-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λογοκρίνετε αυτό και μάλιστα έτσι καυστικά...
Μα το τι βλέπεις τελικά, τι πιάνεις και τι ακούς μέσα στο αμάξι είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της καλής ποιότητας-ηχομόνωσης κτλ του εσωτερικού-αυτοκινήτου.
Συν του ότι όσο πιο αθόρυβο είναι ένα αμάξι, τόσο πιο εύκολα 'πιάνει' το αυτί μικροτριγμούς. Εκεί διαφέρει ένα καλής ποιότητας εσωτερικό από ένα πιο...'κακό' ποιοτικά.Αυτοκίνητα που καίνε πολ/τες και μπεκ σαν καραμέλες τα θεωρείς ποιοτικά Γιατί πιάνει το αυτί εύκολα τους μικροτριγμους ;;
μπορείς να ελένξεις την ποιότητα του κινητήρα όταν αγοράζεις το αμάξι ή όταν το πάς test drive ή όταν το βλέπεις από κοντά σε μία έκθεση αυτοκινήτου?
ντάξει...μην το τραβάμε.
Αυτά τα προβλήματα φαίνονται με το χρόνο.
Αυτό με τους πολλαπλασιαστές έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον (γνώμη μου).Υπάρχει ως θέμα σε κάποια μοτέρ, αλλά το μεγαλοποιούμε κι εμείς. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συγγνωμη, δεν κρατιομουν!
Aμμα κατσεις μεσα, και ψαχτεις λιγο με την ποιοτητα της (για την τιμη με την οποια ξεκιναει...)
θα σου κοπουν τα γελια...Γρηγορη, το cruise control ηταν στην βασικη εκδοση του δικου μου C4 1.4 (προφανως δεν το συζηταμε για το VTS) και οι αισθητηρες γυρω γυρω ηταν σε μαζι με ενα πακετο για αυτοματισμο καθαριστηρων, φωτων, τον μεσαιο καθρεπτη που σκουραινει μονος του και 2-3 πραγματακια ακομα στην τιμη των 350€ (νομιζω ηταν λιγοτερο αλλα ας πουμε τοσο).
Ειναι τοσο καλοι δηλαδη οι αισθητηρες της BMW που κανουν μονοι τους 800€ θες να μου πεις;
Η το cruise control της διατηρει την ταχυτητα σταθερη ενω εμενα μου ανεβοκατεβαζει;
Γελασα απλα γιατι ειναι τραγικη η υπερτιμηση του κι οταν λεω τραγικη το εννοω...
-
Είναι premium
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γρηγορη, το cruise control ηταν στην βασικη εκδοση του δικου μου C4 1.4 (προφανως δεν το συζηταμε για το VTS) και οι αισθητηρες γυρω γυρω ηταν σε μαζι με ενα πακετο για αυτοματισμο καθαριστηρων, φωτων, τον μεσαιο καθρεπτη που σκουραινει μονος του και 2-3 πραγματακια ακομα στην τιμη των 350€ (νομιζω ηταν λιγοτερο αλλα ας πουμε τοσο).
Ειναι τοσο καλοι δηλαδη οι αισθητηρες της BMW που κανουν μονοι τους 800€ θες να μου πεις;
Η το cruise control της διατηρει την ταχυτητα σταθερη ενω εμενα μου ανεβοκατεβαζει;
Γελασα απλα γιατι ειναι τραγικη η υπερτιμηση του κι οταν λεω τραγικη το εννοω...
Βλεπεις δεντρακια και χανεις το δασος.
Tip: Μηπως οι τιμες που λες δεν ανταποκρινονται στην πραγματκοτητα? Εισαι σιγουρος για το πακετο αισθητηρων?
Μηπως τους εβαλαν στην τοπικη αντιπ/σωπεια?
Φυσικα και ειναι πανακριβα τα extra των Bmw. καποια αδικαιολογητα, καποια αλλα δικαιολογημενα, και καποια απολυτως ρεαλιστικα σε τιμολογηση.
