-
Τη Δευτερα εχει εκλογες στον φορεα που κυβερνα το σπορ στην Ιταλια και διαβασα το ακολουθο κειμενο που θυμισε τοσο εντονα Ελλαδα
Ricordiamo che possono votare, lunedì 15 Dicembre dalle 17:00 alle 21:00 presso le sedi provinciali ACI, tutti i titolari di licenza (piloti, meccanici, organizzatori, commissari, direttori di gara, ecc) che abbiano compiuto i 18 anni di età e muniti ovviamente di licenza e documento di identità.
-
Και Ιταλικα να μην ξερεις το κειμενο...μυριζει ανοικτες εκλογες.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όταν ένα ‘κατάστημα’, συνεχώς σε κλέβει, συνεχώς σου τρώει τα λεφτά, δεν σου δίδει σωστά προϊόντα, και στο τέλος σου κάνει προσφορές και εσύ εξακολουθείς να πηγαίνεις, τότε δικαιούσαι το βραβείο της ……….
Antonis-team.Καλέ μου φίλε Αντώνη σου εύχομαι καλή χρονιά με καλή υγεία (από ότι βλέπω ούτε τη Πρωτοχρονιά ησυχάζεις γράφοντας μακροσκελώς στο forum). Πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά.
Σε πολλά από τα παραπάνω έχεις δίκιο (μάλλον στα περισσότερα) τα ξέρουμε από παληά άλωστε.
Ασχετο: εκείνο το πλαηοYogo που το γιαουτρόσαν κάποιοι στη Χαλκιδική ζει ακόμα ή βλάπει τα ραδίκια ανάποδα??. πλάκα είχε πάντως. Το κάπνισμα το έκοψες βρε απίθανε?? εγώ δυστυχώς όχι ακόμα.
Τα ξαναλέμε
Σταύρος -
Πολλες ευχες και καλη χρονια... η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ετσι δε λεμε καμια φορα! η αυτη τη φορα δε την προλαβαμε..???
-
Αντώνη θα κάνεις κάτι στο ¨ΚΟΡΙΝΘΟΥ' αμα είναι να έρθω να βρεθούμε. όταν μάθεις γράψτο
-
Πολλες ευχες και καλη χρονια... η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ετσι δε λεμε καμια φορα! η αυτη τη φορα δε την προλαβαμε..???
*********************************************************************************************************8
Καλέ μου ΧΡΗΣΤΟ, αυτήν την χρόνια ΔΕΝ την προλάβαμε!!!!!!……..
Μα ελπίζω, με τα χέρια σου στο τιμόνι, του αυτοκίνητου της Φώτο σου, να την προλάβουμε το 2009, και να είναι ευτυχισμένη χρονιά!!!.
ΑΝΤΩΝΗΣΡαντεβου στο τελος του αλλου μηνα στην Κορινθο για το πεταγμα του αετου στις ε.δ.του Κορινθου!
Καλη χρονια Αντωνη
Υ.Γ.Να και ο φερει Σταυρος τον αετο του. -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
*********************************************************************************************************8
Μα ελπίζω, με τα χέρια σου στο τιμόνι, του αυτοκίνητου της Φώτο σου, να την προλάβουμε το 2009, και να είναι ευτυχισμένη χρονιά!!!.
ΑΝΤΩΝΗΣΡαντεβου στο τελος του αλλου μηνα στην Κορινθο για το πεταγμα του αετου στις ε.δ.του Κορινθου!
Καλη χρονια Αντωνη
Υ.Γ.Να και ο φερει Σταυρος τον αετο του.Χρήστο μου καλή χρονιά να έχεις αλλά αυτά είναι σπορ που κάναμε στα παιδικά μας χρόνια. Πάντως άμα είναι να 'κάτσει' για την Ομοσπονδία να το κάνω ξανά.
-
Ο χρήστης Geostrab έγραψε:
Καλη χρονια Αντωνη
Υ.Γ.Να και ο φερει Σταυρος τον αετο του.Χρήστο μου καλή χρονιά να έχεις αλλά αυτά είναι σπορ που κάναμε στα παιδικά μας χρόνια. Πάντως άμα είναι να 'κάτσει' για την Ομοσπονδία να το κάνω ξανά.
