Ο χρήστης APR έγραψε:
Δηλαδη φιλε μου go for pole επειδη ο ΑΟΠ εκανε ωραιο αυτο το pick , θα επρεπε να παρει 25 ψηφους και να διοικησει το σπορ ?
Θα επρεπε να ανταμοιφθει γα την ικανοτητα της απο τις αλλες λεσχες με τη ψηφο τους, το αν θα διοικουσε δεν το νομιζω να το ηθελε ετσι και αλλιως. Αλλα αληθεια πες μου τι νοημα εχει που μαζευτηκαν τοσες λεσχες και επελεξαν δημοκρατικα σαν καταλληλο αυτον που πρωτος ειχε επιλεξει οχι δημοκρατικα ο προεδρος της ΕΛΠΑ. Αν μη τι αλλο δικαιωνεται ο προεδρος οποτε δεν καταλαβανω γιατι τον πικραινετε και τον αφηνετε στην απεξω Τελοσπαντων λεσχες, ΕΛΠΑ και προφανως εσυ εχετε τα ιδια κριτηρια ικανοτητας το οποιο απο μονο του ειναι εντυπωσιακο.
Φιλε μου go for , αυτη την στιγμη το αθλημα χρειαζεται ανθρωπους που θα φτιαξουν το οικοδομημα απ'την αρχη . Αυτους που θα εμπιστευομουν τωρα ,προτιμω να εχουν κανει ολα τους τα πειραματα ακομα και τα παρακινδυνευμενα στα θεμελια της οικοδομης που απο κατω ειχε αμμο και νερο .......
Εχεις αυτο που ευχεσαι λοιπον για τα επομενα τεσσερα χρονια. Το κραταω αυτο που εγραψες και μεχρι να βαρεθω θα στο κανω quote οποτε αρχισεις τη γκρινια. Γιατι μην ξεχνας, αυτος που βλεπεις σαν λυση φετος ουτε καν ασχοληθηκε να σου βγαλει προγραμμα στις ταχυτητες. Αλλα μαλλον εφταιγε η αμμος και το νερο.
Σε εχει πιασει τρεμουρα με τα παιδια απ'τα καρτ λες και το προβλημα το μεγαλο ειναι μην χαθει ενα δυο ταλεντα ....... Εχουν χαθει 50 , και θα χαθουν αλλα 1000 αν δεν φτιαχθει βαση για το σπορ ..... τι ρολο θα παιξει η προσωρινη επιτυχια ενος πιτσιρικα απ'τα καρτ στο εξωτερικο , οταν τα παιδια που θα θελουν να τον μιμηθουν δεν εχουν **ουτε πιστα νομιμη να μαθουν καρτ **! Οι εκδηλωσεις οι περιστασιακες η ο ικανος ισως ανθρωπος που ελεγχει τον χωρο αυτον ... δεν μας λενε τιποτα σε βαθος , μακαρι να υπαρχουν οταν θα εχουν μπει θεμελια για σοβαρο μελλον , τωρα νομιζω οτι απλα καλα κανουν και υπαρχουν .
Οι πιστες του καρτ ειναι οσο νομιμες θα μπορουσαν να ειναι στην Ελλαδα και απο οτι εχω ακουσει σιγουρα πιο νομιμες απο τις αγοραπωλησειες ή τις εισαγωγες ή τις ενοικιασεις αγωνιστικων αυτοκινητων, σωστα; Αν λοιπον δεχτεις εσυ σαν επαγγελματιας του χωρου και οι υπολοιποι εμπλεκομενοι οτι ειναι ανωφελο να γινονται αγωνες γενικα μεχρι να τακτοποιηθουν ολα νομικα, τοτε και εγω μαζι σας.
Απο εκει και περα εχω να πω το εξης: το θεμα του πιτσιρικα δεν το εθεσα καθολου τυχαια ουτε ειναι τοσο ασχετο οσο επιτηδες το εκανα να φαινεται. Αν καποιος κανει τον κοπο να ψαξει θα μαθει οτι για να φτασουμε εδω εκπροσωποι της επιτροπης καρτ συμμετειχαν θυσιαζοντας προσωπικο χρονο στη διαμορφωση του συγκεκριμενου concept πρωταθληματος της CIK FIA, μετα επεισαν για την σοβαροτητα τους ωστε να τους παραχωρηθει μια απο τις 32 θεσεις και τελος αντι να επελεξουν την ευκολη λυση στελνωντας καποιον που ειχε το μπατζετ, αποφασισαν να δηλωσουν αυτον που δεν εχει μπατζετ αλλα εχει αυτη τη στιγμη τη πρωτη θεση στη βαθμολογια του εθνικου πρωταθληματος. Αυτο αγαπητε Χριστο (και στεναχωριεμαι που πρεπει να τα εξηγω τοσο αναλυτικα σε ανθρωπους που ξερουν απο μηχανοκινητο) ειναι η σωστη προσεγγιση του προγραμματιζω, επηρεαζω, πετυχαινω, ανταμοιβω τους αθλητες μου και τελικα κερδιζω σε κυρος και σε χρημα που χρησιμοποιειται απο τις αρχες του σπορ στις πολιτισμενες χωρες. Το κερδιζω σε χρημα εγκειται στο ανταποδωτικο οφελος των αυξημενων εσοδων απο τις συμμετοχες γιατι οι πιτσιρικαδες αποχτουν, με πολυ φθηνο τροπο για την ομοσπονδια, ενα πολυ καλο λογο να μεινουν και στο εθνικο πρωταθλημα αντι να ξοδεψουν ολο τους το μπατζετ πχ στην Ιταλια. Υπαρχουν και αλλοι τροποι να πετυχεις αναλογο αποτελεσμα, μαλιστα στις αρχες του χρονου ο Αθανασεκος ειχε στα χερια του μια φοβερη προταση συνεργασιας απο την FFSA με κοστος μονο τα εισητηρια των παιδιων και των συνοδων την οποια το ηγετικο διδυμο απερριψε χωρις λογο (μαλλον παλι εφταιγε η αμμος και το νερο). Αλλα οκ, κοιταμε το μελλον και επαναλαμβανω τη προταση μου:
Κυριοι των 32 ή 34 λεσχων με λιγοτερα απο 120 ευρω ο καθενας μπορειτε να στειλετε ενα παιδι να κανει ενα επισημο πρωταθλημα της CIK FIA με τα αυτοκολλητα της ομοσπονδιας σας στη φορμα και το καρτ του. Δεν σας λεω να το κανετε γιατι πρεπει να αγαπησετε το συγκεκριμενο παιδι, σας το λεω γιατι σιγουρα θα βελτιωσει το κυρος αλλα και τα εσοδα σας απο το πρωταθλημα καρτ του 2011. Πεδιο δοξης λαμπρο