-
Σίγουρα δε γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα, ό,τι διαβάζω στο Internet ξέρω.
Πέρα από τις αυτονόητες ευχές στο νεοεκλεγέν ΔΣ και το νέο Πρόεδρο της ΕΠ.Α., αυτό που θα σημαίνει την πραγματική μετάβαση στη νέα κατάσταση είναι η ουσιαστική μεταβίβαση του 'pouvoir sportif' στην ΟΜΑΕ. Δηλαδή:
ο Εκδοση αγωνιστικών αδειών (που θα πρέπει να αποκεντρωθεί στα σωματεία, όπως τα δελτία αθλητών)
ο Εκδοση (ή ακριβέστερα μεσολάβηση για την έκδοση) αδειών τέλεσης αγώνων
ο Κατάρτιση αγωνιστικού ημερολογίου
ο Σύνταξη αγωνιστικών και τεχνικών κανονισμών
ο Επίβλεψη εκτέλεσης αγώνων
ο Αθλητική δικαιοσύνη (πειθαρχικό, επιτροπή εφέσεων)Η αντιπροσώπευση στη FIA νομίζω σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΜΑΕ παραμένει στην ΕΛΠΑ, εξάλλου η FIA δεν έχει και δε θέλει να έχει καμία σχέση με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της χώρας. Ομως στην περίπτωση αυτή αν δεν αλλάξει το άρθρο 49 του ΚΟΚ, που για την περίπτωση του αυτοκινήτου και του καρτ, σε αντίθεση με τις μοτοσυκλέτες, δεν προβλέπει 'ομοσπονδία', η ΕΛΠΑ, ως εκπρόσωπος της FIA στην Ελλάδα, παραμένει η de jure ανώτατη αθλητική αρχή (εκτός και αν 'επισήμως' παραχωρήσει αυτή τη δικαιοδοσία στην ΟΜΑΕ). Πέραν του άρθρου 49 το θέμα της FIA είναι πρακτικά άσχετο.
Αρα αναμένουμε τις εξελίξεις.
-
Καλημέρα,
Στράτη ευχαριστώ για την απάντηση γιατί βλέπουμε το πνεύμα που επικρατεί στη νέα προσπάθεια.
και φυσικά καλά κάνει όποιος εκτίθεται σε φόρουμ, με την ανάλογη προσοχή στις.. φόλεςπχ διαφωνώ με το φίλο μου το Μαυροματίδη που ενώ εκτίθεται θεσμικά και.. ραδιοφωνικά δε συμμετέχει σε φορουμ. στους κακοπροαίρετους απλά δε συνεχίζεις την κουβέντα, αυτό κάνω εγώ τουλάχιστο..
μετά το καλοκαίρι ας δούμε και εκείνη την ωραία λίστα με ζητήματα που είχε συντάξει ο lef205
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πχ διαφωνώ με το φίλο μου το Μαυροματίδη που ενώ εκτίθεται θεσμικά και.. ραδιοφωνικά δε συμμετέχει σε φορουμ. στους κακοπροαίρετους απλά δε συνεχίζεις την κουβέντα, αυτό κάνω εγώ τουλάχιστο..
Παρόμοιας παραίνεσης - συμβουλής, έχω γίνει κι εγώ αποδέκτης, από μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, δηλ. 'τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς, εσύ σοβαρός άνθρωπος...'
Σε ένα βαθμό τους κατανοώ, διότι δεν λείπουν οι πιχρόχολοι και οι φανατισμένοι, αλλά όμως ενώ η άρνηση και η απουσία είναι εύκολη αντίδραση, η ψύχραιμη αντιμετώπιση και η νηφάλια παράθεση επιχειρημάτων είναι δύσκολη και απαιτεί δυνατό χαρακτήρα, σταθερές αρχές και προσήλωση στον στόχο...Ελπίζω το νέο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, να αναθεωρήσει την άποψη που έχει για το forum και να το δει ως εργαλείο με το οποίο θα υπογραμμίζει τον επικοινωνιακό του δίαυλο και επίσης θα αφουγκράζεται τον σφυγμό των μελών του, αλλά και των υπόλοιπων συνιστωσών του χώρου.