Παιδια ειμαστε ακομα λιγο πιο μεγαλα!Ευχομαι να πανε ολα καλα για το καλο του σπορ,και οχι για να βγουν καποια στιγμη ανθρωποι που θα λενε ΕΓΩ εκανα το ενα το αλλο και διαφορα σχετικα...
-
Παιδια ειμαστε ακομα λιγο πιο μεγαλα!Ευχομαι να πανε ολα καλα για το καλο του σπορ,και οχι για να βγουν καποια στιγμη ανθρωποι που θα λενε ΕΓΩ εκανα το ενα το αλλο και διαφορα σχετικα...[/quote]
Οταν κάνουν σωστούς χειρισμούς που προάγουν το σπορ καλόν είναι να βγαίνουν να τα λάνα να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιείται αυτό ως δικαιολογία ή εφαλτήριο για νομή εξουσίας και όλα όσα συνεπάγεται κάτι τέτοιο. -
Παιδια ειμαστε ακομα λιγο πιο μεγαλα!Ευχομαι να πανε ολα καλα για το καλο του σπορ,και οχι για να βγουν καποια στιγμη ανθρωποι που θα λενε ΕΓΩ εκανα το ενα το αλλο και διαφορα σχετικα...Οταν κάνουν σωστούς χειρισμούς που προάγουν το σπορ καλόν είναι να βγαίνουν να τα λάνα να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιείται αυτό ως δικαιολογία ή εφαλτήριο για νομή εξουσίας και όλα όσα συνεπάγεται κάτι τέτοιο.[/quote]
Σωστα,γιατι ολοι μας γνωριζουμε τι συμβαινει καμια φορα... Ολοι μαζι για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, καλους και σοβαρους αγωνες. -
Κατ εμε νομίζω ότι πέρα απο τις Ομοσπονδίες σημασία έχει η ουσιαστική στήρξη της Πολιτειας που ασχολείται μόνο με το ποδοσφαιρο και το μπάσκετ κάπου κάπου και τα υπόλοιπα αθλήματα δεν έχουν δικαιωθεί όσο θα έπρεπε και ιδίως όσα μας προσφέρουν μεγάλες διακρίσεις..
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Κατ εμε νομίζω ότι πέρα απο τις Ομοσπονδίες σημασία έχει η ουσιαστική στήρξη της Πολιτειας που ασχολείται μόνο με το ποδοσφαιρο και το μπάσκετ κάπου κάπου και τα υπόλοιπα αθλήματα δεν έχουν δικαιωθεί όσο θα έπρεπε και ιδίως όσα μας προσφέρουν μεγάλες διακρίσεις..Πέρα για πέρα σωστά (άλωστε έχει ξαναειπωθεί το θέμα από πολλούς) αν η TV αφιέρωνε το 5% του χρόνου των αθλητικών στο μηχανοκίνητο τα πράγματα θα ήταν πολύ-πολύ διαφορετικά. 3-4 ώρες τη Κυριακή το βράδυ 'μονο' για ποδόσφαιρο λες και δεν υπάρχουν άλλα σπορ. εκεί βέβαια παίζεται 'χοντρό' παιχνίδι από διάφορους. Μη ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις (έστω και αν δεν έχεις) χούλιγκανς, άντε λίγο και στο μπάσκετ (που κατ΄εμέ είναι ηλίθιο σπορ και συγχωρέστε με οι φίλοι του) το ποδόσφαιρο καλό αλλά όχι αυτό που παίζεται στα Ελληνικά γήπεδα, πολύ φτηνό.
Από κει και πέρα μένει στην αρχή του σπορ όποια και να είναι (Ομοσποδνία ή ΕΛΠΑ) να μπορέσει κάποια στιγμή να προωθήσει το θέμα της παρουσίασης-προβολής του σπορ από την TV (ο πολύς κόσμος-θεατής, βλέπε F1) αρχής γενομένης από την κρατική. Πως?? όποιος διοικεί καλείται να βρεί τον τρόπο -
Κατ εμε νομίζω ότι πέρα απο τις Ομοσπονδίες σημασία έχει η ουσιαστική στήρξη της Πολιτειας που ασχολείται μόνο με το ποδοσφαιρο και το μπάσκετ κάπου κάπου και τα υπόλοιπα αθλήματα δεν έχουν δικαιωθεί όσο θα έπρεπε και ιδίως όσα μας προσφέρουν μεγάλες διακρίσεις..
