-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά ακομά και τα τετρακίνητα του vag group σε πιέση πάνε με τα μούτρα.
Με τον ίδιο τρόπο βγαίνει απο μια στροφή ενα cooper-s με ενα polo gti ή ενα ibiza cupra;Καλα εμενα το δικο μου 4κινητο vag γυρναει πρωτα με τον κωλο και εικαζω θα εγραφε αξιοπρεπεις γωνιες αν εβγαινε ο ιεσπις. Νταξει οχι σαν το σιροκο του Κικιζα αλλα κατι θα καναμε κι εμεις...
Sent from my GT-I9100
Iσχυει, -εαν αναφερεσαι στο Q5-...τουλαχιστον σε ολισθηρο οδοστρωμα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επισης κοστολογηθηκε αναβαθμιση της Schnitzer, η οποια τοποθετειται απο τον ιδιο αντιπ/σωπο με κοστος 1900ευρω, και λεγεται οτι προσεγγιζει πλεον τους 200ιππους για την 116i.
Χλωμό να το γνωρίζουν (απλά εικάζουν απποδοση και κόστος), αφού ακόμα βρίσκεται υπό εξέλιξη το εν λόγω κιτ.
Παντως μου ανεφεραν οτι μια γκρι της εκθεσης, φορουσε ηδη το συγκεκριμενο προγραμμα (η οποια ειχε και 19αρες ζαντες, αν προσεξα καλα της schnitzer, φυσικα και με την Μ σπορ αναρτηση) και πισω αριστερα ειχε την επιγραφη DCS1 αν θυμαμαι καλα. (πρωτο σταδιο βελτιωσης...).
Οποτε, αν τυχον την εχουν δυναμομετρησει, μπορει να γνωριζουν τις δυνατοτητες της... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια απορία που μου γεννήθηκε... ρε Γρηγόρη, πόσα td έχεις κάνει ως τωρα τον άσο?
Eνα αρκετα καλο, μιαμιση ωρα περιπου, ΜΟΝΟΣ μου, με μια 116i Urban Auto, και ενα με πωλητη, πολυ συντομο, με μια 116i manual sportline, πιο πολυ για να δω διαφορα στην θεση οδηγησης-καθισματα της sportline, και το manual Κιβωτιο...
Λέω να κάνεις μερικά ακόμα, να δούμε στις πόσες προσπάθειες θα κατεβάζουν ρολά κάθε φορά που θα βλέπουν σκούρο vectra να παρκάρει έξω από την αντιπροσωπεία.
Ποιος σου ειπε οτι βλεπουν σκουρο vectra, να παρκαρει απ' εξω...
Παντως, εχω καλυφθει πληρως, ειδικα με το πρωτο td, και φυσικα με τον γνωστο αντιπ/σωπο στο Μαρουσι.
Οποιος επιθυμει, μπορει να παει στον ιδιο, για ενα γεματο td, μιας ωρας περιπου, χωρις πωλητη -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Τελικα κανενας δεν μας ειπε. Στον δρομο ειναι ωραια η 118i; Σε σχεση με ενα gti π.χ. η το scirocco ειναι καλυτερη;
Οχι ομως παλι τα ιδια για στραμπουλιγματα και αλλες αηδιες. Οταν την οδηγεις με καθαρες γραμμες και λιγο περισσοτερη πιεση στο τελος φευγει οπως πρεπει η με τα μουτρα σαν vag κουβαδακι;
Παντα μιλαω για 118 που εχει δυναμη και με το σπορ πακετοSent from my Nexus S using Tapatalk
Τα vag κουβαδάκια με καθαρές γραμμές βγάζουν μούτρα ?
Μήπως δε μιλάς για γραμμές, αλλά για στραμπουλήγματα και άλλες αηδίες?Sent from my LG-P500
Αν θυμάμαι καλά ακομά και τα τετρακίνητα του vag group σε πιέση πάνε με τα μούτρα.
Με τον ίδιο τρόπο βγαίνει απο μια στροφή ενα cooper-s με ενα polo gti ή ενα ibiza cupra;Σε υπερβολική πίεση και βέβαια θα βγάλουν μούτρα, αλλά όχι σε οδήγηση με γραμμές
Τα τετρακίνητα αν πιεστούν αρκετά κατά την έξοδο (εφόσον μέχρι τότε έχεις στρίψει σωστά και δεν έχεις μούτρα ) πετούν κώλο (αν και αυτό δεν είναι κάτι το επιθυμητό αν θες να πας γρήγορα και όχι να παίξεις )
Όχι δε στρίβουν με τον ίδιο τρόπο με πιο υπερστροφικά αυτοκίνητα, αλλά σε στρωτή οδήγηση στρίβουν όπως πρέπει να στρίψουν
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μια απορία που μου γεννήθηκε... ρε Γρηγόρη, πόσα td έχεις κάνει ως τωρα τον άσο?