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
πχ διαφωνώ με το φίλο μου το Μαυροματίδη που ενώ εκτίθεται θεσμικά και.. ραδιοφωνικά δε συμμετέχει σε φορουμ. στους κακοπροαίρετους απλά δε συνεχίζεις την κουβέντα, αυτό κάνω εγώ τουλάχιστο..
Παρόμοιας παραίνεσης - συμβουλής, έχω γίνει κι εγώ αποδέκτης, από μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, δηλ. 'τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς, εσύ σοβαρός άνθρωπος...'
Σε ένα βαθμό τους κατανοώ, διότι δεν λείπουν οι πιχρόχολοι και οι φανατισμένοι, αλλά όμως ενώ η άρνηση και η απουσία είναι εύκολη αντίδραση, η ψύχραιμη αντιμετώπιση και η νηφάλια παράθεση επιχειρημάτων είναι δύσκολη και απαιτεί δυνατό χαρακτήρα, σταθερές αρχές και προσήλωση στον στόχο...Ελπίζω το νέο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, να αναθεωρήσει την άποψη που έχει για το forum και να το δει ως εργαλείο με το οποίο θα υπογραμμίζει τον επικοινωνιακό του δίαυλο και επίσης θα αφουγκράζεται τον σφυγμό των μελών του, αλλά και των υπόλοιπων συνιστωσών του χώρου.
ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Ο Αντωνης εγραψε
ΚΑΝΩ ΈΚΛΥΣΗ, στους φίλουςΕκλυση = Κλυσμα Αντωνηηηη.
Μη θυμωνεις ρε, δεν μπορω αλλο, θελει και λιγο χιουμορ η ζωη!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο Αντωνης εγραψε
Μη θυμωνεις ρε, δεν μπορω αλλο, θελει και λιγο χιουμορ η ζωη!!!Ε...αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το κλύσμα γιατρέ μου, τι να κάνουμε..Θα το υποστούμε κι αυτό....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ο Αντωνης εγραψε
Μη θυμωνεις ρε, δεν μπορω αλλο, θελει και λιγο χιουμορ η ζωη!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ γιατρουλι μου καλέ, και ευχαριστώ!!!. Πάντως μου λένε ότι βελτιώνομαι!!!.
ΕΚΛΕΙΣΗ ΜΕ ΤΟ 100%. Για την ΕΚΛΥΣΗ ωψόμεθα!!!.
Για 18 – 19 – 20 ο Γιώργος έχει γάμο του σπέρματος του στον Άγιο Νικόλαο, θα είσαι κάτω?. (είναι ο λόγος που δεν θα πάω και με τον Κάρολο).
ΑΝΤΩΝΗΣ.Άντε για να βοηθήσω με σκονάκι....Το σωστό είναι ΕΚΚΛΗΣΗ.... .... Αυτό που γράψατε, είναι πολύ κοντά πάντως και στην ΕΚΛΕΙΨΗ που περνάει το σπορ αυτήν την εποχή....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ο Αντωνης εγραψε
Μη θυμωνεις ρε, δεν μπορω αλλο, θελει και λιγο χιουμορ η ζωη!!!Ε...αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το κλύσμα γιατρέ μου, τι να κάνουμε..Θα το υποστούμε κι αυτό....
. Άντεεεεεεεε λοιπόν να κάνω χαρακίρι μωρέεεεεεεε, να δω τι θα καταλάβεις!!!!!......μαααααα……. θα με στερηθεί το ψάρεμα!!!!.
Α.Ε όχι κι έτσι....!!!!
-
Πριν 2 μήνες έγινε ένα θανατηφόρο ατύχημα σ ένα track day με τραγική απώλεια την ζωή ενός μικρού παιδιού.