Πέρα για πέρα σωστά (άλωστε έχει ξαναειπωθεί το θέμα από πολλούς) αν η TV αφιέρωνε το 5% του χρόνου των αθλητικών στο μηχανοκίνητο τα πράγματα θα ήταν πολύ-πολύ διαφορετικά. 3-4 ώρες τη Κυριακή το βράδυ 'μονο' για ποδόσφαιρο λες και δεν υπάρχουν άλλα σπορ. εκεί βέβαια παίζεται 'χοντρό' παιχνίδι από διάφορους. Μη ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις (έστω και αν δεν έχεις) χούλιγκανς, άντε λίγο και στο μπάσκετ (που κατ΄εμέ είναι ηλίθιο σπορ και συγχωρέστε με οι φίλοι του) το ποδόσφαιρο καλό αλλά όχι αυτό που παίζεται στα Ελληνικά γήπεδα, πολύ φτηνό.
Από κει και πέρα μένει στην αρχή του σπορ όποια και να είναι (Ομοσποδνία ή ΕΛΠΑ) να μπορέσει κάποια στιγμή να προωθήσει το θέμα της παρουσίασης-προβολής του σπορ από την TV (ο πολύς κόσμος-θεατής, βλέπε F1) αρχής γενομένης από την κρατική. Πως?? όποιος διοικεί καλείται να βρεί τον τρόποΣταυρο μου, νομιζω οτι ειναι απλα αδιαφορο για τα Μ.Μ.Ε.γιατι δεν εχει καλογερους,ανερχομενα αστερια,μπουτια, κουτσομπολες και των δυο φυλων και αιμα! (μακρια απο μας και απ' ολο τον κοσμο)Ποιος τωρα να τρεχει στα βουνα με καμερες για να καλυψει λιγες δεκαδες γραφικους τυπους!Καπως ετσι μας βλεπουν και ευχη μου ειναι, η οποια αρχη του σπορ να καταφερει να κανει κατι γι' αυτο.
Χρηστος -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Σταυρο μου, νομιζω οτι ειναι απλα αδιαφορο για τα Μ.Μ.Ε.γιατι δεν εχει καλογερους,ανερχομενα αστερια,μπουτια, κουτσομπολες και των δυο φυλων και αιμα! (μακρια απο μας και απ' ολο τον κοσμο)Ποιος τωρα να τρεχει στα βουνα με καμερες για να καλυψει λιγες δεκαδες γραφικους τυπους!Καπως ετσι μας βλεπουν και ευχη μου ειναι, η οποια αρχη του σπορ να καταφερει να κανει κατι γι' αυτο.
ΧρηστοςΆν όπου αίμα, βάλεις δράση, υπό συνθήκες οι αγώνες θα μπορούσαν να 'χουν όλα τα παραπάνω. Αρκεί να πληρώνει κάποιος.
Χιλιοειπωμένα όλα αυτά. -
.... πολυθρόνα!!!……
φιλιά ΑΝΤΩΝΗΣ.[/quote]
Το τι χρειάζεται για να πάει μπροστά αυτό το σπορ λίγο - πολύ το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό. Το μείζον θέμα είναι να πάρει κάποιος τις αποφάσεις που η γνώμη του θα είναι ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗΣ και να τις πραγματοποιήσει χωρίς οίκτο ή το νεοελληνικό 'καλά δεν πειράζει'. Ο όποια ομοσπονδία δεν θα λύσει προβλήματα του σπορ αν δεν τα λύσουμε όλοι πρώτα στο μυαλό μας. Το αν θα υπάρξουν λεφτά δεν το γνωρίζω (μάλλον όχι) γιατί αυτά πάνε στους μεγαλοκαρχαρίες του αθλητισμού, εκεί που μπορεί κανείς να ελέγχει μάζες στοχεύοντας στο θυμικόν του ανθρώπου μέσω της ίδιας συμμετοχής. ασε που το μηχανοκίνητο σπορ έχει δύσκολους και πολύπλοκους κανονισμούς (για τον απλό θεατή), άσε που ειδικά σε ραλλύ δεν ξέρει κανείς ποιός προηγείται (από τους θεατές εννοώ) γενικά δεν είναι εύκολο να υπάρξει πλήρης πληροφόρηση. Γιαυτό οι αμερικάνοι κάνουν εκείνους τους γελοίους αγώνες σε οβαλ πίστες αλλά μαζεύουν 200.000 θεατές στη κερκίδα και δεκαπλάσιους στη TV. Οι θεατές βλέπουν ανταγωνισμό ρόδα-ρόδα, αίμα (ατυχήματα θεαματικά), ξέρουν ποιός προηγείται κλπ.
