-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το αυτοματο μπαινει μεσω παραγγελιας.
Μονο πετρελαιο εννοεις, γιατι στους 150 και 180 δεν υπαρχει ακομα.
Εμενα ο πωλητης μου ειπε πως υπαρχει και για τα 150-180.
σου ειπε και για το Αγιο Βασιλη τιποτα?
Μου ειπε οτι θα μου φερει ενα RS του χρονου τα Χριστουγεννα.
πολυ πιο πιθανο απο το να μπορεις να βαλεις τωρα παραγελια για το αυτοματο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το αυτοματο μπαινει μεσω παραγγελιας.
Μονο πετρελαιο εννοεις, γιατι στους 150 και 180 δεν υπαρχει ακομα.
Εμενα ο πωλητης μου ειπε πως υπαρχει και για τα 150-180.
σου ειπε και για το Αγιο Βασιλη τιποτα?
Μου ειπε οτι θα μου φερει ενα RS του χρονου τα Χριστουγεννα.
πολυ πιο πιθανο απο το να μπορεις να βαλεις τωρα παραγελια για το αυτοματο
Μη μου λες τετοια να ετοιμαστω για τα τεποζιτα.
-
οδήγησα το 150άρι σήμερα το απόγευμα... μπορώ να πω οτι το περίμενα πιο ψόφιο αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος! πολιτισμένος,γραμικός ο ecoboost, χωρίς να εξαλείφει το 'turbo effect' ωστόσο ...έτσι, νιώθεις το αρκετά δυνατό τράβηγμα μετα τις 2.500-3000σαλ που το turbo αρχίζει να σου σφυράει ελαφριά!
πρόσφατα είχα οδηγήσει και το νέο astra με τα 180άλογα τα οποία έψαχνα να τα βρω αφού δεν κάλπαζαν!
με παραξένεψε λίγο η θέση του επιλογέα ταχυτήτων που είναι πολύ κοντά στον αγκώνα και πρέπει να έχεις το χέρι σου αρκετά πίσω στο υποβραχιόνιο.
γενικά ένιωσα πολύ οικεία βγαίνοντας απο το focus 2 και μπαίνοντας στο 3. Δεν μου άρεσαν τα πλαστικά που μερικά έχουν σκληρύνει (στις πόρτες πχ)
τελικά μου μπήκαν διάολοι
-
-
Στην αρχή είναι ένα toyota corolla μετά ξαφνικά γίνεται tiida
-
Οντως
-
Με την Nissan η Ford είναι στα δικαστήρια για διαφημιση του Tiida ότι ... είναι πολύ καλύτερο του (προηγούμενου) Focus! Και τωρα θέλουν να δείξουν ότι φευγει μπροστά το Focus!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χαχα, το tiida ειναι αυτο μπροστα; το χουν βαλει για να φαινεται το focus πιο ωραιο;
Πολύ αργό αυτό το σύστημα της Ford....έφυγε το Nissan και ήρθε το Toyota
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Στην αρχή είναι ένα toyota corolla μετά ξαφνικά γίνεται tiidaΠάντα το Tiida είναι μπροστά απο το focus και μπροστά απο το Tiida είναι το corolla. Απλα οταν παρκάρει το focus με την πλάγια λήψη κρύβεται το Tiida. Σύνθετο αλλα απλό (ή το ανάποδο?).
-
+1 , στο 0:08
-
Επίσης ,όποιος είναι παρατηρητικός και βλέπει καλά, θα είδε ότι στην αρχή οι άνθρωποι φορούν καλοκαιρινά,και στο τέλος της διαφήμισης χειμωνιάτικα.
Δηλ είναι τόσο αργό,που ξεκινά το παρκάρισμα τον Αύγουστο,και τελαιώνει το Γενάρη!
Ξεφτίλα! -
Παρελαση νεων Focus και Mondeo εχθες Λεωφορο Νικης στη Θεσσαλονικη...