Eνα αρκετα καλο, μιαμιση ωρα περιπου, ΜΟΝΟΣ μου, με μια 116i Urban Auto, και ενα με πωλητη, πολυ συντομο, με μια 116i manual sportline, πιο πολυ για να δω διαφορα στην θεση οδηγησης-καθισματα της sportline, και το manual Κιβωτιο...
Λέω να κάνεις μερικά ακόμα, να δούμε στις πόσες προσπάθειες θα κατεβάζουν ρολά κάθε φορά που θα βλέπουν σκούρο vectra να παρκάρει έξω από την αντιπροσωπεία.
Ποιος σου ειπε οτι βλεπουν σκουρο vectra, να παρκαρει απ' εξω...
Παντως, εχω καλυφθει πληρως, ειδικα με το πρωτο td, και φυσικα με τον γνωστο αντιπ/σωπο στο Μαρουσι.
Οποιος επιθυμει, μπορει να παει στον ιδιο, για ενα γεματο td, μιας ωρας περιπου, χωρις πωλητηA, πας ικόγκνιτο, ε? Να σε δω και με ψεύτικη γενειάδα και μαλλιά και τι στον κόσμο!
-
Με τον ίδιο τρόπο βγαίνει απο μια στροφή ενα cooper-s με ενα polo gti ή ενα ibiza cupra;Καλα εμενα το δικο μου 4κινητο vag γυρναει πρωτα με τον κωλο και εικαζω θα εγραφε αξιοπρεπεις γωνιες αν εβγαινε ο ιεσπις. Νταξει οχι σαν το σιροκο του Κικιζα αλλα κατι θα καναμε κι εμεις...
Sent from my GT-I9100
Iσχυει, -εαν αναφερεσαι στο Q5-...τουλαχιστον σε ολισθηρο οδοστρωμα.
Μιλάω για συνθήκες γρήγορης οδήγησης, οχι να κάνεις οτι μπορείς για να το γυρίσεις.
Εντάξει και το S3 αν δεν κάνω λάθος σε γλιστερό όδοστρωμα αν αφήσεις λίγο γκάζι πριν την στροφή ή τσιμπήσεις λίγο φρένο και μετά φουλ στο γκάζι μπαίνει με το πλαϊ. Οταν ομως το οδηγήσεις πραγματικά γρήγορα στο όριο διώχνει μούτρα αρκετά.Τελος πάντων, η ερώτηση ήταν αν είναι το πιο καλό στην κατηγόρια οδηγικά το νέο 1.
-
Αν στο s3 τσιμπησεις φρένο στη στροφή (με πολλά χλμ ) για να το φερεις στο πλαι , θα μπουν όλα τα ηλεκτρονικά του κόσμου και αν δεν ακινητοποιηθείς σίγουρα στο πλαι δε θα το φέρεις
Μόνο με γκάζι πλαγιάζει
Sent from my LG-P500
-
...Τελος πάντων, η ερώτηση ήταν αν είναι το πιο καλό στην κατηγόρια οδηγικά το νέο 1.
Εχοντας οδηγησει G 170, και 116i , οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ, κατα την εκτιμηση μου,
ειναι τα δυο κορυφαια σε οδηγικο επιπεδο, μικρομεσαια αυτοκινητα, το πρωτο στην προσθιοκινητη 'σχολη', το δευτερο, στην
πισωκινητη αντιστοιχα. -
...Τελος πάντων, η ερώτηση ήταν αν είναι το πιο καλό στην κατηγόρια οδηγικά το νέο 1.
Εχοντας οδηγησει G 170, και 116i , οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ, κατα την εκτιμηση μου,
ειναι τα δυο κορυφαια σε οδηγικο επιπεδο, μικρομεσαια αυτοκινητα, το πρωτο στην προσθιοκινητη 'σχολη', το δευτερο, στην
πισωκινητη αντιστοιχα.Οπότε το 118i με m-sport πακέτο θα είναι γαμώ τα αμαξάκια οδηγικά.
-
Φυσικά και θα είναι. Αλλά 40 τα χιλιάρικα...
-
πισωκινητη αντιστοιχα.Οπότε το 118i με m-sport πακέτο θα είναι γαμώ τα αμαξάκια οδηγικά.
Indeed. Δεν χρειαζεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Μ πακετο, (δεν εχει ανοιξει ακομα ο κωδικος, αλλα λεγεται οτι θα κοστιζει περιπου 4κ ευρω) για να ειναι και γ@μω, οδηγικα.