Πέραν όλων αυτών όμως εμείς (οι οργανωτές δηλαδή) πρέπει να ιδρώσουμε πισισνό ώστε οι αγώνες να είναι σωστοί, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και ΑΥΣΤΗΡΗ αξιολόγηση και βαθμολογία.
Αλλο.! τελικά διαβάζω αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς απίχθηκε με αυτή την ομάδα προβολής, ήταν τελικά ανάγκη να γίνει κάποια έρευνα για να μάθουμε τι χρειάζεται ο μηχανοκίνητος αθλητισμός? μήπως δεν γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν, αλλά δεν τολμά κανείς να τα πει εξω από τα δόντια για να μη χαλάσει καρδιές??
Φτάνουν αυτά γειά σου Αντωνάκη -
.... πολυθρόνα!!!……
φιλιά ΑΝΤΩΝΗΣ.Το τι χρειάζεται για να πάει μπροστά αυτό το σπορ λίγο - πολύ το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό. Το μείζον θέμα είναι να πάρει κάποιος τις αποφάσεις που η γνώμη του θα είναι ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗΣ και να τις πραγματοποιήσει χωρίς οίκτο ή το νεοελληνικό 'καλά δεν πειράζει'. Ο όποια ομοσπονδία δεν θα λύσει προβλήματα του σπορ αν δεν τα λύσουμε όλοι πρώτα στο μυαλό μας.
«ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ» με το 100%. Μα και μια επιτροπή γύρο του, εκλεγμένη από πολλούς, να βοηθάνε και να τον ελέγχουν. Όχι τους δικούς του ανθρώπους!!!, κνοδαλακια!!.
‘καλά δεν πειράζει’, το μεγάλο πρόβλημα του κράτους μας. Η παιδία μας, ο ζαμανφουτισμός μας, θέλω, μα ας το κάνει ο άλλος!!.
Καρχαρίες υπάρχουν και στο σπορ μας, στον μικρόκοσμο μας, εμείς τι κάνουμε για να τους πατάξουμε?.
Οι αγώνες στα οβάλ σταδία, δεν με αφήνουν αδιάφορο. Είχα παραθέσει παλιά την γνώμη μου στην τότε ΕΘΕΑ, και προβληματίσθηκαν. Η συνεχής εναλλαγή της κατάταξης, για εμένα έχει ενδιαφέρον, σίγουρα δεν σου αρέσει, αφού δεν σου αρέσει και το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!. (αγαπά τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους!!!)
Παντός το μηχανικό κόστος είναι σχετικά μικρό, η ανάδειξη άξιων οδηγών είναι συνεχής, και τα εισιτήρια δεδομένα!.
Έθιξες όμως και σε συγχαίρω, αποδεικνύεις περίτρανα το ότι δεν είσαι απλά σχετικός αλά και γνώστης. Το μεγάλο θέμα της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ. Σίγουρα ο γελοίος τρόπος που ‘ενημερώνουν’ στο ακρόπολης δεν σε καλύπτει, όπως και εμένα. Όχι μόνον δεν με καλύπτει, μα με εξαγριώνει και η νοοτροπία αυτών που βαστάνε το μικρόφωνο, στο αυτοκίνητο που στέλνει στης ιδικές η οργάνωση. Άσχετοι έως τούβλα, που δεν ξέρουν να προφέρουν τα ξενόγλωσσα ονόματα των FIA 1. σίγουρα μέχρι τον τέταρτο, και μη παρέκει!. Και εάν δεν δουν πολλούς, ‘μουγκά στην στρούγκα’!.
Εν πρώτης, όλοι μπορούμε να έχουμε ένα ραδιόφωνο μαζί μας. Και σαν θεατές και σαν φύλακες. Και λέω και φύλακες, διότι δεχόμαστε και ερωτήσεις από τους θεατές συνεχώς, και στο τέλος τα βάζουν μαζί μας, διότι δεν έχουμε ιδέα!.