To ενα αυτοκινητο δεν εχει καμμια επαφη με το αλλο αντιστοιχα ομως, ουτε σε γενικοτερη ποιοτητα, ουτε στην συνολικη τιμη... -
Μα το τι βλέπεις τελικά, τι πιάνεις και τι ακούς μέσα στο αμάξι είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της καλής ποιότητας-ηχομόνωσης κτλ του εσωτερικού-αυτοκινήτου.
Συν του ότι όσο πιο αθόρυβο είναι ένα αμάξι, τόσο πιο εύκολα 'πιάνει' το αυτί μικροτριγμούς. Εκεί διαφέρει ένα καλής ποιότητας εσωτερικό από ένα πιο...'κακό' ποιοτικά.Αυτοκίνητα που καίνε πολ/τες και μπεκ σαν καραμέλες τα θεωρείς ποιοτικά Γιατί πιάνει το αυτί εύκολα τους μικροτριγμους ;;
Mιλαμε για Ε36/Ε46, πρωτες Ε90?, για να ξερω...
Για την καινουργια G που της φευγουν τα καπακια απο την μπιλια του λεβιε, (εχω δει δυο αμαξια μεχρι στιγμης χωρις καπακια ) και τα αντικαθιστουν με χρεωση απο πανω, ουτε λογος...
Το αυτι πιανει οτι πρεπει να πιασει. Πιανει κλεισιμο πορτας, και τυχον τριγμους αν υπαρχουν, στο εσωτερικο,κατα την κινηση
σε κακοτεχνιες οδοστρωματος.
Επισης πιανει θορυβο καμπινας κατα την μετακινηση με αρκετα χλμ.
Η νεα 1 αυτη την στιγμη ειναι στην κορυφη της κατηγοριας, σε αυτους τους τομεις.
Ειτε αρεσει/ειναι αποδεκτο, ειτε οχι...το καπάκι στον λεβιέ συγκρίνεται σε κόστος ή ξενέρα ή σπαζα@@δισμό με τους πολ/τες? σε αφήνει στον δρόμο η ζημία στο διακοσμητικό λεβιέ?
ασε τι μου αρέσει και άνοιξε λίγο τα μάτια σου... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
μπορείς να ελένξεις την ποιότητα του κινητήρα όταν αγοράζεις το αμάξι ή όταν το πάς test drive ή όταν το βλέπεις από κοντά σε μία έκθεση αυτοκινήτου?
ντάξει...μην το τραβάμε.
Αυτά τα προβλήματα φαίνονται με το χρόνο.
Αυτό με τους πολλαπλασιαστές έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον (γνώμη μου).Υπάρχει ως θέμα σε κάποια μοτέρ, αλλά το μεγαλοποιούμε κι εμείς.πόσοι κάτοχοι με άμεσο ψεκασμό υπάρχουν εδώ και πόσοι είχαν πρόβλημα...?
ο hf και ο λάππας μου έρχονται εύκολα στο μυαλό...
κουραστικό είναι να μιλάς για ποιότητα όταν η γούνα σου είναι ήδη ΚΑΡΒΟΥΝΟ -
Συγγνωμη, δεν κρατιομουν!
Aμμα κατσεις μεσα, και ψαχτεις λιγο με την ποιοτητα της (για την τιμη με την οποια ξεκιναει...)
θα σου κοπουν τα γελια...Γρηγορη, το cruise control ηταν στην βασικη εκδοση του δικου μου C4 1.4 (προφανως δεν το συζηταμε για το VTS) και οι αισθητηρες γυρω γυρω ηταν σε μαζι με ενα πακετο για αυτοματισμο καθαριστηρων, φωτων, τον μεσαιο καθρεπτη που σκουραινει μονος του και 2-3 πραγματακια ακομα στην τιμη των 350€ (νομιζω ηταν λιγοτερο αλλα ας πουμε τοσο).
της bmw είναι αυθεντικό γερμανικο μαραφέτι ...
φάτε χόρτο κάνει καλό...
-
Tip: Μηπως οι τιμες που λες δεν ανταποκρινονται στην πραγματκοτητα? Εισαι σιγουρος για το πακετο αισθητηρων?