Ακομα και με την Μ αναρτηση (380 ευρω) μαζι με μια 17αρα ζαντα ειναι τελεια.@stefan
H 118i κοστιζει ακριβως 3κ παραπανω απο την 116i.
Mια 116i που 'εχτισα' με αξιοπρεπεστατο εξοπλισμο, (sportline πακετο με τα εξαιρετικα μπακετ και το ομορφο εσωτερικο, μεταλλικο χρωμα, xenon φωτισμο, variable sport steering, πολλ/λες λειτουργιες τιμονιου, αντιθαμβωτικο καθρεπτη, εξτρα 17αρες διχρωμες τυπου 'αστερι'και σπορ αναρτηση) με την εκπληκτικη πραγματικα εκπτωση υψους 2,500κ ευρω του γνωστου αντιπ/σωπου στην Λ. Συγγρου, τιμολογηθηκε, στα 28κ. Η 118i αντιστοιχα ανεβαινει στα 31κ. Εναλλακτικα υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης της 116i, κοστους 1900ευρω, απο τον ιδιο τον αντιπ/σωπο, με το προγραμμα του οικου schnitzer στα 200αλογα περιπου. Εξαιρετικη τιμη νομιζω για ενα τετοιο αυτοκινητο. -
Σκέψου τι αυτοκίνητα παίρνεις με 31 χιλιάρικα... Σιρρόκο Αρ π.χ.
-
Indeed. Δεν χρειαζεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Μ πακετο, (δεν εχει ανοιξει ακομα ο κωδικος, αλλα λεγεται οτι θα κοστιζει περιπου 4κ ευρω) για να ειναι και γ@μω, οδηγικα.
Ακομα και με την Μ αναρτηση (380 ευρω) μαζι με μια 17αρα ζαντα ειναι τελεια.@stefan
H 118i κοστιζει ακριβως 3κ παραπανω απο την 116i.
Mια 116i που 'εχτισα' με αξιοπρεπεστατο εξοπλισμο, (sportline πακετο με τα εξαιρετικα μπακετ και το ομορφο εσωτερικο, μεταλλικο χρωμα, xenon φωτισμο, variable sport steering, πολλ/λες λειτουργιες τιμονιου, αντιθαμβωτικο καθρεπτη, εξτρα 17αρες διχρωμες τυπου 'αστερι'και σπορ αναρτηση) με την εκπληκτικη πραγματικα εκπτωση υψους 2,500κ ευρω του γνωστου αντιπ/σωπου στην Λ. Συγγρου, τιμολογηθηκε, στα 28κ. Η 118i αντιστοιχα ανεβαινει στα 31κ. Εναλλακτικα υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης της 116i, κοστους 1900ευρω, απο τον ιδιο τον αντιπ/σωπο, με το προγραμμα του οικου schnitzer στα 200αλογα περιπου. Εξαιρετικη τιμη νομιζω για ενα τετοιο αυτοκινητο.Σκέψου τι αυτοκίνητα παίρνεις με 31 χιλιάρικα... Σιρρόκο Αρ π.χ.
Νομίζω πως το νέο poll πρέπει να είναι: BMW F20 1 series , 116i , by Kikizas Vs. Scirocco R , Kikizas
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκέψου τι αυτοκίνητα παίρνεις με 31 χιλιάρικα... Σιρρόκο Αρ π.χ.Ποτε δεν εκρυψα τον ενθουσιασμο μου για το R. Αντιστοιχα ομως, τουλαχιστον με φιλους χρηστες που εχουμε μιλησει απο κοντα, εχω καταληξει στο οτι, ακομα και αν μπορουσα, να φτασω οικονομικα το R, ΔΕΝ θα το επαιρνα για πολλους και διαφορετικους λογους, ενας απο τους οποιους ειναι τα 2λιτρα, αλλα και η φιλοσοφια, οδηγικο στυλ, γενικοτερη οδικη συμπεριφορα, η οποια ΔΕΝ διαφοροποιειται (κατα τα λεγομενα των περισσοτερων δοκιμαστων, καθοτι R, δεν εχω οδηγησει), περα απο το περισσοτερο γκαζι, με το αντιστοιχο φυσικα σεταρισμα σε πλαισιο-αναρτηση για να περασει σωστα στο δρομο, σε σχεση με ενα 160αρι scirocco.