Δεύτερων, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν δαπανηθεί για τους αγώνες, και δεν έχουν αγοράσει έναν αναμεταδότη τοπικής εμβέλειας στα FM, ο οποίος να στήνετε στο βουνό, με μια πτυσσόμενοι κεραία, και να μεταδίδει συνεχώς τα αποτελέσματα, καθολη την εξέλιξη του αγώνα, με πλήρη ενημέρωση. Τα στοιχεία της μετάδοσης θα είναι άμεσα και συνεχή, μέσα από το γραφείο της οργάνωσης. Ο εκφωνητής θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος από την γραμματεία που ξέρει να συνεννοείται με εμάς τους ανθρώπους του ‘βουνού’. Όχι δημοσιογράφος για να αποφύγουμε της μ@λ@κιες που τους ξεφεύγουν καμιά φορά, και που κατά κόρον σχολιάζετε!. Θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός αγώνων, και επιμένω όχι δημοσιογράφος. Δεν έχω μαζί τους τίποτα, μα αυτοί σχολιάζουν και καλά κάνουν, μα ενοχλούν και πολλά αυτιά!. Βεβαίως εάν το ‘πράγμα’ οργανωθεί σωστά, μπορούν και κάποιοι δημοσιογράφοι, να είναι και στο πάρκ-φερμε, η στο σέρβις- πάρκ, και να παίρνουν συνεντεύξεις. Μέχρι σήμερα όταν αυτό, δίδετε σε χορηγούς – τοπικούς σταθμούς δεν αποδίδει. Διότι κανένας επαγγελματίας, πουθενά στον κόσμο δεν δίδει δωρεάν της παροχές του. Λένε ορισμένα πράγματα, άκαιρα, καθυστερημένα, και οπωσδήποτε δεν καλύπτουν με το 100%. Στην βράση κολλάει το σίδερο!. Βεβαίως εδώ κολλάμε στα συμφέροντα. Ο οργανωτής, γυναίκα η άντρας, πρέπει να έχει ‘βαριά ΚΟΚΟΒΙΑ’!.
Τώρα για το ΟΕΠΑ. Έγραψα στην συγκεκριμένη ενότητα, και θα ήθελα να το συζητήσουμε εκεί. Σίγουρα είμαι of topic, και ζητάω συγγνώμη.
Θέλω όμως την γνώμη σας, ΧΡΗΣΤΟ & ΣΤΑΥΡΟ και οποίου αλλού φίλου, για αυτό που σκέφτηκα πιο πάνω, περί ‘συνεχούς ενημερώσεις θεατών’. Θα μπορούσε να γίνει και μια νέα ενότητα αυτό.
Φιλιά ΑΝΤΩΝΗΣ.
Καλησπέρα,Αντώνη λοιπόν εγώ έχω καποίες σκέψεις γία τον τροπο που γράφεις πιο πάνω,αυτη τη στιγμή δεν εχω χρόνο να γράψω θα επανέλθω το συντομότερο.
-
.... πολυθρόνα!!!……
φιλιά ΑΝΤΩΝΗΣ.Το τι χρειάζεται για να πάει μπροστά αυτό το σπορ λίγο - πολύ το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό. Το μείζον θέμα είναι να πάρει κάποιος τις αποφάσεις που η γνώμη του θα είναι ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗΣ και να τις πραγματοποιήσει χωρίς οίκτο ή το νεοελληνικό 'καλά δεν πειράζει'. Ο όποια ομοσπονδία δεν θα λύσει προβλήματα του σπορ αν δεν τα λύσουμε όλοι πρώτα στο μυαλό μας.
«ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ» με το 100%. Μα και μια επιτροπή γύρο του, εκλεγμένη από πολλούς, να βοηθάνε και να τον ελέγχουν. Όχι τους δικούς του ανθρώπους!!!, κνοδαλακια!!.
‘καλά δεν πειράζει’, το μεγάλο πρόβλημα του κράτους μας. Η παιδία μας, ο ζαμανφουτισμός μας, θέλω, μα ας το κάνει ο άλλος!!.