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ήταν ο τότε πρόεδρος της ΕΘΕΑ ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους έφεραν ευθύνες για το συμβάν αυτό. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κ εκκρεμεί η δίκη. Μήπως κάνω κάποιο λάθος?
Ο ίδιος άνθρωπος αυτή την στιγμή έχει ψηφιστεί πρόεδρος της ΟΜΑΕ.
Ο ίδιος λοιπόν μπορεί να πιστεύει πως δεν έχει ευθύνες για εκείνη την μαύρη μέρα. Γιατί αν το πίστευε δεν νομίζω να σκεφτόταν καν να βάλει υποψηφιότητα για μια τόσο σοβαρή θέση.
Οι άνθρωποι όμως που τον ψήφισαν το ξέχασαν, τον αθώωσαν, θεωρούν πως δεν είχε ευθύνες τελικά???
Έγινε χαμός στο ίδιο αυτό το forum 47 threads πίσω. 2 μήνες πέρασαν, όλοι αναγνώρισαν κ φώναζαν για τους διοργανωτές εκείνης της εκδήλωσης, για σοβαρές κ εγκληματικές παραλείψεις στην ασφάλεια διεξαγωγής που κόστισε την ζωή ενός μικρού παιδιού, παριστάμενοι κ μη στην εκδήλωση. Άλλωστε το vid που δημοσιεύτηκε έδειξε την αλήθεια τις ελλείψεις κ δεν παίρνει αμφισβήτηση. Αυτό τώρα ξεχάστηκε?Κ να υπενθυμίσω την ακόλουθη δημοσιευμένη επιστολή:
Με μια λιτή επιστολή, ως ορίζουν οι περιστάσεις, παραιτήθηκε ο κ Μανώλης Χαλιβελάκης.
Κύριοι,
Μετά τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή 11/4/2010 κατά την διεξαγωγή παιδειάς στο χώρο του AUTO FESTIVAL στο Πολυδένδρι Αττικής, σας ενημερώνω ότι δεν μπορώ να προσφέρω άλλο της υπηρεσίες μου στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, παραδίδοντάς σας την ταυτότητα του αλυτάρχη και του αγωνοδίκη όπως επίσης σας δηλώνω ότι παραιτούμαι και...
...από μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, χωρίς αυτό να με απαλλάσσει από τις όποιες ευθύνες μου καταλογίσει η δικαιοσύνη.
Σας Ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία μας και σας εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με επιτυχία.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣΤην ΟΜΑΕ στην οποία θέλετε να στηρίξετε ένα υγιές μέλλον για τους αγώνες κ να επιδιώξετε την αναγνώριση επιτέλους από το ίδιο το κράτος πάτε να την βουλιάξετε πριν καλά καλά την ρίξετε στην θάλασσα.
Σαμποτάρετε οι ίδιοι την προσπάθεια σας κύριοι με αυτές τις επιλογές σας.
-
Κλεισθένη μου, οι.... 'κωλοτούμπες' είναι της μόδας τώρα τελευταία....
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
+1
-
Kαλημέρα!
Κλεισθένη, σε τι βοηθάει, τι πιστεύεις δηλαδή ότι θα προκύψει με αυτή την τοποθέτησή σου;
Σαφέστατα γράφτηκε μία τραγωδία. Σαφέστατα πουλήσαμε όλοι το Μανώλη σε εκείνη τη φάση και δεν θα μπω στην ουσία που πάντως θα κριθεί από άλλους και σε άλλη φάση. Καθένας από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση του και πάλι δεν θα μπω στην ουσία που έχει να κάνει με το από πότε ο πρόεδρος της όποιας οργανωτικής έχει και την τυπική ευθύνη για ότι .Πάντως, έτσι όπως τα λες, ΟΛΟΙ όσοι πιστεύουμε και πολεμάμε με το Μανώλη μπροστάρη δεν έχουμε ήθος, δεν έχουμε ευαισθησίες, δεν, δεν, δεν και εσύ και κάποιοι άλλοι νέοι που προβληματίζεστε όπως εκμυστηρεύτηκε ο φίλος μου ο LM, κτυπάτε καμπανάκι με ένα δημοσίευμα στο 4ΤForum που στοχεύει το Μανώλη, αλλά μας προσβάλλει όλους!
