130 που δεν ειχε κουκουρουκο μπροστινο , ενα μπερτακι 'ξυλο' απο το αντιστοιχο Α3 το ετρωγε..
Εννοεις απο το 3.2 quattro?
-
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... ro_8p.html.
-
Με προλαβες
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
πωπω κακια...
Με Αυτό το αναιμικο μοτέρ με Αυτό το κάκιστο τιμόνι και με Αυτό το κουκουρουκου μπροστινό βγάζουν 2τερο το αουδι ;;;
Όχι βέβαια
Sent from my LG-P500
-
πωπω κακια...Με Αυτό το αναιμικο μοτέρ με Αυτό το κάκιστο τιμόνι και με Αυτό το κουκουρουκου μπροστινό βγάζουν 2τερο το αουδι ;;;
Εδω δεν μιλάμε για το 1.4 tsi η κάνω λάθος ;;
Μοτέρ δεν
Τιμόνι δεν
Ευχάριστο δεν -
Δηλαδή μια 147 ήταν πιο γρήγορη ?
(Για τη νέα 1 δεν γνωρίζω έτσι κι αλλιώς)Εγώ σου λεω ότι και σε πιο μεγάλα μοντέλα ισχύουν αυτά τα 'δεν' , απλά το αυτοκίνητο δεν στρίβει με την αίσθηση που σου δίνει , αλλα με το στησιμό του και το α3 δεν είναι κάνα παρτάλι , ο,τι κι αν πιστεύετε
Φυσικά και δε θα περίμενα να είναι καλύτερο από το νεο άσσο , αλλά εσείς πάτε να το βγάλετε για πέταμα , επειδή δεν έχει πληροφοριακό τιμόνι..
Sent from my LG-P500
-
πωπω κακια...
Όχι βέβαια
Sent from my LG-P500
Ποιό είναι το αντίστοιχο Α3 τότε?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εδω δεν μιλάμε για το 1.4 tsi η κάνω λάθος ;;
Μοτέρ δεν
Τιμόνι δεν
Ευχάριστο δενΕνταξει, εισαι υπερβολικος τωρα...Στα μοτερ επιπεδου των 120-150ιππων, ο tfsi 122/125 ραβει κανονικοτατα.
Δηλαδη συγκρινομενο με G 120, Focus 150, Βmw 136ps, η συνολικη του εικονα (αποδοση, ελαστικοτητα, οικονομια)
ειναι ακρως ανταγωνιστικη.
Το τιμονι ως γνωστων, εχει αισθηση κουκουρουκου στα χαμηλα χλμ, παλευεται στα υψηλοτερα, η ακριβεια του ομως δεν ειναι χειροτερη πχ απο της Giulietta. Αλλο πραγμα η ΑΙΣΘΗΣΗ, αλλο η ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
Ευχάριστο, συμφωνω, ΔΕΝ, ΑΛΛΑ, αυτη η παραμετρος ειναι ΜΙΑ, απο τις συνολικα πεντε-εξι πχ που συμπεριλαμβανονται
στα γενικα χαρακτηριστικα ενος αυτοκινητου, ως προς την τελικη επιλογη του, ή οχι, σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Εσυ/καποιοι αλλοι, νομιζετε οτι η τελικη αποφαση επιλογης, κρινεται ΜΟΝΟ , απο το ΠΟΣΟ 'πικαντικο' / ευχαριστο ειναι ενα αυτοκινητο στο δρομο...Δεν παει ομως ετσι. -
@red
Για να το θέσω σε άλλη βάση..Αν εγώ σου έλεγα ότι το κιβώτιο σου είναι κουκουρούκου , γτπ κτλ.. επειδή έχει μια ψιλοασαφή αίσθηση στο κούμπωμα και γενικώς δεν έχει καλή αίσθηση (ακόμα και σε σύγκριση με το χειρότερο πόλο ), εσύ θα δεχόσουν ότι είναι για πέταμα από τη στιγμή που πρακτικά κάνει αρκετά καλά τη δουλεία του ?
(Και ας μην είναι το καλύτερο κιβώτιο του κόσμου )Όχι , είναι η απάντηση .. και είναι λογικό , φυσικά δεν είναι ίδια η σημαντικότητα του κιβωτίου με αυτή του τιμονιού και της ανάρτησης , αλλά το πιάνεις το υπονοούμενο
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@κίκιζα. εγώ θα έλεγα να μην σκανάρεις το τρέχον τεύχος.To Drive το έκανε ήδη και έβγαλε καλυτερη την Ιταλίδα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@κίκιζα. εγώ θα έλεγα να μην σκανάρεις το τρέχον τεύχος.To Drive το έκανε ήδη και έβγαλε καλυτερη την Ιταλίδα!
Φορουσε το leon σπορ αναρτηση?
-
Τα 1.8 Tsi φοράνε μόνο την σπορ ανάρτηση Γρηγόρη.
-
Η οποία και είναι μετριότατη. Πολύ σφιχτή χωρίς λόγο. Κοπανάει χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
BMW 1 Series (F20) 2011