Φυσικα και ειναι πανακριβα τα extra των Bmw. καποια αδικαιολογητα, καποια αλλα δικαιολογημενα, και καποια απολυτως ρεαλιστικα σε τιμολογηση.
To ενα αυτοκινητο δεν εχει καμμια επαφη με το αλλο αντιστοιχα ομως, ουτε σε γενικοτερη ποιοτητα, ουτε στην συνολικη τιμη...Μηπως ειναι εργοστασιακοτατοι; Οπως κι ολο το πακετακι... Λεω εγω τωρα...
Το οτι δεν εχει επαφη το ενα αυτοκινητο με το αλλο σε γενικη ποιοτητα δεν δικαιολογει οτι οι αισθητηρες στο ενα να κανουν 100€ ξερω γω και στο αλλο 800€. Τι ειναι οι αισθητηρες, πλαστικο που το ακουμπας με το χερι σου και τρελαινεσαι απο την απαλοτητα του ή τριζουν και σε ενοχλουν στο αθορυβο εσωτερικο του αυτοκινητου;
-
πόσοι κάτοχοι με άμεσο ψεκασμό υπάρχουν εδώ και πόσοι είχαν πρόβλημα...?
ο hf και ο λάππας μου έρχονται εύκολα στο μυαλό...
κουραστικό είναι να μιλάς για ποιότητα όταν η γούνα σου είναι ήδη ΚΑΡΒΟΥΝΟΩραία και? Είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα?
(Εκτός του ότι αυτοί που ασχολούνται με forums δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, ταυτόχρονα ο ικανοποιημένος πελάτης δε θα μπει να γράψει, δεν έχει λόγο να ψαχτεί, να βγει να γκρινιάξει ή να αναφέρει ότι 'ουάου, το αμάξι μου είναι απροβλημάτιστο'.)Κι εγώ έχω TFSI κινητήρα και ο CLAB και αρκετοί ακόμα με scirocco/A3/S3/A4/A5 αλλά στο τέλος, στο σύνολο τους είναι ελάχιστοι αυτοί που γράφουν (εδώ μέσα πάλι) πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πολλαπλασιαστές ή με κατανάλωση λαδιού ή...ή...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τις προβληματικές περιπτώσεις πρέπει να τις κάνουμε 'σημαία' και τις μη-προβληματικές να τις προσπερνάμε λες και δεν υπάρχουν.Προφανώς το ότι λειτουργεί ένα αμάξι σωστά χωρίς προβλήματα (ή οποιοδήποτε προϊόν αγοράζεις) είναι το προβλεπόμενο και δε στεκόμαστε καθόλου πάνω στο θέμα αυτό όταν όλα πάνε καλά, ΑΛΛΑ όταν θες να βγάλεις κάποιο πραγματικό και αντιπροσωπευτικό συμπέρασμα πρέπει κι αυτά τα δείγματα να τα λάβεις υπόψη σου.
Αυτά και sorry για το offtopic.
ΥΓ: δεν κολλάω απλώς στους πολλαπλασιαστές αλλά στη γενικότερη εικόνα.
-
To ενα αυτοκινητο δεν εχει καμμια επαφη με το αλλο αντιστοιχα ομως, ουτε σε γενικοτερη ποιοτητα, ουτε στην συνολικη τιμη...Μηπως ειναι εργοστασιακοτατοι; Οπως κι ολο το πακετακι... Λεω εγω τωρα...
Το οτι δεν εχει επαφη το ενα αυτοκινητο με το αλλο σε γενικη ποιοτητα δεν δικαιολογει οτι οι αισθητηρες στο ενα να κανουν 100€ ξερω γω και στο αλλο 800€. Τι ειναι οι αισθητηρες, πλαστικο που το ακουμπας με το χερι σου και τρελαινεσαι απο την απαλοτητα του ή τριζουν και σε ενοχλουν στο αθορυβο εσωτερικο του αυτοκινητου;
Οι αισθητήρες στην BMW δεν κάνουν μπιπ μπιμ, αλλά μία αιθησιακή φωνή σου λέει: 'Προσοχή, εμπόδιο στα 10 εκατοστά'. Και η ενεργοποίηση του cruise control συνοδεύεται από απαλή μουσική και μασάζ σε όποια άκρα ο καθένας επιθυμεί
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: δεν κολλάω απλώς στους πολλαπλασιαστές αλλά στη γενικότερη εικόνα.