Απλά ανρωτιέμαι αν αυτή η λογική του is no good, χωρίς πρόταση, χωρίς παρουσία και κόπο στα κοινά, βοηθάει και εν τέλει ποιόν-ποιούς;
Από την άλλη Σπύρε, ενώ καταλαβαίνω και με τα χίλια τη δυσπιστία σου (μαζί είμαστε), επείδή σε ξέρω και σε πιστεύω (και τον Κλεισθένη!), δεν καταλαβαίνω την άρνησή σου-σας, να καταλάβεις-βετε, ότι έχουμε βάλει τα κεφάλια κάτω και με μηδέν όφελος, παίζουμε ένα δύσκολο χαρτί και μακάρι να μην είναι το τελευταίο.
Δεν θα σας προσβάλλω, δεν θα σχολιάσω απαξιωτικά, αρνούμαι να πιστέψω πως εσείς νέοι και ωραίοι που όμως διστάζετε να εμπλακείτε, να διεκδικείστε, να πολεμείστε μέσα από το Σύνδεσμό σας-μας (γα μω το!), δεν είσαστε αντίθετοι με την ΕΘΕΑ του όποιου εξουσιοδοτημένου.
Σας, μας χάνω πλέον. Ο κούμπας μου θέλει ξενοδοχείο για να τοποθετηθεί, άλλοι πήζουν, οι παλαιοί χαϊδεύονται, ο APR θεωρείται γραφικός επειδή μας τα χώνει ευθέως και επ ακριβώς και το Μανώλη που ΣΧΕΔΙΑΣΕ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το φορέα που αποζητάμε από το 1980 (τότε γεννηθήκατε, ΟΚ! :-), πρέπει να τον πετάξουμε στους λύκους.
Δεν είμαι υπερ της ηπιότητας. Δεν τα πάω καλά με τα χάδια παρά μόνο στην Ελεάννα και στα του Γίνε (σ.σ.: μεγαλώνουν, χάνονται, χάθηκαν...), οι εκρήξεις μου ως αθλητής, αλλά και κυρίως στη συνέχεια είναι γνωστές, πρόσφατα, προχθές κατάπια προσβολή, απλά και μόνο μήπως κάνοντας υπομονή και με πρόταση και δουλειά, πετύχουμε το ζητούμενο, πείθοντας και όλους όσους ικανούς να συστρατευτούν.
Στρατισινο
ΥΓ. Σεβαστή η άποψη όποιου αθλητή (κυρίως), αλλά επί του προκειμένου τη θεωρώ ατυχέστατη ακόμα και επί της ουσίας.
-
Μεγάλο τμήμα της αυτοκινητιστικής κοινότητας της χώρας μας, διακατέχεται από επιφυλακτικότητα και σκεπτικισμό, σχετικά με το νέο ξεκίνημα της Ομοσπονδίας.
Αυτή η στάση ξεκινά από την διαπίστωση ότι και τώρα είναι στα «πράγματα» τα ίδια άτομα που μπαινόβγαιναν στην ΕΘΕΑ επί χρόνια.
Άρα, σκέπτονται, τι θα αλλάξει και πως θα αλλάξει ;Εκείνο που εκτιμώ εγώ είναι ότι ναι μεν τα πρόσωπα είναι τα ίδια, αλλά οι διαδικασίες με τις οποίες τοποθετούνται και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν είναι πλέον διαφορετικό – Δημοκρατικό (με ανάδειξη των εννοιών, ικανός, αποτελεσματικός, κλπ.) και στηρίζεται στον σεβασμό, ισότητα, αλληλεγγύη, κλπ
Τώρα πλέον όλοι είναι ίσοι μεταξύ ίσων και κάθε 4 χρόνια θα κρίνονται και θα βαθμολογούνται.