Παρουσιαση ειχανε ή τα κυκλοφορουσαν για να τα δει ο κοσμος? -
η φορντ θέλει 1500 ευρώ παραπάνω για το 180αρι φοκους σε σχέση με το 150αρι, με το οποίο δεν έχουν καμία διαφορά, πλην του προγράμματος?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η φορντ θέλει 1500 ευρώ παραπάνω για το 180αρι φοκους σε σχέση με το 150αρι, με το οποίο δεν έχουν καμία διαφορά, πλην του προγράμματος?e τοσο δεν εχει το προγραμμα στην αγορα?
σκαναρισες αυτο που λεγαμε?
περιμενω pm -
Το γνωρίζεις στα σίγουρα ότι αυτή είναι μόνο η διαφορά; Και στο κάτω κάτω πόσο τα τιμολογείς εσύ τα 30 παραπάνω άλογα;
Στα του συγκριτικού τώρα. Krus, δεν ξέρω ποιος το έγραψε (ανυπόγραφο γαρ) αλλά η αναφορά στην οδική συμπεριφορά ήταν τουλάχιστον επιφανειακή. Εγώ πάντως από την ανάγνωση δεν κατάλαβα αν στρίβει καλύτερα ή όχι από το παλιό, ή έστω από το Golf. Ποιό έχει πιο συμμετοχική ουρά; Προτοποθέτηση με φλικ σηκώνει; Είναι σφιχτό ή υπό πίεση πλέει; Γυρίζει η ουρά με φρένα (όσο μπορεί να γυρίσει με μη απανεργοποιούμενο ESP). Υποστρέφει υπό πίεση (στο πάτα); Έχει το κοφτερό μπροστινό των προηγούμενων;
Φαντάζομαι ότι δεν δοκιμάσατε την έκδοση sport.... θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον! Ειδικά σε σύγκριση με Giulietta και Leon για το πιο οδηγοκεντρικό μικρομεσαίο. (Η σειρά 1 μάλλον αλλού απευθύνεται, ειδικά με τα παρόντα μοτέρ).
Τέλος, η αναφορά περί 27.5 κιλών ροπής μάλλον είναι λανθασμένη. Και στους πίνακες στο τέλος του περιοδικού καμία άκρη δεν βγαίνει. Εκεί παρουσιάζεται το 150άρη με 27.5 κιλά και το 18άρη με 24.5 κιλά.
ΥΓ: Τελικά το Golf (όπως αναφέρεται στο κείμενο) ή το Astra (όπως αναφέρεται στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών) φορούσε τα 050;
-
θα δίνατε 1500 ευρώ, μόνο για πρόγραμμα, για κάτι που δεν κοστίζει τίποτα στην εταιρία (που απλά σου δίνει στις ψηλές στροφές κ όχι ροπή)? είστε μπρούκληδες τελικά
τα προγράμματα πάντως έξω έχουν πέσει αρκετά κάτω από το 1000αρικο. Τόσο θα θεωρούσα κ εγώ λογικό να χρεωνει η φορντ, κανά 700αρι
@spiros
αυριο, σήμερα είχε κίνηση στο φωτοτοπικό της εταιρίας -
Εταιρεία που να δίνει 30 άλογα με 700 Ευρώ! Δώσε κι εμένα μπάρμπα!!!
Πάντως και η Audi κάπου εκεί χρεώνει για τα δικά της 30 άλογα στο ίδιο μοτέρ...
Και ξαναλέω ότι δεν είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα προγραμματισμού και μόνο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν εισαι σιγουρος, αλλα το εχεις πει 2 φορες...
99% λοιπον ειναι θεμα προγραμματισμου και μονο, περισσοτερα δε μπορω να πω τωρα, υπαρχει λογος
-
παίρνεις το 150άρι, του πετάς στο WDS την νέα χαρτογράφηση και τσουπ... σκάνε τα άλογα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εισαι σιγουρος, αλλα το εχεις πει 2 φορες...
99% λοιπον ειναι θεμα προγραμματισμου και μονο, περισσοτερα δε μπορω να πω τωρα, υπαρχει λογος
Άρα ούτε εσύ είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο προγραμματισμός.
Δεν μπορείς να πεις; Τηρούνται στο 2ο Επ. Γρ. αυτά τα απόρρητα ε;
Ford Focus 2011