Στους δικούς μου πολλαπλασιαστές πάντως να θυμίσω ότι έγινε ανάκληση τελικά (σχεδόν 4 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του κινητήρα ), οπότε δεν ήμουν μεμονωμένη περίπτωση
Και αυτό έγινε αρκετά μετά αφού μου χαλάσαν εμένα , αν δεν είχα επέκταση θα είχα πληρώσει κανονικά
Επίσης (για να μιλήσουμε λίγο για αντιπροσωπείες και οδηγίες εργοστασίων ) τη πρώτη φόρα μου αλλάξαν μόνο τον ένα γιατί ετσι και καλά τους έλεγαν από Γερμανία και μια βδομάδα μετά μου καηκε και 2ος και επειδή είχε ηδη γίνει χαμός μου άλλαξαν και τους άλλους 3
Το θέμα ειναι ότι έμεινα 2 φορές στο δρόμο, γιατί το αυτοκίνητό μου δεν πάει με 1 καμμένο πολλαπλασιαστή, σε αντίθεση με το Renault πχ που αμα είσαι και τελείως γιδι δεν το προσέχεις καν
(Επίσης σκάστρα , n75 που από ότι φαίνεται ταλαιπωρούν διάφορα tfsi για αυτό βγήκε αργότερα πιο ανθεκτικό ανταλλακτικό )
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και φυσικά αυτό δεν ισχύει μονό για τα δικά μας
Sent from my LG-P500
-
προφανώς και δεν ισχύει μόνο για τα βαγκ... οι ιταλοί π.χ. ήξεραν οτι ο μεταβλητός στους ΤΣ ηταν ΓΤΠ και παρόλα αυτά για να μην φανεί πολυέξοδο το όχημα αραίωσαν τα σέρβις του...
-
Η τα θέματα που είχε το κόκκινο τους (και αλλάξαν προμηθευτή ) , τα τρώει στη μαπα γνωστός μου
Όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους , το θέμα είναι να μην σου τύχει και φυσικά εμείς σαν καταναλωτές να τα αναφέρουμε κι όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί
Ή να πάρουμε Ιάπωνες που δεν παθαίνουν τιποτα
Sent from my LG-P500
-
οντως το ίδιο κόκκινο έχω και εγώ και για να το διατηρήσω σε ανάλογο επίπεδο με οποιδήποτε άλλο αυτοκίνητο το κερώνω συνέχεις, δεν το πλένω σε βούρτσα, έχω πάρει στικάκι με χρώμα... τι να λέμε τώρα...
-
Εγώ που δε το προσέχω ιδιαίτερα γιατί νόμιζα ότι είναι και γαμώ έχω θέμα (ευτυχώς μόνο ) με το βερνίκι ,γτπ..
Αλλά θα μου πεις εδώ φταίω κι εγώ..
Sent from my LG-P500
-
Πάντως σε κόκκινη GT του 2005 δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα εκτός από τα σήματα που έχουν ξεβάψει. Το χρώμα αντιστέκεται πάντως...
-
Ξεκολλάτε με τους πολλαπλασιαστές.
Ντάξει, είπαμε...μ@λ@κί@...αλλά δεν τους φτιάχνει η BMW ή η Audi κλπ. Η BOSCH τους φτιάχνει.
-
Αλεξανδρε θέμα είχαν μόνο οι μιτο με το ροσο αλφα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξεκολλάτε με τους πολλαπλασιαστές.Ντάξει, είπαμε...μ@λ@κί@...αλλά δεν τους φτιάχνει η BMW ή η Audi κλπ. Η BOSCH τους φτιάχνει.
Τώρα είναι αυτη σοβαρη απάντηση ;
-
Αλεξανδρε θέμα είχαν μόνο οι μιτο με το ροσο αλφαΈτσι εξηγείται.
BMW 1 Series (F20) 2011