Τα «δαχτυλίδια» δεν θα χαρίζονται στους ημέτερους, αλλά θα κατακτώνται και θα κερδίζονται μέσα από προσπάθειες και έργα, τα οποία θα κρίνονται από όλους μας. -
Οχι απο ολους **μας **κ. Ευφραίμογλου αλλα απο ολους εσας, τους ανθρωπους των λεσχων. Τεραστια η διαφορα γιατι μονο εσεις θα μπορουσατε να αναταμοιψετε με παραπανω ψηφους τον εκπροσωπο του αγωνιστικου της ελπα που περυσι εστησε το αδιαφορο διεθνες ραλι ή τον εκπροσωπο της Startline που κατα τη γνωμη πολλων προτιμα να κανει πολλους αγωνες διεκπεραιωτικα παρα λιγοτερους και πιο ποιοτικους απο τον εκπροσωπο της λεσχης που εστησε το PICK. Εναν αγωνα που δεν ειχε ξαναγινει, που ειχε χιλες δυο δυσκολιες, που ειχε απιστευτο ρισκο, που εφερε 15 χιλιαδες θεατες στην κερκιδα, που εκανε ενα δημαρχο μεγαλης πολης να επιζητα τον μηχανοκινητο για το καλο της πολης του. Μονο εσεις θα μπορουσατε αυτη την προσπαθεια να την καταταξετε 7η, μονο εσεις. Και επειδη ακριβως εσεις κρατατε πλεον το μαχαιρι βαση καταστατικου, ελαχιστοι εχουν πιστη οτι τελικα θα αλλαξει κατι. Και ο μονος λογος που δεν τα γραφει ο κοσμος αυτα ειναι οτι ολοι μας εδω (οι τακτικοι για την ακριβεια γιατι παλιοτερα ειχαμε αλεξιπτωτιστες που εμπαιναν, λασπωναν και εφευγαν) εχουμε βαθυ σεβασμο στον Στρατη και πιστευουμε οτι ανεξαρτητα των εκλεκτορων, των διαδικασιων και του γενικοτερου περιβαλλοντος, αυτος ειναι ετσι και αλλιως ο καταλληλος ανθρωπος. Ελπιζουμε λοιπον τωρα να κατσετε στην ακρη και να τον αφησετε να επιλεξει αυτους που θελει και να δουλεψουν ελευθερα γιατι με βαση την κριτικη ικανοτητα που δειξατε...
Στρατη δε θελω να ξαναρχισει η κουβεντα για την τραγωδια του autofestival ομως επειδη ακριβως οπως λες 'η ουσία θα κριθεί από άλλους και σε άλλη φάση' θεωρω οτι οταν ερθει αυτη η φαση τοσο η υποψηφιοτητα, οσο περισσοτερο η πανυγηρικη εκλογη του ανθρωπου αυτου θα ειναι ενα βαρυ χτυπημα για το σπορ. Δεν εχω κατι προσωπικο με τον ανθρωπο, ουτε φυσικα βρισκω κατι κακο στο οτι εχει πολλους καλους φιλους που τον υποστηριζουν στα δυσκολα (το εχω γραψει και στον ΕΛ ΕΜ αυτο οταν απεδωσε το φετινο φτιασκο με τις ακυρωσεις σε παραγοντες που δεν ηταν σωστοι) αλλα μερικα πραγματα, στο κεφαλι μου τουλαχιστον, ειναι μονοδρομος.
