-
Το νόημα είναι ότι θα έχεις 180 εργοστασιακά άλογα με όλες τους τις εγγυήσεις και χωρίς μαϊμουδιές.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το νόημα είναι ότι θα έχεις 180 εργοστασιακά άλογα με όλες τους τις εγγυήσεις και χωρίς μαϊμουδιές.Μικρο ρισκο, -1500ευρω...Με 1000 και στις δυο (Τ3, Τ4) περιπτωσεις πας στα 199...
Κι εγω γενικα δεν ειμαι υπερ των προγραμματων/πειραγματων (γι αυτο αλλωστε δεν εχω βαλει), αλλα στην προκειμενη περιπτωση, οταν ολα ειναι ιδια, δεν βλεπω τον λογο να χρεωθω τα 1500 ευρω. Σχετικα με την εγγυηση δεν αλλαζει τιποτα..
-
Προτιμώ 1500 Ευρώ και 180 εργοστασιακά άλογα παρά 1000 Ευρώ και δήθεν 200 από τον κάθε 'βελτιωτή'. Όσο για την εγγύηση, κρατάω μικρό καλάθι...
-
Προτιμώ 1500 Ευρώ και 180 εργοστασιακά άλογα παρά 1000 Ευρώ και δήθεν 200 από τον κάθε 'βελτιωτή'. Όσο για την εγγύηση, κρατάω μικρό καλάθι...Σου αρεσει εμφανισιακα Αλεξανδρε? Απο ποιοτητα-φινιρισμα-οδικη συμπεριφορα, λενε οτι ειναι 'λιρα εκατο'
αλλα εμφανισιακα, το χαζευα προχθες εξω απο εκθεση, και δεν μου καθεται σωστα στο ματι, -το 5πορτο- με τιποτα!
Μεσα επισης, αν και ποιοτικο, το ταμπλω ειναι αρκετα ογκωδες σε σημειο κλειστοφοβικο για τους δυο μπροστα , και αρκετα 'Αμερικανικο', παρα σπορτιφ/Ευρωπαικο... -
Γρηγόρη δεν το έχω επεξεργαστεί πολύ από κοντά. Μια φορά το είδα στο δρόμο και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω και από τον dealer. Πάντως Giulietta δεν είναι εμφανισιακά...
-
Γρηγόρη δεν το έχω επεξεργαστεί πολύ από κοντά. Μια φορά το είδα στο δρόμο και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω και από τον dealer. Πάντως Giulietta δεν είναι εμφανισιακά...Κοιτα ειναι γουστα αυτα, και εντελως υποκειμενικα, αλλα νομιζω οι περισσοτεροι (ειδικα εσυ που εχεις το MKI)
θεωρουν (και εγω αναμεσα τους) οτι το πρωτο focus ακομα και σημερα ειναι φρεσκο και...αξεπεραστο σχεδιαστικα σε σχεση με το επομενο, αλλα ακομα ισως και απο το 'Αμερικανίζον' σημερινο.
Η Giulietta απο την αλλη, για εμενα ειναι οτι πιο ποθητο σε μικρομεσαιο με 5πορτες...Τωρα βεβαια στο θεμα της ψυχολογικης
κυριως ασφαλειας για τα περι αξιοπιστιας, συναρμογης κτλ, εναντι του 'παγκοσμιου' focus, αυτο σηκωνει πολυ συζητηση.
Τα σχολια του Σ.X παντως τα θεωρω βεβιασμενα και ολιγον υπερβολικα ενθουσιωδη, για τα περι 'νεου βασιλια' και στο οδηγικο κομματι, σε σχεση με την Giulietta... -
Γρηγόρη δεν το έχω επεξεργαστεί πολύ από κοντά. Μια φορά το είδα στο δρόμο και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω και από τον dealer. Πάντως Giulietta δεν είναι εμφανισιακά...Δεν διαβάζω πάντως κάπου (στους 4Τ) στο συγκριτικό τέστ , ότι οδηγικά το Focus υπερτερεί της Giulietta.
Εκτός και αν κάτι μου διέφυγε στην ανάγνωση. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γρηγόρη δεν το έχω επεξεργαστεί πολύ από κοντά. Μια φορά το είδα στο δρόμο και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω και από τον dealer. Πάντως Giulietta δεν είναι εμφανισιακά...
