-
Ο μπλε φωτισμος στο εσωτερικο δεν ειναι μεγαλο ατοπημα;Φανταζομαι θα ειναι κουραστικος οπως και στο golf ΜΚ4 που έβγαζε ματι.Το πρασινο που ειχε εως τωρα δεν ειναι και πολυ ομορφο στην οψη αλλα ειναι εντελως ξεκουραστο...
-
Ο καλύτερος φωτισμός οργάνων για μένα είναι ο λευκός. Διακρίνεις τα πάντα και δεν κουράζει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο καλύτερος φωτισμός οργάνων για μένα είναι ο λευκός. Διακρίνεις τα πάντα και δεν κουράζει.+1
-
Στο θέμα του φωτισμού του ταμπλό μεγαλό ρόλο παίζει η φωτεινότητα και η ένταση. Το καλύτερο -το λιγότερο κουραστικό- για μένα είναι το απαλό κιτρινοπορτοκαλί, ενώ το μπλε και το άσπρο με κουράζουν μετά από πολύ ώρα οδήγησης.
-
Στο μοντέλο του 2008 που είναι το δικό μου οι γραμματοσειρές στον πίνακα οργάνων έχουν λευκό φωτισμό ενώ όλοι οι υπόλοιποι διακόπτες έχουν κόκκινο...
-
Στο δικο μου ειναι ολα πρασινα. Δε μου αρεσουν μακαρι να γινοταν να τα εκανα ολα μπλε.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Στο δικο μου ειναι ολα πρασινα. Δε μου αρεσουν μακαρι να γινοταν να τα εκανα ολα μπλε.Νομιζω αλλαζεις τα λεντακια που υπαρχουν απο πισω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στο δικο μου ειναι ολα πρασινα. Δε μου αρεσουν μακαρι να γινοταν να τα εκανα ολα μπλε.
Νομιζω αλλαζεις τα λεντακια που υπαρχουν απο πισω
Στα χειριστηρια των παραθυρων ειναι ευκολο.Αλλα αντε να αλλαξεις στο κοντερ,στα χειριστηρια του ταμπλο που πρεπει να αγορασεις ολο το χειριστηριο???Τωρα τη πηγη δε τη βαζω στο στομα μου φυσικα και δε γινεται οποτε πας για αλλαγη.
-
Στα χειριστηρια των παραθυρων ειναι ευκολο.Αλλα αντε να αλλαξεις στο κοντερ,στα χειριστηρια του ταμπλο που πρεπει να αγορασεις ολο το χειριστηριο???Τωρα τη πηγη δε τη βαζω στο στομα μου φυσικα και δε γινεται οποτε πας για αλλαγη.
Σιγα μην ξυλωσεις ολο το αμαξι, απλα βγαζεις το κοντερ και αλλαζεις τα φωτακια απο μεσα! Ευκολη δουλεια.
-
Σιγα μην ξυλωσεις ολο το αμαξι, απλα βγαζεις το κοντερ και αλλαζεις τα φωτακια απο μεσα! Ευκολη δουλεια.
Ναι αλλα μονο εκεινα τα φωτακια μπλε και τα υπολοιπα πρασινα ρε Θωμα?
-
Δε νομιζω. Πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να ρωτησεις.
-
Δε νομιζω. Πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να ρωτησεις.Ρε ακου με που σου λεω.
-
Ρε ακου με που σου λεω.
Ακου και μενα ομως! Στα Μερκ δεν υπαρχει προβλημα αμα θελω παω τωρα και βαζω μπλε φωτισμο στο κοντερ ειναι ποιο ξεκουραστο ατο που εχω
-
Ρε ακου με που σου λεω.
Ακου και μενα ομως! Στα Μερκ δεν υπαρχει προβλημα αμα θελω παω τωρα και βαζω μπλε φωτισμο στο κοντερ ειναι ποιο ξεκουραστο ατο που εχω
Μα εγω ρε Θωμα δε λεω να αλλαξει μονο το χρωμα του κοντερ αλλα ολου του ταμπλο!!!!