-
Τελοσπαντων για να περασουμε και σε κατι πιο δημιουργικο: ενα απο τα καλυτερα παιδια που εχουμε στο καρτ, ο 13χρονος Φίλιππος Καλέσης, επιλεχθηκε απο την ΕΘΕΑΚ με βαση τις επιδοσεις του στο φετινο πανελληνιο να εκπροσωπησει τη χωρα μας στο νεο παγκομιο πρωταθλημα της CIK FIA Formula Academy. Επειδη αυτο το πρωταθλημα ειναι arrive and drive το κοστος ειναι μολις 3200 ευρω, αν βαλουμε και τα αεροπορικα για τους τρεις γυρους φτανουμε στα 4000 ευρω, αλλα επειδη μιλαμε για ελπα το πιο πιθανο ειναι στο τελος να βαλει τα περισσοτερα ο Αθανασεκος απο την τσεπη του (οπως περιπου μονος του εβγαλε το δελτιο τυπου). Μηπως κυριοι της ομοσπονδιας ειναι μια καλη ευκαιρια να βοηθησετε ενα παιδι ταλαντουχο; 34 λεσχες, ουτε 120 ευρω στην μια δεν ερχεται.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&article_id=18203&race_id=0
-
Kαθενας με τον πονο του ....κι ο μυλωνας στο αυλακι .....
Δηλαδη φιλε μου go for pole επειδη ο ΑΟΠ εκανε ωραιο αυτο το pick , θα επρεπε να παρει 25 ψηφους και να διοικησει το σπορ ?
Παμε καλα ρε ? ειπαμε νεολαια ωραια και αλλα καπου χανετε τελειως την μπαλα ...επειδη καμαρωνετε που μπηκατε και ειδατε γηπεδο .Δεν γνωριζετε πανω απ'ολα το των ανθρωπων που εμπλεκοντε στην οργανωση των αγωνων , και απο καποια περιστατικα βγαζετε συμπερασματα της των μεσημεριανων tv.(καλα ο αλλος κλεισι , μεγας φωσκολογος παθολογος εναν αγωνα εκανε στη ζωη του, και γραφει συγγραμματα 5χρονια τωρα)
Φιλε μου go for , αυτη την στιγμη το αθλημα χρειαζεται ανθρωπους που θα φτιαξουν το οικοδομημα απ'την αρχη . Αυτους που θα εμπιστευομουν τωρα ,προτιμω να εχουν κανει ολα τους τα πειραματα ακομα και τα παρακινδυνευμενα στα θεμελια της οικοδομης που απο κατω ειχε αμμο και νερο .......
Σε εχει πιασει τρεμουρα με τα παιδια απ'τα καρτ λες και το προβλημα το μεγαλο ειναι μην χαθει ενα δυο ταλεντα .......
Εχουν χαθει 50 , και θα χαθουν αλλα 1000 αν δεν φτιαχθει βαση για το σπορ ..... τι ρολο θα παιξει η προσωρινη επιτυχια ενος πιτσιρικα απ'τα καρτ στο εξωτερικο , οταν τα παιδια που θα θελουν να τον μιμηθουν δεν εχουν **ουτε πιστα νομιμη να μαθουν καρτ **!Οι εκδηλωσεις οι περιστασιακες η ο ικανος ισως ανθρωπος που ελεγχει τον χωρο αυτον ... δεν μας λενε τιποτα σε βαθος , μακαρι να υπαρχουν οταν θα εχουν μπει θεμελια για σοβαρο μελλον , τωρα νομιζω οτι απλα καλα κανουν και υπαρχουν .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαθενας με τον πονο του ....κι ο μυλωνας στο αυλακι .....Δηλαδη φιλε μου go for pole επειδη ο ΑΟΠ εκανε ωραιο αυτο το pick , θα επρεπε να παρει 25 ψηφους και να διοικησει το σπορ ?
Παμε καλα ρε ? ειπαμε νεολαια ωραια και αλλα καπου χανετε τελειως την μπαλα ...επειδη καμαρωνετε που μπηκατε και ειδατε γηπεδο .Δεν γνωριζετε πανω απ'ολα το των ανθρωπων που εμπλεκοντε στην οργανωση των αγωνων , και απο καποια περιστατικα βγαζετε συμπερασματα της των μεσημεριανων tv.(καλα ο αλλος κλεισι , μεγας φωσκολογος παθολογος εναν αγωνα εκανε στη ζωη του, και γραφει συγγραμματα 5χρονια τωρα)
Φιλε μου go for , αυτη την στιγμη το αθλημα χρειαζεται ανθρωπους που θα φτιαξουν το οικοδομημα απ'την αρχη . Αυτους που θα εμπιστευομουν τωρα ,προτιμω να εχουν κανει ολα τους τα πειραματα ακομα και τα παρακινδυνευμενα στα θεμελια της οικοδομης που απο κατω ειχε αμμο και νερο .......