Δεν διαβάζω πάντως κάπου (στους 4Τ) στο συγκριτικό τέστ , ότι οδηγικά το Focus υπερτερεί της Giulietta.
Εκτός και αν κάτι μου διέφυγε στην ανάγνωση.Δεν ξερω για επισημο αρθρο των 4T αλλα δες λιγες σελιδες πιο πισω την αποψη του Krusenstern που μου φανηκε ενθουσιασμενος απο το αυτοκινητο. Και αν εχω καταλαβει καλα ο Krusenstern, εκτος απο master troller (xexe), εχει καποια σχεση με το περιοδικο.
-
Δεν διαβάζω πάντως κάπου (στους 4Τ) στο συγκριτικό τέστ , ότι οδηγικά το Focus υπερτερεί της Giulietta.
Εκτός και αν κάτι μου διέφυγε στην ανάγνωση.Δεν έχει υπάρξει ως τώρα ανάλογη συγκριτική δοκιμή. Μόνο απόψεις και blogs...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα σχολια του Σ.X παντως τα θεωρω βεβιασμενα και ολιγον υπερβολικα ενθουσιωδη, για τα περι 'νεου βασιλια' και στο οδηγικο κομματι, σε σχεση με την Giulietta...Τον έχω απομυθοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια τον Σ.Χ...
-
Εκτός και αν κάτι μου διέφυγε στην ανάγνωση.Mε προλαβε ο Αλεξανδρος, αναφερομουν σε προσωπικα σχολια του Σ.Χ μεσα απο το Blog του:
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=556'Δε θα μασήσουμε τα λόγια μας σε ένα προσωπικό κείμενο. Απλά ελληνικά: Το αυτοκίνητο, αυτό το γκρι των 150 ίππων, με οπίσθια σχεδιασμένα από ξενυχτισμένο Κορεάτη **είναι καλύτερο και από αυτήν την πανέμορφη Guilietta των 170 ίππων **και από όλα τα Golf του κόσμου, πλην του GTi βέβαια, πρόταση άλλης κατηγορίας, που θα βρει στο δρόμο της άλλωστε το ST.'
Δεν εχω οδηγησει (ακομα) το νεο τουρμπατο Focus, αλλα στο οδηγικο καθαρα κομματι, δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Μπορει βεβαια και να ισχυει. Μεχρι να δουμε ενα αμεσο συγκριτικο παντως, εστω απο το περιοδικο, -απο τους συνεργατες του, οχι τον ιδιο- προσωπικα, κρατω επιφυλαξεις για τα λεγομενα του, μιας και ειναι συνηθισμενος ο υπερμετρος ενθουσιασμος του ενιοτε, απο καποιες πρωτες οδηγικες επαφες νεων μοντελων...
Στο συγκριτικο παραυτα, που εχει την Giulietta στο...πλαι των σελιδων ως ανταγωνισμο (μαζι με Megane, Leon, Auris )
αναφερει -για πρωτη φορα, απ' οσο διαβαζω τουλαχιστον στους 4τροχους- οτι η Giulietta 'υποστρεφει λιγο περισσοτερο απ' οσο θελαμε, υπο πιεση'... -
Δεν εχω οδηγησει (ακομα) το νεο τουρμπατο Focus, αλλα στο οδηγικο καθαρα κομματι, δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Μπορει βεβαια και να ισχυει. Μεχρι να δουμε ενα αμεσο συγκριτικο παντως, εστω απο το περιοδικο, -απο τους συνεργατες του, οχι τον ιδιο- προσωπικα, κρατω επιφυλαξεις για τα λεγομενα του, μιας και ειναι συνηθισμενος ο υπερμετρος ενθουσιασμος του ενιοτε, απο καποιες πρωτες οδηγικες επαφες νεων μοντελων...
Στο συγκριτικο παραυτα, που εχει την Giulietta στο...πλαι των σελιδων ως ανταγωνισμο (μαζι με Megane, Leon, Auris )
αναφερει -για πρωτη φορα, απ' οσο διαβαζω τουλαχιστον στους 4τροχους- οτι η Giulietta 'υποστρεφει λιγο περισσοτερο απ' οσο θελαμε, υπο πιεση'...εσυ που εχεις τοση πιστη στα περιοδικα δυσκολευεσαι να το πιστεψεις?