Καρχαρίες υπάρχουν και στο σπορ μας, στον μικρόκοσμο μας, εμείς τι κάνουμε για να τους πατάξουμε?.
Οι αγώνες στα οβάλ σταδία, δεν με αφήνουν αδιάφορο. Είχα παραθέσει παλιά την γνώμη μου στην τότε ΕΘΕΑ, και προβληματίσθηκαν. Η συνεχής εναλλαγή της κατάταξης, για εμένα έχει ενδιαφέρον, σίγουρα δεν σου αρέσει, αφού δεν σου αρέσει και το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!. (αγαπά τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους!!!)
Παντός το μηχανικό κόστος είναι σχετικά μικρό, η ανάδειξη άξιων οδηγών είναι συνεχής, και τα εισιτήρια δεδομένα!.
Έθιξες όμως και σε συγχαίρω, αποδεικνύεις περίτρανα το ότι δεν είσαι απλά σχετικός αλά και γνώστης. Το μεγάλο θέμα της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ. Σίγουρα ο γελοίος τρόπος που ‘ενημερώνουν’ στο ακρόπολης δεν σε καλύπτει, όπως και εμένα. Όχι μόνον δεν με καλύπτει, μα με εξαγριώνει και η νοοτροπία αυτών που βαστάνε το μικρόφωνο, στο αυτοκίνητο που στέλνει στης ιδικές η οργάνωση. Άσχετοι έως τούβλα, που δεν ξέρουν να προφέρουν τα ξενόγλωσσα ονόματα των FIA 1. σίγουρα μέχρι τον τέταρτο, και μη παρέκει!. Και εάν δεν δουν πολλούς, ‘μουγκά στην στρούγκα’!.
Εν πρώτης, όλοι μπορούμε να έχουμε ένα ραδιόφωνο μαζί μας. Και σαν θεατές και σαν φύλακες. Και λέω και φύλακες, διότι δεχόμαστε και ερωτήσεις από τους θεατές συνεχώς, και στο τέλος τα βάζουν μαζί μας, διότι δεν έχουμε ιδέα!.
Δεύτερων, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν δαπανηθεί για τους αγώνες, και δεν έχουν αγοράσει έναν αναμεταδότη τοπικής εμβέλειας στα FM, ο οποίος να στήνετε στο βουνό, με μια πτυσσόμενοι κεραία, και να μεταδίδει συνεχώς τα αποτελέσματα, καθολη την εξέλιξη του αγώνα, με πλήρη ενημέρωση. Τα στοιχεία της μετάδοσης θα είναι άμεσα και συνεχή, μέσα από το γραφείο της οργάνωσης. Ο εκφωνητής θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος από την γραμματεία που ξέρει να συνεννοείται με εμάς τους ανθρώπους του ‘βουνού’. Όχι δημοσιογράφος για να αποφύγουμε της μ@λ@κιες που τους ξεφεύγουν καμιά φορά, και που κατά κόρον σχολιάζετε!. Θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός αγώνων, και επιμένω όχι δημοσιογράφος. Δεν έχω μαζί τους τίποτα, μα αυτοί σχολιάζουν και καλά κάνουν, μα ενοχλούν και πολλά αυτιά!. Βεβαίως εάν το ‘πράγμα’ οργανωθεί σωστά, μπορούν και κάποιοι δημοσιογράφοι, να είναι και στο πάρκ-φερμε, η στο σέρβις- πάρκ, και να παίρνουν συνεντεύξεις. Μέχρι σήμερα όταν αυτό, δίδετε σε χορηγούς – τοπικούς σταθμούς δεν αποδίδει. Διότι κανένας επαγγελματίας, πουθενά στον κόσμο δεν δίδει δωρεάν της παροχές του. Λένε ορισμένα πράγματα, άκαιρα, καθυστερημένα, και οπωσδήποτε δεν καλύπτουν με το 100%. Στην βράση κολλάει το σίδερο!. Βεβαίως εδώ κολλάμε στα συμφέροντα. Ο οργανωτής, γυναίκα η άντρας, πρέπει να έχει ‘βαριά ΚΟΚΟΒΙΑ’!.
Τώρα για το ΟΕΠΑ. Έγραψα στην συγκεκριμένη ενότητα, και θα ήθελα να το συζητήσουμε εκεί. Σίγουρα είμαι of topic, και ζητάω συγγνώμη.