Σε εχει πιασει τρεμουρα με τα παιδια απ'τα καρτ λες και το προβλημα το μεγαλο ειναι μην χαθει ενα δυο ταλεντα .......
Εχουν χαθει 50 , και θα χαθουν αλλα 1000 αν δεν φτιαχθει βαση για το σπορ ..... τι ρολο θα παιξει η προσωρινη επιτυχια ενος πιτσιρικα απ'τα καρτ στο εξωτερικο , οταν τα παιδια που θα θελουν να τον μιμηθουν δεν εχουν **ουτε πιστα νομιμη να μαθουν καρτ **!Οι εκδηλωσεις οι περιστασιακες η ο ικανος ισως ανθρωπος που ελεγχει τον χωρο αυτον ... δεν μας λενε τιποτα σε βαθος , μακαρι να υπαρχουν οταν θα εχουν μπει θεμελια για σοβαρο μελλον , τωρα νομιζω οτι απλα καλα κανουν και υπαρχουν .
Νεολαία δεν τον λες αλλά ωραίο και ψαγμένο τον λες τον κ.Κούλη, βέβαια αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι τώρα σκάνε τα δοντάκια του.
-
Προς ΣΧ:
Καλησπέρα,
Να διευκρινίσω πως δεν γράφω για να προσβάλλω, άλλωστε δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Τουλάχιστον όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν. Αν πίστευα πως δεν έχετε ήθος κ ευαισθησίες δεν θα έγραφα καν.
Επίσης να διευκρινίσω πως δεν στόχευσα σε προσωπικό επίπεδο άνθρωπο αλλά την επιλογή για την τελευταία ιδιότητα του στα κοινά του σπορ κ αυτό βασιζόμενος σε γεγονότα.
Προσπαθώ να καταλάβω κ δυσκολεύομαι πολύ.
Γνωρίζοντας κ αναγνωρίζοντας ότι έχετε βάλει τα κεφάλια κάτω κ οτι προσπαθείτε τα μέγιστα για το σπορ αυτό στην Ελλάδα, διατύπωσα εδώ μια άποψη πιστεύοντας ότι κάνατε λάθος στην επιλογή αυτή του προέδρου. Κ αυτό γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία στην προσπάθεια σας για αναγνώριση από το επίσημο κράτος που όλοι θέλουν διακαώς. Γιατί όπως ξέρεις καλύτερα απ όλους ο δρόμος για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος είναι γεμάτος βράχους που πρέπει να καθαρίσετε για να περάσετε.Μπορεί λοιπόν να είναι ατυχέστατη άκαιρη άσχετη ή ότι άλλο η δημοσίευση μου αλλά εμένα μου χτύπησε, έτσι το ένιωσα κ αποφάσισα να το εκφράσω καλώς ή (μάλλον τελικά) κακώς. Πάντως αν δεν μου καιγόταν καρφί δεν θα έγραφα.
Αν πρέπει να έχω άποψη μόνο με την προϋπόθεση εμπλοκής μου στα κοινά τότε ok.
Καλό απόγευμα κ καλή συνέχεια.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Προς ΣΧ:Καλησπέρα,
Να διευκρινίσω πως δεν γράφω για να προσβάλλω, άλλωστε δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Τουλάχιστον όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν. Αν πίστευα πως δεν έχετε ήθος κ ευαισθησίες δεν θα έγραφα καν.
Επίσης να διευκρινίσω πως δεν στόχευσα σε προσωπικό επίπεδο άνθρωπο αλλά την επιλογή για την τελευταία ιδιότητα του στα κοινά του σπορ κ αυτό βασιζόμενος σε γεγονότα.
Προσπαθώ να καταλάβω κ δυσκολεύομαι πολύ.