η G ξαφνικα υποστρεφει λιγο περισσοτερο στο οριο...
σε 6 μηνες θα ανακαλυψουν οτι ψιλοτριζει καμια φορα & τα καθισματα ειναι μετρια...
σε 1,5 χρονο θα βγει το νεο Golf, οποτε θα ξαναπαρει το στεμμα του...ζωη να εχουμε να γελαμε
-
Θα είναι σαν το κασόνι 159
-
Εκτός και αν κάτι μου διέφυγε στην ανάγνωση.Mε προλαβε ο Αλεξανδρος, αναφερομουν σε προσωπικα σχολια του Σ.Χ μεσα απο το Blog του:
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=556'Δε θα μασήσουμε τα λόγια μας σε ένα προσωπικό κείμενο. Απλά ελληνικά: Το αυτοκίνητο, αυτό το γκρι των 150 ίππων, με οπίσθια σχεδιασμένα από ξενυχτισμένο Κορεάτη **είναι καλύτερο και από αυτήν την πανέμορφη Guilietta των 170 ίππων **και από όλα τα Golf του κόσμου, πλην του GTi βέβαια, πρόταση άλλης κατηγορίας, που θα βρει στο δρόμο της άλλωστε το ST.'
αναφερει -για πρωτη φορα, απ' οσο διαβαζω τουλαχιστον στους 4τροχους- οτι η Giulietta 'υποστρεφει λιγο περισσοτερο απ' οσο θελαμε, υπο πιεση'...o Σ.Χ. γράφει και στο φόρουμ?
αυτός δεν είναι που κάθε φορά που κάνει τεστ εκτός συνόρων τα βρίσκει όλα εξαιρετικά και όταν τα ξαναδοκιμάζει στην ελλάδα κάτι του βρωμάει? -
Ναι μεν αλλά... γιατί έτσι!!! Μείνετε συντονισμένοι. (Όπως τότε στο ανηφορικό πέταλο της Μαρκυράχης με τον Κώστα στα πηδάλια και την κυρά Μαρία να μας φέρνει ούζα στην ανασυγκρότηση. Θυμάσαι Θανάρα; Στο καλό παλιόφιλε Νικόλα...).
-
Ναι μεν αλλά... γιατί έτσι!!! Μείνετε συντονισμένοι. (Όπως τότε στο ανηφορικό πέταλο της Μαρκυράχης με τον Κώστα στα πηδάλια και την κυρά Μαρία να μας φέρνει ούζα στην ανασυγκρότηση. Θυμάσαι Θανάρα; Στο καλό παλιόφιλε Νικόλα...).Ξεχασες, το κλασσικο, 'κακα τα ψεμματα', ...
-
Στο τελευταίο Drive έχει συγκριτικό ανάμεσα σε Focus 180, Giulietta 170, Golf 160 DSG και Astra 180.
Συνολικός νικητής ανακυρήσσεται στο νήμα το Focus, κυρίως λόγω καλύτερης ποιότητας κύλισης και άνεσης, του πιο φιλελεύθερου ESP, όπως επίσης και 5ετούς εγγύησης. Δεύτερη, αλλά πολύ κοντά στο Focus όπως σημειώνει το περιοδικό, η Giulietta η οποία είναι η πιο σπορ από όλα, με τις σφικτότερες αναρτήσεις, την πιο κοφτερή οδική συμπεριφορά, το καλύτερο τιμόνι (σε ταχύτητα και αίσθηση) και την πιο συμμετοχική ουρά. Τρίτο το Golf, όντας καλό παντού αλλά λίγο άνοστο οδηγικά και τελευταίο το Astra. Από επιδόσεις, Focus, Giulietta και Golf στα ίδια (σε ορισμένες περιπτώσεις οι διαφορές ήταν της τάξης του 1 δεκάτου!), με το βαρύτερο Astra να μένει μοιραία πιο πίσω.
-
το Focus 180 ποσα αλογα βγαζει?
-
Θεωρητικά 182, απλά το στρογγυλοποίησα στα 180...
-
πρακτικα λεω, στη δυναμομετρηση!
Ford Focus 2011