Θέλω όμως την γνώμη σας, ΧΡΗΣΤΟ & ΣΤΑΥΡΟ και οποίου αλλού φίλου, για αυτό που σκέφτηκα πιο πάνω, περί ‘συνεχούς ενημερώσεις θεατών’. Θα μπορούσε να γίνει και μια νέα ενότητα αυτό.
Φιλιά ΑΝΤΩΝΗΣ.
Η ενότητα υπάρχει πλέον! κανείς μεχρι τώρα δεν έχει πάρει θέση,εγώ έχω κάποια πράγματα στη σκέψη μου,απλά περιμένω να δω γνώμες και απόψεις.
Χρήστος -
O.K.
Χιλιοειπωμενη θεση.ΧΤΕΣ!!! ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.
- Συσταση Ομοσπονδιας ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αγωνων ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ αποκλειστικά . (ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ. ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ)
- Συμμετοχη ολων των φορεων υποχρεωτικα για να εχουν δραστηριοτητα.
- Δεν συμμετεχουν οι Συνδεσμοι Οδηγων, αλλά οι οδηγοι για να εχουν λισανς υποχρεουνται ναναι γραμμενοι σ ενα συνδεσμο οδηγων και μια λεσχη , ωστε να συμμετεχουν στις αποφασεις.
- Δημοκρατικες διαδικασιες εκλογης αυτονοητες.
- Η ΕΛΠΑ παραχωρει ΤΩΡΑ στην ομοσπονδια το pouvoir sportif, με εισηγηση της και εγκριση απο την FIA. Θα αφορα ΜΟΝΟ Ελληνικους αγωνες που προσμετρουν στα Ελληνικα πρωταθληματα και επαθλα.
- Το Ραλλυ Ακροπολις και το ΕΛΠΑ ΔΕΝ θεωρουνται Ελληνικοι Αγωνες, αλλά αγώνες της FIA που τελουνται στην Ελλαδα, και συνεπως εκτος ευθυνης της Ομοσπονδιας.
- Η ΕΛΠΑ κραταει για λογαριασμο της την διοργανωση των 2 παραπανω αγωνων, και την σχετικη μ αυτους εκπροσωπηση στην FIA
- Προβλεψη επαγγελματικων στελεχων και γραφειου τυπου, χωρις συγκεκριμενη θητεια και αυξημενες πλειοψηφιες για την προσληψη.
- Αρχικη συμμετοχη ΜΟΝΟ των Φορεων που εχουν συμπληρωσει 3 χρονια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ αθλητικης δραστηριοτητας (λεσχες-φαντασματα-σφραγιδες στον Καιαδα!)
Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο απ αυτα τα σαφεστατα. Κατα την αποψη μου, οτιδηποτε αλλο ειναι ανεφικτο και εκ του πονηρου.
Γιατι δεν προχωραει???????????????????????????????????????????
-
@platis δύο διευκρινήσεις στην πρότασή σου:
(α) άρα, εφ΄όσον η FIA καθόλου δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας πρωταθλήματα, η ΕΛΠΑ διατηρεί συνολικά την εκπροσώπηση της χώρας στη FIA ? Ή έχουμε μια περίπτωση όπου άλλος εκπροσωπεί τη χώρα πχ. στο παγκόσμιο συμβούλιο και άλλος πχ. στην επιτροπή WRC ?
(β) άρα το ΕΛΠΑ (ΟΚ για το Ακρόπολις) αποκλείεται να μετράει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ? Εφ΄όσον δεν εμπίπτει στην 'εξουσία' της ομοσπονδίας ?
-
Και η ΕΛΠΑ μια λεσχη δεν ειναι ?
Γιατι ειναι να ειναι πιο πανω απο την Ελληνικη ( ή Εθνικη ? ) Ομοσπονδια Αγωνων Αυτοκινητου ?
Γιατι το χοντρο χρημα-συναλλαγμα απο τους διεθνεις αγωνες να το παιρνει αλλος και να μην μενει στην ΕΟΑΑ και να γινεται υποδομη για αυτους που στηριζουν τον χωρο ( εσας τους αγωνιζομενους ) ολο το χρονο ?
Εντελει αυτο το χρημα ειναι ο λογος που δεν υλοποιειται η ομοσπονδια ?
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???