-
Ρε ακου με που σου λεω.
Μα εγω ρε Θωμα δε λεω να αλλαξει μονο το χρωμα του κοντερ αλλα ολου του ταμπλο!!!!
Ολο το ταμπλο ειναι πρασινο???
-
Γενικως ολο το ταμπλο του focus οπου εχει φωτα φωτιζεται με πρασινο.
-
Γενικως ολο το ταμπλο του focus οπου εχει φωτα φωτιζεται με πρασινο.Ε ολα τα φωτακια θα τα βγαλετε και θα μπουν αλλα! Απλα βγαεις το ταμπλο σα να εχει καει καποιο αλλο . Αμα θελεις ερχομαι να πειραματιστω
-
Τσουλα ρε απο εδω θα μου χαλασεις το αμαξι.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Σήμερα περνώντας απο γνωστό μου που έχει μαγαζί με ψιλικά/εφημερίδες κλπ είχε το σημερινό τεύχος του Auto-Τρίτη. Είχε συγκριτικό του καινούργιου Φόκους με Γκόλφ, Άστρα και Άουρις και μου έκανε εντύπωση. Γιατί; Διαβάζοντας το, τα συμπεράσματα που αποκομίζει κάποιος δεν έχουν καμιά σχέση με τις θριαμβολογίες του Auto-Bild, του Autocar και των 4Τ.Οι 4Τ ΔΕΝ έχουν ακόμη δημοσιεύσει ΔΟΚΙΜΗ του Φόκους. Σίγουρα ξέρεις τι διαβάζεις;
ΜΤα κουμπια της πηγης μου φανηκαν λιγο μικρα και η πηγη ηθελε λιγη συνηθεια (ηταν αυτη με τις 3,5 ιντσες οθονη και με τα χειριστηρια στο τιμονι)
Η πηγή αυτή είναι η 'ακριβή' της Sony, παρόμοια με αυτή που φορούν τα Mondeo. Αλλάζει όλο το layout της κεντρικής κονσόλας, ως και τα κουμπιά των alarm και του κλειδώματος θυρών είναι εντελώς διαφορετικά από ότι με την default πηγή της Ford. Προσωπικά, με βόλεψε πολύ περισσότερο η απλή, η οποία βγαίνει με χειριστήριο (πολύ βολικό σε χειρισμό) στο τιμόνι.
Ο καλύτερος φωτισμός οργάνων για μένα είναι ο λευκός. Διακρίνεις τα πάντα και δεν κουράζει.
Στα όργανα έχει λευκό φωτισμό το νέο Φόκους. Οι βελόνες είναι γαλάζιες, αλλά καμιά σχέση με το κουραστικό γαλάζιο που είχαν τα Golf IV. Πολύ 'μαλακό'. Το υπόλοιπο ταμπλό είναι ελαφρύ γαλάζιο, ενώ σε όλο το υπόλοιπο σαλόνι (χειριστήρια ανοίγματος θυρών, 2 LED μπάρες στην πλαφονιέρα, πόδια συνοδηγού και δε θυμάμαι πού αλλού) διαλέγεις εσύ το χρώμα ΚΑΙ την ένταση που γουστάρεις, από ένα χειριστήριο δίπλα στην πλαφονιέρα. Καλό
-
Krusenstern
Γνωρίζω ότι οι 4Τ δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει δοκιμή του αυτοκινήτου.
Με βάση τα όσα όμως έχει αναφέρει για το αυτοκίνητο σε προηγούμενο μήνυμα σου, προειδεάζεις εξ'αρχής την άποψη του περιοδικού για το αυτοκίνητο.
Γι'αυτό και μιλώ για 'θριαμβολογίες και των 4Τ'.
Ford Focus 2011