Γνωρίζοντας κ αναγνωρίζοντας ότι έχετε βάλει τα κεφάλια κάτω κ οτι προσπαθείτε τα μέγιστα για το σπορ αυτό στην Ελλάδα, διατύπωσα εδώ μια άποψη πιστεύοντας ότι κάνατε λάθος στην επιλογή αυτή του προέδρου. Κ αυτό γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία στην προσπάθεια σας για αναγνώριση από το επίσημο κράτος που όλοι θέλουν διακαώς. Γιατί όπως ξέρεις καλύτερα απ όλους ο δρόμος για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος είναι γεμάτος βράχους που πρέπει να καθαρίσετε για να περάσετε.Μπορεί λοιπόν να είναι ατυχέστατη άκαιρη άσχετη ή ότι άλλο η δημοσίευση μου αλλά εμένα μου χτύπησε, έτσι το ένιωσα κ αποφάσισα να το εκφράσω καλώς ή (μάλλον τελικά) κακώς. Πάντως αν δεν μου καιγόταν καρφί δεν θα έγραφα.
Αν πρέπει να έχω άποψη μόνο με την προϋπόθεση εμπλοκής μου στα κοινά τότε ok.
Καλό απόγευμα κ καλή συνέχεια.
Κανεις δεν θελει να το κανει αυτο(για την προσβολλη μιλαω) αλλα κανεις μα κανεις δεν το κανει για το λαδι................της μανας του η της γιαγιας του ,πανε ρωτα τους NISSANεους να σου πουνε περισσοτερα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχουν χαθει 50 , και θα χαθουν αλλα 1000 αν δεν φτιαχθει βαση για το σπορ ..... τι ρολο θα παιξει η προσωρινη επιτυχια ενος πιτσιρικα απ'τα καρτ στο εξωτερικο , οταν τα παιδια που θα θελουν να τον μιμηθουν δεν εχουν **ουτε πιστα νομιμη να μαθουν καρτ **!
Μπορεί να έχει κατηγορηθεί ο ΑPR οτι γίνεται γραφικός αλλά η ουσία απλά είναι αυτή. Motorsport επιπέδου χωρίς πίστα(_ες) δεν γίνεται. Τόσα χρόνια έχουν πάει χαμένα με ιστορίες για ορχομενούς και αγρίους και πρωταγωνιστούν σε αγωνιστικό επίπεδο τα ίδια ονόματα που 'έχουν' ή 'αντέχουν' επί σχεδόν 20 χρόνια.
Τώρα και οι νοεκλεγείς δεν νομίζω να μην φαντάζονται οτι θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και δυσπιστία μετά απο όλα όσα έχουν προηγηθεί στα χρόνια της ΕΘ.Ε.Α. Όπως επίσης δεν νομίζω οτι οι άνθρωποι αυτοί που έβαλαν υποψηφιότητες να ασχολούνται για τα 'φράγκα' ή για τις δημόσιες σχέσεις γιατί ως επι το πλείστον είναι επαγγελματικά καταξιωμένοι και αναγνωρισμένοι, απο όσο γνωρίζω, οπότε πρέπει λογικά να το αγαπούν πολύ το θέμα αγώνες για να εκθέτουν εαυτόν σε τέτοια πυρά.
Το σίγουρο είναι οτι μπορεί εύκολα να ανατραπεί το κλίμα αν δουν λίγο φώς στο τούνελ άνθρωποι που έχουν δώσει χρήμα και χρόνο για να κάνουν αυτό που αγαπούν. Ένα δείγμα γραφής χρειάζεται για να φανεί οτι τα πράγματα οδεύουν προς μια βιώσιμη κατάσταση και πιστεύω πως η ΟΜΑΕ θα αποκτήσει ισχυρή στήριξη.
Δεν πιστεύω άλλωστε να περιμένει κανείς το Π.π.Ρ. του 2011 να είναι ιδανικό. Σαφώς.fingers crossed for greek motorsport!
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???