Κατοπιν τουτου, και με βαση, των δικων μου γουστων-αναγκες, συχνοτητα αλλαγης αυτοκινητων, θα επελεγα με μεγαλυτερη
σιγουρια μεταξυ 116i πχ και Giulietta 170, εφοσον ηθελα ενα πρακτικο (5πορτες) σπορτιφ μικρομεσαιο, 'κλεινοντας' περισσοτερο προς στην Bmw, ή εφοσον εβαζα σε δευτερη μοιρα την πρακτικοτητα των εξτρα 2θυρων, τοτε, χωρις δευτερη σκεψη, το scirocco 160.Eτσι κι αλλιως για το υφος-στυλ κατασκευης της 1 και της G, προσωπικα, δεν ενιωσα ποτε οτι ειχα αναγκη περισσοτερη δυναμη, για να πω οτι χρειαζομαι 118i η G QV αντιστοιχα...
-
Κατοπιν τουτου, και με βαση, των δικων μου γουστων-αναγκες, συχνοτητα αλλαγης αυτοκινητων, θα επελεγα με μεγαλυτερη
σιγουρια μεταξυ 116i πχ και Giulietta 170, εφοσον ηθελα ενα πρακτικο (5πορτες) σπορτιφ μικρομεσαιο, 'κλεινοντας' περισσοτερο προς στην Bmw, ή εφοσον εβαζα σε δευτερη μοιρα την πρακτικοτητα των εξτρα 2θυρων, τοτε, χωρις δευτερη σκεψη, το scirocco 160.
.σε τυλιξαν κικιζάκο και θες 5πορτο?
-
Μη μπερδεύεστε με το M-Pack.
To συνήθως M-Pack περιλαμβάνει:
-Μ Ανάρτηση (που διατίθεται και ως option) που περιλαβάνει πιο παχές αντιστρεπτικές, άλλες αναρτήσεις και άλλα ελατήρια.
-Τιμόνι Μ
-Λεβιέ Μ
-Εσωτερική επένδυση από αλκαντάρα
-Μπρος-πίσω προφυλακτήρες Μ διαφορετικής σχεδίασης και πλαϊνά μαρσπιέ
-Μαύρη επένδυση οροφής
-Ζάντες 17άρες διαφορετικής σχεδίασης (έξτρα οι 18άρες)Συνήθως κοστολογείται στα 3.700 με 4.000.
Edit. Στην ουσία, όλη τη δουλειά του Μ-Pack τη κάνει η ανάρτηση. Αυτό θέλω να πω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σιγουρια μεταξυ 116i πχ και Giulietta 170, εφοσον ηθελα ενα πρακτικο (5πορτες) σπορτιφ μικρομεσαιο, 'κλεινοντας' περισσοτερο προς στην Bmw, ή εφοσον εβαζα σε δευτερη μοιρα την πρακτικοτητα των εξτρα 2θυρων, τοτε, χωρις δευτερη σκεψη, το scirocco 160.
.σε τυλιξαν κικιζάκο και θες 5πορτο?
Οχι, φτου-φτου, βρε μπας στο καλο σου μεσημεριατικα...
Aπλα ειναι πρακτικο ρε συ, και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για +10χρονια, που λεει ο λογος
Εδω εχω συνηθισει με τους χωρους/πορτες της 'λιμουζινας'... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μη μπερδεύεστε με το M-Pack.To συνήθως M-Pack περιλαμβάνει:
-Μ Ανάρτηση (που διατίθεται και ως option) που περιλαβάνει πιο παχές αντιστρεπτικές, άλλες αναρτήσεις και άλλα ελατήρια.
-Τιμόνι Μ
-Λεβιέ Μ
-Μαύρη επένδυση οροφής
-Ζάντες 17άρες διαφορετικής σχεδίασης (έξτρα οι 18άρες)Συνήθως κοστολογείται στα 3.700 με 4.000.
Edit. Στην ουσία, όλη τη δουλειά του Μ-Pack τη κάνει η ανάρτηση. Αυτό θέλω να πω.
Σωστα. Ακριβως αυτο. Το μονο επισης, αλλα γ@ματο , που εχει ολο το Μ πακετο, ειναι και short shifter, για μικροτερες διαδρομες στον επιλογεα των αλλαγων.
Α, και στο Μ πακετο, οι στανταρ 17αρες, ή και οι εξτρα 18αρες, εχουν διαφορετικη διασταση οι μπροστα, απο τις πισω. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μη μπερδεύεστε με το M-Pack.To συνήθως M-Pack περιλαμβάνει:
-Τιμόνι Μ
-Λεβιέ Μ
-Μαύρη επένδυση οροφής
Kαι αντιστρεπτικές δεν αλλάζουν? Έχω την εντύπωση πως το έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Εdit: στραβάδι mode on
-
μα το λέει
BMW 1 Series (F20) 2011